مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد مودم tf-i60 بهارنت
senior13sh
02-10-2019, 18:36
سلام
اساتید یک سوال
یک مودم tf-i60 بهارنت دستمون رسیده
مودم ظاهرا لاک هست
تست کردیم رایتل کار نکرد
ولی جالب وقتی بازش کردم یکسری سیم کشی روش شده
عکس میزارم
دوستان و اساتیدی که میتوانند کمک کنند بفرمایید چکار کنیم
ورژن دستگاه هم 196 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز من خودم اینکار نکردم ولی رفیقم میگفت عین مودم ایرانسل با همون روش آنلاک میشه
سلام
اساتید یک سوال
یک مودم tf-i60 بهارنت دستمون رسیده
مودم ظاهرا لاک هست
تست کردیم رایتل کار نکرد
ولی جالب وقتی بازش کردم یکسری سیم کشی روش شده
عکس میزارم
دوستان و اساتیدی که میتوانند کمک کنند بفرمایید چکار کنیم
ورژن دستگاه هم 196 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بوت پین رو به دکمه ریست وصل کردن و دیگه لازم نیست با پنس یا پیچ گوشتی اتصال بدید . :دی و سیم کشی usb رو هم وصل کردن به 2 لن و rg11 تا راحت بدون باز کردن مودم و بدون سیم کشی اضافه و آشکار به صورت خیلی تمیز از طریق لودر بشه رو مودم فریمور زد :thumbsup: . کار وصل دکمه ریست به بوت پین خوبه ولی اون یکی خیلی مسخره و خیلی بد هست . همون کابل usb لحیم کنید یا پورت مادگی ایستاده یو اس بی بر روی برد لحیم و جای اونو رو بدنه مودم با ضرافت باز کنید بهتر از این هست .
سلام دوست عزیز من خودم اینکار نکردم ولی رفیقم میگفت عین مودم ایرانسل با همون روش آنلاک میشه
بله به راحتی انلاک میشه همون مودم ایرانسل هست و از ایرانسل هم تهیه کرده و با سیم کارتهای ایرانسل هم کار میکنه . مثل وینکس یا اسیا تک .
senior13sh
02-10-2019, 22:26
بوت پین رو به دکمه ریست وصل کردن و دیگه لازم نیست با پنس یا پیچ گوشتی اتصال بدید . :دی و سیم کشی usb رو هم وصل کردن به 2 لن و rg11 تا راحت بدون باز کردن مودم و بدون سیم کشی اضافه و آشکار به صورت خیلی تمیز از طریق لودر بشه رو مودم فریمور زد [emoji106] . کار وصل دکمه ریست به بوت پین خوبه ولی اون یکی خیلی مسخره و خیلی بد هست . همون کابل usb لحیم کنید یا پورت مادگی ایستاده یو اس بی بر روی برد لحیم و جای اونو رو بدنه مودم با ضرافت باز کنید بهتر از این هست . خوب الان میتونیم بدون لحیم کاری اضافه روش بزنیم یعنی
من دقیق متوجه حرفتون نشدم
میشه یکبار رونتر بگی چکار کنم که سریعتر انلاک کنک بره پی کارش
Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk
خوب الان میتونیم بدون لحیم کاری اضافه روش بزنیم یعنی
من دقیق متوجه حرفتون نشدم
میشه یکبار رونتر بگی چکار کنم که سریعتر انلاک کنک بره پی کارش
دو تا سوکت rg45 و یه دونه rg11 و یک کابل usb که یک طرفش نری هست و یک طرف 4 رشته سیم رنگی و باید با اینها کابل آپگرید بسازی ول کن دردسر داره و زمان هدر دادن هست داخل عکس قسمت یو اس بی پشت برد به ترتیبی که خودمون لحیم میکنیم لحیم کن کابل usb رو و بزن به کامپیوتر و انلاک کن بره پی کارش و بعد اتصال رو بردار تمام .
senior13sh
03-10-2019, 07:54
دو تا سوکت rg45 و یه دونه rg11 و یک کابل usb که یک طرفش نری هست و یک طرف 4 رشته سیم رنگی و باید با اینها کابل آپگرید بسازی ول کن دردسر داره و زمان هدر دادن هست داخل عکس قسمت یو اس بی پشت برد به ترتیبی که خودمون لحیم میکنیم لحیم کن کابل usb رو و بزن به کامپیوتر و انلاک کن بره پی کارش و بعد اتصال رو بردار تمام .فقط یک سوال
الان که اتصال رو وصل کردن به ریست
باید برای اتصال موقت سوزن رو بزنیم روی ریست درسته!
فقط یک سوال
الان که اتصال رو وصل کردن به ریست
باید برای اتصال موقت سوزن رو بزنیم روی ریست درسته!
بله کلید ریست همون کلید بوت پین شده در حالتی که مودم خاموش هست و هیچ برقی بهش وصل نشده این کلید رو نگه دارید و مودم رو بزنید به برق و این میشه همون بوت پین و تمام
senior13sh
03-10-2019, 12:43
اگه کسی مودم خواست میفروشم
senior13sh
03-10-2019, 18:11
بله کلید ریست همون کلید بوت پین شده در حالتی که مودم خاموش هست و هیچ برقی بهش وصل نشده این کلید رو نگه دارید و مودم رو بزنید به برق و این میشه همون بوت پین و تمام
با فریم ور 195 زدم نشد
همه چیز پر شد ولی نشد
احتمالا آپدیت بسته هستش !؟
با فریم ور 195 زدم نشد
همه چیز پر شد ولی نشد
احتمالا آپدیت بسته هستش !؟
از ورژن فریمور مودم که الان روش نصبه عکس بده و در ضمن از اینها خودم آنلاک کردم و راحت آنلاک شده .
- - - Updated - - -
اگه کسی مودم خواست میفروشم
چی رو میفروشید همین مودم رو ؟؟؟
senior13sh
03-10-2019, 23:21
از ورژن فریمور مودم که الان روش نصبه عکس بده و در ضمن از اینها خودم آنلاک کردم و راحت آنلاک شده .
- - - Updated - - -
چی رو میفروشید همین مودم رو ؟؟؟196 هست
ولی نمیدونم چرا انلاک نشد
بله مودم بهارنت رو گفتم میفروشم
البته اگه قیمت خوب باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
196 هست
ولی نمیدونم چرا انلاک نشد
بله مودم بهارنت رو گفتم میفروشم
البته اگه قیمت خوب باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت انلاک میشه شما یا یه جای کار رو اشتباه میری یا جایی اتصالی هست . همه اون اتصالاتی که خود بهار نت لحیم کرده بردار و قطع کن و خودت با روش سنتی خودمون اقدام به انلاک کن .
senior13sh
04-10-2019, 12:49
راحت انلاک میشه شما یا یه جای کار رو اشتباه میری یا جایی اتصالی هست . همه اون اتصالاتی که خود بهار نت لحیم کرده بردار و قطع کن و خودت با روش سنتی خودمون اقدام به انلاک کن .
مودم رو روی همون سیستم قبلی گذاشتم
دیگه تعریف درایور نکردم
چون از قبل بود
بعدش روی فایل فریم ور exe زدم پر شد
بعدش رفتم داخل دیدم نرم افزار تغییر نکرده
باید دوباره تعریف درایور کنم از اول ؟
مودم رو روی همون سیستم قبلی گذاشتم
دیگه تعریف درایور نکردم
چون از قبل بود
بعدش روی فایل فریم ور exe زدم پر شد
بعدش رفتم داخل دیدم نرم افزار تغییر نکرده
باید دوباره تعریف درایور کنم از اول ؟
بوت پین کن برو به دیوایس منیجر و ببین پورت هواوی ظاهر شده ! بعد لودر با فرمت exe رو اجرا کن و باید شمارش اعداد شروع بشه و در اخر پیغام موفقیت و کامل شدن بده و باز بعد چند ثانیه برو دیوایس منیجر قسمت پورت ببین دو تا هواوی اومده ؟ با پورت دومی کار داریم برا فلش کردن مودم . حالا فریمور 195 های وب یا همون 195 انلاک رو اگر فرمت bin بود با بالونگ و از طریق cmd فلش کن بر روی مودم در صورت شروع شدن عملیات فلش باید 12 تا پارتیشن شروع به لود و فلش شدن بر روی مودم شما بشه و در cmd مشاهده کنید ولی فریمور exe بود دابل کلیک میکنی منتظر میشی تا لود بشه و خودش cmd رو باز کنه و باز 12 تا پارتیشن شروع به فلش بر روی مودم بشه .
senior13sh
04-10-2019, 13:28
الان سیستم اون سیستم قبلی نیست
اون مغازه بود
تو دیوایس منیجر همون پورت app که باید باهاش کار کنیم فقط هست
اون یکی نیست
دفعه قبل هم فکر کنم نبود
senior13sh
05-10-2019, 23:20
بوت پین کن برو به دیوایس منیجر و ببین پورت هواوی ظاهر شده ! بعد لودر با فرمت exe رو اجرا کن و باید شمارش اعداد شروع بشه و در اخر پیغام موفقیت و کامل شدن بده و باز بعد چند ثانیه برو دیوایس منیجر قسمت پورت ببین دو تا هواوی اومده ؟ با پورت دومی کار داریم برا فلش کردن مودم . حالا فریمور 195 های وب یا همون 195 انلاک رو اگر فرمت bin بود با بالونگ و از طریق cmd فلش کن بر روی مودم در صورت شروع شدن عملیات فلش باید 12 تا پارتیشن شروع به لود و فلش شدن بر روی مودم شما بشه و در cmd مشاهده کنید ولی فریمور exe بود دابل کلیک میکنی منتظر میشی تا لود بشه و خودش cmd رو باز کنه و باز 12 تا پارتیشن شروع به فلش بر روی مودم بشه .
یک قسمت رو نمیفرفتم
برای همین اشتباه میشد
مرحله دوم درایور wifi رو باید میزدم یادم میرفت
دوتا رو اکی کردم
10-12 تا دیگه مونده
باید اکی کنم :D
بازم تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.