مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب آیکن ها در منوی استارت
vahidmir2000
22-08-2019, 13:39
درود دوستان
یک مشکل خیلی اعصاب خرد کن در منوی استارت ویندوز 10 دارم. همینجور که در عکس ضمیمه میبینید گاهی اوقات تمام آیکن های منوی استارت تبدیل به آیکن یکی از نرم افزارها میشه (در اینجا تمام آیکن ها تبدیل به آیکن نرم افزار jetaudio شده. میخواستم ببینم کسی با این مشکل برخورد کرده؟ راه حلی براش هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی و توجه شما
درود دوستان
یک مشکل خیلی اعصاب خرد کن در منوی استارت ویندوز 10 دارم. همینجور که در عکس ضمیمه میبینید گاهی اوقات تمام آیکن های منوی استارت تبدیل به آیکن یکی از نرم افزارها میشه (در اینجا تمام آیکن ها تبدیل به آیکن نرم افزار jetaudio شده. میخواستم ببینم کسی با این مشکل برخورد کرده؟ راه حلی براش هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید ویروسی شده ؟:n04:
vahidmir2000
22-08-2019, 19:24
شاید ویروسی شده ؟:n04:
سلام دوست خوبم. نه. خیلی وقته که این مشکل هست و تقریبا از روزهای اول نصب ویندوز این مشکل رو دارم. خیلی مسخره است... آنتی ویروس دارم و کاملا سیستم پاکیزه است
سلام دوست خوبم. نه. خیلی وقته که این مشکل هست و تقریبا از روزهای اول نصب ویندوز این مشکل رو دارم. خیلی مسخره است... آنتی ویروس دارم و کاملا سیستم پاکیزه است
مجدد ویندوز نصب کرده و ویندوز رو فعال کنید . از یک فعال کننده جدید ویندوز استفاده کنید /
درود دوستان
درود
با نرم افزار IObit Uninstaller نرم افزار رو پاک کنید
سپس دوباره نصب کنید
اگر باز هم مشکل داشتید بر روی نسخه دیگری از ویندوز تست کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-05-2020, 00:32
درود دوستان
سلام
اگه مشکل حل نمیشه ، با سیستم ریکاوری خودِ ویندوز ، کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
به همین سادگی
==========================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
سلام
اگه مشکل حل نمیشه ، با سیستم ریکاوری خودِ ویندوز ، کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
به همین سادگی
درود
دوست عزیز بهتر بود ک راه حل این روش رو هم میگفتید
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-05-2020, 09:31
درود
دوست عزیز بهتر بود ک راه حل این روش رو هم میگفتید
سلام
در صفحه اول (desktop ) در قسمت جستجو بنویسید
Recovery
یا بنویسید
System restore
واردش بشید و قدم به قدم جلو برید و تاریخی که کامپیوتر سالم بوده رو انتخاب کنید و دکمه اکی رو بزنید
کامپیوتر برمیگرده به اون تاریخ و همه ی نرمافزارهای بعد از اون تاریخ پاک میشه .
حتی بسیاری از بدافزارها هم پاک میشه
سیستم ریکاوری هیچ کاری با فایلهای شخصی شما نداره (صوتی ، تصویری و نوشتاری )
به احتمال زیاد ، آپدیت های سیستم و انتی ویروس هم پاک میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.