مشاهده نسخه کامل
: فوتبال باشگاهی ایتالیا | فصل 2019-2020
رسمی؛ فرانک ریبری به فیورنتینا پیوست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسطوره بایرن مونیخ پس از جدایی از این تیم، تصمیم گرفت فوتبالش را همچنان در بالاترین سطح ادامه بدهد و به عنوان بازیکن آزاد با امضای قراردادی 2 ساله، راهی فلورانس شد.
تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساموئل اتوئو، مهاجم سابق بارسلونا و اینتر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
مهاجم 38 ساله کامرونی بالاخره کفش هایش را آویخت.
ساموئل اتوئو، مهاجم سابق باشگاه های بارسلونا و چلسی خداحافظی خود را از دنیای فوتبال رسما اعلام نمود. مهاجم کامرونی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: پایان. به سوی یک چالش جدید. از همه شما متشکرم. عاشقتان هستم.
طبق افشای فوتبال لیکس کریستیانو رونالدو سالانه 16 میلیون یورو از نایکی (کمپانی لباس ورزشی) میگیره و به ازای هر توپ طلا 4 میلیون یورو دریافت میکنه
جزئیات کامل دستمزد بازیکنان شاغل در سری آ ایتالیا؛ یوونتوس بیش از 2 برابر اینتر دستمزد میدهد
کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی یوونتوس، تقریبا هفته ای 600 هزار یورو و سالیانه 31 میلیون یورو دستمزد می گیرد. یوونتوس، قهرمان سال های اخیر ایتالیا سالیانه 294 میلیون یورو به بازیکنانش دستمزد می دهد. اینتر با 139 میلیون یورو در رده دوم است و بدین ترتیب رقم دستمزدهای سالیانه یوونتوس بیش از دوبرابر نزدیک ترین رقیب خود در این زمینه است.
پس از کریستیانو رونالدو، ماتیاس ده لیخت خرید جدید یوونتوس از آژاکس، دومین دستمزد بالا را در سری آ دریافت می کند. مدافع هلندی سالیانه 8 به اضافه 4 میلیون یورو کسب می کند. روملو لوکاکو، مهاجم بلژیکی اینتر که از منچستریونایتد خریداری شد، سالیانه 7.5 به اضافه 1.5 میلیون یورو کسب می کند.
ساکی: گواردیولا و کلوپ مانند من فکر میکنند؛ فوتبال باید تسلط، زیبایی و موزیک خاصِ خودش را داشته باشد
آریگو ساکی معتقد است کلوپ و گواردیولا شبیه به او هستند.
کسی نیست که آریگو ساکی، مربی افسانهای میلان را نشناسد. مردی که در دوران حرفهای خود جام های بسیاری فتح کرد که می توان به لیگ قهرمانان اروپا در سال های 1989 و 1990 اشاره کرد. این تاکتیسین بزرگ در مصاحبهای که با نشریه دیلی میل انجام داده، یورگن کلوپ و پپ گواردیولا را پیشگامان فوتبال مدرن نامیده است.
فوتبال پپ گواردیولا و یورگن کلوپ، شبیه به چیزی است که من ارائه می دادم. واقعا ارزش کار، فرهنگ و ذهنیتشان را تحسین می کنم. میلانِ من نوآوری داشت و چیزی تازه ارائه می داد. پپ و یورگن هم به نوآوری ادامه می دهند.
کلوپ قبل از فینال لیگ قهرمانان اروپا به بازیکنانش گفته بود «اگر قرار است ببازیم، حداقل کاری کنید به بهترین شکل ممکن ببازیم. باید وجودمان را در زمین بگذاریم.» نظر شما چیست؟
من هم دوست داشتم قبل از بازی عبارات الهام بخش زیادی به بازیکنان بگویم. دوست داشتم بازیکنانم همیشه فراتر از حدشان بروند. یادم می آید در یکی از یادداشت هایم نوشته بودم «پیروزی زمانی مهم است که با بازیِ زیبا همراه باشد.» به نظرم پپ و کلوپ مانند من فکر می کنند. ما وظیفه داریم کاری کنیم مردم از فوتبال لذت ببرند و در موردش هیجان زده شوند. به نمایش گذاشتن فوتبال زیبا، سخت تر از صحبت کردن در مورد آن است.
ادامه
گیشه خارجی؛ مسی، لبخند را به بارسلونا بازگرداند
گاتزتا دلو اسپورت
مسی-رونالدو؛ کینه در تالار اسکالا
توتو اسپورت
رونالدو و سیلی به فیفا
63433
Italy - Milan - Teatro alla Scala - The Best
رسمی؛ ریبری به دلیل هل دادن کمک داور بازی فیورنتینا-لاتزیو، 3 جلسه از همراهی ویولا محروم شد
پس از باخت 2-1 فیورنتینا مقابل لاتزیو در هفته نهم سری آ، درگیری فرانک ریبری با کمک داور بسیار مورد توجه قرار گرفت. ریبری که به گل دوم لاتزیو معترض بود به سمت کمک داور رفت و او را هل داد. اکنون وی سه جلسه از همراهی فیورنتینا در سری آ محروم شده است.
ستاره فرانسوی سابق بایرن مونیخ نسبت به رفتار خود با ارائه بیانیه ای ابراز پشیمانی کرد:
می خواهم از هواداران، مربی و هم تیمی های خود عذرخواهی کنم. از اتفاقات دیروز پشیمان هستم و باید از کمک داور هم عذرخواهی کنم. در آن لحظه عصبی بودم و امیدوارم او درک کند که چه حالی داشتم. انتظار دارم به فیورنتینا نیز مثل سایر باشگاه های بزرگ توجه شود. اینجا هستم تا در فلورانس بازی کنم.
مصاحبه مفصل رونالدو: کدام بازیکن هم سن و سال من، عملکردی همچون من دارد؟
کریستیانو رونالدو معتقد است اگر انسانی عاشق چالش نبود، هرگز به این سطح از فوتبال نمیرسید.
کلید تبدیل شدن به یک گلزن چیست؟
اول از همه استعداد، بدون آن نمیتوانید کاری از پیش ببرید. البته استعداد بدون تلاش، فایدهای ندارد. هیچ دستاوردی قرار نیست از آسمان بیاید. بدون تلاش زیاد و تعهد کاریام، هرگز نمیتوانستم به مرحلهای که اکنون در آن هستم، برسم.
مدافعی در جهان هست که دوست نداشته باشی با آن روبرو شوی؟
دوست ندارم برابر تیمهایی که مقابل دروازهشان اتوبوس پارک میکنند، بازی کنم. درست مثل بازی با لوکوموتیو مسکو. درک میکنم که هر تیمی راه خود برای بازی کردن را دارد اما چگونه میتوان بدون تلاش کردن پیروز شد؟ این هم در فوتبال و هم در زندگی صادق است. من به معجزه باور ندارم.
به زودی 35 ساله میشوی، آیا فشاری از بابت سنت احساس میکنی؟
(با صدای آرام) خب، بله و این مهم است. عمر کل دنیا میگذرد. میتوان برای مدتی طولانی سلامت بود اما در برابر فرسودگی طبیعی بدن نمیتوان کاری انجام داد. منظورم این است که به عنوان یک انسان مسن میتوانید سلامت باشید. امید به زندگی در جهان، 82.5 سال است اما از سن 65 سالگی به بعد، افراد اغلب حافظهشان را از دست میدهند، نام پسرشان را فراموش میکنند و باید دارو مصرف کنند. میتوان طول عمر بیشتری داشت اما کیفیت زندگی دیگر مثل دوران جوانی نخواهد بود. هدفم این است که با بالا رفتن سنم، تا جای ممکن بتوانم جوان بمانم. بازیکنی را به من نشان دهید که در سن و سال من، در تیمی چون یوونتوس، عملکردش همانند من باشد. یافتن چنین فردی خیلی سخت است. میگویند بدن من ورزشکاری است اما علاوه بر فیزیک مناسب، سبک زندگی، تغذیه و خواب مناسب و نحوه تمرینات هم مهم است. من 70 درصد زندگیام را وقف فوتبال کرده ام.
ادامه
مصاحبه مفصل رونالدو: کدام بازیکن هم سن و سال من، عملکردی همچون من دارد؟
کوالیارلا 36 ساله آقای گل سری آ در تیمی به مراتب کوچک تر از یوونتوس رو یادش نبوده :)
یوونتوس 1-0 میلان؛ جواهر تورین، روسونریِ شایسته را تسلیم کرد
در هفته دوازدهم سری آ، دو تیم یوونتوس و میلان برابر یکدیگر قرار گرفتند که یوونتوس با وجود نمایشی ضعیف، به لطف درخشش وویچک شزنی و پائولو دیبالا پیروز میدان شد.
اتفاق ویژه
کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی یوونتوس در دقیقه 55 جایش را به پائولو دیبالا داد اما او در حرکتی غیرمنتظره، به جای نشستن روی نیمکت، مستقیما به رختکن رفت.
ادامه
به گزارش اسکای اسپورتز ایتالیا کریستیانو رونالدو بعد از تعویض با پائولو دیبالا (که تک گل برد یوونتوس رو زد) ورزشگاه رو ترک کرده
صفحه اول روزنامه های ورزشی اروپا
گاتزتا دلو اسپورت؛ رونالدو عصبانی
گاتزتا با تیتر " و این رونالدو خشمگین" به تعویض کریستیانو رونالدو در بازی دیشب مقابل میلان اشاره کرده است. رونالدو در دقیقه ۵۵ جای خود را به پائولو دیبالا داد. مائوریتزیو ساری در بازی دیشب تواناییهای خود را نشان داد و با چند تعویض طلایی باعث شد که تیمش با نتیجه ۱-۰ مقابل میلان پیروز شود.
توتو اسپورت؛ تعویض طلایی ساری
توتو اسپورت با تیتر " ساری- دیبالا، برنده جایزه" به تعویض طلایی مائوریتزیو ساری در بازی دیشب اشاره کرده است. دیبالا به جای کریستیانو رونالدو وارد زمین شد و گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.
کیه لینی: برادر دوقلویم هوادار یوونتوس بود و من هوادار میلان بودم
کاپیتان یوونتوس گفت در حال حاضر هیچ کس در کره زمین از او یوونتوسی تر نیست اما اعتراف کرد هوادار میلان بوده و بازیکن مورد علاقه اش نیز، اسطوره روسونری، پائولو مالدینی بوده است.
کیه لینی حالا با 15 سال حضور در یوونتوس، یک اسطوره بزرگ به حساب می آید اما او اعتراف کرد که در کودکی هوادار میلان بوده است. کیه لینی به شوخی گفت:
متاسفانه من هوادار میلان بودم اما بعد بهتر شدم. هر چه بزرگتر شدم، باهوش تر شدم (با شوخی و خنده). پائولو مالدینی بازیکن مورد علاقه ام بود. من یک برادر دوقلو دارم. او هوادار یووه بود و من مخالف او و هوادار میلان بودم. می توانید تصور کنید وقتی یووه در 20 سالگی مرا خرید، برادر دوقلویم چقدر خوشحال بود. وقتی به یووه آمدم، به سرعت عاشق این باشگاه شدم و حالا فکر می کنم سخت است در کره زمین یک نفر یوونتوسی تر از من پیدا کنید!
Serie A Footballer of the Year
کریستیانو رونالدو فوتبالیست سال سری آ شد
نه آقای گل
نه آقای پاس گل
خود ساری هم بخاطر عملکرد ضعیف کشیدش بیرون و میخکوب نیمکتش کرد
قدرت ایجنت و تبلیغات :)
ابراهیموویچ: رونالدوی واقعی، نازاریو است نه کریستیانو؛ رفتن به تیمی که هفت بار پیاپی قهرمان سری آ شده، چالش نیست!
زلاتان انتقال رونالدو به یوونتوس را چالش نمیداند.
زلاتان ابراهیموویچ مدعی شد رونالدوی واقعی، رونالدو نازاریو است نه کریستیانو رونالدو.
در آستانه بازگشت زلاتان به میلان، نشریه GQ مصاحبهای با این ستاره 38 ساله سوئدی ترتیب داده است. زلاتان که حالا در سری آ، با کریستیانو رونالدو رقابت خواهد کرد، مثل همیشه هیچ ابایی از کنایه زدن به فوق ستاره پرتغالی نداشت. او پیشتر در ادعایی عجیب، گفته بود توپ طلاهای کریستیانو رونالدو در رئال مادرید را فلورنتینو پرز میبرد نه خود کریستیانو!
به گزارش مارکا، زلاتان در جدید ترین مصاحبهاش گفت:
آیا شما در ایتالیا با رونالدوی واقعی رو به رو خواهید شد؟ نه اصلا. رونالدوی واقعی، رونالدوی برزیلی است. او (کریستیانو) یک استعداد ذاتی نیست بلکه حاصل تلاش فراوان است. انتقال رونالدو به یوونتوس؟ او به تیمی رفت که هفت سال متوالی قهرمان سری آ شده است. انتخاب چنین تیمی، چالش محسوب نمیشود. اگر چالش میخواست، وقتی یوونتوس در سری بی بود به این تیم میرفت تا آنها را ابتدا به سری آ و سپس قهرمانی برساند.
کارلو آنچلوتی به دلیل کسب نتایج ضعیف از ناپولی اخراج شد
گیشه خارجی؛ چهارشنبه، 11 دسامبر 2019: مسی جدید، اینتر را تنبیه کرد
حذف اینتر از لیگ قهرمانان و اخراج کارلو آنچلوتی از ناپولی، تیتر اصلی روزنامه های امروز است:
گاتزتا دلو اسپورت
اوت!
اینتر توسط تیم دوم بارسا حذف شد
آنچلوتی اخراج شد؛ ناپولی با رینو
تلاش مالدینی برای تودیبوی 150 میلیونی
کوریره دلو اسپورت
آنتونیو صعود نکرد؛ راهیابی به لیگ اروپا پس از شکست 2-1 برابر بارسلونا
کارلو صعود کرد و در را پشت سرش بست
امروز دوران گتوزو شروع میشود
توتو اسپورت
یووه برای الگری ببرد؛ صعود از گروه، دستمزد سال آخر الگری را تامین می کند
مسی جدید، اینتر را تنبیه کرد
آنچلوتی اوت! ناپولی در یک هشتم اما سرمربی این تیم اخراج شد
ماسیمو فررو به مدت 4 ماه از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شد
ماسیمو فررو، رئیس جنجالی باشگاه سمپدوریا که مدتی است به دنبال فروش این باشگاه است، به دلیل ایجاد حساب های جعلی، عدم شفافیت حساب های باشگاه و ثبت معاملات ساختگی به مدت 4 ماه از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شد.
با تایید فدراسیون فوتبال ایتالیا؛ ماسیمو فررو 4 ماه از حضور در دنیای فوتبال محروم شده است. همچنین باشگاه سمپدوریا به دلیل تخلفات رئیس خود به پرداخت 15 هزار یورو محکوم شده است. ماسیمو فررو در اصل یکی از مشهورترین تهیه کنندگان فیلم در ایتالیا است که با حضور در فوتبال و خرید باشگاه سمپدوریا به چهره ای شناخته شده در سطح جهان تبدیل شد.
یوونتوس 1-3 لاتزیو؛ اولین جام با ساری از دست رفت
در سوپرکاپ ایتالیا، لاتزیو همچون دیدار هفته پانزدهم سری آ توانست یوونتوس را شکست دهد و قهرمان شود.
لاتزیو، کابوس این روزهای یوونتوس است. پس از شکست در سری آ، یووه در سوپرکاپ ایتالیا هم برابر تیم سیمونه اینزاگی شکست خورد.
خلاصه بازی
ناپولی 2-1 یوونتوس؛ ساری در بنبست سن پائولو
یوونتوس در دیداری که موقعیت خاصی نداشت، برابر ناپولی بحرانزده این روزها شکست خورد. جنارو گتوزو با این برد، حالا دوباره امیدوار به آینده است و با این برد، اینتر و لاتزیو دو رقیب یووه را هم به قهرمانی امیدوار نگه داشت.
شرح بازی
خلاصه بازی
کاسانو: مسی برتر از مارادونا است؛ کارهایی که مارادونا 5 سال انجام داد، مسی 15 سال است که انجام میدهد
از نظر آنتونیو کاسانو، لیونل مسی بازیکن بهتری نسبت به دیگو آرماندو مارادونا محسوب می شود چراکه ثبات بیشتری داشته است.
پسر شرور فوتبال ایتالیا، دوباره علاقه اش به مسی را بروز داد.
مارادونا برای 4-5 سال کارهای حیرت انگیزی انجام داد که تا قبل از او ندیده بودیم اما مسی همین کارها را 15 سال است که انجام می دهد. مسی 710 گل و 300 پاس گل به ثبت رسانده است. وقتی او در ترکیب باشد، تیم شما بازی را با برتری 1-0 آغاز می کند. طرفداران مارادونا باید با این موضوع کنار بیایند. بازیکنی (مسی) وجود دارد که برتر از او است.
فینالیست شدن یوونتوس در شب خرابکاری رونالدو!
یوونتوس با تساوی 0-0 مقابل میلان در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا، راهی دیدار فینال شد.
شرح بازی
خلاصه بازی
در آستانه فینال کوپا ایتالیا؛ تابوت یوونتوس و کریستیانو رونالدو در شهر ناپل
امشب یوونتوس و ناپولی در المپیکوی رم فینال کوپا ایتالیا را برگزار خواهند کرد.
یوونتوس (2) 0-0 (4) ناپولی؛ قهرمانی کوپا ایتالیا
شرح بازی
خلاصه بازی
یووه چهار سال متوالی (2015-2018) دوگانه برده بود و دو بار هم به فینال سی ال رسیده بود
یه بازیکن 33 ساله رو 100 میلیون یورو خرید
دوگانه ش رو از دست داد و دیگه به نیمه نهایی سی ال هم نرسید!
بردهای جنارو گتوزو مقابل کریستیانو رونالدو
قهرمانی ناپولی در کوپا ایتالیا، سوژه جدیدترین کاریکاتور عمر مومنی کاریکاتوریست سایت گل قرار گرفته است.
ناپولی با مربیگری جنارو گتوزو موفق شد یوونتوسی که کریستیانو رونالدو را در ترکیب خود می دید را شکست دهد و قهرمان کوپا ایتالیا 2020 شود. پیش از این و در لیگ قهرمانان اروپا در سال 2007 نیز میلان با حضور جنارو گتوزو موفق به شکست دادن منچستریونایتد با حضور کریستیانو رونالدو شده بود، تا این موضوع سوژه کاریکاتور عمر مومنی قرار گیرد.
روزنامه های ورزشی اروپا؛ جمعه، 19 ژوئن 2020: ساری در خطر
دی لورنتیس؛ حالا مسی را در پیش داریم
ساری در بحران
شکست در دومین فینال فصل برای او مشکل ساز می شود
آشوب در رم؛ پتراکی معلق شد
تبریک جالب باشگاه فیورنتینا برای تولد لیونل مسی
لیونل مسی، مهاجم بارسلونا و تیم ملی آرژانتین امروز 33 ساله شد. باشگاه فیورنتینا ایتالیا به مناسبت روز 24 ژوئن، سالروز تولد لیونل مسی، این عکس جالب را برای تبریک تولد مسی در توییتر خود منتشر کرده است. این عکس در دیدار دوستانه بارسلونا و فیورنتینا در سال 2008 گرفته شده است.
کریستیانو رونالدو سرانجام از روی ضربه آزاد برای یوونتوس گلزنی کرد
عمر مومنی کاریکاتوریست مطرح وب سایت گل، گلزنی رونالدو مقابل تورینو پس از 43 ضربه آزاد را سوژه جدیدترین کاریکاتور خود قرار داده است.
نکات جالب از جدال میلان و یوونتوس / روسونری طی 6 دقیقه 3 گل وارد دروازه بیانکونری کرد
روسونری کار بزرگی انجام داد و طی 6 دقیقه 3 بار دروازه یوونتوس را باز کرد تا امیدوارانه برای جایگاه های بهتر سری آ و کسب سهمیه اروپایی تلاش کند.
در جریان حساس ترین دیدار هفته سی و یکم سری آ ایتالیا در فصل 2019/20، میلان موفق شد با نتیجه پرگل 4-2 یوونتوس را از پیش رو بردارد تا به روند خوب خود ادامه دهد. نکات آماری جالب این دیدار به شرح ذیل است:
میلان سومین تیمی است که در 25 سال اخیر موفق شده 3 گل در کمتر از 6 دقیقه وارد دروازه یوونتوس در سری آ کند. پارما در تاریخ 7 فوریه 1999، در پنج دقیقه 3 گل زد. فیورنتینا در تاریخ 20 اکتبر 2013، در چهار دقیقه 3 گل زد. میلان نیز در تاریخ 7 جولای 2020 در شش دقیقه موفق به ثبت 3 گل شد.
زلاتان ابراهیموویچ در 9 دیدار که از ابتدا در فصل جاری سری آ برای میلان به میدان رفته آمار 5 گل و 3 پاس گل را از خود به جای گذاشته است.
ادامه
کریستیانو رونالدو و چیرو ایموبیله با رکورد گلزنی از روی نقطه پنالتی در یک فصل سری آ مساوی کردند
روزنامه های ورزشی اروپا؛ جمعه، 24 جولای 2020: مسی به اینتر؟ چرا که نه!
گاتزتا دلو اسپورت
مسی به اینتر؟ چرا که نه!
پدر مسی در شهر میلان خانه خرید
اسکودتو از دست یوونتوس سر خورد
ایموبیله از رونالدو پیشی گرفت
میلان-آتالانتا؛ رای به بانوی تابستانی
کوریره دلو اسپورت
این تیم شبیه یوونتوس نیست
بیانکونری کامبک خورد؛ آن ها برای قهرمانی باید سمپدوریا را شکست دهند
ساری بسیار ناامیدکننده؛ خیلی بی نظم بودیم
ایموبیله، لاتزیو را به لیگ قهرمانان اروپا برد
پیولی: امیدوارم ایبرا در میلان بماند
ورونا 1-5 لاتزیو
ایموبیله با دو پنالتی هت تریک کرد و از رونالدو با 12 پنالتی پیشی گرفت.
آنتونیو کونته: جا به جا کردن کلیسای جامع میلان از انتقال لیونل مسی به اینتر آسان تر خواهد بود!
دیدار دو تیم اینتر و ناپولی از هفته سی و هفتم رقابت های سری آ ایتالیا با پیروزی 2-0 اینتر به پایان رسید. با این نتیجه، شاگردان کونته باز هم بالاتر از آتالانتا در رده دوم قرار گرفتند. آنتونیو کونته پس از بازی به اسکای ایتالیا گفت:
مقابل تیمی قدرتمند قرار گرفتیم؛ تیمی که همانطور که قبلا گفتم، تنها تیمی بوده اند که در سال های اخیر برای یوونتوس مشکل ایجاد کرده اند و پر از بازیکنان عالی هستند. با این حال اینتر شایسته تحسین برای این نمایش عالی است و پس از پیروزی آتالانتا مقابل پارما، بازی شرایط آسانی نداشت زیرا احساس می کردیم حتما باید پیروز شویم. این شرایط مهمی است زیرا با وجود آنکه قهرمان مشخص شده، ما باید به تحمل فشار از سوی تیم های پایین تر عادت کنیم. بازی روانی انجام دادیم و واقعا برای بچه ها خوشحالم.
روز گذشته شبکه تلویزیونی چینی PPTV هنگام تبلیغ زمان پخش بازی اینتر و ناپولی تصویری نورانی از لیونل مسی را بر روی Duomo Cathedral کلیسای جامع معروف شهر میلان گذاشته بود. از آنجایی که شبکه PPTV نیز مانند اینتر به گروه سونینگ تعلق دارد، شایعات در مورد پیوستن لیونل مسی به نراتزوری شدت یافت. خبرنگاران این تصویر را به کونته نشان دادند و پرسیدند:
آیا شما خرید لیونل مسی را ترجیح می دهید یا خرید 4 بازیکن 50 میلیون یورویی؟
فکر می کنم هر دو سناریویی که گفتید کاملا غیرمحتمل است! من به بازیکنانم متعهد هستم زیرا آنها تمام توانشان را می گذارند. می توانم این را تضمین کنم. جابجا کردن کلیسای جامع دومو آسان تر از انتقال لیونل مسی به اینتر خواهد بود.
ادامه
پایان سری آ
1 - یوونتوس
2 - اینتر
3 - آتلانتا
4 - لاتزیو
آقای گل: چیرو ایموبیله
آقای پاس گل: آلخاندرو گومز
سازمان لیگ سری آ، بهترین بازیکنان فصل 20-2019 را اعلام کرد
رده بندی بهترین بازیکنان فصل 20-2019 سری آ بر اساس داده های آماری هر بازیکن توسط سیستم Netco Sports برآورد شده است.
در فصل 20-2019، پائولو دیبالا به عنوان بهترین بازیکن سری آ برگزیده شد. نگاهی داریم به بهترین بازیکنان فصل 20-2019 در هر فصل:
بهترین دروازه بان وویچک شزنی (یوونتوس)
بهترین مدافع استفان دی فرای (اینتر)
بهترین هافبک پاپو گومز (آتالانتا)
بهترین مهاجم چیرو ایموبیله (لاتزیو)
بهترین بازیکن جوان دیان کولوسفسکی (پارما)
بهترین بازیکن فصل پائولو دیبالا (یوونتوس)
کوریره دلو اسپورت
ساری اخراج شد، آندره آ خیلی زود به تیم اصلی رسید
مسی در اورست؛ ناپولی تسلیم شد
گاتزتا دلو اسپورت
انقلاب یوونتوس؛ پیرلو سرمربی شد
نمایش عالی مسی مقابل ناپولی با یک سوپر گل
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.