ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دسترسی به محتوای هارد DVR

tempel0
06-09-2019, 23:12
سلام، هارد سیگیت که برای ذخیره سازی تصاویر در DVR استفاده شده رو برای پشتیبان گیری به کامپیوتر ویندوزی وصل

کردم ولی فضاش UNALLOCATED تشخیص داده میشه و میگه بایددیسک initialize(MBR or GPT) بشه درصورتیکه محتوای هارد

رو نیاز دارم، اگر Initialized کنم محتوای هارد ازبین میره؟

نرم افزار DiskInternal LinuxReader هم نصب کردم برای دسترسی به فایل های لینوکسی در ویندوز و بازهم خطای

Can't open disk:st500m002-1BC142, at end check the disk and try again

هست.

کسی راهی برای دسترسی به محتوای این هارد(به غیراز اتصال به خودِ دستگاه DVR چون اونجاهم یه سری خطا میداد، ویدیو

هارو نشون میداد ولی بکاپ نمیگرفت.) سراغ داره؟

رومنس
07-09-2019, 21:35
سلام، هارد سیگیت که برای ذخیره سازی تصاویر در DVR استفاده شده رو برای پشتیبان گیری به کامپیوتر ویندوزی وصل

کردم ولی فضاش UNALLOCATED تشخیص داده میشه و میگه بایددیسک initialize(MBR or GPT) بشه درصورتیکه محتوای هارد

رو نیاز دارم، اگر Initialized کنم محتوای هارد ازبین میره؟

نرم افزار DiskInternal LinuxReader هم نصب کردم برای دسترسی به فایل های لینوکسی در ویندوز و بازهم خطای

Can't open disk:st500m002-1BC142, at end check the disk and try again

هست.

کسی راهی برای دسترسی به محتوای این هارد(به غیراز اتصال به خودِ دستگاه DVR چون اونجاهم یه سری خطا میداد، ویدیو

هارو نشون میداد ولی بکاپ نمیگرفت.) سراغ داره؟

سلام

اگر دستگاه برند شناخته شده هست فریم ور رو آپدیت کنید تا مشکل رفع شه و بتونید از طریق خود دستگاه به محتوا دسترسی داشته باشید.

یه نرم افزار هم بعضی از dvr ها دارن که می تونید نصب کنید و بعد هارد رو وصل کنید. مدل دقیق دستگاه رو بگید تا بتونم اگر بلد باشم راهنمایی تون کنم.

renfield
08-09-2019, 02:00
رمز نگاری دارن این دستگاه ها دوست گرامی

دقیقا برای همین منظور

نه اینکه باسه امنیتی باشه بیشتر برا اینکه دستگاه های nvr اشون فروش بره

مگه این که بیرون جایی باشه رمز گشایی کنن که اونم احتمالا نیست