ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیازمند راهنمایی فوری خرید گوشی بین 800 تا 1200 - 4G باشه حتما



mohsenP3000
08-12-2019, 23:18
سلام دوستان

به دلیل نیاز به نت 4G و هات اسپات کردن نیاز به یه گوشی آندرویدی دارم.

بودجه بین 800 تا 1200 هست.

در ضمن می خوام گوشی، مدل از برندی باشه که راحت بتونم بعد چند ماه بفروشم.

پس در واقع گوشی قراره نقش مودم رو بازی کنه. اگر تکنولوژی داشته باشه که وقتی تو شارژ هست و پر شد خودش قطع کنه هم که دیگه بهتر.

ترجیحا حافظه داخلی از 16 گیگ شروع شه.


ممنون از دوستان حرفه ای که نظر می دن.

منتظرم بچه ها :thumbsup:

- - - Updated - - -

راه حل بهتری هم دارید ارائه بدید.

italodance
09-12-2019, 09:01
والا مودم بخری خیلی بهتر از گوشی هست و گوشی هیچوقت نقش مودم را ایفا نمیکنه. این کار رو نکن اگر میتونی. بعد گوشی بخری یک تومان مثلا چند میفروشی؟! دیگه این پولها این زمونه سودی نداره.

mohsenP3000
09-12-2019, 10:52
والا مودم بخری خیلی بهتر از گوشی هست و گوشی هیچوقت نقش مودم را ایفا نمیکنه. این کار رو نکن اگر میتونی. بعد گوشی بخری یک تومان مثلا چند میفروشی؟! دیگه این پولها این زمونه سودی نداره.

سلام بر دوست فرهیخته خودم:»

والا قیمت مودم ها رو دیدم شاخ درآوردم. اون مدلی که مناسبم بود 700 تومن قیمتش بود. بعد دیدم به زودی 5G هم میاد این مودم ها قدیمی می شن و دوستی هم توصیه فرمودن که تا اومدن 5G صبر کنم. به نظرم بهترین راه برای استفاده 5 یا 6 ساعت نت پرسرعت یه گوشی 4G هست که افت قیمتشم زیاد نباشه.

می دونید مثلا یه مودم رو به سختی می شه فروخت شاید 2 ماهی طول بکشه تازه باید مفت داد بره. ولی گوشی رو یه هفته ای می شه نقد کرد و افت قیمتشم به بازار بستگی داره.

دیگه استدلال هام اینا بود. بازم اگر می فرمایید مودم یه مدل و قیمت هم بفرمایید.

متشکرم :»:»:»