ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چراغ هارد هر ثانیه یک چشمک میزنه و سیستم میره تو کما

B.i.r.i.y.a
18-10-2019, 14:11
با سلام.
بیشتر وقتا که سیستم رو روشن میکنم ، چراغ هارد به صورت چشمک زن درمیاد بطوری که هر یک ثانیه بصورت متوالی چشمک میزنه ، سرعت بوت بشدت کاهش پیدا میکنه (حدودا 10 دقیقه طول میکشه). و تنها راهش اینه که یا کلی صبر کنم تا از حالت چشمک زن خارج بشه و طبیعی بشه ، و یا دکمه ی restart روی کیس رو بزنم. بعدش خوب میشه. در انجمن های خارجی گشتم و گفته بودن که بخاطر سرویس search ویندوز 10 این مشکل پیش میاد. سرویس search رو طبق توضیحاتی که دادن غیرفعال کردم ، و لی همچنان مشکل پا بر جاست.

مشخصات سیستم من:
MB : Gigabyte h270 Gaming-3
CPU : intel core i5 7500
VGA : Gigabyte 1050 Ti 4GB
RAM : 8GB Kingmax 2400
HDD : Toshiba 1TB
Power : Green 480w BRONZE
-------------------------------------
Bios Mode: UEFI

radarz
19-10-2019, 18:30
این مشکلات رو نمیشه با حدس و گمان گفت چ ایرادی هست /// بهتره هاردیسک رو چک کنی ببینی تو چقدر بار روشه Task manager --- performance

B.i.r.i.y.a
19-10-2019, 23:40
اون لحظه ی مد نظر ، ۱۰۰% هستش! درحالی که هیچی باز نیست و ویندوز تازه داره میاد بالا.
کلا یه چیز جالب اینجاس که وقتی دکمه ی روشن رو میزنم، وقتی به لوگوی ویندوز میرسه ، چراغ هارد شروع میکنه به چشمک زدن های ثانیه ای و در بازه های زمانی مساوی.

B.i.r.i.y.a
18-01-2020, 14:30
دوستان لطفا راهنمایی کنید. به کمکتون نیاز دارم بچه ها. این داستان هارد سیستم من همچنان حل نشده!

ashkan7810
19-03-2020, 18:04
من یه مشکل دارم حین کار با کامپیوتر، مثلا اجرای دو تا مرورگر یا ... سیستم ناگهان کلا قفل می کند. دکمه های کیبورد کار نمی کند. موس هم همین طور. باید برق کامپیوتر را از پشت کیس قطع کرد.

CORTANA
11-05-2020, 20:33
با سلام.
بیشتر وقتا که سیستم رو روشن میکنم ، چراغ هارد به صورت چشمک زن درمیاد بطوری که هر یک ثانیه بصورت متوالی چشمک میزنه ، سرعت بوت بشدت کاهش پیدا میکنه (حدودا 10 دقیقه طول میکشه). و تنها راهش اینه که یا کلی صبر کنم تا از حالت چشمک زن خارج بشه و طبیعی بشه ، و یا دکمه ی restart روی کیس رو بزنم. بعدش خوب میشه. در انجمن های خارجی گشتم و گفته بودن که بخاطر سرویس search ویندوز 10 این مشکل پیش میاد. سرویس search رو طبق توضیحاتی که دادن غیرفعال کردم ، و لی همچنان مشکل پا بر جاست.

درود

پاسخ های دوستان عزیز رو خوندم و ب این نتیجه رسیدم ک...

هارد شما بدسکتور داره و در استفاده طولانی مدت از این هارد احتمالا ب هارد و اطلاعات داخلش (اطلاعات شخصی خودتون) آسیب جدی وارد میشه و حتی اگه ببرید شرکت سازنده ممکنه نتونن کاری براتون کنن

پیشنهاد بنده استفاده از SSD (حافظه ذخیره سازی جامد) هستش ک بر خلاف هارد (ک از دیسک چرخشی استفاده میکنه) از چیپ سخت افزاری استفاده میکنه و با استفاده از SSD سرعت بوت نرم افزار ها و ویندوز تقریبا 3 برابر میشه

:»:»:»