مشاهده نسخه کامل
: نشناختن رم geil روی مادربورد asus
pedram_2009
05-10-2019, 00:21
سلام خسته نباشید دوستان
من یک رم 16 گیگ GeIL 16GB Pristine DDR4 فرکانس 2400 و cl17
خریدم
مینبوردم asus b350m-a هست
رم را که قرار میدم نه صدایی میاد نه تصویری
هر کاری میکنم این رم را نمیشناسه رم خودم بالستیک 3000 8 گیگ هست به راحتی میشناسه و بالا میاد
ظاهرا cpu های amd جدید با هر رمی سازگار نیستند
دوستان ایده ای پیشنهادی دارند ؟
آپديت باياس خوبه واينكه شما ميتونيد تو سايت سازنده مطابقت رم با سي پي يو هاي بازار رو ببينيد اگر نميتونيد دقيقا اطلاعات رم رو بگين چك كنم براتون ///// مدل - سرعت - باس رم رو اعلام كنيد :cool:
pedram_2009
05-10-2019, 14:12
کاربرای زیادی با این چیپ مشکل داشتن تو سایتای خارجی میتونید نگاه کنید
سایت سازنده را هم چک کردم مدل رم داخلش نیست
میترسم بایوس را آپدیت کنم cpu را نشناسه
دو رم adata هم تست کردم استیبل نیست و بعد از مقداری کار کردن با سیستم صفحه آبی میاد
این مشخصات رم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرای زیادی با این چیپ مشکل داشتن تو سایتای خارجی میتونید نگاه کنید
سایت سازنده را هم چک کردم مدل رم داخلش نیست
میترسم بایوس را آپدیت کنم cpu را نشناسه
دو رم adata هم تست کردم استیبل نیست و بعد از مقداری کار کردن با سیستم صفحه آبی میاد
این مشخصات رم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم تست کردی یا نه;)
- اگر بایوس رو دستکاری کردی بک اپ تنظیماتت رو بگیر
- کیس رو از برق بکش و بعد دکمه پاور رو بزن که برقش تخلیه شه ( اگر وات بالا هست 1 تا 2 دقیقه صبر کن) بعدش باتری مادربرد رو در بیار و بزار 2-3 دقیقه ای بدون باتری باشه ) بعد دوباره باتری رو بزار و ببین بوت میشه یانه ( بخاطر پاک شدن تامینگ های رم قدیم)
- رو مادربرد به سبک قدیم هم جامپر داره. دفتر چه اش رو از سایت ایسوس بگیر و بر اساس ان یک بار تامینگ رو ریست کن ببین حل میشه یا نه ( یکم پیچیده تر است و باید دقت کنی تا خراب کاری نکنی)
-اگر نشد راه حل بعدی اپدیت بایوس است.:n27:
shaahani
06-10-2019, 13:47
اون CL هایی که روی رم ها می نویسن معمولا واقعی نیست، اگه توی حالت تشخیص اتوماتیک رم مشکل هست
بهتره اون رو توی حالت دستی بگذاری و مقدار CL را خیلی بیشتر از 17 تنظیم کنی
pedram_2009
06-10-2019, 14:21
اون CL هایی که روی رم ها می نویسن معمولا واقعی نیست، اگه توی حالت تشخیص اتوماتیک رم مشکل هست
بهتره اون رو توی حالت دستی بگذاری و مقدار CL را خیلی بیشتر از 17 تنظیم کنی
مینبورد به غیر از تنظیمات فرکانس و ولتاژ رم
تنظیمات دیگه ای برای رم نداره
تو تنظیمات بایوس گشتم تنظیمات تایمینگ نداره
pedram_2009
06-10-2019, 14:30
نمی دونم تست کردی یا نه;)
- اگر بایوس رو دستکاری کردی بک اپ تنظیماتت رو بگیر
- کیس رو از برق بکش و بعد دکمه پاور رو بزن که برقش تخلیه شه ( اگر وات بالا هست 1 تا 2 دقیقه صبر کن) بعدش باتری مادربرد رو در بیار و بزار 2-3 دقیقه ای بدون باتری باشه ) بعد دوباره باتری رو بزار و ببین بوت میشه یانه ( بخاطر پاک شدن تامینگ های رم قدیم)
- رو مادربرد به سبک قدیم هم جامپر داره. دفتر چه اش رو از سایت ایسوس بگیر و بر اساس ان یک بار تامینگ رو ریست کن ببین حل میشه یا نه ( یکم پیچیده تر است و باید دقت کنی تا خراب کاری نکنی)
-اگر نشد راه حل بعدی اپدیت بایوس است.:n27:
باتری را یکبار در آوردم ولی بازم نیومد
الان تو سایت asus قسمت پرسش و پاسخش
یه لینکی گذاشته در قسمت مادربورد b350
Memory isnt detected
خوب این لینک را میزنم میره توضیحات مادربرد هایی را میاره که
کلید memok دارند درصورتی که مینبورد من اصلا همچین کلیدی نداره
با جامپر هم انجام دادم
کلا این مسئله بیشتر مربوط به amd است
الان شرکت های سازنده رم اومدن همون رم را نسخه amd هم زدن
Cpu های رایزن هر رمی را نمیشناسن
شما خودت سیستم رایزن داری ؟
shaahani
06-10-2019, 14:58
من یک سیستم ریزن دارم؛ مین هم ایسوز هست اما خب بخش تنظیم CL وجود داره
حالا باز شما فرکانس رم رو پایین بیار، اما به ولتاژ به هیچ عنوان دست نزن ، شاید درست بشه و آپگرید بایوس رو هم حتما انجام بده
نگران نباش، توی آپگرید مین، امکان پشتیبانی از قطعات جدیدتر فراهم میشه و هیچ پشتیبانی کم نمیشه
اگه خیلی هم نگرانی میتونی اول از فایل بایوس فعلی یک بکاپ بگیری روی دیسکت، بعد بایوس جدید رو بزنی روی مین
فقط باید خیلی دقت کنی که اینکار رو اشتباه انجام ندی، اگه تسلط نداری حتما از یک متخصص کمک بگیر
باتری را یکبار در آوردم ولی بازم نیومد
الان تو سایت asus قسمت پرسش و پاسخش
یه لینکی گذاشته در قسمت مادربورد b350
Memory isnt detected
خوب این لینک را میزنم میره توضیحات مادربرد هایی را میاره که
کلید memok دارند درصورتی که مینبورد من اصلا همچین کلیدی نداره
با جامپر هم انجام دادم
کلا این مسئله بیشتر مربوط به amd است
الان شرکت های سازنده رم اومدن همون رم را نسخه amd هم زدن
Cpu های رایزن هر رمی را نمیشناسن
شما خودت سیستم رایزن داری ؟
متاسفانه عمر استفاده من با رایزن در حد چند ساعت روی سیستم های نو با رم در فرکانس استاندارد بوده، که بدرد مشکل شما نمی خوره:n27:
معمولا تمام رم ها یک تامینگ بر اساس JEDEC دارند که eufi تلاش می کنه با ان بوت بشه،
در حالت خیلی بعید ( که من یکبار در حدود 200 سیستم دیدم ) ممکنه یک حالت خاص عدم سازگاری خورده باشی.:n37:
روی یک سیستم دیگر رم را تست کردی؟
+
پیشنهاد اپدیت بایوس تنها راحی هست که بنظرم میرسه که ان هم بسته به دانش و ریستک داره بخوای انجام بدی.:mellow:
اگر گارانتی داره می تونی بفرستی گارانتی برات اپدیت و تست کنن ببینن جواب می ده یا نه
pedram_2009
06-10-2019, 17:13
متاسفانه عمر استفاده من با رایزن در حد چند ساعت روی سیستم های نو با رم در فرکانس استاندارد بوده، که بدرد مشکل شما نمی خوره:n27:
معمولا تمام رم ها یک تامینگ بر اساس JEDEC دارند که eufi تلاش می کنه با ان بوت بشه،
در حالت خیلی بعید ( که من یکبار در حدود 200 سیستم دیدم ) ممکنه یک حالت خاص عدم سازگاری خورده باشی.:n37:
روی یک سیستم دیگر رم را تست کردی؟
+
پیشنهاد اپدیت بایوس تنها راحی هست که بنظرم میرسه که ان هم بسته به دانش و ریستک داره بخوای انجام بدی.:mellow:
اگر گارانتی داره می تونی بفرستی گارانتی برات اپدیت و تست کنن ببینن جواب می ده یا نه
اره رم را روی یک سیستم اینتل با cpu i7 6700 تستشد سالم هست
خیلی این رایزن ها مسخره هستند
آخه این چه کاری amd کرده
قبلا بایوس یک سیستم را آپدیت کردم
فقط سوال اینکه اگه آپدیت کردم مشکل داشت راحت میشه
دانگرید کرد ؟
اره رم را روی یک سیستم اینتل با cpu i7 6700 تستشد سالم هست
خیلی این رایزن ها مسخره هستند
آخه این چه کاری amd کرده
قبلا بایوس یک سیستم را آپدیت کردم
فقط سوال اینکه اگه آپدیت کردم مشکل داشت راحت میشه
دانگرید کرد ؟
من فقط اپگرید کردم. تجربه downgrade رو ندارم:n15:
تو اینترنت باید سرچ کنی ببینی رو asus میشه راحت انجام داد یا نه.( گرچه معمولا کم پیش میاد کسی ورژن قدیمی تر رو نصب کنه مگر بخاطر موارد خاص یا باگ دار بودن بایوس.:n27:
سلام خسته نباشید دوستان
من یک رم 16 گیگ GeIL 16GB Pristine DDR4 فرکانس 2400 و cl17
خریدم
مینبوردم asus b350m-a هست
رم را که قرار میدم نه صدایی میاد نه تصویری
هر کاری میکنم این رم را نمیشناسه رم خودم بالستیک 3000 8 گیگ هست به راحتی میشناسه و بالا میاد
ظاهرا cpu های amd جدید با هر رمی سازگار نیستند
دوستان ایده ای پیشنهادی دارند ؟
سلام
این مدل رم کلا یه مقدار جزئی از بقیه رم ها ارزون تر هست و معمولا این رم ها مثل مارک Geil یا axtrom و .... برای سیستم های اینتل جواب می دن.
شما باید رمی که سازگار با رایزن ها یا رایزن های سری جدید هست بخرید روی خود رم (بسته بندیش) می زنه که سازگار با رایزن هست یا نه. تو خود سایت هم مدل های سازگار رو می زنن.
بهترین رمی که می تونید بخرید یا تعویض کنید Corsair ها هستند که همه سری های رایزن سازگارن.
یه احتمال هم هست که بعیده و اون اینه که مادربورد شما کلا این رم رو ساپورت نکنه. شاید با آپدیت بایوس مشکل حل شه. اگر فرکانس بالاتر از قبلی بود قطعی می گفتم مشکل چیه ولی مساله این که فرکانس هم پایین تره.
اگر مادربورد گارانتی داره بفرست گارانتی با رم خودشون مشکل رو حل می کنن.:»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.