مشاهده نسخه کامل
: ویروس ناشناس
دوستان بزرگوار لطفا کمکم کنید .!!.
آقا کامپیوتر من ویروسی شده و مرتب ویندوز من رو می پرونه یعنی بعد از نصب ویندوز باز هم سر و کله ش پیدا میشه.
من از انواع ویروس کش ها و اسپایور کش ها استفاده کردم ولی هیچ کدام از آنها موفق به پیدا کردن آن از روی هاردم نمی شن چه برسه به حذف آن .
اسم این ویروس rose.exe است و در آدرس c:\system32\rose.exe وجود داره! ولی با وجودی که این آدرس نا معتبره و پوشه ای با این نام حتا بصورت هایدن در درایو سی وجود نداره و اگر وجود هم داشت با فرمت از بین میرفت شما بفرمائید که من چکار کنم ؟
تازه این ویروس با اسم dll هنگام بالا آمدن ویندوز لود میشه.
ترا به خدا یکی من رو راهنمایی کنه که چکار کنم؟
reza12100
02-10-2006, 04:54
احتمالا درایوهای دیگرت را الوده کرده بنابراین پس از هر بار ریختن ویندوز ( با اینکه در درایو c از بین میره) چون درایوهای دیگر را الوده کرده ویندوز جدید را راحت الوده میکنه
1-با استفاده از انتی ویروس kaspersky تمام درایوها را چک کن -حتما از این انتی ویروس استفاده کن (لینک دانلودش تو فروم هست)
2-هر درایوی را خواستی فرمت کنی از فرمت کامل استفاده کن نه سریع
اگر مشکلت حل نشد دوباره مطرح کن
احتمالا درایوهای دیگرت را الوده کرده بنابراین پس از هر بار ریختن ویندوز ( با اینکه در درایو c از بین میره) چون درایوهای دیگر را الوده کرده ویندوز جدید را راحت الوده میکنه
1-با استفاده از انتی ویروس kaspersky تمام درایوها را چک کن -حتما از این انتی ویروس استفاده کن (لینک دانلودش تو فروم هست)
2-هر درایوی را خواستی فرمت کنی از فرمت کامل استفاده کن نه سریع
اگر مشکلت حل نشد دوباره مطرح کن
با تشكر از جواب شما .
ولي باز هم مشكلم حل نشد.
1- من آنتي ويروس kaspersky را دانلود و سژس آپديت كردم و كامپيوترم را فول اسكن كردم ولي باز هم جواب نداد و اين ويروس رو پيدا نكرد.
2- من نمي تونم تمام درايو ها را فرمت كنم چون هر كدام حاوي چندين گيگ اطلاعات مهم هستند .
بخاطر خدا يكي به من بگه چكار كنم.
reza12100
02-10-2006, 15:05
این مشکل شما در حقیقت یک worm به نام :
W32/Setrox-A
اطلاعات بیشتر در باره این worm :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
انتی ویروس Sophos Anti-Virus ظاهرا میتونه این worm را از بین ببره :
به صورت دستی هم میتونی این ورم را پاک کنی:
با اینکه kaspersky واقعا انتی ویروس خوبیه ولی هیچ انتی ویروس کاملی وجود نداره !
بازه م اگر مشکلت حل نشد مطرح کن
با تشکر از لطف فراوان شما دوست گرامي .
واقعا دست شما درد نکنه .
من توضيحات رو خوندم و براي حذف دستي ويروس اقدام کردم ولي همان طور که در توضيحات گفته :
Right-click Start then click Search... or Find..., depending on the version of Windows you are running.
In the Named input box, type:
Autorun.inf
In the Look In drop-down list, select the drive that contains Windows, then press Enter.
Once located, select the file then press Delete.
Repeat Steps 2-4 for the following files:
NTDETECT.COM
run.reg
systemdate.ini
systemfile.com
Important Windows ME/XP Cleaning Instructions
Users running Windows ME and XP must disable System Restore to allow full scanning of infected computers.
Users running other Windows versions can proceed with the succeeding solution set(s).
من نيز مرحله به مرحله رفتار کردم و سيستم ريستور را غير فعال کردم ولي با جستجو هيچ کدام از اين فايل ها پيدا نشد حتا در حالت سيف مد .؟؟.
شما از کجا فهمیدین rose.exe ویروس هستش؟ اگه فرمت کردین و باز هم بعد از نصب ویندوز ویروس پیداش شده ممکنه ورژن ویندوزی که استفاده می کنین الوده به ویروس هستش ( فک نکنم ویندوزتون اورحینال مایکروسافت باشه ) بعضی ورژن های ویندوز دست کاری شده هستش و امکان این که ویروس تو خود سی دی ویندوزت باشه هست
از یه سی دی دیگه استفاده کن ببین چه میشه
شما از کجا فهمیدین rose.exe ویروس هستش؟ اگه فرمت کردین و باز هم بعد از نصب ویندوز ویروس پیداش شده ممکنه ورژن ویندوزی که استفاده می کنین الوده به ویروس هستش ( فک نکنم ویندوزتون اورحینال مایکروسافت باشه ) بعضی ورژن های ویندوز دست کاری شده هستش و امکان این که ویروس تو خود سی دی ویندوزت باشه هست
نه مشكل سي دي ويندوز نيست.
چون من دو نوع ويندوز ايكس ژي را بر روي سيستم نصب كردم .
reza12100
03-10-2006, 05:07
این همه راه که رفتی , انتی ویروس sophos را هم امتحان کن شاید افاقه کنه
خدا توفیقتون بده من هم این مشکل را به خیلی سیستمها داره اگر راه سادهتری است بد نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.