مشاهده نسخه کامل
: Chelsea FC | آبی های لندن | فصل 2019-2020
لمپارد: انتقادات مورینیو از ترکیب چلسی مقابل منچستر یونایتد؟ نگران نظرات کارشناسان خبره نیستم؛ بالاخره آنها باید حرف بزنند!
فرانکی از محرومیت چلسی به عنوان یکی از دلایل ناکامی ابتدای فصل نام برد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانک لمپارد، سرمربی چلسی به انتقادات ژوزه مورینیو از ترکیب انتخابی او در جریان شکست 4-0 چلسی مقابل منچستر یونایتد پرداخت.
او عملکرد میسون مونت را نپسندیده؟ مشخصا نام میسون را برد؟ جدی؟ عجب! خب واقعیت این است که من نمیتوانم بازیکنان را از اتاق ریکاوری بیرون بکشم و به زمین بفرستم. چه باتجربه باشند چه جوان. بنابراین ترکیب ما در این بازی همان چیزی بود که دیدید. نیمکتمان که مشخص است. با همین ترکیب ما به طور واضح برای 45 تا 60 دقیقه تیم برتر میدان بودیم. اتفاقی که افتاد این بود که اشتباهات فردی ما باعث شد یونایتد از 5 شوتش به 4 گل برسد. این یک واقعیت تلخ و بی رحمانه از اتفاقات بازی است. نیازی نیست نگران حرفهای دیگران باشم؛ کارشناسان دانا یا هر فرد دیگری. بالاخره آنها باید حرف بزنند! یک واقعیت وجود دارد و آن هم این است که ما همین ترکیبی که همه میبینند را در اختیار داریم و من به آن باور دارم. اگر ما با برد 2-1 یا 3-1 به رختکن میرفتیم که باید هم همین طور میشد اگر کمی در استفاده از موقعیتها بهتر عمل میکردیم و شاید شانس با ما یار نبود، بازی به کل فرق میکرد.
ادامه مصاحبه
هر کدوم از هواداران چلسی پست درخور فصل جدید باشگاه آماده کردن مدیران به ابتدای تاپیک منتقل میکنن.
تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت بهت لمپارد لعنت بهت لمپارد آخه واسه چی خاطرات خوبی که ازت داشتیم رو به همین راحتی از بین بردی. فقط یه دیوانه میتونه به همین راحتی اون نام و اعتبارشو اینجوری به بازی بگیره. و صد حیف افسوس برا کانته .واقعا حیفه کانته که داره تو این تیم توپ میزنه
فرانک لمپارد، اولین سرمربی تاریخ چلسی لقب گرفت که کار خود در لیگ قهرمانان اروپا را با شکست آغاز میکند
تا پیش از لمپارد، 11 سرمربی قبلی چلسی در نخستین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا، هرگز مغلوب نشده بودند.
در هفته اول لیگ قهرمانان اروپا فصل 2019/20، دیدار چلسی-والنسیا در لندن با پیروزی 1-0 تیم اسپانیایی خاتمه یافت.
به نقل از اوپتا؛ پس از 11 سرمربى، فرانک لمپارد اولين سرمربى چلسى است كه نخستين بازى خود در ليگ قهرمانان اروپا را با باخت سپرى مى كند؛ از 11 سرمربى قبلى، 10 مورد با برد و فقط 1 مورد با تساوى، اولين بازى خود در ليگ قهرمانان اروپا را آغاز كرده بودند. تا پیش از امشب، فقط جانلوکا ویالی در سال 1999 مقابل میلان در اولین بازی خود به عنوان مربی چلسی به تساوی رسیده بود. اکنون فرانک لمپارد، اولین سرمربی چلسی لقب گرفت که کار خود در لیگ قهرمانان اروپا را با شکست آغاز می کند.
گفتنی است چلسی در 15 بازی اروپایی فصل گذشته با مائوریتزیو ساری هرگز شکست نخورده بود اما در نخستین دیدار اروپایی این فصل خود با لمپارد، متحمل یک باخت خانگی شد.
چلسی 1-2 لیورپول
شرح بازی
خلاصه بازی
اینستاگرام میشائیل بالاک: با یکی از بهترین های جهان در مراسم فیفا
اینستاگرام جان تری: لیونل مسی، بهترین بازیکن تاریخ
با اعتراض باشگاه به دادگاه CAS محرومیت چلسی بخاطر "امضای قرارداد با بازیکنان زیر 18 سال" به یک پنجره نقل و انتقالات کاهش پیدا کرد
تنها تیمی که محرومیت دو پنجره رو گذروند بارسلونا بود! نمی دونم از بی عرضگی مدیریتش بود یا چیز دیگه
اورتون 3-1 چلسی؛ این نوع دفاع کردن، در حد نام چلسی نبود
شرح بازی
خلاصه بازی
شوخی اکانت توییتر چلسی با رونالدو: آزپیلیکوئتا گلهای بیشتری در این فصل لیگ قهرمانان زده است
در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان، امکان برخورد چلسی و یوونتوس وجود دارد زیرا چلسی در گروه خود دوم شده و یوونتوس نیز صدرنشین گروهش شده است.
تاتنهام 0-2 چلسی؛ درخشش ویلیان، زمینه ساز 3 امتیازِ آبیها مقابل شاگردان آقای خاص
شرخ بازی
خلاصه بازی
خوشحالی فرانک لمپارد از برد چلسی مقابل تاتنهام
سوپرفرانکی از پیروزی بر سرمربی سابق خود خوشحال به نظر می رسد.
مورینیو: VAR در حال کشتن بهترین لیگ دنیا است
اسپرز پس از شکست خانگی مقابل چلسی، در اولین بازی از باکسینگ دی روز پنج شنبه میهمان برایتون خواهد بود. مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این بازی گفت:
درباره اخراج سون هیونگ مین باید بگویم از نظر من آقای تیرنی اشتباه کرد. ما با این تصمیمات در حال کشتن بهترین لیگ دنیا هستیم. نژادپرستی در فوتبال؟ من نمیدانم چطور قرار است این مشکل را حل کنیم. تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که من کاملا، مطلقا و همه جوره با نژادپرستی در جامعه و طبعا در فوتبال هستم. هر بار چنین اتفاقی رخ میدهد، به شدت ناراحت میشوم. همواره هم از هر تصمیمی که مسئولین در قبال این پدیده بگیرند، حمایت خواهم کرد. جامعه نیاز به کمک دارد. فوتبال هم یک جامعه کوچک است. آیا ما هم به کمک نیاز داریم؟ بله. ولی جامعه در وهله اول نیاز به کمک دارد. باید هر نوع تبعیض را ریشه کن کنیم و در این مورد نژادپرستی نمود بارز تبعیض است. فوتبال و جامعه به کمک نیاز دارند.
این اتفاق قبلا هم رخ داده و به نظرم در آینده هم رخ خواهد داد. مشکل همین است. من پیشرفتی در زمینه پروتکل ها میبینم و این اتفاق خوبی است. بازیکنان این حق را دارند که بازی را متوقف کنند؛ نزد داور بروند یا به سمت مربیانشان بروند. این یک قدم است و از این پس هر تصمیمی که مسئولان بگیرند، حمایت خواهم کرد. من از هر لحاظ ضد نژادپرستی هستم.
طبق حساب مالی باشگاه که منتشر شده چلسی به کونته و دستیارانش 26.6 میلیون پوند غرامت بابت اخراج پرداخت کرده!
دیدیه دروگبا در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ساحل عاج، حتی یک رای هم از کمیته بازیکنان سابق این کشور دریافت نکرد
بازیکنان سابق ساحل عاج، حتی یک رای هم در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ساحل عاج، به اسطوره این کشور ندادند.
کورتوا: وقتی با هازارد در چلسی بودیم، دائما در مورد کاخ سفید یعنی رئال مادرید صحبت می کردیم
تیبو کورتوا می گوید از زمان حضورش در چلسی، همراه با ادن هازارد رویای بازی برای رئال مادرید را در سر داشته است.
کورتوا و هازارد که به فاصله یک فصل دوباره در رئال مادرید هم تیمی شدند، از رئال مادرید با لقب «کاخ سفید» یاد می کردند.
مصاحبه کورتوا را با نشریه El Mundo، می خوانید.
در رختکن باشگاه چلسی، دائما با ادن هازارد در مورد احتمال هم بازی شدن در رئال مادرید صحبت می کردیم. با خودمان می گفتیم «کاخ سفید، کاخ سفید» و اصلا صحبت کردن در این مورد حس خوبی می داد. حالا هردوی ما عزممان را جزم کرده ایم تا جام های زیادی با رئال مادرید ببریم.
فرانک لمپارد: لیورپول نباید خیلی مغرور شود
فرانک لمپارد در پی درگیری با یورگن کلوپ در جریان برد 5-3 لیورپول مقابل چلسی، به تیم حریف هشدار داد که خود را از گزند غرور کاذب در امان نگه دارد.
تیاگو سیلوا مدافع 35 ساله برزیلی پاری سن ژرمن به چلسی پیوست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.