مشاهده نسخه کامل
: Liverpool FC | قرمز ها | فصل 2019-2020
Liverpool FC | قرمز ها | فصل 2019-2020
تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدوم از هواداران لیورپول پست درخور فصل جدید باشگاه آماده کردن مدیران به ابتدای تاپیک منتقل میکنن.
خبر بد به لیورپول؛ این سیتی دست بردار نیست!
لیورپول امسال هم کار بسیار دشواری برای فتح لیگ برتر برای اولین بار در تاریخ دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیورپول دیشب و در اولین بازی فصل لیگ برتر نمایش درخشانی ارائه داده و موفق شد با 4 گل نوریچ را مغلوب کند. مرسی سایدی ها که فصل قبل تا آستانه فتح لیگ برتر پیش رفته و تنها یک گام کم آوردند، امیدوارند امسال بالاخره طلسم ناکامی آنها در لیگ برتر شکسته شود اما تیم آماده یورگن کلوپ، این فصل نیز رقیب دشواری مانند سیتی را در مقابل می بیند.
سیتی نیز در هفته اول، فصل را توفانی آغاز کرده و موفق شد در لندن با 5 گل برابر وستهام به برتری برسد. سیتی در هر 7 بازی آخر خود برابر وستهام به پیروزی رسیده و در مجموع 3-23 این تیم را شکست داده است. ستاره سیتی در این دیدار رحیم استرلینگ بود که موفق شد 3 بار دروازه وستهام را باز کند. با این هت هتریک، استرلینگ تبدیل به هشتمین بازیکنی شد که در هفته ابتدایی فصل لیگ برتر موفق به ثبت هت تریک شده است.
این بهترین شروع تاریخ منچستر سیتی در رقابت های جزیره بود و پیروزی با 5 گل برابر وستهام نشان می دهد لیورپول امسال نیز رقیب بسیار دشواری برای پایان دادن به ناکامی های خود پیش رو دارد.
صلاح: لیگ قهرمانان اروپا بزرگترین جام است
صلاح و هم تیمیهایش در لیورپول، فصل گذشته قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدند. از آن سو، گواردیولا و شاگردانش به سه گانهای داخلی در فوتبال انگلیس دست یافتند.
در حالی که پپ گواردیولا موفقیت در عرصه داخلی را مهمترین هدف منچستر سیتی عنوان کرده است، محمد صلاح میگوید قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بزرگترین آرزوی هر بازیکنی است.
راستش را بخواهید نمیدانستم (گواردیولا) چنین حرفی زده است ولی فکر میکنم اگر به او حق انتخاب بدهیم، لیگ قهرمانان را انتخاب خواهد کرد. این نظر من است. من درباره او حرف نمیزنم، بلکه نظر خودم را میگویم. لیگ قهرمانان بزرگترین رقابت فوتبالی است و به همین خاطر همه به دنبال قهرمانی در آن هستند. هر مربی و بازیکنی خواستار قهرمانی در آن است و رویای آن را در سر میپروراند. البته که لیگ برتر هم جام بزرگی محسوب میشود ولی لیگ قهرمانان بزرگترین است.
وقتی خون مانه از دست محمد صلاح به جوش آمد!
امشب لیورپول در ادامه روند پیروزی های خود در این فصل لیگ برتر موفق شد با سه گل برنلی را مغلوب کرده و جایگاه خود در صدر جدول را با کسب تمامی امتیازات از چهار بازی مستحکم تر از قبل کند.
اما در اواخر بازی سادیو مانه با تصمیم یورگن کلوپ تعویض شد و واکنشی بسیار تند نسبت به بازیکنان حاضر روی نیمکت نشان داد. به نظر می رسید مهاجم سنگالی از اتفاق چند دقیقه قبل از تعویض و پاس ندادن ستاره مصری لیورپول، محمد صلاح عصبانی بود.
در یک صحنه در محوطه جریمه برنلی، محمد صلاح در حالیکه می توانست سادیو مانه را در موقعیت بسیار خوبی برای گلزنی قرار دهد، ترجیح داد با خودخواهی به حرکات انفرادی پرداخته و خودش به قلب دفاع برنلی نفوذ کند که در نهایت تصمیم او هیچ ثمری نداشت.
سادیو مانه که به شدت از رفتار هم تیمی مصری خود عصبانی شده بود، بعد از تعویض شدن نسبت به رفتار او به دیگر بازیکنان گله کرد و علیرغم تلاش برخی بازیکنان از جمله روبرتو فرمینو برای آرام کردن وی، تا پایان با ژستی بسیار عصبانی روی نیمکت حضور پیدا کرد.
بر خلاف سادیو مانه، محمد صلاح در این بازی موفق به گلزنی نشد و به همین در دقایق پایانی تلاش زیادی برای زدن یک گل از خود نشان داد. در دو فصل گذشته ابتدا محمد صلاح و فصل قبل سادیو مانه به طور مشترک موفق به کسب عنوان آقای گلی لیگ برتر شده بودند.
لیورپول کلوپ به 14 مین برد متوالی پریمبر لیگ رسید. رکورد دست سیتی گواردیولا با 18 برد در سال 2017 هست
طلسم کلوپ در خاک ایتالیا؛ او 5 بازی اخیر خود در زمین تیمهای ایتالیایی را باخته است
در هفته اول لیگ قهرمانان اروپا فصل 2019/20، لیورپول در زمین ناپولی با نتیجه 2-0 شکست خورد.
به نقل از اوپتا؛ یورگن كلوپ از اکتبر 2008 و پيروزى 2-0 با دورتموند در زمين اودينزه، طی پنج بازى اخير خود مقابل تيم هاى ايتاليايى در خاک اين كشور، مغلوب شده است.
به مرور نتایج 5 بازی اخیر کلوپ با دورتموند و لیورپول در ایتالیا می پردازیم:
دور گروهی فصل 2013/14: ناپولی 2-1 دورتموند
مرحله یک هشتم نهایی فصل 2014/15: یوونتوس 2-1 دورتموند
مرحله نیمه نهایی فصل 2017/18: آاس رم 4-2 لیورپول
دور گروهی فصل 2018/19: ناپولی 1-0 لیورپول
دور گروهی فصل 2019/20: ناپولی 2-0 لیورپول
نماینده های لیورپول در مراسم بهترین های 2019 فیفا
فن دایک: من و مسی قابل قیاس نیستیم
ویرجیل فن دایک به خاطر از دست دادن شانس کسب جایزه بهترین فوتبالیست مرد سال فیفا ناراحت نیست.
در مراسم روز گذشته بهترینهای سال ۲۰۱۹ فیفا، فن دایک در بخش بهترین بازیکن مرد سال پس از لیونل مسی و بالاتر از کریستیانو رونالدو در رده دوم قرار گرفت. فن دایک که نقش پررنگی در موفقیتهای لیورپول در فصل ۱۹-۲۰۱۸ از جمله قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا داشت، میگوید عملکردش قابل قیاس با مسی که ۵۱ بار در فصل گذشته موفق به گلزنی شد، نیست.
افرادی که رأی دادند، تصمیمی گرفتند و باید آن را پذیرفت. نمیتوانید من و مسی را مقایسه کنید زیرا ما بازیکنان کاملا متفاوتی هستیم. واقعا به حضور در اینجا افتخار میکنم. ناراحتی؟ نمیتوان ناراحت بود. فقط خیلی خوشحالم که پس از سختکوشی ما در فصل گذشته، در اینجا و در تیم منتخب فصل حضور دارم. متأسفانه امروز برنده نشدم ولی ناراحت نیستم.
گواردیولا: لیورپول قویترین تیم جهان است
پپ گواردیولا در نشست خبری خود پیش از مسابقه لیورپول-منچستر سیتی در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر شرکت کرد.
کلوپ: توپ طلا؟ مسی بهترین بازیکنی است که به عمرم دیدهام ولی هیچ مدافعی فصل معرکهای مثل فن دایک نداشته است
یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول معتقد است علی رغم همه احترامی که برای لیونل مسی قائل است، توپ طلا میتوانست به ویرجیل فن دایک برسد.
مدافع ارزشمند هلندی قرمزها نقشی بی بدیل در موفقیتهای اخیر این تیم ایفا کرد و بدون شک بهترین مدافع فعلی دنیا است. او اما در رقابت با اعجوبه آرژانتینی بارسلونا، جوایز فردی سال دنیا را واگذار کرد. کلوپ در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل اورتون به خبرنگاران گفت:
توپ طلای 2019؟ بالاخره این رای مردم است. مطلقا هیچ مشکلی وجود ندارد. لیونل مسی احتمالا بهترین بازیکنی است که در عمرم دیدهام. مارادونا هم هست ولی بیشتر بازیهای مسی را دیدم. مسی با شایستگی 6 توپ طلا فتح کرده است. اما از طرف دیگر هرگز به عمرم فصل درخشانتری نسبت به فن دایک، در عمرم ندیدم. فصل معرکهای پشت سر گذاشتیم. قهرمان اروپا شدیم و 97 امتیاز در لیگ برتر کسب کردیم. با بازیکنانی بی کیفیت نمیتوان چنین کاری کرد. صحبتهای فن دایک پس از مراسم توپ طلا کاملا درست بود. واقعا برای بازیکنانم خوشحالم. اتفاق زیبایی است ولی مربوط به فصل پیش است. حالا مطمئنم دیگر خبری از جوایز فردی نیست و بچهها اگر دوست داشته باشند، میتوانند برای جوایز سال بعد تلاش کنند.
ادامه مصاحبه
با شکست یوونتوس مقابل لاتزیو، لیورپول تنها تیم در 5 لیگ معتبر اروپایی است که هنوز نباخته است
رسمی؛ یورگن کلوپ قراردادش را تا سال 2024 با لیورپول تمدید کرد
چهار سال صبر کردن تا به اولین جام رسید. هر تیم بزرگی اینقدر حوصله نمی کنه :V30:
فن دایک: بابت نبردن توپ طلا کمی ناامید شدم؛ حالا احترامی دو طرفه بین من و مسی برقرار است
ویرجیل فن دایک، مدافع لیورپول اذعان داشت از نبردن توپ طلای 2019 کمی ناامید شده است.
واقعیت این است که کمی ناامید شدم ولی باز هم تصمیم گرفتم به مراسم بروم و در نهایت شبی جادویی رقم خورد. هنوز هم برای من حضور در کنار بزرگان فوتبال جهان، دستاورد فوق العادهای محسوب میشود. در طول مراسم با مسی حرف زدم. البته مکالمه چندان طولانی نبود چون او زیاد نمیتواند به زبان انگلیسی صحبت کند. با این حال همان مختصر صحبتهایمان کافی بود تا بدانم احترام میان ما حالا دو طرفه شده است.
ادامه
کلوپ: از شنیدن خبر محرومیت منچستر سیتی شوکه شدم؛ احساس گواردیولا و بازیکنان را درک میکنم زیرا آنها هیچ کار اشتباهی انجام ندادهاند
همیشه گواردیولا و تیم او را تحسین می کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _768x432.jpg
کلوپ خوشحال است که مانه آماده به نظر می رسد و می تواند مقابل اتلتیکو مادرید کمک بزرگی باشد. وی همچنین با پپ گواردیولا و تیمش ابراز همدردی کرد.
وقتی این خبر را شنیدم، شوکه شدم. یک نفر این خبر را برایم فرستاد. من اطلاعاتی در مورد این چیزها ندارم. چیزی که می توانم بگویم، این است که منچستر سیتی از زمانی که من به انگلیس آمده ام، فوتبالی شورانگیز ارائه می دهد. همیشه کار آنها و پپ گواردیولا را تحسین می کنم. می توانم تصور کنم برای آنها این خبر چقدر سخت است. حالا آنها باید با آن کنار بیایند. من اصلا نمی دانم آنها چه کاری انجام داده اند که محروم شده اند. به طور واضح سیتی درخواست تجدید نظر خواهد داد و فکر می کنم اطلاعات بیشتری در این مورد به دست خواهیم آورد.
راستش را بگویم، احساس گواردیولا و بازیکنان سیتی را درک می کنم. آنها قطعا هیچ کار اشتباهی انجام نداده اند. آنها فوتبالی هیجان انگیز ارائه می دهند و باعث پیشرفت هر لیگی می شوند اما در نهایت شما مجبورید به قانون احترام بگذارید. خواهیم دید چه اتفاقی خواهد افتاد.
ادامه
مرورى بر نكات آمارى ديدار چلسى-ليورپول؛ روياى سه گانه قرمزهاى آنفيلد بر باد رفت
با شکست لیورپول در برابر چلسی و حذف این تیم از دستیابی به جام حذفی، رویای کسب سه گانه برای این تیم خاتمه یافت.
کلوپ: با کیفیتی که اتلتیکو مادرید دارد، درک نمیکنم این چه سبک فوتبالی است که آنها بازی میکنند
پس از برتری 3-2 اتلتیکو مادرید مقابل لیورپول در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و حذف لیورپول، یورگن کلوپ گفتگویی با خبرنگاران داشت.
از عملکرد بازیکنان خود بسیار راضی هستم. تقابل با چنین تیم هایی آسان نیست. واقعا سبک بازی اتلتیکو مادرید را درک نمی کنم. با کیفیتی که اتلتیکو مادرید دارد، درک نمی کنم این چه فوتبالی است که آنها بازی می کنند. این تیم می تواند به مراتب بازی مناسب تری انجام بدهد اما در عوض عمق زمین خود می مانند و منتظر ضدحملات هستند.
به هرحال این هم یک سبک است و قطعا به آنها احترام می گذاریم و نتیجه را می پذیریم. اما امشب احساس خوبی به ما دست نداد. می دانم واقعا بازنده بدی هستم به خصوص وقتی مقابل تیمی با بازیکنانی در کلاس جهانی که با دو ردیف 4 نفره مشغول دفاع است، بچه ها اینچنین تلاش می کنند.
می دانیم که طی دو فصل اخیر در لیگ قهرمانان اروپا، گاهی اوقات خوش شانس بودیم. البته که برای رسیدن به دو فینال پیاپی باید خوش شانس هم باشید اما امشب در لحظات تعیین کننده بازی، همه چیز به ضرر ما رقم خورد.
ادامه
ایان راش: شاهد بهترین تیم تاریخ لیورپول هستیم اما در صورت به پایان نرسیدن فصل، نمیتوان جام لیگ برتر را به این تیم داد
اسطوره ولزی قرمزهای آنفیلد می گوید فصل باید به پایان برسد تا قهرمانی لیورپول تثبیت شود.
ایان راش معتقد است تنها در صورتی می توان لیورپول را قهرمان فصل 2019/20 لیگ برتر معرفی کرد که رقابت ها انجام شود و به پایان برسد.
بدون شک شاهد بهترین تیم تاریخ لیورپول هستیم اما حالا نمی توان جام را به تیمی داد. باید فصل تمام شود. بدون پایان یافتن فصل نمی توان جام را به لیورپول داد. امیدوارم فصل به پایان برسد و قهرمان شویم. اگر اینطور نشود (فصل به پایان نرسد)، باید درک کنیم که گذشته مربوط به گذشته است!
رابرتسون: مسی یا رونالدو؟ لیونل مسی؛ عاشق نبردی هستم که با او در آنفیلد داشتم
فول بک قرمزهای آنفیلد با وجود درگیری با مسی، این ستاره آرژانتینی را بهترین بازیکن جهان می داند.
اندی رابرتسون بار دیگر پس از معجزه آنفیلد و کامبک تاریخی لیورپول مقابل بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2018/19 به تحسین از لیونل مسی پرداخت. این درحالی است که او و مسی در بازی برگشت دائما با یکدیگر درگیر بودند.
رابرتسون در گفتگو با پیتر کراوچ در پاسخ به سوال "بهترین بازیکن جهان، مسی یا رونالدو؟"؛ گفت:
مسی. عاشق نبردی هستم که با او [در آنفیلد] داشتم. هم تیمی هایم در لیورپول معمولا از من خیلی تعریف نمی کنند اما پس از آن بازی، اگر بخواهیم عادلانه بگوییم فکر می کنم این کار را انجام دادند.
کلوپ: منچستر سیتی تنها تیمی در جهان است که می تواند اینگونه ما را در هم بکوبد
شب گذشته (پنجشنبه) دو تیم منچستر سیتی و لیورپول در ورزشگاه اتحاد به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه 4-0 به سود سیتیزن ها خاتمه یافت.
یورگن کلوپ، سرمربی باشگاه لیورپول پس از شکست سنگین تیم خود مقابل منچسترسیتی، به تمجید از بازیکنان و کیفیت بسیار بالای این تیم پرداخت.
این شکست هیچ ربطی به موفقیت هفته گذشته ما برای قهرمانی در لیگ برتر انگلیس نداشت. این شکست مانند تمامی شکست ها اذیت کننده بود. چیزی که در بازی با سیتی خواستار دیدنش بودم، آمادگی ما برای مبارزه در این بازی بود. آن ها در لحظات تعیین کننده مسابقه پیروز شدند که معمولا چنین چیزی مقابل ما از سوی تیم حریف رخ نمی داد. با این حال، بازیکنان منچسترسیتی از کیفیت فوق العاده ای برخوردار هستند. آن ها از اشتباهات ما استفاده کردند اما ما نتوانستیم از اشتباهات آن ها استفاده کنیم.
اگر تیمی در جهان وجود داشته باشد که بتواند اینگونه ما را در هم بکوبد، آن تیم منچستر سیتی است. در این بازی، در چندین صحنه می توانستیم بهتر عمل کنیم و شرایط می توانست متفاوت پیش برود اما اینگونه نشد. با تماشای بازی امشب، می توانید ببینید که اختلاف کیفیت تیم ما و منچستر سیتی 20 امتیاز نیست اما چیزی که در فوتبال مهم است، پیروز شدن در بازی ها است که ما موفق به انجام این کار شدیم.
لیورپول 5-3 چلسی؛ در آتش سوزان آنفیلد، شاگردان فرانک لمپارد سوختند
یورگن کلوپ: چه کسی بدش می آید مسی را در تیمش داشته باشد؟
یورگن کلوپ سرمربی لیورپول از توانایی های لیونل مسی آگاه است اما معتقد است که تیمش هیچ شانسی برای جذب این فوق ستاره آرژانتینی ندارد.
یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول در کنفرانس خبری پیش از دیدار برابر آرسنال در چارچوب جام خیریه انگلیس صحبت کرد و به ماجرای جدایی لیونل مسی از بارسلونا واکنش نشان داد:
علاقه به مسی؟ چه کسی بدش می آید لیونل مسی را در تیمش داشته باشد؟ اما واقع بین باشید، هیچ شانسی برای جذب مسی نداریم. ارقامی که درباره آن صحبت می شود مشخصا درباره تیم ما نیست و بنابراین به خرید مسی حتی فکر هم نخواهیم کرد. راستش را بخواهید، لیونل مسی بازیکن خیلی خوبی است. جذب مسی خیلی می تواند به منچسترسیتی کمک کند. مطمئننا منچسترسیتی با لیونل مسی تیمی شود که شکست دادنش خیلی سخت تر از قبل خواهد بود. همین حالا و بدون مسی هم شکست دادن منچسترسیتی خیلی سخت است. انتقال مسی به منچسترسیتی صد درصد به نفع لیگ برتر انگلیس خواهد بود. مشخصا انتقال بهترین بازیکن جهان به لیگ برتر، برای لیگ مفید خواهد بود. مطمئن نیستم لیگ برتر به چنین تقویتی نیاز دارد اما ورود مسی به لیگ برتر، کیفیت این لیگ را بیشتر از گذشته خواهد کرد. دیدن مسی در لیگ برتر، خیلی جذاب خواهد بود. مسی در لیگی غیر از لالیگا بازی نکرده و لیگ برتر هم لیگ متفاوتی است. دوست دارم مسی را در لیگ برتر ببینم اما در عین حال مطمئن نیستم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.