ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری در ویندوز 10 فکس ارسال کنم؟

Free Spirit
21-07-2019, 09:27
سلام

من سالها قبل در ویندوز XP که مودم روی مادربرد نصب می شد فکس زده بودم ولی الان که دیگه اون مودمهای قدیمی ور افتاده و ویندوز 10 دارم نتونستم فکس ارسال کنم و میگه باید یک مودم رو شناسایی کنه در حالیکه الان من مودم نصب شده رو مادربرد ندارم و مثل همه مودم و روتر بیرون از کیس کامپیوتر هست. حالا تو این شرایط چطوری باید در ویندزو 10 فکس ارسال و دریافت کرد؟

ممنون

dione
31-07-2019, 13:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با فکس مودم اکسترنال

sdfssdfs
03-02-2020, 09:27
سلام یه سرویس های اینترنتی هم هستند که با خرید بسته بدون نیاز به مودم و فکس و اینها میتونینی فکس ارسال کنین

CORTANA
29-06-2020, 11:19
سلام
من سالها قبل در ویندوز XP که مودم روی مادربرد نصب می شد فکس زده بودم ولی الان که دیگه اون مودمهای قدیمی ور افتاده و ویندوز 10 دارم نتونستم فکس ارسال کنم و میگه باید یک مودم رو شناسایی کنه در حالیکه الان من مودم نصب شده رو مادربرد ندارم و مثل همه مودم و روتر بیرون از کیس کامپیوتر هست. حالا تو این شرایط چطوری باید در ویندزو 10 فکس ارسال و دریافت کرد؟
ممنون

درود

درایور سیستم را فقط از طریق Device manager خود ویندوز آپدیت کنید (مخصوصا درایور فکس و پرینت)

:»:»:»