مشاهده نسخه کامل
: فوتبال باشگاهی فرانسه | فصل 2019-2020
نیمار آماده خروج از فرانسه؛ هیچ اثری از نام ستاره برزیلی در فروشگاه رسمی پاری سن ژرمن دیده نمی شود
نیمار به درهای خروج پاریس نزدیک تر می شود و اکنون هیچ اثری از نام وی در فروشگاه این باشگاه در پاریس دیده نمی شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمار دیگر در میان هواداران پاری سن ژرمن محبوبیتی ندارد و پس از توهین هایی که در دیدار یکشنبه شب به وی شد، احتمالاً پایتخت فرانسه را به مقصد یکی از دو تیم بارسلونا یا رئال مادرید ترک خواهد کرد.
به گزارش مارکا، ژوائو هنریکه مارکز خبرنگار رسانه UOL Esporte به فروشگاه رسمی پاری سن ژرمن در شهر پاریس رفته و ویدیویی گرفته که نشان می دهد هیچ اثری از نام نیمار در این فروشگاه دیده نمی شود. در حقیقت هیچ پیراهن و پوشاک دیگری با نام نیمار در این فروشگاه دیده نمی شود و به فروش نمی رسد. در حالی که در گذشته تصاویر نیمار در سرتاسر فروشگاه به چشم می خورد، در حال حاضر کیلیان ام باپه و مارکینیوش جای وی را گرفته اند.
البته تنها یک اثر از نیمار باقی مانده و آن پنلی از تصویر نیمار در مکانی است که کفش های بازیکنان به فروش می رسد.
تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش نشریه اکیپ فرانسه PSG پیشنهاد رئال مادرید 100 میلیون یورو + سه بازیکن (بیل، خامس و ناواس) برای نیمار رو رد کرده
پاری سن ژرمن 4-0 تولوز؛ اولین پیروزی پرگل در فصل جدید
شرح بازی
خلاصه بازی
با اعلام رسمی پاری سن ژرمن ادینسون کاوانی و کیلیان ام باپه هر دو برای یک ماه مصدوم شدن
رسمی؛ کیلور ناواس از رئال مادرید به پاری سن ژرمن پیوست
رسمی؛ مائورو ایکاردی به پاری سن ژرمن پیوست
مائورو ایکاردی، مهاجم 26 ساله آرژانتینی اینتر در قراردادی قرضی یک ساله همراه با حق خرید، به پاری سن ژرمن پیوست. ایکاردی پیش از انتقال به پاری سن ژرمن، قراردادش را تا سال 2022 با اینتر تمدید کرد.
پاری سن ژرمن برای این انتقال، مجموعا 70 میلیون یورو هزینه خواهد کرد. این مهاجم آرژانتینی همچنین پیراهن شماره 18 پی اس جی را به تن می کند. گفته میشود دستمزد ایکاردی در پاری سن ژرمن، 8 میلیون یورو به علاوه 2 میلیون یورو پاداش خواهد بود.
پدر نیمار: وقتی بند فسخی در قرارداد نباشد، کار خیلی سخت است
همان طور که از ماهها پیش گزارش داده شد که نیمار از پیوستن به پاری سن ژرمن پشیمان شده و دوست دارد به بارسلونا برگردد، در نقل و انتقالات تابستانی این ستاره برزیلی هر کاری از دستش برمیآمد انجام داد تا به هدفش برسد.
او رسما درخواست خروج داد و به لئوناردو هم گفت که فقط خواهان بازگشت به بارسلونا است. با این حال دو باشگاه علی رغم مذاکرات فراوان، به توافق نرسیدند تا احتمالا شنبه از نیمار در پارک دو پرنس، بار دیگر رونمایی شود.
نیمار سنیور به بیان دلیل منتفی شدن بازگشت نیمار به بارسلونا در یک محفل ورزشی پرداخته است.
علی رغم بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، مذاکرات دو باشگاه متوقف نشده است. به عنوان یک ایجنت، وقتی ساختاری در نقل و انتقالات برای آمدن یا رفتن بازیکن وجود نداشته باشد، احساس ضعف میکنید. قرارداد ما - با پاری سن ژرمن - هیچ بند فسخی نداشت و همین هم تمام ماجرا را به شدت پیچیده کرد. یک برزیلی فقط دوست دارد در تیمی بازی کند که خوشحال است. نیمار در بارسلونا خیلی خوشحال بود و وقتی دوستانش گفتند آیا دوست دارد برگردد، تحت تاثیر قرار گرفت. از جانب ما هیچ قصوری در قضیه صورت نگرفت. هر کاری در توانمان بود انجام دادیم اما نتوانستیم به توافقی برسیم و نشد.
واکنش جالب نیمار به توهین های هواداران PSG: همه می دانند که خواهان ترک اینجا بودم
امشب نیمار در شرایطی که بارها مورد توهین هواداران پاری سن ژرمن قرار گرفت، موفق شد تک گل پیروزی بخش تیمش را در دقیقه 93 با یک قیچی برگردان فوق العاده به ثمر برساند.
بله همه می دانستند که من علاقه دارم از پاری سن ژرمن جدا شوم و این خواسته من بود. احساس بسیار بدی دارم و از همین حالا می دانم که هر بازی ای که در خانه پاری سن ژرمن انجام می دهم مانند یک بازی خارج از خانه برای من خواهد بود.
نه برای من فضا خیلی پیچیده نبود و من خیلی آرام هستم همه ما می دانیم چه اتفاقی افتاده است (اشاره به مذاکرات در طول تابستان برای بازگشت این بازیکن به بارسلونا)، می فهمم که برای هواداران پاریس بسیار دشوار است. اما از این پس، من بازیکن PSG هستم. اگر آنها می خواهند سوت بزنند؛ مشکلی نیست. بیش از 25 بازیکن در ترکیب تیم حضور دارند و شما نمی توانید روی یک نفر تمرکز کنید.
بازیکنان دیگر سزاوار این وضعیت نیستند. ما یک تیم داریم و باید از این باشگاه حمایت کنیم، از پاریس حمایت کنیم. وقتی تماشاگران پشت تیم باشند، در کنار هم ما قوی تر هستیم. ما با تیمی روبرو شدیم که دفاعی بازی می کرد به دنبال ضد حمله بود. آنها بازی خوبی انجام دادند اما در نهایت ما موفق شدیم یک گل بزنیم و سه امتیاز را کسب کنیم.
اتحادیه فوتبال فرانسه اعلام کرد لیگ کاپ (جام چهارم این کشور) از فصل آینده برگزار نمیشه
French League Cup
توخل: حذف پاری سن ژرمن به دست منچستر یونایتد مثل یک تصادف رانندگی بود
شوک حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا آن هم با وجود برتری 2-0 در خانه حریف در دیدار رفت، همچنان همراه توماس توخل و پاری سن ژرمن است.
مثل یک تصادف رانندگی بود. چراغ سبز شد و ما محکم با هم برخورد کردیم! در حیرت بودیم که کجای کار اشتباه بوده است. آیا از چیزی غفلت کرده بودیم؟ قطعا همین طور بود! در بین دو بازی، مردم در مدرسه دخترم و همه جا میگفتند: «بسیار خب، حالا اوضاع متفاوت است و ما این را حس میکنیم.» همه فکر میکردند ما صعود خواهیم کرد و در لیگ قهرمانان پیش میرویم ولی این طور نشد. بعد از آن بازی این حس را داشتم که همه میگویند: «اوه، نه! شرایط عوض نشده است و همه چیز مثل سالهای قبل است.» عقیده ما این بود که: «نه، نه، نه! اوضاع کاملا فرق میکند.» ولی کاری از دستمان بر نمیآمد. مثل ریختن دانههای شن از دستان ما، بدون توانایی ممانعت از این اتفاق بود.
توخل همچنین از تاثیر آن شکست روی خودش و ترکیب تیم گفت:
در روزهای پس از آن ناامیدی را حس کردیم. من سه روز را در تاریکی مطلق سپری کردم، چیزی که پیش از آن تجربهاش را نداشتم. از سختکوشیمان و میزان دشواری راه را تا رسیدن به آنجا، به ویژه پس از اتفاقات فصول گذشته خبر داشتم. میدانستم عوامل تیم چقدر زحمت کشیدهاند. ما برای رسیدن به آنجا لیورپول را شکست دادیم، در خانه ستاره سرخی برنده شدیم که حدود سه سال در آنجا شکست ناپذیر بود و سپس اولین تیم فرانسوی شدیم که موفق به شکست دادن منچستریونایتد در اولدترافورد شد.
پاری سن ژرمن با برد 3-0 مقابل رئال مادرید و 1-0 در ترکیه مقابل گالاتاسارای، شروع خوبی در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا داشته است.
ام باپه: رقابتم با مسی برای کفش طلا دیوانه وار بود؛ من هت تریک میکردم و او پوکر!
کیلیان ام باپه، بهترین بازیکن سال 2019 فوتبال فرانسه از رقابت عجیبش با لیونل مسی بر سر تصاحب کفش طلای اروپا میگوید.
ه گزارش مارکا، مهاجم ارزشمند پاری سن ژرمن میگوید:
مردم فکر میکنند من عوض شدهام ولی این واقعیت ندارد. من برای مهرهای کارآمد و تعیین کننده برای تیمم بودن تلاش میکنم. به جز سنین 17 یا 18 سالگی که شما به این دلیل که هنوز چیزی را ثابت نکردهاید، شهامت دنبال کردن حرکاتتان در زمین را ندارید، باز هم اجازه جا زدن ندارید. باید تلاش کنید. در تیم باید به قضیه تجربه احترام بگذارید و توپ را به بهترین بازیکنان برسانید. حالا بقیه توپ را به من میرسانند و من هم بهتر از آنها استفاده میکنم چون قبلا امتحان کرده بودم. این تصور از من که فردی هستم دارای وسواس گلزنی و به همه اتفاقاتی که اطرافم رخ میدهد، میخندم، تصور اشتباهی است. تعداد گلها برای بچهها که فقط گل برایشان مهم است، مهم است. باتجربهترها و بزرگان، به آمار اکتفا نمیکنند.
رقابت با مسی بر سر تصاحب کفش طلا؟ در مقطعی به این باور رسیدم که میتوانم شانسم را برای کسب این جایزه امتحان کنم و بهترین گلزن فوتبال اروپا باشم ولی جلوتر از من مسی بود. من دو گل میزدم؛ او سه گل. من هت تریک میکردم؛ او پوکر میکرد! وضعیت آنقدر دیوانه کننده بود که به دمبله گفتم: امکان ندارد! آیا مسی عمدا این کار را میکند؟ به تعداد گلهای من توجه میکند؟ عثمان در جواب گفت: البته که او حواسش به تعداد گلهای تو هست. مایه افتخار است که بازیکنی چون مسی، شما را نادیده نمیگیرد.
رسمی؛ با اعلام نخست وزیر فرانسه، فصل 2019/20 لیگ1 لغو شد
ساعتی پیش منابع فرانسوی تایید کردند امکان پیگیری فصل 2019/20 لیگ1 حداقل تا ماه آگوست (مرداد و شهریور) میسر نیست. اکنون با تایید ادوار فیلیپ نخست وزیر فرانسه، ادامه رقابت های لیگ1 رسما لغو شده است.
به نقل از اکیپ؛ نخست وزیر فرانسه در بخشی از صحبت های مهم خود اظهار داشت:
فصل 2019/20 رقابت های مختلف ورزشی ادامه نمی یابد. امکان پیگیری رقابت ها وجود ندارد. انجام هرگونه فعالیت مهم ورزشی به خصوص فوتبال حتی پشت درهای بسته تا قبل از ماه سپتامبر ممنوع خواهد بود.
با توجه به صحبت های نخست وزیر فرانسه، فصل 2019/20 لیگ1 رسما نیمه تمام اعلام می شود. اکنون باید منتظر بیانیه لیگ1 و فدراسیون فوتبال فرانسه ماند. وضعیت قهرمان احتمالی، سهمیه ها و تیم های سقوط کننده مشخص نیست.
پاری سن ژرمن صدرنشین رقابت ها به عنوان قهرمان لیگ 1 فرانسه انتخاب شد
بیانیه لیگ
خبر سایت گل
با وجود تعداد گلهای برابر با بن یدر، ام باپه به عنوان آقای گل لیگ 1 فرانسه انتخاب شد
ام باپه: 18 گل در 20 بازی (بدون پنالتی)
بن یدر: 18 گل در 25 بازی (3 پنالتی)
همه گل های ستاره پاری سن ژرمن در جریان بازی بوده درحالیکه سه گل بن یدر از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده است. همچنین دی ماریا با 14 پاس گل، آقای پاس گل لیگ فرانسه شد.
جونینیو: نیمار به پاری سن ژرمن رفت چون در برزیل به ما می گویند فقط پول مهم است
جونینیو پرنامبوکانو که روزگاری ستاره لیون بود حالا در پست مدیر ورزشی در این باشگاه فرانسوی فعالیت می کند.
جونینیو مصاحبه مفصلی با گاردین داشته است. او در مورد کشور برزیل و نیمار صحبت کرده است.
در برزیل به ما این را یاد می دهند که فقط پول مهم است. به من گفتند در همان باشگاهی بازی کنم که بیشترین دستمزد را به من می دهد. حالا به نیمار نگاه کنید. به همین خاطر بود که او به پاری سن ژرمن رفت و آن ها همه چیز به نیمار دادند. حالا می خواهد قبل از پایان اعتبار قراردادش، جدا شود. اما نیمار باید همه چیز را جبران کند. او باید قدردان باشگاهش باشد. این یک مبادله است. نیمار باید با تمام توان در زمین بازی کند تا نشان دهد به پاری سن ژرمن متعهد است و احساس مسئولیت می کند و نقش رهبری را ایفا می کند.
پاری سن ژرمن 1-0 سن اتین؛ کسب دوگانه داخلی با طعم تلخ مصدومیت ام باپه
پاری سن ژرمن در شب مصدومیت شدید کیلیان ام باپه از ناحیه مچ پا، موفق شد با نتیجه 1-0 سن اتین را در فینال جام حذفی فرانسه شکست داده و به مقام قهرمانی برسد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.