ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در خصوص پاور

masoud71
02-09-2019, 18:24
سلام و وقت بخیر
خیلی از فروشنده ها یکسری از مدل های پاور رو با قیمت بالاتر ارائه میدن و میگن تنظیم کننده ولتاژ برق داره که هنگام نوسان آسیبی هم به خودش نرسه و هم قطعات به مشکل بر نخوردند.
آیا همچین چیزی هست و اگر هست کاربردیه و شما تایید می کنید که هزینه ی بیشتری برای این نمونه پاورها بدیم؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید//

رومنس
02-09-2019, 19:55
:n04::n04::n04:

پاور گرین یا کولر مستر یا مارک های معتبر بخرید. اگر مدل خاصی هم مدنظرتون هست یه سرچ کنید تمام اطلاعاتش در نت هست. پاور ها به صورت هوشمند مقدار واتی که لازم دارند استفاده می کنند و به طبع ولتاژ مصرفی هم تفاوت داره در زمان لود کامل با حالت معمولی یا اسلیپ. ولی ربطی به محافظت و ... نداره. شما مدل بگو تا معلوم شه.

masoud71
02-09-2019, 20:25
:n04::n04::n04:

پاور گرین یا کولر مستر یا مارک های معتبر بخرید. اگر مدل خاصی هم مدنظرتون هست یه سرچ کنید تمام اطلاعاتش در نت هست. پاور ها به صورت هوشمند مقدار واتی که لازم دارند استفاده می کنند و به طبع ولتاژ مصرفی هم تفاوت داره در زمان لود کامل با حالت معمولی یا اسلیپ. ولی ربطی به محافظت و ... نداره. شما مدل بگو تا معلوم شه.

گرین 650 مدل B

رومنس
03-09-2019, 08:01
گرین 650 مدل B

نه این پاور محافظ نداره. بازم از بقیه بپرسید. شاید انقلابی بوجود اومده ولی من تو سایتشم چیزی ندیدم.:n16:

محمد7966
03-09-2019, 08:25
بهتره ازش بپرسید اصطلاح علمی یا انگلیسیش چیه.من خوندم که خود پاور به خاطر مشکلات برقی که پیش میاد،سیستم رو خاموش میکنه تا به قطعات آسیب نرسه ولی اینکه خودش هم آسیب نبینیه رو نشنیدم.

رومنس
03-09-2019, 09:16
بهتره ازش بپرسید اصطلاح علمی یا انگلیسیش چیه.من خوندم که خود پاور به خاطر مشکلات برقی که پیش میاد،سیستم رو خاموش میکنه تا به قطعات آسیب نرسه ولی اینکه خودش هم آسیب نبینیه رو نشنیدم.

سلام

محافظ برق رو اصولا باید جدا خرید و به سیستم وصل کرد. اینکه وسیله برقی کلا خودش چنین سیستمی داشته باشه من ندیدم.

حتی سیستم های خیلی قدیمی مثل pentium 4 خود مادربورد وقتی مشکلی پیش میومد سیستم رو خاموش می کرد فکر نمی کنم به پاور ربط داشت. حالا شاید سری جدید گرین اینطوری باشه.

Reza Azimy_RW
20-07-2020, 22:24
باو این پاورهای طراحی جدید یا ... از 120 ولت تا 220 رو همینجوری بدون دکمه تغیرر ولتاژ ساپورت میکنن یعنی نوسانات در این حد هم تاثیری تو خروجی نداره (+10 درصد) احتمالا منظورش همین بوده اگه منظورش همین باشه این توپولوژی جدیدا خیلی تمیزترن از هر نظر

hamid3369
21-07-2020, 17:28
سلام و وقت بخیر
خیلی از فروشنده ها یکسری از مدل های پاور رو با قیمت بالاتر ارائه میدن و میگن تنظیم کننده ولتاژ برق داره که هنگام نوسان آسیبی هم به خودش نرسه و هم قطعات به مشکل بر نخوردند.
آیا همچین چیزی هست و اگر هست کاربردیه و شما تایید می کنید که هزینه ی بیشتری برای این نمونه پاورها بدیم؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید//

الان شما میخواید پاور بخرین یا فقط سوال دارین