مشاهده نسخه کامل
: جایزه بهترین های سال 2019 فیفا | The Best
فیفا فردا (چهارشنبه) اسامی نامزدهای بهترینهای سال 2019 دنیا را معرفی خواهد کرد
نامزدهای جایزه بهترین بازیکن سال 2019 فیفا فردا اعلام میشوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سایت رسمی فیفا، مراسم معرفی بهترینهای فیفا در سال 2019 امسال قرار است روز 23 سپتامبر در شهر میلان برگزار شود. طبق برنامه فردا چهارشنبه 31 جولای، طی 4 ساعت، نامزدهای بخشهای مختلف اعلام خواهند شد. برنامه به این صورت است:
15:30 اعلام نامزدهای کسب جایزه بهترین مربی زنان سال 2019
16:30 اعلام نامزدهای کسب جایزه بهترین مربی مردان سال 2019
17:30 اعلام نامزدهای کسب جایزه بهترین بازیکن زن سال 2019
18:30 اعلام نامزدهای کسب جایزه بهترین بازیکن سال 2019
تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترینهای فیفا؛ اسامی نامزدهای بهترین سرمربی سال فوتبال مردان منتشر شد
جمال بلماضی
تیم ملی الجزایر
قهرمانی جام ملت های آفریقا 2019
دیدیه دشان
تیم ملی فرانسه
مارسلو گایاردو
ریورپلاته
قهرمانی کوپا لیبرتادورس 2018
ریکاردو گارکا
تیم ملی پرو
پپ گواردیولا
منچستر سیتی
قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ کاپ انگلیس فصل 19-2018
یورگن کلوپ
لیورپول
قهرمانی لیگ قهرمانان 2019
مائوریسیو پوچتینو
تاتنهام
فرناندو سانتوس
تیم ملی پرتغال
قهرمانی لیگ ملت های اروپا 2019
اریک تن هاخ
آژاکس
دو گانه داخلی هلند
تیته
تیم ملی برزیل
قهرمانی کوپا آمریکا 2019
بهترینهای فیفا؛ اسامی نامزدهای بهترین بازیکن مرد سال 2019 منتشر شد
کریستیانو رونالدو
یوونتوس
فرنکی دی یونگ
بارسلونا/آژاکس
ماتیاس ده لیخت
یوونتوس/آژاکس
هری کین
تاتنهام
ادن هازارد
رئال مادرید/چلسی
سادیو مانه
لیورپول
کیلیان ام باپه
پاری سن ژرمن
لیونل مسی
بارسلونا
محمد صلاح
لیورپول
ویرجیل فن دایک
لیورپول
با وجود بردن 4 جام در یک فصل هیچ بازیکنی از منچستر سیتی نامزد بهترین های فیفا نشده. در حالیکه به یک چهارم نهایی چمپیونز لیگ هم رسیدن و جام ها رو در رقابت با 4 فینالیست اروپا بردن.
حتی یوونتوس و پاریس هم که دستاورد خیلی کمتری داشتن نماینده دارن اما سیتی نداره! فکر می کنم به قدرت تبلیغاتی کمشون برمیگرده. مثل پریمیر لیگ دو فصل پیش که رکورد
بیشترین امتیاز تاریخ
بیشترین برد تاریخ
بیشترین گل تاریخ
بیشترین برد متوالی تاریخ
بهترین تفاضل گل تاریخ
...
رو زدن و با بازی درخشان کوین دی بروینه قهرمان شدن اما بازیکنی از لیورپول به عنوان بهترین انتخاب شد!
3 نامزد نهایی The Best FIFA Men's Player
لیونل مسی (بارسلونا)
کریستیانو رونالدو (یوونتوس)
ویرجیل فن دایک (لیورپول)
3 نامزد نهایی The Best FIFA Women's Player
مگان راپینو (تیم ملی آمریکا)
الکس مورگان (تیم ملی آمریکا)
لوسی برونز (انگلیس)
3 نامزد نهایی The Best FIFA Goalkeeper
آلیسون بکر (لیورپول)
مارک آندره تراشتگن (بارسلونا)
ادرسون موارس (منچستر سیتی)
3 نامزد نهایی The Best FIFA Men's Coach
پپ گواردیولا (منچستر سیتی)
یورگن کلوپ (لیورپول)
مائوریسیو پوچتینو (تاتنهام)
معرفی 23 سپتامبر در میلان
فن در فارت: فن دایک بهترین بازیکن دنیا نیست
فن در فارت با آن عدهای که هموطنش را بهترین بازیکن حال حاضر دنیا میدانند موافق نیست.
او بهترین بازیکن دنیا نیست ولی بازیکن قابلی است. مسی و رونالدو بهترینها هستند ولی نمیتوانیم مدافعان و مهاجمان را با هم مقایسه کنیم.
تراشتگن: حضور در جمع 3 نامزد نهایی بهترین دروازه بان دنیا افتخار است
مارک آندره تراشتگن، دروازه بان بارسلونا از حضور در جمع سه نامزد نهایی بهترین دروازه بان دنیا مفتخر است.
حضور در میان سه نامزد نهایی یک افتخار است. حضور در این جمع بسیار خاص است. این یعنی در فصل گذشته به خوبی کار کردم و کمک حال تیمم بودم. خودم از فصلی که داشتم، خوشحالم و ببینیم امشب چه میشود. به نظر من رسیدن جایزه بهترین بازیکن دنیا به یک دروازه بان ممکن است. البته این مستلزم این است که شما در طول فصل عملکردی عالی و باثبات داشته باشید و نقشی کلیدی در موفقیتهای تیمتان ایفا کنید. این را هم بگویم که به نظر من هر سه نامزد معرفی شده لیاقت حضور در این مراسم را داشتند چون همگی فصل معرکهای سپری کردند.
انتخاب از میان مسی، رونالدو و فن دایک؟ سخت است بگوییم چه کسی برنده میشود. دوست ندارم مجبور به انتخاب شوم ولی واضح است که ترجیح میدهم لئو برنده شود. رقابت نزدیکی خواهد شد ولی مسی برای من بهترین بازیکن دنیا است و امیدوارم جایزه به او برسد. اما طبعا دو نامزد دیگر هم شایستگیاش را دارند چون عملکرد بسیار خوبی داشتند. خواهیم دید چه میشود.
دنیل ژوری از مجارستان برنده جایزه پوشکاش
یورگن کلوپ سرمربی لیورپول بهترین مربی سال
مارچلو بیلسا و لیدز یونایتد برنده جایزه بازی جوانمردانه
آلیسون بکر دروازه بان لیورپول بهترین دروازه بان سال جهان
لیونل مسی بهترین بازیکن سال جهان
گزارش کامل
تیم منتخب مردان جهان در سال 2019 اعلام شد:
آلیسون
ماتیاس ده لیخت
ویرجیل فن دایک
سرخیو راموس
مارسلو
فرنکی دی یونگ
لوکا مودریچ
ادن هازارد
لیونل مسی
کیلیان ام باپه
کریستیانو رونالدو
حتی یه بازیکن از سیتی نیست! مارسلو؟ راموس؟ مودریچ؟ خود زیدان اینارو فیکس نمیزاره :)
برخی رای ها
لیونل مسی امشب با اکثریت آرا به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شد.
لیونل مسی: مانه، رونالدو، دی یونگ
ادن هازارد: مانه، فن دایک، مسی
هری کین: مسی، فندایک، رونالدو
جورجو کیه لینی: رونالدو، دیونگ، صلاح
ویرژیل فن دایک: مسی، صلاح، مانه
کریستیانو رونالدو: دلیخت، دیونگ، امباپه
سرخیو راموس: هازارد، رونالدو، صلاح
کارلوس کی روش: رونالدو، مسی، صلاح
تو سه نفر اول تنها کسی که به رقیب مستقیم رای نداده رونالدو هست. دو رو نباشیم :)
آرا کامل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دل بوسکه: برای من مسی بهترین بازیکن تاریخ است
سرمربی سابق رئال و تیم ملی اسپانیا بار دیگر تاکید کرد که لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.
برای من این انتخاب منصفانه بود. با احترام به رونالدو، مسی از نظر من بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است. نمیخواهم از ارزش رونالدو بکاهم. برخی میگفتند رونالدو تمام شده اما او و مسی تواناییهایی بیحد و مرز دارند.
مراسم فیفا از نظر من عالی و تماشایی بود. سخنرانی اینفانتینو در مبارزه با نژادپرستی نیز تاثیرگذار بود. فوتبال وسیله خوبی برای مبارزه با این مسائل منفی است.
برنده ها در یک قاب
بهترین بازیکنان و مربیان مرد و زن سال 2019
گیشه خارجی؛ مسی، لبخند را به بارسلونا بازگرداند
آ اس
مسی و لالیگا بهترین هستند
موندو دپورتیوو
بهترین
یورگن کلوپ: گواردیولا بهترین سرمربی است که مقابلش مربیگری کرده ام
پپ گواردیولا... چه می توانم بگویم؟ او خیلی عنوان برده است. شیوه بازی تیم هایش، او استثنایی است. بهترین مربی که مقابلش قرار گرفته ام.
Klopp: Exceptional Guardiola easily the best boss I’ve coached against
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه اختصاصی پی سی ورد
کلوپ: گواردیولا بهترین سرمربی است که مقابلش قرار گرفته ام
وقتی به لیست سرمربی هایی که کلوپ باهاشون رقابت کرده نگاه میندازین معنی زیادی داره :n01:
کارلو آنچلوتی
یوپ هانکس
ژوزه مورینیو
مائوریسیو پوچتینو
آنتونیو کونته
گاس هیدینک
آرسن ونگر
زینالدین زیدان
مائوریتسیو ساری
رافائل بنیتز
توماس توخل
اونای امری
مانوئل پیگرینی
نیکو کواچ
ارنستو والورده
لوئیس فان خال
روبرتو دی ماتئو
...
فقط توپ لو دادن مودریچ و جا موندن راموس بهترین های سال
گل دوم کلوب بروژ
گئورگی پوپسکیو: لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است؛ روماریو و رونالدو نازاریو هیچ گاه به سطح وی نرسیدند
لیونل مسی با کسب ششمین عنوان بهترین بازیکن سال جهان، بار دیگر از کریستیانو رونالدو پیشی گرفت و به تنهایی رکورددار شد. گئورگی پوپسکیو در مصاحبه با رادیو مارکا، در خصوص بهترین هم تیمی اش و بهترین بازیکن تاریخ گفت:
بسیار دشوار است که بگویم بهترین بازیکنی که در کنارش بازی کرده ام، چه کسی بوده است. با روماریو، رونالدو نازاریو، هریستو استویچکوف، لوییس فیگو و گئوگی هاجی هم تیمی بوده ام، بنابراین دشوار است که یکی از این بازیکنان را انتخاب کنم، اما بدون شک از نظر من لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است. نه روماریو و نه رونالدو نازاریو با وجود اینکه بازیکنان بسیار خوبی بودند، هرگز به سطح لیونل مسی نرسیدند. او بزرگترین بازیکن دنیا برای 10 سال است و نه به مدت یک فصل.
جنجال کاپیتانی در مصر به خاطر دلجویی از محمد صلاح
در ماه گذشته فدراسیون فوتبال مصر با رقم زدن اشتباهی بزرگ، موفق به ثبت رای خود برای مراسم بهترین های فیفا نشده بود و این کار باعث عصبانیت محمد صلاح، ستاره 27 ساله و مصری لیورپول شده بود. فدراسیون فوتبال مصر قصد داشت برای دلجویی، بازوبند کاپیتانی را از فتحی، مدافع این تیم گرفته و به محمد صلاح بدهد، این کاپیتان فعلی تیم ملی مصر این درخواست را رد کرده است. محمد صلاح در نهایت عنوان چهارمین بازیکن برتر دنیای فوتبال را از آن خود کرده بود.
نادر شاوکی، مدیر برنامه فتحی در این رابطه گفت: "بله، از فتحی خواسته شده تا بازوبند کاپیتان مصر را به محمد صلاح بدهد که فتحی از این درخواست غافلگیر شده و آن را رد کرد. من فکر می کنم اگر کاپیتانی از وی گرفته شود، فتحی دیگر برای تیم ملی مصر بازی نخواهد کرد. نظر شخصی من این است که صلاح خودش بازوبند کاپیتانی از فتحی نمی گیرد."
خبر باب کسری :)
مادر کریستیانو رونالدو: اگر مافیای فوتبال نبود، پسرم جوایز فردی بیشتری میبرد!
مادر فوقستاره پرتغالی فوتبال دنیا، ادعای عجیبی را مطرح کرده است.
کریستیانو رونالدو، ستاره 34 ساله یوونتوس و تیم ملی پرتغال تاکنون موفق به کسب جوایز فردی زیادی شده و پنج توپ طلا نیز کسب کرده است اما دولورس آویرو، مادر او معتقد است پسرش میتوانست افتخارات فردی خیلی بیشتری کسب کند.
به گزارش مارکا، دولورس آویرو در مصاحبه با یک شبکه پرتغالی در این خصوص گفت: اگر مافیای فوتبال نبود، پسرم جوایز فردی بین المللی بیشتری را کسب میکرد. اگر کریستیانو اسپانیایی یا انگلیسی بود، این اتفاق نمیافتاد.
نگاهی به ارزشمندترین بازیکنان 32+ سال فوتبال جهان
وب سایت ترنسفرمارکت به بررسی ارزشمندترین بازیکنان 32+ سال فوتبال جهان نموده و نام های بزرگی در این لیست دیده می شوند.
لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و لوییس سوارز تنها بازیکنان 32+ سال فوتبال جهان هستند که ارزشی 50+ میلیون یورویی دارند، با این تفاوت که لیونل مسی با فاصله ای نجومی در صدر لیست قرار گرفته است.
پله: اکنون مسی کاملترین بازیکن است؛ اگر من و او هم تیمی بودیم، رقبا باید نگران دو بازیکن میبودند!
پله دوست داشت کنار مسی بازی کند.
پله، اسطوره فوتبال جهان ضمن تمجید از لیونل مسی، ابراز امیدواری کرد نیمار در جام جهانی 2022 قطر در فرم خوبی باشد. قهرمان سه دوره جام جهانی به همراه سلسائو درباره بازیکنان شاخص نسل فعلی میگوید:
یک بازیکن در سال 2019 که دوست داشتم کنارش بازی کنم؟ به نظرم مسی. او بازیکن ماهری است که پاس گل میدهد؛ پاس میدهد؛ گل میزند و خوب دریبل میکند. اگر من و مسی با هم در یک تیم بودیم، حریفان باید نگران دو بازیکن میبودند نه فقط یکی! در حال حاضر مسی کاملترین فوتبالیست است.
زمانی در هر کشوری دو یا سه بازیکن درجه یک و شاخص پیدا میکردید. در زمان خودم به عنوان مثال اوزه بیو، آنتونیو سیموئز، یوهان کرایوف، فرانتس بکن بائر، دیگو مارادونا، گارینشا، دیدی و ... چند تا را گفتم؟ خیلی بودند. امروزه نهایتا دو یا سه بازیکن شاخص داریم. مسی، کریستیانو و من میگویم نیمار که البته هنوز در تیم ملی برزیل نتوانسته بزرگی کند.
Pele picks Messi as perfect playing partner
اشلی کول: آنچه مسی هر هفته انجام میدهد غیرعادی است
اشلی کول امیدوار است که روزی فرا برسد که یک مدافع دوباره توپ طلا را به دست آورد اما اعتراف میکند که این اتفاق در دوره مسی و رونالدو بسیار دشوار است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ays_cole_goal_com.png
اشلی کول در مصاحبه با Omnisport در پاسخ به این سوال که آیا یک مدافع دیگر توپ طلا خواهد برد یا خیر گفت:
مشکل است، شما موقعیت های مختلفی میخواهید که به اینکه این بازیکنان چقدر در این فصل خوب بازی کرده اند اعتبار ببخشند اما صادقانه بگویم، آنچه مسی هر هفته انجام میدهد غیرعادی است، این در مورد رونالدو هم صدق میکند. جای تعجب نداشت که مسی توپ طلا برد اما بله دوست داریم روزی یک مدافع آن را ببرد.
فلش بک به بهترین های سال 2005 فیفا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?_nc_ht=scontent-cdt1-1.cdninstagram.com&_nc_cat=107&_nc_ohc=v1pFqS0G-pQAX9mIjKR&oh=b2dd4296bc7f78391efd4e2d0e18feca&oe=5E7378D8
بهترین های سال 2019 فوتبال از نگاه ورلد ساکر
با پایان یافتن سال 2019 میلادی، نشریه ورلد ساکر نیز بهترین های فوتبال در این سال را انتخاب کرد.
جایزه بهترین بازیکن سال
لیونل مسی در بخش بهترین بازیکن سال بار دیگر بالاتر از ویرجیل فن دایک مدافع لیورپول در جایزه ای دیگر قرار گرفت و به عنوان بهترین بازیکن سال 2019 از نظر ورلد ساکر انتخاب شد. مسی فقط با 11 رای بیشتر نسبت به فن دایک (613 رای در مقابل 602 رای) نفر اول شد.
جایزه بهترین مربی سال
در بخش بهترین سرمربی سال، یوگرن کلوپ با اختلاف و با 67 رای به عنوان بهترین مربی انتخاب شد، نفر دوم یعنی پپ گواردیولا که اولین مربی تاریخ انگلیس بود که تمام عناوین داخلی فوتبال این کشور را در یک سال فتح کرد تنها 2 رای کسب کرد.
جایزه بهترین تیم سال
در پایان رای گیری لیورپول، فاتح لیگ قهرمانان اروپا، سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان که در حال حاضر با اقتدار در صدر جدول لیگ برتر انگلیس قرار دارد با 60 رای به عنوان بهترین تیم سال انتخاب شد. تیم های منچسترسیتی، آژاکس و تیم ملی زنان آمریکا هم هرکدام 3 رای به دست آوردند.
World Soccer Awards 2019
رای عادل فردوسی پور برای بهترین های سال مجله ورلد ساکر: لیونل مسی، یورگن کلوپ، لیورپول
هر سه هم برنده شدن :)
وقتی چیزی رو آنلاین سفارش می دی VS وقتی به دستت می رسه واقعا
63447
فیلیپه ملو: مسی باورنکردنی است؛ او کاملتر از رونالدو است
فیلیپه ملو معتقد است لیونل مسی بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال است.
به گزارش مارکا، او می گوید وقتی برزیل با آرژانتین روبرو می شد، آن ها به صورت نوبتی روی مسی خطا می کردند. مسی با توانایی های منحصر به فردش خطوط دفاعی تیم های مختلف را آزار داده است. ملو در این باره می گوید:
او یک بازیکن خاص است. وقتی برزیل برابر آرژانتین بازی می کرد ما با هم می گفتیم باید به صورت چرخشی روی او خطا کنیم. در غیر این صورت کار خیلی سخت می شد. البته نمی خواستیم به او صدمه بزنیم و هدف، مختل شدن ریتم بازی او و ایجاد مزاحمت در حرکت هایش بود. این یک حرکت تاکتیکی بود.
در مورد مقایسه مسی با رونالدو:
مسی باورنکردنی است. او بهتر از رونالدو است. رونالدو می تواند 5 گل بزند و مسی می تواند همان 5 گل را زده، شرایطی مهیا کند که هم تیمی اش هم گلزنی کند. لیونل کامل تر است.
ادامه
رونی: رونالدو در محوطه جریمه یک قاتل بیرحم است اما لیونل مسی پیش از کشتن، زجرتان میدهد
وین رونی انتخابش را انجام داده؛ او عاشق سبک بازی لیونل مسی است و او را به دوستش رونالدو، ترجیح می دهد.
وین رونی، اسطوره منچستر یونایتد که سابقه بازی در کنار کریستیانو رونالدو و در برابر لیونل مسی را دارد، از بین این دو ستاره بزرگ دنیای فوتبال، بازیکن مورد علاقهاش را انتخاب کرده است. وین رونی در متنی که برای ستون نشریه ساندی تایمز نوشته، از تفاوت های میان رونالدو و مسی گفته است.
رونالدو در ابتدای بازیگریاش چندان روی گلزنی متمرکز نبود اما می توانستید ببینید که می خواهد تبدیل به بهترین بازیکن جهان شود. او آنقدر تمرین کرد و تمرین کرد تا به هدفش رسید. کریستیانو رونالدو تبدیل به گلزنی خارق العاده شده. او و مسی، بهترین بازیکنانی هستند که فوتبال به چشم دیده است. با وجود دوستی با رونالدو، لیونل مسی را انتخاب می کنم. به همین خاطر عاشق سبک بازی ژاوی و اسکولز بودم.
Wayne Rooney opts for Barcelona legend Lionel Messi over old Manchester United teammate Cristiano Ronaldo in debate over who is better
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیم منتخب تاریخ فوتبال از نگاه اریک کانتونا
اریک کانتونا یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال فرانسه و باشگاه منچستر یونایتد، تیم منتخب تاریخ فوتبال را از منظر خود انتخاب کرده که نکات جالب توجهی در آن دیده می شود.
به گزارش گلوب ساکر، تیم منتخب تاریخ فوتبال از نگاه اریک کانتونا به شرح ذیل است: رنه هیگوئیتا، فرانتس بکن باوئر، پائولو مالدینی، جونیور، ژاوی، یوهان کرایوف، دیگو مارادونا، زین الدین زیدان، لیونل مسی، آلفردو دی استفانو، پله
نام سه بازیکن آرژانتینی، دو بازیکن برزیلی، یک بازیکن آلمانی، یک بازیکن ایتالیایی، یک بازیکن هلندی، یک بازیکن فرانسوی، یک بازیکن اسپانیایی و یک بازیکن کلمبیایی در تیم منتخب تاریخ فوتبال از نگاه اریک کانتونا دیده می شود.
ویسنته دل بوسکه: لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ است؛ او همین حالا هم از مارادونا فراتر رفته است
سرمربی سابق رئال مادرید گفت مسی در سبکی بازی می کند که دیگر در دنیای فوتبال دیده نمی شود و آن فوتبال خیابانی با تکنیک و دید خاص در زمین است.
ویسینته دل بوسکه، مربی موفق سال های گذشته رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا در گفتگو با TyC Sports در مورد فوق ستاره بارسلونا، لیونل مسی گفت:
لیونل مسی بازیکنی از کوچه و خیابان است. او دید خوب، تسلط و قدرت دریبل زنی دارد که در دنیای امروزی دیده نمی شود و او زمانی که نیاز دارد، از آنها استفاده می کند؛ یعنی نزدیک محوطه یا درون محوطه. او در حال حاضر بهترین بازیکن جهان است.
دل بوسکه در مورد مقایسه همیشگی لیونل مسی با هم وطنش دیگو مارادونا گفت:
مسی جانشین بزرگی برای دیگو مارادونا بود و فکر می کنم او همین حالا از استاد فراتر رفته است. مسی بهترین بازیکن تمام ادوار است. شاید بعضی ها این را رد کنند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.