ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فریمور مود شده مودم b612s-25d ورژن : 11.197.03.00.00

saber73
18-08-2019, 22:12
به خواست نماینده هواوی در ایران این مطلب حذف شد

4saeed
18-08-2019, 23:17
صابر جان ریختم / جه کردی / دستت درد نکنه فقط حالت CA و MIMO رو نداره / مشکلی نیست ؟

saber73
18-08-2019, 23:35
صابر جان ریختم / جه کردی / دستت درد نکنه فقط حالت CA و MIMO رو نداره / مشکلی نیست ؟

من که تست کردم هیچ فرقی بین این فریمور و 195 های وب یا 196 در سرعت ندیدم . در ضمن mimo4*4 یکی از قابلیت های تعریف شده این مودم توسط کارخانه هست و مثل مودم b525 که خودش قابلیت ca رو به صورت پیشفرض داره و اگر این قابلیت بر روی دکل و منطقه شما فعال باشه مطمئن باشید بدون نیاز به هیچ واسطه ای به صورت اتومات این تکنولوژی توسط مودم دریافت و اجرا خواهد شد .

4saeed
18-08-2019, 23:50
من که تست کردم هیچ فرقی بین این فریمور و 195 های وب یا 196 در سرعت ندیدم . در ضمن mimo4*4 یکی از قابلیت های تعریف شده این مودم توسط کارخانه هست و مثل مودم b525 که خودش قابلیت ca رو به صورت پیشفرض داره و اگر این قابلیت بر روی دکل و منطقه شما فعال باشه مطمئن باشید بدون نیاز به هیچ واسطه ای به صورت اتومات این تکنولوژی توسط مودم دریافت و اجرا خواهد شد .
سرعت من زیاد جالب نیست شاید از ترافیک دکله / صبح زود تست می کنم / به هر حال خسته نباشی دلاور / ممنون:n02::n16:

saber73
18-08-2019, 23:54
سرعت من زاد جالب نیست شاید از ترافیک دکله / صبح زود تست می کنم / به هر حال خسته نباشی دلاور / ممنون:n02::n16:

ماله شهر ما هم سه روزه کلا به هم ریخته برا همراه اول و بیشتر از 60 مگ اصلا نمیزاره سرعت بلند بشه بعضی وقتها هم سرویس دهنده به جای همراه اول مینویسه مبین نت و اونم دقیقا رو 40 مگ محدود میکنه تو این سه روز بیش از 100 بار رو مودم فریمور زدم و پاک کردم و رفتم سراغ یکی دیگه رو هیچکدوم تغییری ندیدم مشکل هر چی هست از سمت خود همراه اول هست . ولی دارن یه کارهایی میکنن . ایرانسل هم وضعیت خیلی خوب هست :n02:

bnsh2010
19-08-2019, 00:13
روی مودم مبین نت انلاک شده میشه نصب کرد یا ریسک داره؟

saber73
19-08-2019, 00:46
روی مودم مبین نت انلاک شده میشه نصب کرد یا ریسک داره؟

جلو اپدیت رو بستم ولی بازم شما نزن چون بلاخره فریمور جنرال هست و ممکنه اپدیت بگیره مودمت .

saber73
19-08-2019, 03:09
فیلم تست و مقایسه سرعت دانلود فریمور دارای ca و mimo 4*4 با فریمور جنرال بدون قابلیت ca و mimo 4*4 با سیم کارت ایرانسل بر روی هر دو باند 3 و 7

نتیجه : همانگونه که در فیلم میبینید هیچ فرقی باهم ندارن

تست در بهترین و خلوت ترین زمان و با بهترین کیفیت سیگنال انجام شده است

================================================== =

دانلود فیلم تست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hossein jabbar
19-08-2019, 13:20
ماله شهر ما هم سه روزه کلا به هم ریخته برا همراه اول و بیشتر از 60 مگ اصلا نمیزاره سرعت بلند بشه بعضی وقتها هم سرویس دهنده به جای همراه اول مینویسه مبین نت و اونم دقیقا رو 40 مگ محدود میکنه تو این سه روز بیش از 100 بار رو مودم فریمور زدم و پاک کردم و رفتم سراغ یکی دیگه رو هیچکدوم تغییری ندیدم مشکل هر چی هست از سمت خود همراه اول هست . ولی دارن یه کارهایی میکنن . ایرانسل هم وضعیت خیلی خوب هست :n02:
منم این مشکل رو دارم
میدونید دیگه ای پی که مودم میگیره به تازگی همراه اول با مبین نت اشتباه میگره مودم
ولی در سرعتم تاثیری نداشته

Hossein jabbar
19-08-2019, 13:47
فریمور مود شده مودم b612s-25d ورژن :11.197.03.00.00
---------------------------------------------------------------------------

نصب از طریق لودر و usb

تمامی امکانات فریمورهای مود شده به این ورژن هم اضافه شده

این فریمور همانند ورژن 195 های وب از تمامی باندهای تحت پوشش این مودم پشتیبانی میکند

قسمت voip کامل و سالم و قابل بهره برداری هست

قابلیت adb و تلنت و پشتیبانی از 12 زبان زنده دنیا از جمله فارسی با منو ظاهر و رنگی زیبا

فول امکانات

فریمور پایه 197 جنرال مورد استفاده قرار گرفته به همراه وب یو ای جنرال ورژن : 21.100.31.00.03

ای پی ورود به صفحه وب مودم : 192.168.8.1

قابلیت آنلاک مودم با این فریمور هم وجود دارد با کمک اسکریپت آنلاک

----------------------------------------------------------------------------------

هرگونه کپی برداری و دخل و تصرف در فریمور و یا فروش و دریافت وجه در قبال این فریمور غیر قانونی غیر شرعی و حرام میباشد و مورد تایید صاحب اثر نمیباشد.

لینک دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اخطار:
منوی فارسی و عربی با این استایل برای اولین بار توسط بنده شخصی سازی و عمومی شده و منتشر شده است هر گونه مشاهده این منو و استایل در فریمورهای دیگه نشان دهنده کپی کاری بدون اجازه بنده میباشد .

داداشای گرامی کار دوست عزیزمان صابر جان کارش درسته
نصبش کنین استفاده کنین خیلی جالب بود خودم کف کردم
بی نقص ترین فریمور برای این مودم توصیه میشود
کسانی که مبین نت دارن نصب کنن
کار صابر حرف نداره:n16::n16::n16:
نکته:کسانی میگن این فریمور انتخاب کا یا مایمو نداره
اکثریت فریمور های جنرال رو مایمو قفل شده
و کا رو فریمور های ایرانسل و های وب هست که شایعاتی هم در این زمینه وجود دارد
من تصحیح می کنم حرف صابرجان رو این مودم فاقد کا می باشد تمام
استفاده کنین و
دوستمونو دعا کنیم تا گرهی از کارهایشان باز شود
چشم گذاشته رو این فریمور
زحمت کشیده و عرق ریخته برای شما
کاش برای زحماتش کاری کنیم
من که می گم خسته نباشی پهلوان :n12::n12::n12:huawei b612s-25d:n12::n12::n12::n12:
شاه این مودم ه صابر جان
حرف زیاده....
از منتطقه شما هاس من با این فریمور 197
بهتون قول میدم که 140مگ دان کنم...

saber73
19-08-2019, 15:57
داداشای گرامی کار دوست عزیزمان صابر جان کارش درسته
نصبش کنین استفاده کنین خیلی جالب بود خودم کف کردم
بی نقص ترین فریمور برای این مودم توصیه میشود
کسانی که مبین نت دارن نصب کنن
کار صابر حرف نداره:n16::n16::n16:
نکته:کسانی میگن این فریمور انتخاب کا یا مایمو نداره
اکثریت فریمور های جنرال رو مایمو قفل شده
و کا رو فریمور های ایرانسل و های وب هست که شایعاتی هم در این زمینه وجود دارد
من تصحیح می کنم حرف صابرجان رو این مودم فاقد کا می باشد تمام
استفاده کنین و
دوستمونو دعا کنیم تا گرهی از کارهایشان باز شود
چشم گذاشته رو این فریمور
زحمت کشیده و عرق ریخته برای شما
کاش برای زحماتش کاری کنیم
من که می گم خسته نباشی پهلوان :n12::n12::n12:huawei b612s-25d:n12::n12::n12::n12:
شاه این مودم ه صابر جان
حرف زیاده....
از منتطقه شما هاس من با این فریمور 197
بهتون قول میدم که 140مگ دان کنم...

جبار زاده اصل دو تا رانی خنک بفرست زیاد عرق کردم کارم سخت بود و طاقت فرسا :n02::n40:

Hossein jabbar
19-08-2019, 16:05
جبار زاده اصل دو تا رانی خنک بفرست زیاد عرق کردم کارم سخت بود و طاقت فرسا :n02::n40:
آدرس بده برات می فرستم مردمنه

saber73
19-08-2019, 16:09
آدرس بده برات می فرستم مردمنه

:n12::n12::n12::n16::n16::n16:

hamedxx1
19-08-2019, 17:40
سلام صابر جان
قسمت بکاپ گیری مشکل داره انجام نمیشه ی صفحه سفید میاد

Hossein jabbar
19-08-2019, 17:54
سلام صابر جان
حمید جان فیلم بده ببینیم چی مشکلش
موفق باشین

saber73
19-08-2019, 18:50
سلام صابر جان

بله این قسمت باگ داره و از خود ورژن 197 هست و متاسفانه هر کاری کردم درست نشد دقیقا عینه ورژن 198

Nima-ZF
20-08-2019, 00:21
درود و تشکر ویژه خدمت صابر جان ،عجب سرعت عملی داداش:n04:
دستت درد نکنه عالی شده بدون هیچگونه افت سرعتی :n12:
خیلی زحمت کشیدی یک دنیا ممنون :n18::n11:

فقط چندتا نکته
دوستان توجه داشته باشید گزینه های ریبوت و اطلاعات در منوی بالا تا زمانی که به عنوان ادمین وارد نشید کار نمیکنن و فقط صفحه ریفرش میشه که طبیعیه
خیلی کار خوبی کردی که حالت شبکه 4g به 3g رو اضاف کردی برا وقتایی که کد ussd میزدیم اگر رو حالت 4g only بود کار نمیکرد که حالا دیگه مشکلی نداره :n39:

الان این فرکانس هایی که توی لیست نیستن مثل فرکانس های TD یا FDD ایا پشتیبانی میشن ؟مثل 2100 2300 و...
هرچند فعلا کاربردی واسم ندارن فقط جهت اطمینان میپرسم
:n40:

saber73
20-08-2019, 02:50
درود و تشکر ویژه خدمت صابر جان ،عجب سرعت عملی داداش:n04:
دستت درد نکنه عالی شده بدون هیچگونه افت سرعتی :n12:
خیلی زحمت کشیدی یک دنیا ممنون :n18::n11:

فقط چندتا نکته
دوستان توجه داشته باشید گزینه های ریبوت و اطلاعات در منوی بالا تا زمانی که به عنوان ادمین وارد نشید کار نمیکنن و فقط صفحه ریفرش میشه که طبیعیه
خیلی کار خوبی کردی که حالت شبکه 4g به 3g رو اضاف کردی برا وقتایی که کد ussd میزدیم اگر رو حالت 4g only بود کار نمیکرد که حالا دیگه مشکلی نداره :n39:

الان این فرکانس هایی که توی لیست نیستن مثل فرکانس های TD یا FDD ایا پشتیبانی میشن ؟مثل 2100 2300 و...
هرچند فعلا کاربردی واسم ندارن فقط جهت اطمینان میپرسم
:n40:

خوشحالم پسند کردید . بله اون دو گزینه تا لاگین نکنی در دسترس نیست و کاملا طبیعی هست . از نظر فرکانس هم همشو ساپورت میکنه چون فعلا تو ایران راه نیفتادن و در دسترس نیستن به گزینه های انتخاب توسط کاربر اضافه نکردم . الان یه باند 3 و 7 و 20 داریم که اونها هم قابل انتخاب هست . الباقی هم در حالت فقط FDD و یا فقط TDD یا حالت AUTO به صورت اتوماتیک توسط مودم شناخته میشن .

Nima-ZF
20-08-2019, 03:20
خوشحالم پسند کردید . بله اون دو گزینه تا لاگین نکنی در دسترس نیست و کاملا طبیعی هست . از نظر فرکانس هم همشو ساپورت میکنه چون فعلا تو ایران راه نیفتادن و در دسترس نیستن به گزینه های انتخاب توسط کاربر اضافه نکردم . الان یه باند 3 و 7 و 20 داریم که اونها هم قابل انتخاب هست . الباقی هم در حالت فقط FDD و یا فقط TDD یا حالت AUTO به صورت اتوماتیک توسط مودم شناخته میشن .
ارادت داداش
فقط در بخش اطلاعات دستگاه رنک mimo نمایش داده نمیشه هرچند بازم مهم نیست و فقط جهت دونستن بود:n16:

saber73
20-08-2019, 04:01
ارادت داداش
فقط در بخش اطلاعات دستگاه رنک mimo نمایش داده نمیشه هرچند بازم مهم نیست و فقط جهت دونستن بود:n16:

فقط در فریمورهای: های وب و ایرانسل و مبین نت ورژن های 195 . 196 . 197 که دارای گزینه CA و MIMO هستن در بخش اطلاعات مودم مایمو رنک نشون داده میشه .

Hossein jabbar
20-08-2019, 11:30
صابر جان مرسی خیلی خوبه ولی وقتی رو روسی میزاری باند ها رو نمایش نمیده؟؟؟
دادا
بنظر من همه امکانات 197 رو 198 هست ولی اومدن cssبر پایه ی دیگه طراحی کردند
واقعا بی نقص ترین فریموره
ممنونم

saber73
20-08-2019, 15:25
صابر جان مرسی خیلی خوبه ولی وقتی رو روسی میزاری باند ها رو نمایش نمیده؟؟؟
دادا
بنظر من همه امکانات 197 رو 198 هست ولی اومدن cssبر پایه ی دیگه طراحی کردند
واقعا بی نقص ترین فریموره
ممنونم

خیلی راحت زبان روسی رو استفاده نکنید روس ها هم برن یه فکری برا خودشون بکنن :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی خوبه فقط مشکل voip رو درست میکردن دیگه تموم بود

---------------------------------------------------------------------------------------------
قسمت dns هم برا کانکشن پروفایل اضافه کردم و به زودی به فریمور اضافه میکنم و قسمت بک اپ رو هم حذف میکنم چون کار نمیکنه و بهتره اصلا نباشه :n02:

Hossein jabbar
20-08-2019, 16:07
خیلی راحت زبان روسی رو استفاده نکنید روس ها هم برن یه فکری برا خودشون بکنن :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی خوبه فقط مشکل voip رو درست میکردن دیگه تموم بود

---------------------------------------------------------------------------------------------
قسمت dns هم برا کانکشن پروفایل اضافه کردم و به زودی به فریمور اضافه میکنم و قسمت بک اپ رو هم حذف میکنم چون کار نمیکنه و بهتره اصلا نباشه :n02:

من فریمور 198 رو که وی ای پیس سالم باشه هست بدم....خدمتت
فقط به فریور ادیب و تلنت اضافه شده خاستین براتون ویرایش می کنم
لینک دانلود فریمور 198+adb+telnet+fixed voip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b779be9ec39)

hamedxx1
20-08-2019, 17:51

صابر جان میشه در ورژن بعدی باند ها رو مثل ورژن ۱۹۵ به این فریمور هم اضافه کنید

saber73
21-08-2019, 03:52
صابر جان میشه در ورژن بعدی باند ها رو مثل ورژن ۱۹۵ به این فریمور هم اضافه کنید

بله میشه حتما اضافه میکنم

saber73
21-08-2019, 04:06
من فریمور 198 رو که وی ای پیس سالم باشه هست بدم....خدمتت
فقط به فریور ادیب و تلنت اضافه شده خاستین براتون ویرایش می کنم
لینک دانلود فریمور 198+adb+telnet+fixed voip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b779be9ec39)

اینم قسمت voip گزینه save براش کار نمیکنه در ضمن یک ورژن عقب تر هست یعنی 11 هست و این جدیده 13 هست .

Hossein jabbar
21-08-2019, 10:05
اینم قسمت voip گزینه save براش کار نمیکنه در ضمن یک ورژن عقب تر هست یعنی 11 هست و این جدیده 13 هست .
دادا این ورژن 11 هس دادم گیج نیستم:n02::n02::n02:
از 4pda گیر اوردم خدمتت

saber73
21-08-2019, 16:07
از 4pda گیر اوردم خدمتت

اینو در بخش فریمور 198 بنده برا دوستان دو هفته پیش لینک دادم و خودم هم امتحان کردم بر خلاف توضیحات و نوشته های داخل سایت روسی باز قسمت voip کار نمیکنه تمام . مفهوم بود ..... صدا میاد یا نه :n02:

Hossein jabbar
21-08-2019, 16:09
اینو در بخش فریمور 198 بنده برا دوستان دو هفته پیش لینک دادم و خودم هم امتحان کردم بر خلاف توضیحات و نوشته های داخل سایت روسی باز قسمت voip کار نمیکنه تمام . مفهوم بود ..... صدا میاد یا نه :n02:
نبودم ببخش میخواستم بدونم کار میکنه یا نه تا روش کار کنم
از وقتی که گداشتی یک جهان ازت تشکر میکنم....:n16::n16::n16:
دادا تولد 2000 مین پستت در انجمن پی سی ورلد تبریک و تهنیت عرض میکنم:n12::n12::n12:

Nima-ZF
21-08-2019, 16:28
از 4pda گیر اوردم خدمتت

داداش تورو خدا انقدر اسپم نکن فقط میخوای تعداد پستات بره بالا؟
شما برو اون فریموری که قول داده بودی فردا منتشر کن بعد بیا برا فریمور های بعد جا رزرو کن
این انرژی که تو از صابر جان میگیری با پستات که جوابت رو بده باورکن اندازه ویرایش کردن فریمور براش زحمت و دردسر نداره.
لطفا اسپم نکن گلم

saber73
21-08-2019, 17:06
تغییرات جدید بنا به درخواست دوستان در فریمور ایجاد شد و لینک دانلود هم جایگزین شد .

Hossein jabbar
21-08-2019, 17:36
تغییرات جدید بنا به درخواست دوستان در فریمور ایجاد شد و لینک دانلود هم جایگزین شد .

از جایی که به حرف دوستان ارزش قایلی و به انها کمک می کنی از تو متشکرم
واقعا زحمت میکشی وقت میگذاری و ....
بخدا قابل وصف نیستی
از ته دل دوست دارم:n12::n12::n12:

saber73
24-08-2019, 02:31
تغییرات جدید در راستای بهبود عملکرد فریمور انجام شد و لینک دانلود آپدیت شد .

پست اول :

morteza_mombeini
24-08-2019, 12:25
تغییرات جدید در راستای بهبود عملکرد فریمور انجام شد و لینک دانلود آپدیت شد .

پست اول :

مهندس میگم من الان بیش از 4 ماه از خرید مودم مبین نت میگذره ولی هنوز همتا میگه جزو شناسه های قانونی نیست .شما قبلا گفتی بعد یک ماه اوکی میشه ولی الان 4 ماه بیشتر گذشته .کاری باید بکنم ؟

Hossein jabbar
24-08-2019, 12:33
مهندس میگم من الان بیش از 4 ماه از خرید مودم مبین نت میگذره ولی هنوز همتا میگه جزو شناسه های قانونی نیست .شما قبلا گفتی بعد یک ماه اوکی میشه ولی الان 4 ماه بیشتر گذشته .کاری باید بکنم ؟
سلام:
دادا شما باید اول به همتا زنگ بزنی و ایم ای رو اونجا قبت کنی بعد تشکیل پرونده بدی بعد خودشون میگن اون شماره مبین نت یا شماره دیگری افزودن دستگاه در سایت باید انجام بدی خودشون راهنمایی میکنن
شماره همتا پاسخ گویی 7x24می باشد با شماره:
096366
در ارتباط باشین
موفق باشید:n16::n16::n16:

saber73
24-08-2019, 14:38

مبین نت شما انلاک شده است ؟ اگر انلاک کرده اید و هنوز ریجیستر نشده است بله با همتا تماس حاصل فرمایید و مشکل مطرح کنید هر چند اگر قرار بود مودم کامل سرویس نگیره تا الان قطع شده بود . و اگر مودم انلاک نشده و ریجیستر هم نشده و کار هم میکنه مشکلی وجود ندارد و تمامی مودم های مبین نت که قابلیت انلاک ندارند ورژن های جدید اینطوری هستن .

morteza_mombeini
24-08-2019, 23:59
مبین نت شما انلاک شده است ؟ اگر انلاک کرده اید و هنوز ریجیستر نشده است بله با همتا تماس حاصل فرمایید و مشکل مطرح کنید هر چند اگر قرار بود مودم کامل سرویس نگیره تا الان قطع شده بود . و اگر مودم انلاک نشده و ریجیستر هم نشده و کار هم میکنه مشکلی وجود ندارد و تمامی مودم های مبین نت که قابلیت انلاک ندارند ورژن های جدید اینطوری هستن .

نه 197 که انلاک نمیشه .میدونم که جدیدا اینطورین ولی بلاخره باید ثبت بشن حالا اومدیم یهو همتا یه حرکتی زد اونوقت مودم دیگه سرویس نمیگیره .ای ر ی دم به این مبین نت که ریده تو فریمور و مودم ها.

saber73
25-08-2019, 01:43
نه 197 که انلاک نمیشه .میدونم که جدیدا اینطورین ولی بلاخره باید ثبت بشن حالا اومدیم یهو همتا یه حرکتی زد اونوقت مودم دیگه سرویس نمیگیره .ای ر ی دم به این مبین نت که ریده تو فریمور و مودم ها.

الان دوست من مبین نت داره ورژن 197 برا ایشون هم ریجیستر نشده بعد گذشت 3 ماه . باز شما خواستی از طریق همتا پیگیر باش

Hossein jabbar
25-08-2019, 09:12
دادا اگه امکان داره چند اسکرین شات بگیر از فریمورت 197 هم ورزنش هم صفحه هم و قسمت ستینگ بی زحمت
جانی:n16::n16::n16:

Hossein jabbar
25-08-2019, 13:34
سلام صابرعزیز

atc AT^NVWREX=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,A,0,0,0
دادا کدوم مودم ها رو میتونه انلاک کنه ؟؟؟ بجز b612/b525/e5785؟؟؟
ممنونم

saber73
28-08-2019, 04:44
سلام صابرعزیز

atc AT^NVWREX=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,A,0,0,0
دادا کدوم مودم ها رو میتونه انلاک کنه ؟؟؟ بجز b612/b525/e5785؟؟؟
ممنونم

فریمور مود شده روی مودم انتقال دهید با دسترسی adb و تلنت و کرنل فریمور هم قفل نباشه تقریبا بیشتر مودم های هواوی رو انلاک میکنه از دانگل های 3g گرفته تا همین b612 . مودم هایی هم که efuse هستن دیگه هیچ :n02:

Hossein jabbar
28-08-2019, 05:04
فریمور مود شده روی مودم انتقال دهید با دسترسی adb و تلنت و کرنل فریمور هم قفل نباشه تقریبا بیشتر مودم های هواوی رو انلاک میکنه از دانگل های 3g گرفته تا همین b612 . مودم هایی هم که efuse هستن دیگه هیچ :n02:
دادا ببخش حتی رو گوشی ها جواب میده؟؟؟

saber73
28-08-2019, 10:59
دادا ببخش حتی رو گوشی ها جواب میده؟؟؟

رو گوشی من هیچ تجربه ای و یا تستی ندارم :n13:

CUDA
29-08-2019, 10:45
سلام دوستان

سوالی در خصوص روش نصب این firmware روی مودم داشتم.

در اول تاپیک نوشته شده «نصب از طریق loader و usb»

اما متاسفانه من اصلا نمیدونم این دو مورد به چه شکل انجام میشه.
خیلی در سایت جستجو کردم اما آموزشی که از سیر تا پیاز به زبان واضح گفته باشه رو نتونستم پیدا کنم.

مودم من مال ایرانسل هست و قبلا باز شده و دو نقطه روی بورد لحیم شده هست و الان آنلاکه

منتها ورژنش پایینه.

ممنون میشم آموزش انجام آپدیت رو برای امثال من که سوادشون خیلی پایینه توضیح بفرمایین

یه دنیا ممنون میشم

4saeed
29-08-2019, 11:02
لینک آموزش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]=CUDA;9126730]
سلام دوستان

سوالی در خصوص روش نصب این firmware روی مودم داشتم.

در اول تاپیک نوشته شده «نصب از طریق loader و usb»

اما متاسفانه من اصلا نمیدونم این دو مورد به چه شکل انجام میشه.
خیلی در سایت جستجو کردم اما آموزشی که از سیر تا پیاز به زبان واضح گفته باشه رو نتونستم پیدا کنم.

مودم من مال ایرانسل هست و قبلا باز شده و دو نقطه روی بورد لحیم شده هست و الان آنلاکه

منتها ورژنش پایینه.

ممنون میشم آموزش انجام آپدیت رو برای امثال من که سوادشون خیلی پایینه توضیح بفرمایین

یه دنیا ممنون میشم

4saeed
29-08-2019, 11:06
قسمت آخر مربوط به آنلاک کردن که مودم شما آنلاکه نیازی تیست انجام بدین این لینک رو هم ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

karname
31-08-2019, 19:53
۸سلام
من روی مودمم ورژن ۱۹۵ های وب آنلاک شده نصب کردم. راهی هست این نسخه رو بدون لحیم کاری مجدد روش بزنم یا باید دوباره همه مراحل از اول طی بشه؟ی

Hossein jabbar
31-08-2019, 20:35
۸سلام
من روی مودمم ورژن ۱۹۵ های وب آنلاک شده نصب کردم. راهی هست این نسخه رو بدون لحیم کاری مجدد روش بزنم یا باید دوباره همه مراحل از اول طی بشه؟ی
سلام عزیز دل فریمور 197 که دوستمون زحمتش رو کشیده
دستکاری شده و باید با لودر و نصب یو اس بی مراحل رو پیش برید تا فریمور نصب گردد در غیر اینصورت راهی برای انتقال فریمور به مودم فعلا وجود ندارند.
با این روش پیش برید:
موفق باشید:n16::n16::n16:

mahan_mhm
07-09-2019, 02:59
اساتید گرامی برای آنلاک مودم های مبین نت با فریم ور 197 هیچ راهی نیست؟

4saeed
07-09-2019, 10:21
اساتید گرامی برای آنلاک مودم های مبین نت با فریم ور 197 هیچ راهی نیست؟

خیر / تا حالا راهی پیدا نشده

Hossein jabbar
14-09-2019, 21:00

نصب از طریق لودر و usb

این فریمور همانند ورژن 195 های وب از تمامی باندهای تحت پوشش این مودم پشتیبانی میکند

قابلیت adb و تلنت و پشتیبانی از زبان فارسی با منو ظاهر و رنگی زیبا

فول امکانات

فریمور پایه 197 جنرال مورد استفاده قرار گرفته به همراه وب یو ای جنرال ورژن : 21.100.31.00.03

قابلیت آنلاک مودم با این فریمور هم وجود دارد با کمک اسکریپت آنلاک

=================================================

اصلاحیه : به تاریخ 1398/05/30

قسمت بک اپ گرفتن از تنظیمات باگ داشت و کلا حذف کردم.

قابلیت انتخاب تمامی باندهای مورد پوشش این مودم رو اضافه کردم.

قسمت dns هم به دیال آپ اضافه کردم .

===================================

اصلاحیه : به تاریخ 1398/06/02

زبان های اضافی به علت عدم هم خوانی با css حذف شدن و فقط فارسی و انگلیسی رو نگه داشتم .

در قسمت صفحه اطلاعات مودم تغییراتی داده شد .

در قسمت موقعیت منطقه زمانی تغییرات داده شد .

در قسمت ussd گزینه های ایرانسل . همراه اول . رایتل و شاتل برای استعلام مانده شارژ سیم کارت اضافه شد .

--------------------------------------------

نکته: از نظر سرعت دانلود فریمور بارها مورد تست قرار گرفت و هیچ فرقی با فریمورهای دارای ca و mimo از نظر سرعت ندارد .

----------------------------------------------------------------------------------

هرگونه کپی برداری و دخل و تصرف در فریمور و یا فروش و دریافت وجه در قبال این فریمور غیر قانونی غیر شرعی و حرام میباشد و مورد تایید صاحب اثر نمیباشد.

لینک دانلود جدید :

اخطار:
منوی فارسی و عربی با این استایل برای اولین بار توسط بنده شخصی سازی و عمومی شده و منتشر شده است هر گونه مشاهده این منو و استایل در فریمورهای دیگه نشان دهنده کپی کاری بدون اجازه بنده میباشد .

داداش اگه 196 مبین نت رو ویرایش کنیم و تمام گزینه ها رو فعال کنیم همه جاش رو ببندیم باز مبین نت اپدیت میفرسته؟؟؟

saber73
14-09-2019, 22:32
داداش اگه 196 مبین نت رو ویرایش کنیم و تمام گزینه ها رو فعال کنیم همه جاش رو ببندیم باز مبین نت اپدیت میفرسته؟؟؟

196 مبین نت که ارزش ویرایش نداره . فقط از بخش webui و برخی قسمتهای app اون میتونید بر روی فریمورهای جنرال یا اپراتوری مثل ایرانسل یا های وب استفاده کنید . با ویرایش مستقیم خود فریمور مبین نت و تزریق اون به مودم دیگه فاتحه مودم خونده هست و تبدیل به مبین نت میشه و efuse :دی از webui و app مبین نت هم بر روی فریمورهای دیگه استفاده میکنید بهتره کلا بخش آپدیت و tr069 رو غیر فعال و ببندید و حداقل رو یک مودم انلاک مبین نت تست کنید و بعد تست بر روی مودم های دیگه هم استفاده نمایید . بحث قفل مودم و فرستادن اپدیت از رو سریال نامبر یا imei مودم هم هست ولی من ندیدم هیچ اپراتوری این کار رو بکنه یا کرده باشه همشون با tr069 اپدیت میفرستن .

rezarazavi
18-09-2019, 07:45
سلام آقا صابر من این فریمور 197 شما رو زدم روی مودم و انلاک هم شد و بسیار ممنون
فقط یه سوال میخواستم بدونم چه جوری میشه آی پی ورود به 192.168.1.1 تغییر داد؟

saber73
18-09-2019, 16:05
سلام آقا صابر من این فریمور 197 شما رو زدم روی مودم و انلاک هم شد و بسیار ممنون
فقط یه سوال میخواستم بدونم چه جوری میشه آی پی ورود به 192.168.1.1 تغییر داد؟

rezarazavi
18-09-2019, 17:00
آقا صابر ممنون انجام شد
ببخشید این فریمور که نصب کردم قسمت network setting مثل عکسایی که گزاشتید نیست و فرکانس نداره چی کار کنم؟

saber73
18-09-2019, 17:19
آقا صابر ممنون انجام شد
ببخشید این فریمور که نصب کردم قسمت network setting مثل عکسایی که گزاشتید نیست و فرکانس نداره چی کار کنم؟

چرا نداره مگر 197 رو نصب نکردی ؟ این لینک :

mahdi.h4405
23-09-2019, 19:12
سلام دوستان وقتتون بخیر
چندتا سوال داشتم
الان ما یه مودم مبین نت داشته باشیم که ورژن 196 و 197 و به بالا روش نصب باشه با هیچ روشی نمیتونیم اونو انلاک کنیم؟
فرضا میشه از همون منو آپدیت داخل تنظیمات مودم دانگریدش کرد رو ورژن 192 بعد آنلاکش کرد...
یه سوال دیگه اینکه برای انلاک کردن حتما بایدکابل رو لحیم کاری کنیم؟
و اینکه بعد از آنلاک کردن دیگه هیچ محدودیتی نداریم رو نصب رام دلخواهمون؟ با همون فایلهای .bin
یه چیزی شنیدم مبین نت رو ورژن های جدیدتر او قسمت سخت افزاری رو برداشته از رو مودم:blink:

saber73
23-09-2019, 21:03
سلام دوستان وقتتون بخیر
چندتا سوال داشتم
الان ما یه مودم مبین نت داشته باشیم که ورژن 196 و 197 و به بالا روش نصب باشه با هیچ روشی نمیتونیم اونو انلاک کنیم؟
فرضا میشه از همون منو آپدیت داخل تنظیمات مودم دانگریدش کرد رو ورژن 192 بعد آنلاکش کرد...
یه سوال دیگه اینکه برای انلاک کردن حتما بایدکابل رو لحیم کاری کنیم؟
و اینکه بعد از آنلاک کردن دیگه هیچ محدودیتی نداریم رو نصب رام دلخواهمون؟ با همون فایلهای .bin
یه چیزی شنیدم مبین نت رو ورژن های جدیدتر او قسمت سخت افزاری رو برداشته از رو مودم:blink:

مبین نت ورژن 196 یا 197 انلاک نمیشه و لوکال اپدیت هم غیر فعاله برا دانگرید حتی فریمور خودش رو هم با مولتی کست قبول نمیکنه و کلا همه راه های فریمور زدن بسته هست حتی کابل و یو اس بی و مشکل از سی پی یو مودم هست که فقط فریمور با ساین مبین نت رو قبول میکنه اونم نه از طریق لوکال اپدیت یا مولتی کست یا لودر بلکه از طریق tr069 و اپدیت فرستادن توسط شبکه خود مبین نت به صورت انلاین

rezarazavi
30-09-2019, 21:05
سلام آقا صابر
من مودم آنلاک کردم و فریمور 197 شما رو هم نصب کردم و همه سیم کارت ها رو میشناسه فقط پرش آنتن زیادی پیدا کرده حالا سوالم اینه که اگه من نسخه 196 ایرانسل که توی سایت قراردادید بریزم دوباره روی مودم باز مودم آنلاک هست؟ نسخه 198 بهتره یا 197؟ توی 197 قابلیت voip داره؟ نمیشه زحمت بکشید توی 197 ca ,mimo فعال کنید؟ میشه یه فریمور بزارید که قابلیت های ca,mimo,voip داشته باشه؟

Hossein jabbar
09-10-2019, 21:18
مبین نت ورژن 196 یا 197 انلاک نمیشه و لوکال اپدیت هم غیر فعاله برا دانگرید حتی فریمور خودش رو هم با مولتی کست قبول نمیکنه و کلا همه راه های فریمور زدن بسته هست حتی کابل و یو اس بی و مشکل از سی پی یو مودم هست که فقط فریمور با ساین مبین نت رو قبول میکنه اونم نه از طریق لوکال اپدیت یا مولتی کست یا لودر بلکه از طریق tr069 و اپدیت فرستادن توسط شبکه خود مبین نت به صورت انلاین
حاجی صابر فریمور 199 رو داری دادچ؟؟/
مرسی!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

saber73
10-10-2019, 00:55
حاجی صابر فریمور 199 رو داری دادچ؟؟/
مرسی!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

سلام کربلایی برا مودم b612s-52d فکر کنم فقط منتشر شده برا مدل خودمون ندیدم تو نت هم نیست .

Hossein jabbar
16-10-2019, 18:19
سلام کربلایی برا مودم b612s-52d فکر کنم فقط منتشر شده برا مدل خودمون ندیدم تو نت هم نیست .
داش اینم سند از خودم نمیگم که....:D:D:D

yakooza
17-10-2019, 03:52
سلام و خسته نباشید خدمت صابر عزیز یه سوال برام پیش اومده چه طوری میشه اسم وای فای رو وقتی مودم رو ریست میکنیم به حالت کارخونه بر میگرده هر چی دوست داریم بزاریم

saber73
21-10-2019, 12:41
سلام و خسته نباشید خدمت صابر عزیز یه سوال برام پیش اومده چه طوری میشه اسم وای فای رو وقتی مودم رو ریست میکنیم به حالت کارخونه بر میگرده هر چی دوست داریم بزاریم

سلام با adb و تلنت و یک سری دستورات atc داخل نت جستجو کنید اموزش زیاده .

saber73
21-10-2019, 12:47
داش اینم سند از خودم نمیگم که....:D:D:D

بله تازه منتشر شده اون زمانی که من پاسخ دادم هنوز این سایت ایزی فریمور هم منتشر نکرده بود الانم فقط این سایت داره و جای دیگه ای پیدا نکردم .

Hossein jabbar
22-10-2019, 14:13
بله تازه منتشر شده اون زمانی که من پاسخ دادم هنوز این سایت ایزی فریمور هم منتشر نکرده بود الانم فقط این سایت داره و جای دیگه ای پیدا نکردم .
فرمایشت برام متینه داش:»:»:»

Nima-ZF
28-10-2019, 20:53
درود صابر جان

در قسمت ussd گزینه های ایرانسل . همراه اول . رایتل و شاتل برای استعلام مانده شارژ سیم کارت اضافه شد .

این منو چجور قابل دسترسی چند روز پیش نمیدونم دابل کلیک کردم چی رو زدم روی باکس وارد کردن ussd یه لحظه اومد بعدش دیگه نتونستم پیداش کنم :mellow::jealous:

saber73
29-10-2019, 14:27
درود صابر جان

این منو چجور قابل دسترسی چند روز پیش نمیدونم دابل کلیک کردم چی رو زدم روی باکس وارد کردن ussd یه لحظه اومد بعدش دیگه نتونستم پیداش کنم :mellow::jealous:

همون صفحه USSD داخل کادر پایینی که کد رو مینویسیم گوشه سمت راست ماوس رو برید علامت پیکان به علامت دست تبدیل میشه و اونوقت کلیک کنید کدها میاد . در منوی فارسی هم فکر کنم اون قسمت مورد نظر کنارش کادر داره و مشخصه ولی در زبان انگلیسی کادرش نشون داده نمیشه .

Nima-ZF
29-10-2019, 18:16
همون صفحه USSD داخل کادر پایینی که کد رو مینویسیم گوشه سمت راست ماوس رو برید علامت پیکان به علامت دست تبدیل میشه و اونوقت کلیک کنید کدها میاد . در منوی فارسی هم فکر کنم اون قسمت مورد نظر کنارش کادر داره و مشخصه ولی در زبان انگلیسی کادرش نشون داده نمیشه .

تنکس داداش پیداش کردم :biggrin::laughing:
دقیقا اینجاست
البته تو زبان فارسی قشنگ کنار کادر معلومه

MR__mehdi
03-11-2019, 10:54
عرض سلام خدمت استادان عزیز و گرامی
یه مودم i60 دارم با این مشخصات

Current version

Software version:
11.196.01.01.234

Web UI version:
21.100.44.00.03

می خواستم آنلاکش کنم
از کدوم روش استفاده کنم
ممنون

ayoob_hb
04-11-2019, 01:11
سلام
آیا میشه این نسخه رو روی مودم ایرانسل انلاک شده نسخه 195 ریخت؟
و اینکه آیا در سرعت اینترنت تاثیر داره؟
ممنون

ayoob_hb
05-11-2019, 13:53
کسی نیست راهنمایی کنه؟

saber73
05-11-2019, 16:18
سلام
آیا میشه این نسخه رو روی مودم ایرانسل انلاک شده نسخه 195 ریخت؟
و اینکه آیا در سرعت اینترنت تاثیر داره؟
ممنون

بله میشه از طریق بوت پین و لودر باید انجام بدید امکانات خیلی تکمیل و ظاهر زیبایی داره سرعت هر دو فریمور یکی هست و فرقی نداره

apadana.1001
12-11-2019, 13:56
با سلام به خدمت تمامیه دوستان عزیز
خصوصا آقا صابر گل :»
من یه مودم موبین نت دارم ورژن ۱۹۷. همه جا خوندم که میگن آنلاک نمیشه.
۲ تا سوال دارم.
این فریم ویری که اینجا گذاشتین رو میشه روش نصب کرد و آنلاکش کرد؟
سوال بعدیم، چرا میگن مودم های موبین نت آنلاک نمیشه؟ (مشکل کجاست؟؟)
پیشا پیش با تشکر از راهنمایی و پاسختون

saber73
13-11-2019, 01:25
با سلام به خدمت تمامیه دوستان عزیز
خصوصا آقا صابر گل :»
من یه مودم موبین نت دارم ورژن ۱۹۷. همه جا خوندم که میگن آنلاک نمیشه.
۲ تا سوال دارم.
این فریم ویری که اینجا گذاشتین رو میشه روش نصب کرد و آنلاکش کرد؟
سوال بعدیم، چرا میگن مودم های موبین نت آنلاک نمیشه؟ (مشکل کجاست؟؟)
پیشا پیش با تشکر از راهنمایی و پاسختون

کمی تو انجمن جستجو کنید میتونید پیدا کنید چرا انلاک دیگه نمیشه کرد . کلا نه انلاک نه تغییر فریمور و نه هیچ کار دیگری روش نمیشه انجام داد .

fattahi55
13-11-2019, 12:45
آقا صابر سلام وقت بخیر ممنون از زحمتایی که میکشی
من مودم tf-i60 رو دارم و آنلاکش کردم ورزن الانش 11.195.03.00.00
هستش
مشکلی که داره زو هزسیمکارتی چه ایزانسل و همراه اول 4جی+ نمیشه
چه پیشنهادی شما میدید داداش
ممنون

iranclub
14-11-2019, 13:00
آقا صابر این تاپیک اولین پست شما گفتید که ورژن : فریمور مود شده مودم b612s-25d ورژن : 11.197.03.00.00آنلاک میشه اما به جواب آپادانا گفتید که نه 197 مبین نت نمیشه ؟
الان 197 میشه آنلاک یا خیر ؟ مبین نتی میشه ؟

Hossein jabbar
14-11-2019, 17:28
آقا صابر این تاپیک اولین پست شما گفتید که ورژن : فریمور مود شده مودم b612s-25d ورژن : 11.197.03.00.00

آنلاک میشه اما به جواب آپادانا گفتید که نه 197 مبین نت نمیشه ؟
الان 197 میشه آنلاک یا خیر ؟ مبین نتی میشه ؟
داداش این فریمور برای مودم های انلاک هستش و مبین نت به هیچ وجهی انلاک نمیشه!!!/

saber73
15-11-2019, 04:42
آقا صابر سلام وقت بخیر ممنون از زحمتایی که میکشی
من مودم tf-i60 رو دارم و آنلاکش کردم ورزن الانش 11.195.03.00.00
هستش
مشکلی که داره زو هزسیمکارتی چه ایزانسل و همراه اول 4جی+ نمیشه
چه پیشنهادی شما میدید داداش
ممنون

fattahi55
15-11-2019, 10:09

سلام به آقا صابر عزیز
بزرگوار خیلی ممنون از آموزشها وکمکی که به من کردی
مودم و آپ کردم و داره کار میکنه
البته با ویندوز10 نشد که با ویندوز 7به راحتی انجام شد
برخودم واجب دونستم تشکر کنم از شما
امیدوارم موفق باشی

البته اینجا جاش نیست عذرخواهم
ولی آیا مودم D100 ایزانسل رو هم امکان داره آنلاک کرد؟
اگر چواب مثبته لطفا بفرمایید
سپاس

saber73
15-11-2019, 15:00
سلام به آقا صابر عزیز
بزرگوار خیلی ممنون از آموزشها وکمکی که به من کردی
مودم و آپ کردم و داره کار میکنه
البته با ویندوز10 نشد که با ویندوز 7به راحتی انجام شد
برخودم واجب دونستم تشکر کنم از شما
امیدوارم موفق باشی

البته اینجا جاش نیست عذرخواهم
ولی آیا مودم D100 ایزانسل رو هم امکان داره آنلاک کرد؟
اگر چواب مثبته لطفا بفرمایید
سپاس

خواهش میکنم بله امکانش هست اینجا مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

karname
20-11-2019, 20:12
سلام
آقا صابر دستت نکنه فریمور خوب و کاملی هست.
من اینو روی یک مودم ایرانسل که قبلا ورژن ۱۹۵ های وب روش نصب بود و قبلا آنلاکش کرده بودم نصب کردم و بدون مشکل کار می کنه
ولی روی یک مودم مبین نت ورژن ۱۹۲ نصب کردم، با اینکه فریمور کامل و بدون مشکل نصب شد ولی اسکریپت آنلاک خطا میداد.
به ذهنم رسید اول ورژن ۱۹۵ های وب رو روش نصب کردم، به راحتی آنلاک شد، بعد این فریمور رو دوباره روش ریختم و اوکی شد.
به نظر میرسه این فریمور قابلیت آنلاک نداره.

cocoadownload
29-11-2019, 14:21
سلام خدمت دوستان میگم قبلا یه پیج توی انجمن بود برای ک آموزش ادیت فریمور های این مودم (b612s-25d) رو داشت کسی لینکش رو داره نمی تونم پیداش کنم

128k
29-11-2019, 17:06
سلام آقا صابر دستت درد نکنه من از این فریمور استفاده میکنم فقط شبکه 4G+ برا ایرانسل کدوم فرکانس یا باند هستش!؟

saber73
29-11-2019, 17:15
سلام آقا صابر دستت درد نکنه من از این فریمور استفاده میکنم فقط شبکه 4G+ برا ایرانسل کدوم فرکانس یا باند هستش!؟

با این مودم شما نمیتونید از +4G یعنی ( تجمیع دو فرکانس ) استفاده نمایید. تکنولوژی 4.5 این مودم بر پایه MIMO و تک باند میباشد و یکی از روش های دستیابی به سرعت بالا میباشد شما حالت شبکه رو بزارید AUTO و نوع باند رو هم AUTO مگر اینکه بخواهید بر روی باند یا شبکه خاصی قفل کنید . برای تجمیع دو فرکانس یا دو باند باید از مودم های CAT6 دارای تکنولوژی تجمیع CA استفاده نمایید مثل مودم های :

FD-M60

B525

E5186-22A

B528

wbb router30-22a

saber73
29-11-2019, 17:17
سلام خدمت دوستان میگم قبلا یه پیج توی انجمن بود برای ک آموزش ادیت فریمور های این مودم (b612s-25d) رو داشت کسی لینکش رو داره نمی تونم پیداش کنم

ErfanAmini
18-12-2019, 23:24
سلام من این رو روی مودم مبین نتم که انلاک بود ریختم می خوام بدونم که جلوی اپدیتش بسته شده ؟؟ tr06 رو غیر فعال کردین ؟؟

saber73
18-12-2019, 23:52
سلام من این رو روی مودم مبین نتم که انلاک بود ریختم می خوام بدونم که جلوی اپدیتش بسته شده ؟؟ tr06 رو غیر فعال کردین ؟؟

بله بسته شده ولی به نظر شخصی من رو مودم مبین نت فریمور جنرال چه ساده چه مود شده نریزید و امکان لاک بازم هست بهترین فریمور برا مودم های مبین نت فریمورهای اپراتوری هست مثل ایرانسل یا های وب

bigdogy
22-12-2019, 13:14
آقا یک سوال الان من این مودم رو از مبین نت بخرم حله ؟ متونم قفلشو بشکنم؟

saber73
22-12-2019, 15:14
آقا یک سوال الان من این مودم رو از مبین نت بخرم حله ؟ متونم قفلشو بشکنم؟

خبر نمیشه قفلش رو باز کرد

bigdogy
23-12-2019, 12:11
سلام اقا صابر
دوتا سوال داشتم نسبت به مودم زیر

مودم بنده B612s-25d با ورژن نوشته شده در زیر است

Hardware version:

WL1B612M01

Software version:

11.197.03.00.1472

Web UI version:

21.100.46.00.03

ایا این مودم رو هم نمیشه انلاک کنم و به این ورژن فارسی فلشش بزنم؟
در ضمن مودمم قفل مبین نت هستش و تعداد کد باقیموندش هم صفر زده

اگر آره اموزش شکستن قفلش رو بی زحمت کسی لینکش رو بزاره ممنون میشم؟

اگر نمیشه میخواستم لینک دلیل نشدنش رو بدونم

saber73
23-12-2019, 17:53
سلام اقا صابر
دوتا سوال داشتم نسبت به مودم زیر

مودم بنده B612s-25d با ورژن نوشته شده در زیر است

Hardware version:

WL1B612M01

Software version:

11.197.03.00.1472

Web UI version:

21.100.46.00.03

ایا این مودم رو هم نمیشه انلاک کنم و به این ورژن فارسی فلشش بزنم؟
در ضمن مودمم قفل مبین نت هستش و تعداد کد باقیموندش هم صفر زده

اگر آره اموزش شکستن قفلش رو بی زحمت کسی لینکش رو بزاره ممنون میشم؟

اگر نمیشه میخواستم لینک دلیل نشدنش رو بدونم

سلام نمیشه تو این ورژن قفل علاوه بر نرم افزار از طریق سخت افزار هم اعمال شده و امکان فریمور زدن توسط کاربر وجود نداره اگر اون تعداد دفعات لااقل باز بود میتونستید با پرداخت مبلغ 500 تا 600 تومن با کد انلاک کنید ولی متاسفانه اون کد هم صفر هست در مودم های مبین نت . کلا مبین نت به هیچ وجه ممکن راضی نیست مودم هاش انلاک بشه جلوی همه کارها و روش ها رو بسته

bigdogy
23-12-2019, 19:03
ممنون از پاسخگویتون
بنظرتون از کجا همین مدل مودم رو بخرم تا بشه قفلش رو شکست دست دوم ایرانسل یا ؟
اونایی که قفل ندارن خیلی هزینش بالا هست ولی مبین نت با 80 گیگ میده 500 تومن که به صرفه هست

بنظرتون با روشایی وجود داره که تعداد کد های وارد شده را به 0 برگرداند یا فریمور به ورژن پایین تر دانگرید کرد؟
مودم دست دوم مبین نت خواستم بخرم ورژنش چند باشه که قابلیت آنلاک داشته باشه؟؟

saber73
23-12-2019, 23:12
ممنون از پاسخگویتون
بنظرتون از کجا همین مدل مودم رو بخرم تا بشه قفلش رو شکست دست دوم ایرانسل یا ؟
اونایی که قفل ندارن خیلی هزینش بالا هست ولی مبین نت با 80 گیگ میده 500 تومن که به صرفه هست

بنظرتون با روشایی وجود داره که تعداد کد های وارد شده را به 0 برگرداند یا فریمور به ورژن پایین تر دانگرید کرد؟
مودم دست دوم مبین نت خواستم بخرم ورژنش چند باشه که قابلیت آنلاک داشته باشه؟؟

مبین نت دست دو باید ورژن 192 باشه که فکر نکنم پیدا کنی چون همشون اتوماتیک اپدیت میشن و تا الانم شدن . دست دوم ایرانسل هم بگردید تو دیوار شاید پیدا کنید .

bigdogy
24-12-2019, 10:32
دمت گرم صابر جان فقط هر ورژن ایرانسلی میشه یا اونم باید 192 و کمتر باشه؟

saber73
24-12-2019, 10:44
دمت گرم صابر جان فقط هر ورژن ایرانسلی میشه یا اونم باید 192 و کمتر باشه؟

هر ورژن ایرانسل میشه : 192 . 196 . 198

morteza_mombeini
25-12-2019, 16:49
هر ورژن ایرانسل میشه : 192 . 196 . 198

صابر این مودم i60 روی فریمورهای غیر ایرانسلی راهی داره که برای تی دی هم انتخاب فرکانس داشته باشه مثلا فقط به باند 42 وصل شه یا فقط به باند 43 (برای مناطقی که هر دو باند و تجمیع فعاله و ما میخایم فقط به یک باند وصل بشه و تجمیع نکنه برای زمانی که بخایم به باند دیگه مثلا به جای 42 به 43 وصل بشیم) و اگر جواب مصبته ایا با این فریمورهای دستکاری شده که قابلیت انتخاب باند یا فرکانس داشته باشن باز هم تی دی رو تجمیع میکنه یا فقط رو فریمور خود ایرانسل امکان تجمیع داره ؟

saber73
25-12-2019, 18:35
صابر این مودم i60 روی فریمورهای غیر ایرانسلی راهی داره که برای تی دی هم انتخاب فرکانس داشته باشه مثلا فقط به باند 42 وصل شه یا فقط به باند 43 (برای مناطقی که هر دو باند و تجمیع فعاله و ما میخایم فقط به یک باند وصل بشه و تجمیع نکنه برای زمانی که بخایم به باند دیگه مثلا به جای 42 به 43 وصل بشیم) و اگر جواب مصبته ایا با این فریمورهای دستکاری شده که قابلیت انتخاب باند یا فرکانس داشته باشن باز هم تی دی رو تجمیع میکنه یا فقط رو فریمور خود ایرانسل امکان تجمیع داره ؟

فریمور غیر ایرانسلی که ca و mimo هم داشته باشه فقط های وب 195 و نسخه های مود شده اون و 192 مبین نت و نسخه های مود شده اون و 196 و 197 مبین نت هست که کلا فریمور مبین نت پیشنهاد نمیشه و میمونه همون های وب 195 که در آخرین مودی که انجام دادیم بله باند 42 یا 43 رو میتونید انتخاب و قفل کنید و راحت یا رو ca بزارید یا mimo . بر روی فریمورهای بدون ca و mimo مثل 197 که داخل انجمن مود کردیم هم قابلیت قفل رو 42 یا 43 هست و میتونید استفاده کنید ولی گویا دوستان میگن چون ca و mimo نداره خبری از تجمیع یا سرعت بالا در شبکه tdd در این فریمورها نیست .

من فقط از یک چیز در عجبم هیچ فریموری چه جنرال چه اپراتوری جدیدترین ورژن ها یا قدیمی ترین ها ca یا mimo نداره و نخواهد داشت فقط و فقط فریمورهای ایرانی ( این سه شرکت . ایرانسل . های وب . مبین نت ) دارای این دو اپشن هستن !

morteza_mombeini
25-12-2019, 21:47
فریمور غیر ایرانسلی که ca و mimo هم داشته باشه فقط های وب 195 و نسخه های مود شده اون و 192 مبین نت و نسخه های مود شده اون و 196 و 197 مبین نت هست که کلا فریمور مبین نت پیشنهاد نمیشه و میمونه همون های وب 195 که در آخرین مودی که انجام دادیم بله باند 42 یا 43 رو میتونید انتخاب و قفل کنید و راحت یا رو ca بزارید یا mimo . بر روی فریمورهای بدون ca و mimo مثل 197 که داخل انجمن مود کردیم هم قابلیت قفل رو 42 یا 43 هست و میتونید استفاده کنید ولی گویا دوستان میگن چون ca و mimo نداره خبری از تجمیع یا سرعت بالا در شبکه tdd در این فریمورها نیست .

من فقط از یک چیز در عجبم هیچ فریموری چه جنرال چه اپراتوری جدیدترین ورژن ها یا قدیمی ترین ها ca یا mimo نداره و نخواهد داشت فقط و فقط فریمورهای ایرانی ( این سه شرکت . ایرانسل . های وب . مبین نت ) دارای این دو اپشن هستن !

لابد اینم یه چیز من دراوردیه اپراتورهاست که فقط خودشون میدونن کاربردش چیه .
خودت تک تک باند 42 و 43 رو امتحان کردی ؟ کدوم یکی سرعتش بیشتره ؟

saber73
26-12-2019, 00:46
لابد اینم یه چیز من دراوردیه اپراتورهاست که فقط خودشون میدونن کاربردش چیه .
خودت تک تک باند 42 و 43 رو امتحان کردی ؟ کدوم یکی سرعتش بیشتره ؟

اره پوشش و سرعت و وضعیت آنتن دهی 42 بیشتر بود کلا .

poriya_hashie
30-12-2019, 18:40
یوزرنیم و پسورد روت مودم مبین نت b612

Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN

با این یوزر امکان لوکال آپدیت رو فعال دارید

دوستان اگر تونستید این مودم رو انلاک کنید لطفا اطلاع سرانی کنید ممنون

poriya_hashie
30-12-2019, 18:41
یوزرنیم و پسورد روت مودم مبین نت b612

Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN

با این یوزر امکان لوکال آپدیت رو فعال دارید

دوستان اگر تونستید این مودم رو انلاک کنید لطفا اطلاع سرانی کنید ممنون

bigdogy
01-01-2020, 16:10
اقا صابر ساده ترین آموزش لذای انلاک رو بی زحمت برام لینکشو بفرست.

bigdogy
01-01-2020, 17:53
یعنی در ورژن 197 مبین نت با این یوزر و پسورد میشه لوکال آپدیت رو فعال کرد و بعدش هر فریموری رو فلش بزنیم و انلاک میشه؟؟

Hossein jabbar
01-01-2020, 21:27
یعنی در ورژن 197 مبین نت با این یوزر و پسورد میشه لوکال آپدیت رو فعال کرد و بعدش هر فریموری رو فلش بزنیم و انلاک میشه؟؟
فریمورو قبول نمیکنه ارور میده!!!

ahwazp30
01-01-2020, 22:30

خیر ، چون فریمور اپراتوری است امکان تغیر فریمور به فریمورهای غیر مبین نتی وجود ندارد .از طریق این گزینه فقط میشه فریمور مبین نت با ورژن بالاتر را نصب کرد.

Hossein jabbar
01-01-2020, 22:44
خیر ، چون فریمور اپراتوری است امکان تغیر فریمور به فریمورهای غیر مبین نتی وجود ندارد .از طریق این گزینه فقط میشه فریمور مبین نت با ورژن بالاتر را نصب کرد.
بخاطر اون هستش که ارور میده چون ورژنشان 197 پاییین هستش یکبار امکان داره 197 جنرال یا 198 جنرال را امتحان کنید امکانش هس؟؟؟؟
فکنم انلاک مبین نت مانند چیزی هس که هر چه رو یه قبر زار میزنی مرده نیس!!!!

ahwazp30
01-01-2020, 23:22
بخاطر اون هستش که ارور میده چون ورژنشان 197 پاییین هستش یکبار امکان داره 197 جنرال یا 198 جنرال را امتحان کنید امکانش هس؟؟؟؟
فکنم انلاک مبین نت مانند چیزی هس که هر چه رو یه قبر زار میزنی مرده نیس!!!!

بله فریمورهای جنرال رو هم تست کردم همگی ارور میدن و باید حتما ساین مبین نت باشند ورژن 198 یا بالاتر.

ata.royalfalcon
14-01-2020, 21:24
با تشکر فراوان از استاتر این تاپیک آقا صابر . مودم رو ابتدا آنلاک و این فریمور بدون هیچ مشکلی نصب شد .
فقط این که شانسی بالاخره فهمیدم پسورد لاگین برای تنظیمات مودم همون پسورد WiFi‌ هست . هرکاری میکردم پسوردی که پشت مودم نوشته بود رو قبول نمیکرد :D

saber73
15-01-2020, 05:09
با تشکر فراوان از استاتر این تاپیک آقا صابر . مودم رو ابتدا آنلاک و این فریمور بدون هیچ مشکلی نصب شد .
فقط این که شانسی بالاخره فهمیدم پسورد لاگین برای تنظیمات مودم همون پسورد WiFi‌ هست . هرکاری میکردم پسوردی که پشت مودم نوشته بود رو قبول نمیکرد :D

بعد ریست مودم و تنظیم یا کانفیگ مودم باید تیک گزینه همسان بودن رمز وای فای و رمز ورود رو برمیداشتین و برا مودم در اخرین مرحله رمز ورود تعیین میکردید که نکردید :biggrin:

soheilsh
15-01-2020, 19:46
اقا من هرچی این یوزر پسورد رو میزنم نمیره میگه اشتباهه فریمور هم 196 هستش

ata.royalfalcon
15-01-2020, 20:05
اقا من هرچی این یوزر پسورد رو میزنم نمیره میگه اشتباهه فریمور هم 196 هستش
باید همون پسورد WiFi‌ باشه .

Sonyk770
17-01-2020, 11:20
سلام کسی فریمور ویرایش شده e5377 رو داره؟
همونی که زبان فارسی داره ussd و بدون باطری اینا داره
ممنون میشم اکه راهنمایی کنید:n16:

Meysam_9476
18-01-2020, 22:05
سلام وقت بخیر یکی از دوستان داخل گروهی میگفت که مودم ایرانسل انلاک شده داشتن و وقتی داشتن از سیم کارت تی دی استفاده میکردن مودم دوباره لاک شده ! ایا این درست هست ؟ با این حال از سیم کارت ایرانسل استفاده نکنم ؟
نسخه فریمور مودمم 11.195.03.00.00

saber73
19-01-2020, 00:55
سلام وقت بخیر یکی از دوستان داخل گروهی میگفت که مودم ایرانسل انلاک شده داشتن و وقتی داشتن از سیم کارت تی دی استفاده میکردن مودم دوباره لاک شده ! ایا این درست هست ؟ با این حال از سیم کارت ایرانسل استفاده نکنم ؟
نسخه فریمور مودمم 11.195.03.00.00

بله رو مودم فریمور ایرانسل دست نخورده باشه یا فریمور جنرال دست نخورده و مود نشده مودم موقع فرستادن اپدیت از سوی ایرانسل دریافت میکنه ولی قفل نمیشه اینم شرایط داره باید مودم با روش اسکریپت انلاک شده باشه و در ضمن اگر هم قفل بشه باز راحت میشه قفلش رو باز کرد . در کل از فریمورهایی که جلو اپدیت اونها بسته شده فقط استفاده نمایید .

shoshan123
22-01-2020, 17:36
چطوری فریم ور رو نصب کنم رو مودم لطفا یکی راهنمایی کنه، مودمم b612s-25d هستش لطفا راهنمایی کنید

saber73
22-01-2020, 18:31
چطوری فریم ور رو نصب کنم رو مودم لطفا یکی راهنمایی کنه، مودمم b612s-25d هستش لطفا راهنمایی کنید

با این روش :

mahdi.h4405
07-02-2020, 16:38
راهی هست که بشه DNS رو روی خود مودم i60 ست کرد؟

Nima-ZF
07-02-2020, 17:28
راهی هست که بشه DNS رو روی خود مودم i60 ست کرد؟
اره تو بخش تنظیمات لن هست
البته نمیدونم فریمور رسمی هم این گزینه رو داره یا نه خاطرم.نیست

anoosh68
07-02-2020, 20:33
سلام دوستان
میشه لطف کنین لینک فریمور مود شده آنلاک ایرانسل( محیط تنظیمات مودم ایرانسل باشه) به بنده معرفی کنین
یه مودم آنلاک i60 دیدم که دقیقا محیط کانفیگ همون محیط ایرانسل ولی آنلاکم هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.:):)
ایمیل بنده gh.m.m@live.com

saber73
08-02-2020, 11:28
سلام دوستان
میشه لطف کنین لینک فریمور مود شده آنلاک ایرانسل( محیط تنظیمات مودم ایرانسل باشه) به بنده معرفی کنین
یه مودم آنلاک i60 دیدم که دقیقا محیط کانفیگ همون محیط ایرانسل ولی آنلاکم هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.:):)
ایمیل بنده gh.m.m@live.com

بعد انلاک کامل مودم اینو رو مودم فلش کنید .

mohamadgiti
09-02-2020, 21:32
سلام، عرض ادب و خسته نباشید و ممنون به خاطر کار ارزشمندتون، این فریمور روی مودم مبین نت ورژن11.196 هم جواب میده؟

saber73
09-02-2020, 22:19
سلام، عرض ادب و خسته نباشید و ممنون به خاطر کار ارزشمندتون، این فریمور روی مودم مبین نت ورژن11.196 هم جواب میده؟

بله جواب میده و تا جایی که تونستیم جلو اپدیت هم بستیم با مسئولیت خودتون میتونید رو مودم بزنید ( منظور از مسئولیت آپدیت گرفتن از مبین نت موقع استفاده از سیم کارت مبین نت روی این مودم هست )

htvahid
15-02-2020, 15:57
سلام جناب آقای صابر73
من مودم ایرانسل با ورژن 196 خریدم. و بعد از باز کردن مودم مشاهده کردم که جای لحیم کاری بر روی برد؛چهارتا سوراخ خالی وجود دارد.
تکلیف چیست؟

با تشکر

anobanini
24-02-2020, 23:08

نصب از طریق لودر و usb

قابلیت adb و تلنت و پشتیبانی از زبان فارسی با منو ظاهر و رنگی زیبا

فول امکانات

=================================================

اصلاحیه : به تاریخ 1398/05/30

قسمت بک اپ گرفتن از تنظیمات باگ داشت و کلا حذف کردم.

قابلیت انتخاب تمامی باندهای مورد پوشش این مودم رو اضافه کردم.

قسمت dns هم به دیال آپ اضافه کردم .

===================================

اصلاحیه : به تاریخ 1398/06/02

زبان های اضافی به علت عدم هم خوانی با css حذف شدن و فقط فارسی و انگلیسی رو نگه داشتم .

در قسمت صفحه اطلاعات مودم تغییراتی داده شد .

در قسمت موقعیت منطقه زمانی تغییرات داده شد .

--------------------------------------------

نکته: از نظر سرعت دانلود فریمور بارها مورد تست قرار گرفت و هیچ فرقی با فریمورهای دارای ca و mimo از نظر سرعت ندارد .

لینک دانلود جدید :

اخطار:

صابر جان ، TR069 هم عین 196 ویرایش خودت غیر فعال کردی اینجا هم ؟

anobanini
24-02-2020, 23:13
سلام جناب آقای صابر73
من مودم ایرانسل با ورژن 196 خریدم. و بعد از باز کردن مودم مشاهده کردم که جای لحیم کاری بر روی برد؛چهارتا سوراخ خالی وجود دارد.
تکلیف چیست؟

با تشکر

بله ،منم جدیدا گرفتم و تعجب کردم ،گفتم نکنه عین مبین نت کاری کردند که نشه آنلاک کرد، سیم ها رو لحیم کردم و دیدم نه خدا رو شکر آنلاک شد ، به همون منوال قبل طی کنید مسیر رو

blackbeardx
08-03-2020, 04:45
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن

دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟

jack bauver
14-03-2020, 18:42
سلام خدمت همه دوستان
مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک شده و فریمورش 11.192.05.00.00 هست . جایی که هستیم 3 تا آنتن بیشتر نمیده و سرعت روی 3 مگ هستش . برای این که سرعتش بیشتر بشه آپدیت کردن فریمور کارساز میتونه باشه ؟ اگر آره راهی هست بدون درد و خونریزی و لحیم کاری بتونم فریمور بریزم ؟ کدوم ورژنش رو بریزم ؟

saber73
14-03-2020, 20:19
صابر جان ، TR069 هم عین 196 ویرایش خودت غیر فعال کردی اینجا هم ؟

بله غیر فعال هست

saber73
14-03-2020, 20:20
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن

دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟

انلاک نمیشه اصلا زحمت نکشید :دی:»

saber73
14-03-2020, 20:35
سلام خدمت همه دوستان
مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک شده و فریمورش 11.192.05.00.00 هست . جایی که هستیم 3 تا آنتن بیشتر نمیده و سرعت روی 3 مگ هستش . برای این که سرعتش بیشتر بشه آپدیت کردن فریمور کارساز میتونه باشه ؟ اگر آره راهی هست بدون درد و خونریزی و لحیم کاری بتونم فریمور بریزم ؟ کدوم ورژنش رو بریزم ؟

از نظر انتن دهی فریمورها باهم فرقی ندارن و اون نشون دهنده سیگنال در ورژن 192 دقیقتر هست تا ورژن های جدید تر ولی در ورژن های جدید مثل 195 های وب یا 196 ایرانسل سرعت بهینه شده و قطعا تفاوت رو مشاهده خواهید کرد . شما اگر برای fdd استفاده میکنید باید انتن تهیه کنید و بهترین نقطه رو پیدا کرده و انتن رو اونجا بزارید و با کابل های مخصوص خود انتن به پشت مودم وصل کنید تا سیگنال تقویت و سرعت خوب شود البته بیشتر انتن های داخلی یا فضای باز سیمشون کوتاه هست و خرید سیم هم سه برابر خود قیمت انتن تموم میشه برا فواصل بالای 10 تا 15 متر و اصلا نمیصرفه کلا . مودم i60 گیرندگی خوبی داره مودم رو بردار کل داخل خونه اتاق ها بالکن راه پله پشت پنجره سیم سیار برق بکش و بگرد جایی که بهترین انتن رو داشتی بزار اونجا حالا کابل شبکه cat6 بخر و راحت بکش اینترنت رو بیار بزن به پشت کامپیوتر یا یه دونه اکسس پوینت یا روتر بخر و بزار بهترین نقطه خونه از نظر پوشش وای فای و با کابل لن وصل کن به مودم i60 . هزینه کابل لن و روتر دست دوم خیلی پایینتر از هزینه خرید انتن و کابل انتن میشه .
برا ارتقای فریمور هم ناچارا باید بازش بکنی و لحیم کنی

poriya_hashie
31-03-2020, 18:49
از نظر انتن دهی فریمورها باهم فرقی ندارن و اون نشون دهنده سیگنال در ورژن 192 دقیقتر هست تا ورژن های جدید تر ولی در ورژن های جدید مثل 195 های وب یا 196 ایرانسل سرعت بهینه شده و قطعا تفاوت رو مشاهده خواهید کرد . شما اگر برای fdd استفاده میکنید باید انتن تهیه کنید و بهترین نقطه رو پیدا کرده و انتن رو اونجا بزارید و با کابل های مخصوص خود انتن به پشت مودم وصل کنید تا سیگنال تقویت و سرعت خوب شود البته بیشتر انتن های داخلی یا فضای باز سیمشون کوتاه هست و خرید سیم هم سه برابر خود قیمت انتن تموم میشه برا فواصل بالای 10 تا 15 متر و اصلا نمیصرفه کلا . مودم i60 گیرندگی خوبی داره مودم رو بردار کل داخل خونه اتاق ها بالکن راه پله پشت پنجره سیم سیار برق بکش و بگرد جایی که بهترین انتن رو داشتی بزار اونجا حالا کابل شبکه cat6 بخر و راحت بکش اینترنت رو بیار بزن به پشت کامپیوتر یا یه دونه اکسس پوینت یا روتر بخر و بزار بهترین نقطه خونه از نظر پوشش وای فای و با کابل لن وصل کن به مودم i60 . هزینه کابل لن و روتر دست دوم خیلی پایینتر از هزینه خرید انتن و کابل انتن میشه .
برا ارتقای فریمور هم ناچارا باید بازش بکنی و لحیم کنی

صابر جان بهترین فریمور 195 های وب آبی یا بنفش یا 196 مود شده ایرانسل؟

saber73
01-04-2020, 00:00
صابر جان بهترین فریمور 195 های وب آبی یا بنفش یا 196 مود شده ایرانسل؟

babak1234561
28-06-2020, 09:13
سلام آقا صابر
ممنون از فایل هایی که گذاشتین
برای این فرم ور هم جواب میده
11.196.01.02.1472
مبین نت هستش ولی خیلی وقته ازش استفتده نکردم

babak1234561
28-06-2020, 09:15
سلام صابر
برای این فرم ور هم جواب میده
11.196.01.02.1472
مبین نت ولی خیلی وقته استفاده نکردم

kingsbm
13-07-2020, 13:36
سلام صابر جان،
من یه مودم مبین نت B612S-25D
با فریممور اصلی مبین نت 11.197.03.00.1472
دارم
از مطلبتون خیلی لذت بردم ، و خیلی علاقه دارم که بتونم مودم رو آنلاک کنم و از فریموور شما استفاده کنم.
میتونید در یک مطلب منسجم به من آموزش بدید که چطور این مودم رو آنلاک کنم ؟ چون مطالب تاپیک خیلی پراکنده و خیلی زیاد هست و نگرانم نکاتی باشه که از چشم دور بمونه و مودم رو از دست بدم
یا اگر توی تاپیک ممکن نیست خصوصی پیغام بدید ؟
یک دنیا سپاس
-

kingsbm
13-07-2020, 13:45
سلام صابر جان،
دارم
از مطلبتون خیلی لذت بردم ، و خیلی علاقه دارم که بتونم مودم رو آنلاک کنم و از فریموور شما استفاده کنم.
میتونید در یک مطلب منسجم به من آموزش بدید که چطور این مودم رو آنلاک کنم ؟ چون مطالب تاپیک خیلی پراکنده و خیلی زیاد هست و نگرانم نکاتی باشه که از چشم دور بمونه و مودم رو از دست بدم
یک دنیا سپاس

kingsbm
13-07-2020, 17:15
:santa::rolleye::):»

ALIRK
14-07-2020, 11:49
سلام صابر جان،
دارم
یک دنیا سپاس

شما نگران نباش :D همچنان مودمتون تا ابد براتون میمونه
چون مودم شما از طرف اپراتور برای همیشه قفل هست و انلاک نمیشه و دنبال اموزشش نباش
شایددر اینده روشی براش پیدا شد
صاحب اول و اخرش فعلا خودتون هستی و حتی کسی حاظر به خریدش هم نمیشه

aghamir
16-07-2020, 15:25
سلام
مودمهایی که ایرانسل جدیدا میده با فریمور نرم افزاری 81.201.01.01.234 هست .
آیا امکان آنلاکش هست ؟ چه فریموری الان بهتره ؟
اگر یک توضیح هم در مورد فرق فریمورهای مختلف بدید ممنون میشم

ALIRK
16-07-2020, 20:15
سلام
مودمهایی که ایرانسل جدیدا میده با فریمور نرم افزاری 81.201.01.01.234 هست .
آیا امکان آنلاکش هست ؟ چه فریموری الان بهتره ؟
اگر یک توضیح هم در مورد فرق فریمورهای مختلف بدید ممنون میشم

سلام اخرین بار 1ماه پیش بود که مشکلی نداشت
متاسفانه الان دیگه مودم نمیده
شما الان مودم رو داری؟

aghamir
16-07-2020, 21:10
من دوتا خریدم ! یکی هفته پیش یکی هم دو روز پیش ! توی سایت تموم شده ولی تلفنی ثبت سفارش میکردن

AmirRayane
24-07-2020, 12:43
هنوز راهی برای آنلاک مودم مبین نتن نسخه 197 نیومده؟

mrr1990
01-08-2020, 21:57
سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم
بنده تنظیمات اتپآبدیت مپدم را بسته بپدم بعد از گذاشتن سیم کارت ایرانسل یهو مودم ریست شد و فریمپر تغییر کرد به ۸۱.۲۰۱.۰۱.۰۱.۲۳۴
ایا راهی برای انلاک مجدد هست ؟
علت آپدیت شدن با تپجه به بسته بودم اتوآپدیت چیست؟
ممنون

mohsenjazayri
06-08-2020, 19:29
سلام چند تا سوال دارم
آیا مودم های جدیدی که ایرانسل میده رو کسی چک کرده؟ منظورم سری آخری که توی دو هفته اخیر فروخته؟
بنظرتون در مرحله آخر فریمور 198 رو بجای 195 یا 196 بریزیم بهتر نیست؟

kharmoolak
24-10-2020, 12:41
سلام وقت بخیر
مودمم مبین نت هست B612s-25d
ورژن 197
ولی سیمکارت شرکت افرارسا توشه
آیا راهی برای آنلاک هست
ممنون میشم راهنمایی کنین

kharmoolak
24-10-2020, 13:01
بله جواب میده و تا جایی که تونستیم جلو اپدیت هم بستیم با مسئولیت خودتون میتونید رو مودم بزنید ( منظور از مسئولیت آپدیت گرفتن از مبین نت موقع استفاده از سیم کارت مبین نت روی این مودم هست )

سلام آقای صابر
خسته نباشین و ممنون از اطلاعاتتون
یعنی این روی مودم مبین نت با ورژن 167 جواب میده؟؟؟

saber73
25-10-2020, 20:55
سلام آقای صابر
خسته نباشین و ممنون از اطلاعاتتون
یعنی این روی مودم مبین نت با ورژن 167 جواب میده؟؟؟

خیر مبین نت انلاک شده یا مبین نت با ورژن 192 و بعد انلاک باید روش زده بشه و استفاده بشه

reza5757
06-07-2021, 02:52
سلام از کجا میشه این فیرمور رو دانلود کرد
11.197.

ShahramJavanbakht
10-08-2021, 13:50
سلام مرسی از سایت بسیار خوبتون من بهترین اطلاعات در مورد شبکه و مودم رو از این سایت گرفتم:
اگر در این مورد من رو راهنمایی بفرماید سپاس گذار میشم
من یک مودم B612-233 انلاک با گارانتی ایزی خریدم ورژن سافت ور من ۱۰.۰.۵ هست و web Ui 10.0.5.1 در منو مودم خبری تنظیمات CA , mimo 4X4 نیست سافت ور هم به صورت اتوماتیک اپدیت نمیشه به گارانتی هم مراجع گردم ولی کاری انجام نشد .
ایا این امکان هست که به طریقی اپدیت کنم یا به این منو دست پیداکنم .
هرچی هم گشتم اپ دیت برای این ورژن پیدا نکردم.در صورت امکان بنده رو راهنمای بفرمایید..
باتشکر

organic2
07-10-2022, 20:36
فوق العاده بود پسر مرسی
من 198 اورجینال و مود و ورژن 201 مود 3.9 رو هم امتحان کردم ولی اولا که وی پی انشون کار نمیکه بعدشم که این منو قدیمیا که قبل 198 بود بهتر جواب میده
به نظرم بهترین فریمور 197 است خصوصا مود شده

محمدأمين
25-03-2024, 01:35
سلام
من دنبال نسخه (11.197.03.92.314) با Web UI (21.100.46.00.03) برای مودم Huawei B612s-25D هستم لطفا