مشاهده نسخه کامل
: ارتقا رم در این مادربرد چه تأثیری داره؟؟
سلام
من میخوام مادربرد خودمو رمش رو ارتقا بدم مشخصات زیر سیستم من هست :
سم مادربرد :asus p541t-mlx
cpu : intel pentium (R) Dual-core cpu E5700 3.00GHz 3.02GHz
رم :2 گیگ
هارد 500 گیگ سیگیت
کارت گرافیک : intel (R) G41 Express chipset WDDM
پاور :
1200W M.P.S MASERATI
رمش رو ارتقا بدم و ویندوز 8 نسخه پرو 64 بیت روش بریزم چطوره؟ از نظر گرافیک رو تأثیر داره ؟ چون گرافیکش آنبورده از رم شیر میکنه ارتقا رم به 4 گیگ میتونه تأثیری روش بزاره؟
سلام
بستگی به کاربردتون از سیستم داره
انتظار نداشته باشید که از جنبه گرافیک قوی بشه سیستمتون چونکه مثلا اگه تراشه کارت گرافیک 100 داره لود میکنه و سیستم تو گیم و... لگ میزنه شما با این ارتقا هیچ تاثیری نمیبینین (اگر هم تاثیر بزاره خیلی کم) چون الان مشکل از تراشه هست و ارتباطی به حافظه ی گرافیکی نداره یعنی اگه gpu کم بیاره شما رمش رو 64 گیگ هم کنید تاثیری نمیبینید
البته همونطور که گفتم بستگی به نوع استفاده از سیستم و شرایط دیگه داره
ولی در حالت کلی 100 درصد تاثیر مثبت داره بالاخص اگه فرکانس رم افزایش پیدا کنه
سلام
بستگی به کاربردتون از سیستم داره
انتظار نداشته باشید که از جنبه گرافیک قوی بشه سیستمتون چونکه مثلا اگه تراشه کارت گرافیک 100 داره لود میکنه و سیستم تو گیم و... لگ میزنه شما با این ارتقا هیچ تاثیری نمیبینین (اگر هم تاثیر بزاره خیلی کم) چون الان مشکل از تراشه هست و ارتباطی به حافظه ی گرافیکی نداره یعنی اگه gpu کم بیاره شما رمش رو 64 گیگ هم کنید تاثیری نمیبینید
البته همونطور که گفتم بستگی به نوع استفاده از سیستم و شرایط دیگه داره
ولی در حالت کلی 100 درصد تاثیر مثبت داره بالاخص اگه فرکانس رم افزایش پیدا کنه
سلام
میخوام باهاش گاهی اوقات جی تی ای 5 و 4 و زولا بازی کنم
بازم کم میاره؟ روی ویندوز 8 عین 7 جواب میده؟ از نظر درایور کارت گرافیک ؟ چون روی 8.1 این گرافیک گلوگاه ایجاد میکنه میتونه روی 8 عین 7 جواب بده؟
سلام
میخوام باهاش گاهی اوقات جی تی ای 5 و 4 و زولا بازی کنم
بازم کم میاره؟ روی ویندوز 8 عین 7 جواب میده؟ از نظر درایور کارت گرافیک ؟ چون روی 8.1 این گرافیک گلوگاه ایجاد میکنه میتونه روی 8 عین 7 جواب بده؟
جی تی ای 5 رو که بعید میدونم اجرا کنه چون gpu برای این بازی ضعیفه
ولی همین الانم هر سیستم عاملی دلتون بخواد 64 بیت میتونین نصب کنید مشکلی نیست (حتی ویندوز 10)
جی تی ای 5 رو که بعید میدونم اجرا کنه چون gpu برای این بازی ضعیفه
ولی همین الانم هر سیستم عاملی دلتون بخواد 64 بیت میتونین نصب کنید مشکلی نیست (حتی ویندوز 10)
سلام
منظورم از جی تی ای 5 همون سن آندریس هست :n02: الانم بدون لگ بازیش میکنم رو رزولوشن 768*1024 اما میخوام ببینم رم 4 بندازم قدرت گرافیک و سیستمم از اینی که هست بالاتر میره؟
سلام
منظورم از جی تی ای 5 همون سن آندریس هست :n02: الانم بدون لگ بازیش میکنم رو رزولوشن 768*1024 اما میخوام ببینم رم 4 بندازم قدرت گرافیک و سیستمم از اینی که هست بالاتر میره؟
صددرصد راندمان بهتر میشه
صددرصد راندمان بهتر میشه
سلام
پس زنگ بزنم با فامیلمون هماهنگ کنم سیستم رو ببرم ؟ میتونم رو این سیستم ویندوز 10 نصب کنم؟
سلام
پس زنگ بزنم با فامیلمون هماهنگ کنم سیستم رو ببرم ؟ میتونم رو این سیستم ویندوز 10 نصب کنم؟
تو سایت مایکروسافت چک کنین حداقل سیستم مورد نیاز ویندوز 10 رو نوشته
سیستمی که شما تو تاپیک نوشتین ویندوز 10 رو بدون مشکل ساپورت میکنه
تو سایت مایکروسافت چک کنین حداقل سیستم مورد نیاز ویندوز 10 رو نوشته
سیستمی که شما تو تاپیک نوشتین ویندوز 10 رو بدون مشکل ساپورت میکنه
سلام
منظورم کارت گرافیک هست که درایورش برای ویندوز 8.1 و 10 نیستش و به 8.1 خوروندمش و نصب شد اما بازی هام مثل 7 اجرا نمیشدن و لگ داشتن با ارتقای رم درست میشه؟
سلام
منظورم کارت گرافیک هست که درایورش برای ویندوز 8.1 و 10 نیستش و به 8.1 خوروندمش و نصب شد اما بازی هام مثل 7 اجرا نمیشدن و لگ داشتن با ارتقای رم درست میشه؟
ارتقا رم ارتباطی با درابور گرافیک نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک بالا رو چک کنید
Amir rza
21-09-2019, 05:17
سلام
من میخوام مادربرد خودمو رمش رو ارتقا بدم مشخصات زیر سیستم من هست :
سم مادربرد :asus p541t-mlx
cpu : intel pentium (R) Dual-core cpu E5700 3.00GHz 3.02GHz
رم :2 گیگ
هارد 500 گیگ سیگیت
کارت گرافیک : intel (R) G41 Express chipset WDDM
پاور :
1200W M.P.S MASERATI
رمش رو ارتقا بدم و ویندوز 8 نسخه پرو 64 بیت روش بریزم چطوره؟ از نظر گرافیک رو تأثیر داره ؟ چون گرافیکش آنبورده از رم شیر میکنه ارتقا رم به 4 گیگ میتونه تأثیری روش بزاره؟
میدونم تاپیک قدیمیه ولی گقتم یه چیزی رو بگم.
استفاده از سیستم عامل 64 بیت با اینکه مقدار دسترسی به منابع رو بیشتر میکنه ولی از طرف دیگه خود سیستم هم منابع بیشتری از جمله CPU رو درگیر میکنه...
اینو هم بگم که بازی های قدیمی چون برای 32 بیت نوشته شده اند امکان دسترسی به منابعی که 64 بیت در اختیار برنامه ها قرار میده رو نداره(از جمله رم بیشتر از 4 گیگ!)
در یه جمله اگه برنامه یا بازی 64 بیت استفاده نمیکنید (که بعید میدونم) و رم بیشتر از 4 گیگ هم نذاشتید استفاده از ویندوز 64 بیت نه تنها هیچ بهبودی تو کارتون نداره بلکه سیستمتون رو سنگین تر میکنه! :sad:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.