مشاهده نسخه کامل
: فونتها فقط سیاه و سفید و خاکستری تایپ میشن!
Arash-Farvardin
22-07-2019, 21:54
سلام
امروز وقتی فوتوشاپ رو باز کردم کار کنم میبینم موقع تایپ دیگه رنگها وجود ندارن و فقط تبدیل شده به سیاه و سفید و خاکستری!یعنی مثلا وقتی روی سبز یا قرمز یا هر رنگی کلیک و انتخاب میکنم فقط والورهای متفاوتی از خاکستری بهم میده و هیچ رنگی در کار نیست.دکمهء برعکس کردن و دکمهء ریز دیفالت رو هم تست کردم ولی درست نشده.کسی میدونه دلیلش چیه و اشکال از کجاست؟
only_you
23-07-2019, 08:42
سلام
امروز وقتی فوتوشاپ رو باز کردم کار کنم میبینم موقع تایپ دیگه رنگها وجود ندارن و فقط تبدیل شده به سیاه و سفید و خاکستری!یعنی مثلا وقتی روی سبز یا قرمز یا هر رنگی کلیک و انتخاب میکنم فقط والورهای متفاوتی از خاکستری بهم میده و هیچ رنگی در کار نیست.دکمهء برعکس کردن و دکمهء ریز دیفالت رو هم تست کردم ولی درست نشده.کسی میدونه دلیلش چیه و اشکال از کجاست؟
سلام
مد رنگی صفحه ای که باز شده احیانا Grayscale نیست؟
Arash-Farvardin
23-07-2019, 21:17
سلام
نه من تغییری از اون نظر ندادم،البته قبل از این ایراد آخرین کاری که کردم اینبود که از منوی ایمیج یک عکس رنگی رو سیاه و سفید کردم همین.و بعدم که سیو کردم و خارج شدم،اما دوباره که فوتوشاپو باز کردم برای کار با فونتها و نوشتن متن روی یک عکس دیگه این اشکال پیدا شده،قبلش حتی با فونتها هم کاری نکرده بودم...مرسی از جواب
Arash-Farvardin
23-07-2019, 22:41
ایا دکمه ای برای ریست کردن حالت گری اسکیل وجود داره؟..شک کردم نکنه وقتی نبودم کسی با سیستم کار کرده باشه و ستینگ چیزیو دست زده باشه...راهی هست بشه ریستش کرد؟...ممنون
Arash-Farvardin
25-07-2019, 21:38
سلام.مشکل مشخص شد.آخرین کاری که انجام داده بودم Grayscale کردن یک عکس رنگی بود و همونو با فورمت Jpeg. سیو کرده بودم.و روی این عکس نمیشد با فونت رنگی متنی رو نوشت...راه حل من این بود:عکس رو بصورت Black&White درآوردم و با همون فورمت سیو کردم.حالا میتونم با فونت رنگی روش کار کنم...ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.