ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ورود تلفن‌های همراه باریک سامسونگ

anahita2002_anahita2002
02-10-2006, 08:40
شرکت سامسونگ برای آغاز دور جدید رقابت‌های خود با سازندگان بزرگ تلفن‌های همراه عرضه نسل جدید تلفن‌های همراه باریک خود را آغاز کرده است.

اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق خبرهای جدید به‌دست آمده، مدل SGH-T519 از شرکت کره‌ای سامسونگ تنها 4/8 ميليمتر ضخامت دارد سومين مدل از سري تلفن‌های همراه باریک سامسونگ محسوب می‌شود.

سامسونگ در حال حاضر به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ تلفن‌ همراه در دنیا محسوب می‌شود و در تلاش است تا به کمک T519 رقابت بیشتری را با Razr موتورولا انجام دهد.

شرکت سامسونگ ادعا می‌کند که در عین زیبایی امکانات فراوانی را در این تلفن همراه به کار برده که از جمله‌ آنها می‌توان به بلوتوث، اینترنت بی‌سیم و MP3 Player اشاره کرد.

شرکت موتورولا در ماه‌های اخیر موفق شده تا به کمک تولید تلفن‌های همراه باریک و کارآمد بتواند بازار موبایل آمریکا را در دست بگیرد.

سامسونگ هم‌اکنون می‌کوشد تا با ساخت مدل‌های جدید T519 سهم بیشتری از بازارهای آمریکایی را به دست آورد.

mahyarSAMSUNG
02-10-2006, 11:48
این گوشی فکر کنم با همکاریه شرکت تی موبایل ساخته شده چون یه دونه دیگه هم داشت به نام تی 508 که با این شرکت ساخته بود (در ضمن اون گوشیه که عکسشو گذاشتی مدل پی 300 هستش نه تی 518)

Braveheart
02-10-2006, 16:42
سامسونگ با این قرقوشک بازیهاش می خواد بازار را بگیره اما عمرا اگه بتونه

M O H S E N
02-10-2006, 19:10
عمرا به پاي سوني و نوكيا برسه......

WooKMaN
02-10-2006, 20:31
خداييش بيشتر شبيه ماشين حسابه تا گوشي موبايل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Crow
03-10-2006, 00:47
این که p300 هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

black_rose
03-10-2006, 05:50
خداييش بيشتر شبيه ماشين حسابه تا گوشي موبايل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به شدت تاييد ميشه

mahyarSAMSUNG
03-10-2006, 13:01
ببينيد براي من فرقي نداره كه فروش سامسونگ چقدر و در ليست چندم همين كه مي بينم ميتونه گويشي هايي به اين باريك و با طرح هاي زيبا بزنه بهترين گوشي براي من محسوب ميشه چون اين كارا از دست نوكيا و سوين بر نمياد

MTD_GOLD
03-10-2006, 14:16
ببينيد براي من فرقي نداره كه فروش سامسونگ چقدر و در ليست چندم همين كه مي بينم ميتونه گويشي هايي به اين باريك و با طرح هاي زيبا بزنه بهترين گوشي براي من محسوب ميشه چون اين كارا از دست نوكيا و سوين بر نمياد
WOW!!!!!! :ohno: