مشاهده نسخه کامل
: مشکل خاموش و روشن شدن هارد روی باتری هنگام خاموشی صفحه
3aman021
13-11-2019, 19:43
سلام
بعد از نصب ویندوز پارسال و همزمان ضربه خوردن لپ تاپ هارد لپ تاپ روی باتری هنگامی که صفحه خاموش میشه خاموش و روشن میشه در حالی که یا باید ثابت باشه یا کلا خاموش اما با برق مستقیم هیچ مشکلی نداره هنگامی که صفحه خاموش میشه فقط و فقط روی باتری ... اشکال از چی میتونه باشه چون حوصله ویندوز عوض کردن ندارم اگه کسی میدونه بگه ممنون .
mohsenP3000
13-11-2019, 21:47
سلام
بعد از نصب ویندوز پارسال و همزمان ضربه خوردن لپ تاپ هارد لپ تاپ روی باتری هنگامی که صفحه خاموش میشه خاموش و روشن میشه در حالی که یا باید ثابت باشه یا کلا خاموش اما با برق مستقیم هیچ مشکلی نداره هنگامی که صفحه خاموش میشه فقط و فقط روی باتری ... اشکال از چی میتونه باشه چون حوصله ویندوز عوض کردن ندارم اگه کسی میدونه بگه ممنون .
سلام
ربطی به ویندوز نداره اصلا.
مدل لپ تاپ رو سرچ کنید، شاید راه حلی پیدا کردید.
من بودم می بردم گارانتی سازگار و با پرداخت هزینه مشکل رو حل می کردم.
تا حالا خیلی لپ تاپ دستشون دادم و همیشه هم از کلیت کار راضی بودم. بگذریم از اینکه بعضی قطعات رو بی اجازه عوض کرده بودن و دزدیده بودن.
shaahani
14-11-2019, 10:48
خاموش و روشن شدن هارد ممکنه از تنظیمات پاورآپشن در کنترل پنل باشه
در زمانی که دستگاه روی باتری هست، برای صرفه جویی در مصرف ، در زمان عدم حرکت موس، علاوه بر خاموش شدن ال سی دی، هارد لپتاپ نیز خاموش می شود.
درصورتی که در زمان خاموش شدن مانیتور، دستگاه شما درحال کار و پردازش باشه، این مورد، مشکل ایجاد میکنه و باید در تنظیمات ویندوز اصلاح بشه
3aman021
15-11-2019, 05:00
خاموش و روشن شدن هارد ممکنه از تنظیمات پاورآپشن در کنترل پنل باشه
در زمانی که دستگاه روی باتری هست، برای صرفه جویی در مصرف ، در زمان عدم حرکت موس، علاوه بر خاموش شدن ال سی دی، هارد لپتاپ نیز خاموش می شود.
درصورتی که در زمان خاموش شدن مانیتور، دستگاه شما درحال کار و پردازش باشه، این مورد، مشکل ایجاد میکنه و باید در تنظیمات ویندوز اصلاح بشه
سپاس بابت پاسخ
اگر خاموش میشد یا روشن میموند مشکلی نبود مشکل اینجاست که خاموش و روشن میشه و صدای ریسارت هارد قابل شنیدن هست یه صدای خاصی که هنگام روشن شدن لپ تاپ به گوش میرسه همون صدا اما متوقف میشه و دفعات زیادی تکرار میشه تا زمانی که صفحه لپ تاپ رو با حرکت موس یا فشردن دکمه روشن کنی بعد ثابت میشه صدای هارد جالبه به برق مستقیم مشکلی نیست تنظیمات پاور هم تغییراتی اعمال کردم اما فایده ای نداشت فکر میکنم باید ویندوز عوض کنم یا درایور ها رو پاک و مجددا نصب کنم ..
ممنون از مطالب مفیدتان:)
-
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.