مشاهده نسخه کامل
: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 2019-2020
برباتوف: منچستر یونایتد به لیگ قهرمانان اروپا نخواهد رسید
دیمیتار برباتوف بر این باور است که تیم سابقش، از رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا، باز خواهد ماند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیمیتار برباتوف راجع به پیشبینی خود از فصل جدید لیگ برتر انگلیس گفت:
متاسفانه مجبور هستم که بگویم، اما منچستر سیتی دوباره قهرمان خواهد شد و بعد از آن لیورپول دوم خواهد شد. این دو تیم، برترین های این فصل خواهند بود. بعد از این دو تیم، فکر می کنم که تاتنهام و چلسی قرار خواهند گرفت. برای این می گویم چلسی که دیدم تحت هدایت فرانک لمپارد چگونه بازی می کنند و من فلسفه ی او را بسیار دوست دارم. سپس همان دو تیم همیشگی، یعنی آرسنال و منچستر یونایتد در رده های بعدی هستند. امیدوار هستم که تیم های دیگری بجز این 6 تیم را در بالای جدول ببینیم. به عنوان مثال وولورهمپتون. من از تماشای بازی آنها در فصل گذشته، لذت بردم.
هر کدوم از هواداران یونایتد پست درخور فصل جدید باشگاه آماده کردن مدیران به ابتدای تاپیک منتقل میکنن.
تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر یونایتد 4 - 0 چلسی؛ سولسشر انتقام مورینیو را گرفت!
منچستر یونایتد موفق شد در هفته اول با 4 گل چلسی را مغلوب کند و نبرد اوله گونار سولسشر و فرانک لمپارد با پیروزی پرگل سرمربی نروژی یونایتد به پایان رسید.
2 سال قبل چلسی موفق شد با هدایت آنتونیو کونته با 4 گل تیم ژوزه مورینیو را مغلوب کند و امشب یونایتد انتقام آن شکست سنگین را در اولدترافورد گرفت.
گری نویل: منچستر یونایتد قبل از لیورپول قهرمان لیگ برتر خواهد شد
گری نویل باور دارد که محمد صلاح در انتهای این فصل لیورپول را ترک خواهد کرد.
به نظر گری نویل، دوران محمد صلاح در لیورپول به زودی تمام خواهد شد.
صلاح در 12 ماه آینده لیورپول را ترک خواهد کرد. میتوانم آن را از همین الان ببینم. کرگر نیز آن را میداند اما به زبان نمیآورد. من میتوانم آن را ببینم، شما میتوانید حسش کنید.
گری نویل اعتقاد دارد که جدایی صلاح میتواند باعث شود تا منچستر یونایتد در رقابت قهرمانی برای لیگ برتر از لیورپول پیشی بگیرد.
واضح است و آن را تضمین میکنم که منچستر یونایتد باز هم قهرمان لیگ برتر خواهد شد. به نظر من آنها قبل از لیورپول به این مهم دست پیدا میکنند. این مسئلهای خارج از احترام نیست. آنها احتمالا قبل از لیورپول قهرمان خواهند شد.
منچستر یونایتد 1 - 2 کریستال پالاس
یونایتد برای اولین بار در تاریخ پریمیر لیگ از پالاس شکست خورد
mohammad_87
26-08-2019, 18:07
بعد مدت ها .......................انجمن چقدر خلوت شده،انگار دیگه اون دورهمی های مجازی و صحبتهای با دوستان که چقدر هم خوش میگذشت دورانش تموم شده. الان همه جا مونولوگ شده،
اما باز هم میخوام اینجا حرف دلم رو بزنم. تیمی که سالها به قهرمانی و دیگر هیچ عادت کرده بود بغد از فرگی در مسیر غلط سومدیریت ها افتاده و حالا حالا ها فقط باید به کسب سهمیه فکر کنیم.از تیم امسال چیز زیادی انتظار ندارم نه بخاطر این دو نتیخه اخیر،بلکه بخاطر اینکه ضعف گلزنی داریم و مهاجم فروختیم.50 تا بازی داریم و با سه تا مهاجم که هیچکدوم قاتل تمام عیار نیستند باید سر کنیم.امسال چقدر شبیه زمان فن خال هست.بهترین نتایج پیش فصل،نگرانی خاصی بهمون وارد کرده.
این چند سال خرج کردیم و اخرش باز مسیر درست رو پیدا نکردیم.تجربه ای که در دیگر تیم مورد علاقم یعنی میلان داشتیم حالا در یونایتد داره ادامه پیدا میکنه.در دنیای امروز دیگه صرفا نمیشه به اکادمی و بازیکنان جوان متکی بود،باید درست هزینه کرد و رقابت.
به قلم میگل دلینی برای ایندیپندنت
راه حلی برای مشکلات منچستر یونایتد؛ منچستر سیتی الگویی ایدهآل برای بازگشت شیاطین سرخ به اوج
یک دهه قبل، منچستر یونایتد احتمال سبقت گرفتن منچستر سیتی از خود را رد میکرد ولی حالا آنها بدون برنامهای مشخص برای بازگشت به روزهای افتخار آمیز، رقیب خود را تعقیب میکنند.
مدتی قبل و وقتی منچستریونایتد در تلاش بود هافبکی که شدیدا به آن احتیاج داشت را جذب کند، مشخص شد که چنین انتقالی برای بازیکن جذاب نیست. خودش گفت: «الان زمان مناسبی نیست.» و مدیر برنامهاش بی پردهتر حرف میزد: «نمیتوانیم در این برهه او را در چنین وضعیتی قرار دهیم.» این یک دست رد دیگر بود که به همان اندازه که برای تیم آسیب زننده بود، برای باشگاه دشنام محسوب میشد.
انتقال به یونایتد به عنوان یکی از بزرگترین نامها در تاریخ فوتبال، در حال حاضر جالب به نظر نمیرسد. کریستین اریکسن، پائولو دیبالا، جیدون سانچو، دکلان رایس و ماتیاس ده لیخت همگی طی ماههای اخیر به چنین نتیجهای رسیدند. برخی از بازیکنان یونایتد هم طی هفتههای اخیر از این مسئله در عجب بودهاند، به جز پل پوگبا. روحیه خوب تیمی در پیش فصل خیلی زود تبخیر شد تا به اندازه خط میانی تیم اوله گونار سولسشر شکننده به نظر برسد.
تیمی ناقص، از چهار بازی ابتدای فصل تا کنون به پنج امتیاز دست یافته است و در واقع از ۱۳ بازی آخر خود ۱۳ امتیاز کسب کرده است تا همه اینها حقیقتی را برای ما ترسیم کند: این یک لغزش ساده یا افت موقت نیست. این «شرایطی» است که خیلی از تیمها در فوتبال از آن اجتناب میکنند. حالا دیگر یونایتد باشگاهی محسوب نمیشود که حتی به رقابت جهت کسب جامهای بزرگ نزدیک باشد. اکنون به آنها به چشم باشگاهی ناکارآمد دیده میشود که مشکلات بسیاری دارد. جا دارد روی هر یک از آن مشکلات به طور مفصل بحث شود: از سطح فنی واقعی سولسشر به عنوان یک مربی تا سطح کیفی ترکیب تیم و فرایند یارگیری، اما دلیل اول حضور آنها در چنین شرایطی که حل شدن آن هم بعید به نظر میرسد، به خاطر مشکلی پایهای و اساسی است.
ادامه
ویدیچ: سال 2009، بارسلونا بیشتر از منچستر یونایتد میترسید تا ما از آنها
ویدیچ هنوز نمیتواند دو باخت در فینال را هضم کند.
مانیا ویدیچ، اسطوره منچستر یونایتد به توضیح تفاوتهای سرخیو آگوئرو و لوییس سوارز پرداخت و از تلخی شکست در دو فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا گفت.
در زمین این طور به نظر میرسد که آگوئرو علاقهای به فوتبال ندارد. مثل کسی به نظر نمیرسد که 10 متر بدود و بوم! سریع استارت بزند. متقاعد شدهام که او یک مدافع زاده شد! آگوئرو میداند توپ کجا خواهد آمد و از چه ناحیهای میتواند حمله کند. در محوطه جریمه او به خاطر مرکز ثقل پایینی که دارد، میتواند سریع مسیر حرکتش را عوض کند به خصوص مقابل مدافعان بزرگ انگلیسی. آگوئرو سریع شوت میزند؛ میتواند کار را در دهانه دروازه تمام کند؛ دریبل بزند و از بیرون محوطه هم گلزنی کند. در فصلی که دیوید مویس سرمربی منچستر یونایتد بود و 4-1 به منچستر سیتی باختیم، مقابل او بازی کردم. آن بازی، بدترین بازی من برای یونایتد بود. میدانم که همه انتظار داشتند آن دو فینالی که به بارسلونا باختیم را نام ببرم. بازیهایی که باختنشان کابوس وار بود. هم رم و هم ومبلی که هضمش حتی سخت تر هم بود.
گواردیولا، مسی را عوض کرد. مسی عادت داشت سمت راست بازی کند و اغلب به داخل میزد. خطرناک بود ولی میشد حرکاتش را پیش بینی کرد. گواردیولا او را به مرکز میدان منتقل کرد و بهتر شد. تمام تیم شروع به بازی برای مسی کرد. مسی از جلوی مدافعان و وینگرها در اطراف او شروع به دویدن به سمت دروازه کردند. دو بار مقابل مسی بازی کردم و هر بار باختیم. اعتراف به اینکه آنها بهتر بودند، دشوار است؛ هنوز هم گفتنش سخت است هم هضمش. سال 2009 ما تیم فوق العادهای داشتیم. میتوانستیم بهتر از این کار کنیم. قهرمان اروپا و دنیا بودیم. بارسلونا از ما بیشتر میترسید تا ما از بارسلونا. شکست دادن ما به آنها باور بیشتری بخشید. فینال رم برای بارسای گواردیولا یک نقطه عطف بود.
ویدیچ: سال 2009، بارسلونا بیشتر از منچستر یونایتد میترسید تا ما از آنها
باهاش موافقم. اکثرا گذشته رو فراموش کردن و فکر می کنن مسی، ژاوی، ... همین غول هایی بودن که هستن. اون سال ترکیب یونایتد قوی تر از بارسا حساب می شد. پپ تازه کار هم که قابل مقایسه با فرگوسن نبود
وست هم 2-0 منچستر یونایتد؛ پیگرینی مُچ چهارمین مربی منچستر یونایتد را هم خواباند
شرح بازی
خلاصه بازی
گیگز: باید به سولسشر همچون کلوپ و گواردیولا فرصت داده شود؛ اکثر بازیکنان منچستر یونایتد توسط او به خدمت گرفته نشدهاند
اسطوره شیاطین سرخ میگوید باید به سرمربی تیم فرصت داد تا تفکراتش را در باشگاه پیاده کند و بازیکنان مورد نیاز خودش را در اختیار بگیرد.
طرح جالب بلیچر ریپورت با عنوان: منچستر یونایتد 2 امتیاز تا منطقه سقوط فاصله دارد. جانشینی سر الکس فرگوسن آسان نبوده است.
باستیان شواینشتایگر هافبک سابق بایرن مونیخ، منچستر یونایتد و شیکاگو فایر در 35 سالگی از فوتبال خداحافظی کرد
مصاحبه معروفی داشت که همون ابتدای انتقال یونایتد رو بزرگ تر از بایرن دونسته بود
زیدان: ملاقات من با پوگبا در دوبی اتفاقی بود و به شما نمیگویم در چه مورد صحبت کردیم
اخیرا پل پوگبا و زین الدین زیدان در دوبی با یکدیگر دیدار کردند تا دوباره حواشی مربوط به انتقال ستاره فرانسوی به مادرید داغ شود.
مورینیو: کلوپ گوشت صاف میخواست ولی ماهی نصیبش شد
به گفته آقای خاص، صحبتهای کلوپ به این خاطر است که هرگز موفق به کسب پیروزی در اولدترافورد نشده است.
ژوزه مورینیو میگوید ناراحتی یورگن کلوپ و حرفهایی که زد قابل درک است، زیرا او گوشت صاف میخواست اما ماهی استخوانی نصیبش شد.
به گزارش BBC، مورینیو به عنوان کارشناس شبکه اسکای درباره دربی شمال غرب انگلیس که با تساوی ۱-۱ خاتمه یافت، گفت:
فکر میکنم کلوپ تلاش کرد مشکلات متعددی برای منچستریونایتد رقم بزند. او برای آنها مشکلساز شد و مزدش را گرفت. در عین حال فکر میکنم اوله (گونار سولسشر) و منچستریونایتد ناراحت خواهند بود که یک اشتباه باعث از دست رفتن دو امتیاز برای آنها شده است. آنها برنامهای داشتن و به آن پایبند بودند. در بین دو نیمه پرسش اینجا بود که آیا میتوانند کل ۹۰ دقیقهای را با این شدت بازی کنند. نتوانستند و احتمالا نتیجه منصفانه است. اگر من جای اوله بودم، (به این عملکرد) افتخار میکردم.
ادامه
گیگز: تیم سال 1999 منچستر یونایتد میتوانست در جدال با منچستر سیتی و لیورپول فعلی قهرمان لیگ برتر شود
اسطوره منچستر یونایتد چیزی را در نسخه 99-1998 شیاطین سرخ دیده است که در قدرتهای فعلی لیگ برتر نمیبیند. به باور او منچستر یونایتدی که در فصل 99-1998 موفق به کسب سه گانه شد، از لیورپول و منچستر سیتی کنونی قویتر بوده است.
آیا آن تیم سال 1999 میتوانست در این مقطع قهرمان لیگ شود؟ صد درصد. در این صورت کار آسانی نداشتیم ولی میتوانستیم. سیتی تیم فوق العادهای با سرمربی فوق العادهای است اما آن تیم ما خاص بود. باید بگویم در اولین فصلی که موفق به کسب دوگانه شدیم یعنی 94-1993 تیم خوبی داشتیم؛ آن سال در اروپا خوب کار نکردیم ولی تیم خاصی داشتیم. تیم فصل 8-2007 که خارق العاده بود و بازیکنان خارق العادهای هم داشت. اما بهترین تیمی که در آن بازی کردهام، همواره تیم سال 1999 خواهد بود. این را به خاطر دستاوردهایی که داشتیم و عمق ترکیب تیم میگویم. اما در هر حال تفکیک این سه تیم از یکدیگر خیلی دشوار است.
ادامه
بورنموث 1-0 منچستر یونایتد؛ لغزش شیاطین سرخ در زمین خیس وایتالیتی
شرح بازی
خلاصه بازی
گواردیولا: منچستر یونایتد سال 2009 بی رحم و فوق العاده بود
سرمربی فعلی منچستر سیتی، به مرور خاطراتی از فینال رُم پرداخته است.
پپ گواردیولا به تمجید از منچستر یونایتدی پرداخت که ده سال قبل تیمش با پیروزی مقابل آن، قهرمان اروپا شد.
آن منچستر یونایتد بی رحم و فوق العاده بود. کریستیانو رونالدو، (کارلوس) توز، (دیمیتار) برباتوف، (پل) اسکولز، (مایکل) کریک، (رایان) گیگز، (ریو) فردیناند، (نمانیا) ویدیچ، (ادوین) فن درسار. تیم خارق العادهای بود. ما مشکلات زیادی در خط دفاعی تیم داشتیم و سه نفر از بازیکنان ثابت ما مصدوم بودند. اما به خاطر قهرمانی در لیگ و جام حذفی، سرشار از اعتماد به نفس بودیم و توانستیم موفق شویم.
در آن مسابقه، ابتدا ساموئل اتوئو با ضربه خود از نزدیکی دروازه در نیمه اول تیمش را پیش انداخت و سپس ضربه سر لیونل مسی، کار را تمام کرد.
منچستر یونایتد 2-1 تاتنهام: دبل رشفورد مقابل مورینیو
خلاصه بازی
شرح بازی
مقایسه عملکرد رشفورد و رونالدو پس از انجام 200 بازی برای منچستر یونایتد
رشفورد در جریان برد 4-0 منچستر یونایتد مقابل نوریچ در هفته بیست و دوم لیگ برتر، برای دویستمین بار پیراهن شیاطین سرخ را بر تن کرد تا چهارمین جوانی باشد که به این رکورد در یونایتد میرسد.
رشفورد طی این 200 بازی، 137 بار در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت و جمعا 64 گل زد؛ یعنی یک گل به ازای هر 200 دقیقه. اما رونالدو 159 بار در این بازه در ترکیب اصلی یونایتد قرار گرفته بود و 54 گل زده بود؛ یعنی یک گل به ازای هر 272 دقیقه.
کریک: یکی از بزرگترین حسرتهای من در منچستر یونایتد، شکست از بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009 است
ایکل کریک، مربی فعلی و هافبک سابق شیاطین سرخ، یکی از بزرگترین حسرتهای خود در دوران حضورش در منچستر یونایتد را شکست از بارسلونا در فینال سال 2009 می داند.
به گزارش مترو، از کریک راجع به فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008 و قهرمانی منچستر یونایتد در آن سال سوال شد که او پاسخ داد:
آن شب فوق العاده بود و ما جشن گرفتیم و روز بعد مجددا کار خود را برای چالش دیگری آغاز کردیم و مسئله اصلی همین بود. ما در سال بعد، مجددا قهرمان لیگ برتر شدیم، قهرمان جام باشگاههای جهان شدیم و قهرمان لیگ کاپ شدیم و شانس زیادی برای قهرمانی مجدد در لیگ قهرمانان اروپا داشتیم. ما در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009، باید بارسلونا را در شهر رم شکست می دادیم و عدم پیروزی در آن مسابقه، یکی از بزرگترین حسرت های من در دوران حضورم در منچستر یونایتد است اما آن شکست چیزی از خاص بودن بازیکنان ما در آن سال را تغییر نمی دهد. در آن سال، ما تیم بسیار بی رحمی بودیم.
اسکولز: بارسلونای گواردیولا سخت ترین حریف من و یکی از بهترین تیم های تاریخ است
اسطوره منچستر یونایتد از این می گوید که چگونه غول های اسپانیا مانع از موفقیت شیاطین سرخ شدند.
پل اسکولز اعتقاد دارد همزمان شدن نسل پر افتخار منچستر یونایتد با دوران اوج رئال مادرید و بارسلونا، فرصت کسب افتخارهای اروپایی بیشتر را از شیاطین سرخ سلب کرد.
اسکولز طی 20 سال بازی برای منچستر یونایتد، در بالغ بر 700 مسابقه برای این تیم به میدان رفت. اسکولز 11 بار قهرمان لیگ برتر و دو بار قهرمان لیگ قهرمانان شد ولی ناکامی هایی هم در عرصه اروپایی تجربه کرد؛ شکست در فینال های سال 2009 و 2011 لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا از این دست ناکامی ها هستند. از بارسلونای پپ گواردیولا به عنوان یکی از بهترین تیم های تاریخ یاد می شود و اسکولز معاصر بودن با آن تیم استثنایی را یک بدشانسی برای منچستر یونایتد می داند.
ما به معنای واقعی خیلی بد شانس بودیم. در هر دوره دیگری شاید به چهار، پنج یا شش قهرمانی اروپایی دست پیدا می کردیم. اما تیم هایی که رقیب ما بودند... به بارسلونای گواردیولا نگاه کنید؛ خدای من! آن ها چقدر خوب بودند؟! آن ها در خط میانی آندرس اینیستا، ژاوی، سرخیو بوسکتس و لیونل مسی را داشتند. تیری آنری در سمت چپ بازی می کرد. جرارد پیکه و کارلوس پویول در قلب خط دفاعی بازی می کردند. واقعا باورکردنی بود. بدون شک بهترین تیمی هستند که مقابل آن ها بازی کرده ام. آن ها یکی از بهترین تیم های تاریخ هستند.
اسکولز همچنین از رئال مادرید طلایی فصل 3-2002 گفت که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، منچستر یونایتد را با برتری 6-5 حذف کرد.
اگر کمی عقب تر بروم، یاد رئال مادریدی می افتم که مقابل آن ها بازی کردیم. یکسال واقعا در سانتیاگو برنابئو له شدیم. مسابقه ابتدایی بود و با نتیجه 3-1 به پایان رسید ولی عجب تیمی بود! خیلی با آن بارسلونا اختلاف سطح نداشت. آن ها رونالدوی برزیلی، زین الدین زیدان، لوئیس فیگو، ردوندوی حیرت انگیز، رائول، روبرتو کارلوس و هیرو را داشتند و ایکر کاسیاس هم درون دروازه بود. کیفیت آن تیم واقعا خنده دار بود. ما مقابل چند تیم مشابه هم قرار گرفتیم. مقابل آن ها بد کار نکردیم ولی بارسلونا نسبت به آن تیم بزرگ رئال مادرید برتری داشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.