مشاهده نسخه کامل
: سرعت کم حافظه m.2 در مادربردم
sezar & sanaz
02-11-2019, 15:34
من مادربرد asus z97pro gamer
دارم این مادربرد جای m.2 داره و فعالش کردم ولی متاسفانه سرعت خوندن و نوشتم m.2 خیلی کم بهم میده
در صورتی که سرعت این m.2 در تست ها و یوزر هایی که گذاشتن ۳۰۰۰و ۳۵۰۰ بنظرتون چون مادربردم قدیمی هست این مشکل داره ؟
بنظرتون اگه تبدل m.2 بخرم میتونم سرعت واقعی این m.2 بدست بیارم یا قابلیت مادر بردم نهایت سرعتش همین !؟
مارک m.2 adata 8200pro یک ترا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۰۳۱_۰۲۵۳۵۷.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۱۰۲-۱۴۰۸۴۹_chrome.jpg
sezar & sanaz
02-11-2019, 19:27
مشکل کس دیگه داشته و با مبدل حل شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک گذاشتم باقی دوستان استفاده کنن
ختم تاپیک
sezar & sanaz
03-11-2019, 22:38
دوستان موضع خوندم رفتم خریدم انداختم ولی باز هم حل نشد فکر کنم مادربردم نمیتونه بیشتر از سرعت و خوندن و نوشتن تحمل کنه
shaahani
04-11-2019, 02:19
باید دوتا موضوع رو برای سرعت Nvme مورد بررسی قرار بدید .
اولین موضوع این هست که درگاه M.2 یا پی سی آی اکسپرسی که قرار هست روی اون Nvme SSD قرار بدید، چه نسخه کلی ای از تکنولوژی PCI Express رو داره .
برای سرعت مورد نظر شما حتما باید درگاه PCI Express 3.0 باشه، اگه به هر دلیلی این نسخه نباشه و یا با آپدیت بایوس فقط قابلیت استفاده از این نسخه رو پیدا کرده باشه، در هر صورتی بدون تردید سرعت شما کم خواهد بود، پس موضوع اول این هست که اسلات مورد نظر PCI Express V3.0 باشه
موضوع دوم، پهنای باند یا لاین های اون اسلات هست که یک حافظه Nvme SSD سامسونگ Evo 960/970 یا مدل ای دیتا که شما خرید کردید باید 4X حداقل پهنای سرعت ارتباطی با سی پی یو داشته باشه، اگه درگاه شما PCIe 4X نباشه و کمتر از این مقدار باشه، سرعت شما به همان مقدار کم خواهد شد.
من قبلا نیز در همین انجمن این موضوع رو مطرح کردم و به دوستی که چنین سوالی را قبل خرید کرده بود جواب دادم، اما دوستان دیگه اومدن و معتقد بودن که با آپدیت فریمور مسئله رو میتون حل کنند و هیچ مشکلی در استفاده پیش نخواهد امد.
مسئله بر روی مقدار سرعت ارتباطی هست که مادربورد در زمان ساخت بصورت سخت افزاری براش تدارک دیده شده و طبیعی هست که بیشتر از اون رو پشتیبانی نکنه .
sezar & sanaz
04-11-2019, 13:49
سلام ممنون از پاسخ یه سوال الان Express 3.0 هست الان مگه تبدیلی که گرفتم نوشته سامورتExpress 3.0 باشه کل سرعت میده من گفتم اسلت خود مادربرد شاید gen 2 باشه رفتم اینو خریدم که نوشته gen 3و کافیه Express 3.0 باشه الان بازم نشد نمیشه کاری کنم ترفندی چیزی نمیشه کمکی بهم بکنی بازم هزینه کردم اون m.2گرون خریدم آیا نمیشه کاریش کرد
یه سوال دیگه یه مدل m.2دیگه اومده p900 اینتل اونو بخرم بندازم بنظرت اوکی میشه ؟
shaahani
04-11-2019, 17:53
با توجه به اینکه مادربورد شما بطور همزمان از Express 2.0 و Express 3.0 استفاده میکنه ، سه تا اسلات کارت گرافیک که دارید، فقط اولی و دومی اون Express 3.0 هستند که قابل استفاده است و اسلات سوم و پایین برای استفاده مناسب نیست، همینطور تعداد لاین های زیادی که به کارت گرافیکی در این مادربورد مخصوص گیم اختصاص داده شده، باعث شده که پی سی ای اکسپرس های اون x1 باشند و توانایی پاسخگویی با مبدل شما رو نداشته باشند.
هرچند که مبدل شما، از سرعت کافی برای استفاده از NVM تکنولوژی برخوردار هست اما اسلاتی که روی مادربورد آن را متصل کرده اید، چنین توانایی را ندارد.
اگر تنها یک کارت گرافیکی بر روی سیستم خود دارید، میتوانید از آداپتور زیر برای تبدیل اسلات دوم و وسطی کارت گرافیک مادربوردتون به M.2 Nvme استفاده نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.2 NVMe SSD NGFF to PCIE 3.0 X16 /X4 Adapter M Key Interface Card Support PCI Express 3.0 x4 2230-2280 Size m.2 Full Speed
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.