ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام یک از این سایت ها رو بزنم ؟ آموزش کامپیوتر یا مسائل ماورالطبیعه ؟

Ariya2009
04-10-2019, 04:40
با سلام و احترام ،

دوستان قصد راه اندازی سایت در یکی از دو موضوع زیر را دارم:

1. آموزش کامپیوتر

2. مسائل ماورالطبیعه مثل UFO یا اجسام ناشناخته فضایی و....

نظر شما دوستان گرامی و عزیز چیست ؟

بعد از مدتی که سایت گرفت ، میشه از راه گرفتن تبلیغات پول خیلی خوبی در ماه درآورد ؟

اگر پیشنهادی هم دارید بفرمایید.

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

mohsenP3000
04-10-2019, 09:52
با سلام و احترام ،

دوستان قصد راه اندازی سایت در یکی از دو موضوع زیر را دارم:

1. آموزش کامپیوتر

2. مسائل ماورالطبیعه مثل UFO یا اجسام ناشناخته فضایی و....

نظر شما دوستان گرامی و عزیز چیست ؟

بعد از مدتی که سایت گرفت ، میشه از راه گرفتن تبلیغات پول خیلی خوبی در ماه درآورد ؟

اگر پیشنهادی هم دارید بفرمایید.

سلامت و شاد باشید.

ممنونم.

سلام

آموزش کامپیوتر رو به شخصه ترجیح می دم.

در گذشته ای نه چندان دور خودم سایت آموزش کامپیوتر و مثلا فارسی کردن اعداد در ورد یا فراموشی پسورد ویندوز و .... داشتم بازدیدش خیلی خوب شده بود بعد 5 سال. به خاطر مشکل مالی و گرونی سرور سایت دان شد و بعد هم شرکت ارائه دهنده سرویس بعد پرداخت پول و .... سایت رو حذف کرد و کار به شکایت و ... رسید. حالا بگذریم.

اما از تبلیغات می شه پول درآورد یا نه؟ الان نه. چون انقدر شبکه های اجتماعی قوی تر و بهتر عمل می کنن که کسی نمیاد برای تبلیغ در سایت پول بده. اون موقع ما ماهی حدود 100 تومن درآمد داشتیم از راه تبلیغ.

Ariya2009
04-10-2019, 21:39
با سلام و احترام ،

دوستان گرامی و عزیز دیگر ، پیشنهاد یا نظری ندارند ؟

یک دنیا ممنونم.

shaahani
05-10-2019, 03:48
چندتا اکانت اینستا گرام بساز بعد توش روزانه فقط مطالب الکی و عامه پسند یا خنده دار بذار
خودتم با ظاهر آراسته یه مقدار جنگولگ بازی به خلاقیت خودت در بیار استوری کن یا پست بذاز

اکانت ها رو بنداز زیر ربات واست فالور جمع کنن یا پول بده تا فالور جمع کنن
تا چشم باز کنی یک سال نشده میبینی انقدر فالور داری که تهش معلوم نیست
بعد هر روز پول بگیر واسه تبلیغ تو پیجش و همش بگو این لینکو بکشین بالا، معجزه میشه واستون :biggrin:
فکر کن پنج سال فعالیت حرفه ای واسه وب سایت آخرش هیچی میشه اما این یک سال نشده، راضی میشی ازش
بعد که زیاد کشیدن بالا، آخرش فالورها میکشن پایین، شما هم واست معجزه میشه خخخخ