ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت وب سايت با دلفي

MAJOR
02-10-2006, 21:48
سلام با تشكر از سايت بسيار عالي شما من تا حدودي با دلفي آشنايي دارم اما مي خواستم بدونم ميشه با دلفي هم وب سايت طراحي كرد اگر ميشه يك توضيحي در اين مورد براي من بديد چون خيلي به اين مسئله علاقه مند هستم اگر كسي هم برنامه شيع گرا براي طراحي وب ميشناسه به من خبر بديد البته فكر كنم اين امكان در دلفي با اين قدرت گذاشته شده است ........
قبلا از همكاري شما بسيار متشكرم ..

amin a.^2
02-10-2006, 23:27
دوست گرامي
با سلام
حتماَ ميشه اصلاَ دلفي نشد نداره اما اين كار با برنامه هاي ويژه ي طراحي سايت بهتره مانند
java و java script

MAJOR
03-10-2006, 14:32
باتوجه به آشنايي كه من با دلفي دارم بهتر ميدونم با اين نرم افزار طراحي كنم يعني همچين امكاني هست يك راهنمايي يك آموزشي چيزي بزاريد متشكر مي شوم

soldier
03-10-2006, 18:20
سلام
آره ميشه. من خودم يه پروژه كامل ساختم
اما بايد شما بتونيد كد هاي HTML رو با دلفی بنویسید. ذخیره کنید. و در آخر نمایش بدید.
باید با کدهای HTML و طراحی سایت هم آشنایی زیادی داشته باشی.
در ضمن شی برای این کار نیست. اگر هم باشه (که نیست) بکار نمیاد.
فقط یک شی به نام WebBrowser هست که برای نمایش صفحات HTML هست.
که دلفی هم داره. توی لبه Internet.
اگر باز هم سوال داشتی.(در مورد رابطه سایت و دلفی) در تاپیک ارتباطات ، شبکه ، اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کن.
در مورد طراحی سایت هم باید در قسمت های دیگر این سایت اطلاعات کسب کنی.
امیدوارم که تونسته باشم کمک خوبی کرده باشم.
بای

Mahmood_N
03-10-2006, 19:13
سلام

باتوجه به آشنايي كه من با دلفي دارم بهتر ميدونم با اين نرم افزار طراحي كنم يعني همچين امكاني هست يك راهنمايي يك آموزشي چيزي بزاريد متشكر مي شوم
برای برنامه نویسیه تحت وب با دلفی باید با Delphi.Net کار کنید، کامپوننتهای زیادی برای این کار داره ...
ولی کلا با دلفی نمی شه صفحه وب طراحی کرد ( شما فقط می تونید بانکهای اطلاعاتی و قسمت مدیریت رو بسازید ) ...
البته میشه ولی کار منطقی ای نیست ...
امیدوارم به دردتون خورده باشه ...
اگه اطلاعات بیشترب بدست آوردم بهتون می گم ...
موفق باشید ...

MAJOR
04-10-2006, 11:10
از لطف همتون متشكرم من منتظر جواب شما هستم خيلي ممنون

مرد مباح
04-10-2006, 14:34
اگه دلفي دات نتها رو نصب كني خودت سر در مياري.
دلفي 2005 و 2006 اينجوريه.
خيلي راحت متوجه ميشي.
البته من خودم اونا رو تخصصي كار نكردم ولي اگه دلفي بلد باشي ميتوني با اونا هم كار كني.