مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید رم ddr2
سلام وقت بخیر من تازه یه سیستم قدیمی رو زنده کردم و میخوام باهاش کار کنم
الان windows 10 pro
ram 2g ddr2 399mhz
cpu intel e5300 2.60ghz
graphic ham intel g41
سیستم خیلی قدیمیه میدونم الان تنها مشکلم اینه که کنده سیستمم و از یکی پرسیدم گفت که رم 4 بندازم خوب میشه؟ من پیشنهاد رم 8 رو دادم گفتن که به ddr2 نمیخوره و فک کنم درست گفت
الان شما چه پیشنهادی میدید که سرعت سیستمم بهتر بشه الان خیلی ضعیفه اذیت میکنه
محمد7966
19-10-2019, 19:19
سلام وقت بخیر من تازه یه سیستم قدیمی رو زنده کردم و میخوام باهاش کار کنم
الان windows 10 pro
ram 2g ddr2 399mhz
cpu intel e5300 2.60ghz
graphic ham intel g41
سیستم خیلی قدیمیه میدونم الان تنها مشکلم اینه که کنده سیستمم و از یکی پرسیدم گفت که رم 4 بندازم خوب میشه؟ من پیشنهاد رم 8 رو دادم گفتن که به ddr2 نمیخوره و فک کنم درست گفت
الان شما چه پیشنهادی میدید که سرعت سیستمم بهتر بشه الان خیلی ضعیفه اذیت میکنه
سلام باید پاور رو هم عوض کنید.پاور هم میتونه باعث هنگی بشه.اگر پاور گمنام دارید یا حتی معروف باشه ولی چند سال داره کار میکنه بهتره عوض بشه.
رم 2 گیگ برای کارهای اداری کافیه.البته به نظرم باید قید ویندوز 10 رو بزنید و ویندوز 7 بریزید مگر اینکه رم رو به 4 گیگ افزایش بدید
من خیلی کار میکنم از سیستم و سرکارم رم 4 هست قشنگ میکشه کارمو البته هنوز ندیدم ddr2 هست یا ddr3 ولی عالیه زیاد اهل گیمینگ نیستم با سیستم برا همین دنبال رم بالا نیستم
ترجیح میدم رم رو ارتقاع بدم چه رمی رو پیشنهاد میکنید بگیرم که به سیستمم بخوره؟؟؟
سلام باید پاور رو هم عوض کنید.پاور هم میتونه باعث هنگی بشه.اگر پاور گمنام دارید یا حتی معروف باشه ولی چند سال داره کار میکنه بهتره عوض بشه.
رم 2 گیگ برای کارهای اداری کافیه.البته به نظرم باید قید ویندوز 10 رو بزنید و ویندوز 7 بریزید مگر اینکه رم رو به 4 گیگ افزایش بدید
من خیلی کار میکنم از سیستم و سرکارم رم 4 هست قشنگ میکشه کارمو البته هنوز ندیدم ddr2 هست یا ddr3 ولی عالیه زیاد اهل گیمینگ نیستم با سیستم برا همین دنبال رم بالا نیستم
ترجیح میدم رم رو ارتقاع بدم چه رمی رو پیشنهاد میکنید بگیرم که به سیستمم بخوره؟؟؟
محمد7966
19-10-2019, 21:47
2تا رم مشابه بگیرید از دیجیکالا.مدل های پایین قیمتش هم کار راه اندازه.من چند ماه پیش خریدم حدود 60 تومن.کینگستون یا کینگ مکس خوبن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.