مشاهده نسخه کامل
: خرید لبتاب گیمیتگ توپ
دوستان من میخوام یک لبتاب گیمینگ توپ بخرم تا 50 تا هم بودجه دارم میخوام هر بازی رو 4k و الترا بازی کنم بین msi و asus موندم لطفا کمک کنید
italodance
20-07-2019, 08:17
50 تا برای بازی؟
وضع مردم رو ببین. اخه بازی به چه درد میخوره برو بیرون کار کن :n04:
Xx Hossein xX
20-07-2019, 12:57
دوستان من میخوام یک لبتاب گیمینگ توپ بخرم تا 50 تا هم بودجه دارم میخوام هر بازی رو 4k و الترا بازی کنم بین msi و asus موندم لطفا کمک کنید
پیشنهاد میکنم با همین بودجه (شایدم 10 تومن بیشتر) سیستم دسکتاپ بگیرید خیلی بیشتر و بهینه تر از پولتون استفاده میشه.
ممنون منتها چون تو سفرم به لبتاب نیاز دارم خوشخال میشم از راهنماییتون سود ببرم
Xx Hossein xX
21-07-2019, 09:32
خب انتخاب ها برای این بودجه زیاد سخت نیست. وارد یک سایت بشید و گرونترین رو بخرید :n02:
ASUS ROG ZEPHYRUS S GX701 i7 24 1TB 8GB RTX 2080 with Pack
همه چیزش عالیه فقط صفحه نمایش 1080 هست با رفرش ریت 144 + Gsync.
ولی توانایی اجرای بازی 4k رو خیلی راحت داره ولی باید به مانیتور جداگانه وصلش کنید. (البته لپتاپ های گیمینگ خیلی کمی با صفحه نمایش 4k موجود هست)
وزنش هم خیلی عالیه که برای این مشخصات سخت افزاری میشه گفت شاهکاره.
محمد7966
21-07-2019, 10:18
برید دیجیکالا و رزولویشن رو بذاریید روی 4k براتون چندتا لبتاب میاره ولی اصلا موجود نیست تو دیجیکالا.شاید مجبور باشید همون مدل رو تو گوگل بزنید ببینید سایتهای دیگه دارن یا نه.یا حضوری برید بخرید.
اما اگر یه سطح پایین رزولویشن رو انتخاب کنید لبتابهای دیگه ای رو میتونید بخرید از برند hp و با قیمت 32 میلیون
mohsenP3000
21-07-2019, 12:31
سلام.
بودجه رو اگر حدود 2.5 میلیون افزایش بدید از برند asus GX701 می تونید تهیه کنید.
مشخصات اونی که الان موجوده
Nvidia GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 (base: 990 MHz, Boost: 1230 MHz; TDP: 90W)
Intel Core i7-8750H Hexa-Core processor
17.3” 144Hz 3ms Pantone validated FHD display with NVIDIA G-SYNC
16GB DDR4 2666MHz RAM | 1TB NVMe PCIe SSD (Hyper drive) | Windows 10 Professional
Smaller-than-standard form Factor only 0.74” (18.7mm) thin
Reduced temperature compared to conventional cooling design Due to ROG-exclusive active Aerodynamic system and 12V fans. Increased longevity with anti-dust technology
Gpu switch mode: switch between integrated and discrete graphics for increased battery life or powerful gaming performance
802.11AC Wave 2 Gigabit Wi-Fi
Per-key aura Sync RGB keyboard with separate volume roll key
Detachable/external 1080P 60Hz webcam
سلام.
بودجه رو اگر حدود 2.5 میلیون افزایش بدید از برند asus GX701 می تونید تهیه کنید.
مشخصات اونی که الان موجوده
Nvidia GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 (base: 990 MHz, Boost: 1230 MHz; TDP: 90W)
Intel Core i7-8750H Hexa-Core processor
17.3” 144Hz 3ms Pantone validated FHD display with NVIDIA G-SYNC
16GB DDR4 2666MHz RAM | 1TB NVMe PCIe SSD (Hyper drive) | Windows 10 Professional
Smaller-than-standard form Factor only 0.74” (18.7mm) thin
Reduced temperature compared to conventional cooling design Due to ROG-exclusive active Aerodynamic system and 12V fans. Increased longevity with anti-dust technology
Gpu switch mode: switch between integrated and discrete graphics for increased battery life or powerful gaming performance
802.11AC Wave 2 Gigabit Wi-Fi
Per-key aura Sync RGB keyboard with separate volume roll key
Detachable/external 1080P 60Hz webcam
الان رو دست این لبتاب دیگه نیست؟؟؟ اخه شنیدم 2080 ti راندمان بهتری داره یا لبتابی که i9 باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه گيم باز هستيد استفاده از لپ تاپ براي گيم يه شوخي بيش نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
shaahani
22-07-2019, 13:00
استفاده از لپتاپ برای گیم، بیشتر شبیه یک شوخی میمونه اما اگه میخوای حتما لپتاپ باشه میتونی اینو بخری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsenP3000
22-07-2019, 18:46
الان رو دست این لبتاب دیگه نیست؟؟؟ اخه شنیدم 2080 ti راندمان بهتری داره یا لبتابی که i9 باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
تو زمینه لپ تاپ و سیستم من تجربه زیادی دارم.
ببینید برند های زیاد و بهتری هست که تو ایران نیست یا شدیدا قیمت بالاتری داره و باید سفارش بدید تا بیاد.
این مدل الان بهترین مدل موجود در بازار کل ایران هست. از هر لحاظ از همه لپ تاپ های موجود بهتره از همه برند ها بهتره. i9 رو هم بخواید هست ولی با قیمت حدود دو برابر و حداقل 1 ماه فرصت برای تحوویل سفارش.
این مدلی که گفتم با گارانتی سازگار هست.
تو انتخاب این مدل شک نکن. 2.5 میلیون گرون تره ولی شدیدا بهتر از هرچی که معرفی کنن.بازم مدل خاصی اگر می خوای بهم بگو قابل تهیه هست
ممنون عزیزم فقط امروز بنجمارکای یوتوبو میدیم زیادی تفاوتی بین i9 و i7 نبود یارو میگفنت پولتونو پای i9 هدر ندید. نظر شما چیه؟
؟
mohsenP3000
23-07-2019, 19:23
ممنون عزیزم فقط امروز بنجمارکای یوتوبو میدیم زیادی تفاوتی بین i9 و i7 نبود یارو میگفنت پولتونو پای i9 هدر ندید. نظر شما چیه؟
؟
8750 h یه سی پی یو خیلی خوب هست.
به نظرم الان تا همین مدل هست با قیمت مناسب سریع بخر.
به نظر منم فرق چندانی ندارند هرچند که عاشق i9 هستم ولی واقعا قیمت سرسام آور دو برابری اون ارزش نداره.
بعد این مدل ها که میاد چون محدود وارد می شن و مشتری زیاد دارن یا سریع تموم می شن یا خیلی گرون الان RTX 2080 واقعا بی نظیره تو یوتیوب یه سرچی کنید ببینید چه غولی هست.
:n16:
دوست عزیز ممنونم واقعا به حرفتون پی بردم که لبتاب بدرد گیمینگ نمیخوره لطف میکنید یک سیستم براممعرفی کنید خودم فقط میدونم قفط RTX 2080TI بهترین گرافیک دنیاس از CPU و غیره سر در نمیارم لطف کنید برام معرفی کنید مثلا چه هاردی بگیرم چه پاوری چه مانیتوری و از این دست مسائل هدفمم 4K و 60 فریم گیمینگ هستش
راستی بهتر نیست CPU Core i7 8700K رو بخرم ؟
shaahani
24-07-2019, 01:59
اینجا من یک سیستم معرفی کردم، برو همون رو بگیر و بجای گرافیکش یک 2080TI بنداز روش تا پرواز کنه
سه برابر اون لپتاپ صد ملیونی که گفتم کارایی داره
دوست داشتی میتونی رمش رو 64 گیگ کنی اما 32 هم کافیه
فکر نکنم دیگه بخوای انقدر هزینه کنی و بخوای دوتا 2080TI بندازی کنار هم، اما اگه بخوای دوتاییش کنی باید کلا یک لیست جدید بنویسی
mohsenP3000
24-07-2019, 21:55
دوست عزیز ممنونم واقعا به حرفتون پی بردم که لبتاب بدرد گیمینگ نمیخوره لطف میکنید یک سیستم براممعرفی کنید خودم فقط میدونم قفط RTX 2080TI بهترین گرافیک دنیاس از CPU و غیره سر در نمیارم لطف کنید برام معرفی کنید مثلا چه هاردی بگیرم چه پاوری چه مانیتوری و از این دست مسائل هدفمم 4K و 60 فریم گیمینگ هستش
سیستم خوب هم خواستی موجوده گرافیک 2080 معمولی. رم 64. 2 تا ssd 1 ترا سامسونگ یکی m2 یکی sata 970 pro.
mohsenP3000
25-07-2019, 08:16
RTX 2080 TI oc از برند MSI هم هست ولی خیلی گرون. حباب داره
اتفاقا میخواستم همینو بخرم لااقل یه چن سالی بیمه کنه سیستم رو قیمتش ظاهرا 23 تاس
از وقتی که میزارین خیلی ممنونم
mohsenP3000
26-07-2019, 10:15
اتفاقا میخواستم همینو بخرم لااقل یه چن سالی بیمه کنه سیستم رو قیمتش ظاهرا 23 تاس
از وقتی که میزارین خیلی ممنونم
سلام خیر قیمت گرافیکی که گفتم از برند MSI حدود 43 بود تا دیروز.
از برند ASUS حدود 35.
مدل رو دقت کنید 2080 ti
2070 نیست.
البته اعلام کنم که من فروشنده یا تامین کننده یا .... نیستم صرفا جهت راهنمایی گفتم بهتون. بازم برید بازار یا هرجا که می دونید. قیمت 23 کسی بهتون داد رو هوا بزنید. چون حتی حباب قیمت هم بترکه قیمت نهایتا روی حدود 30 بیاد. که مطمئنا اون موقع هم این مدل ها ناموجود می شن تا گرون باقی بمونن.
عذر میخوام مگه منظورتون همین نیست؟
mohsenP3000
27-07-2019, 08:42
عذر میخوام مگه منظورتون همین نیست؟
خیر این نیست.
این مدل دقیقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی هم که دادید قیمت گیگا رو خیلی خوب زده. واقعا عالیه. ولی ایسوس اون مدلی که گفتم نبود.
برای اون هم بهتون لینک می دم.
mohsenP3000
27-07-2019, 12:25
خیلی ممنون میشم
خواهش می کنم اینم ایسوس
بازم قیمتش معقول میزنه انگار
خیلی عذر میخوام میتونید یک ویدیو از مقایسه این دوتا کارت گرافیک تو بازیا بزارید تو یوتوب چیزی گیرم نیومد
geforce rtx 2080 ti duke 11g oc vs ASUS DUAL-RTX2080TI-O11G
mohsenP3000
28-07-2019, 11:38
بازم قیمتش معقول میزنه انگار
خیلی عذر میخوام میتونید یک ویدیو از مقایسه این دوتا کارت گرافیک تو بازیا بزارید تو یوتوب چیزی گیرم نیومد
geforce rtx 2080 ti duke 11g oc vs ASUS DUAL-RTX2080TI-O11G
قطعا چنین مقایسه ای انجام نمی شه.
msi مدلی که گفتم قطعا حرفه ای تره.
موجودی کل کشور فکر کنم کمتر از 10 الی 12 عدد باشه. با شرکت ماتریس تماس بگیرید ببینید کدوم نمایندگی شون موجود دارن. احتمالا بخاطر قیمت دلار اصلا نفروشن و احتکار کنن.
mohsenP3000
28-07-2019, 13:02
بعلله 38 ملیون ناقابل!!
الان برای کار حرفه ای خودمون rtx 6000 استفاده می کنیم. قیمتش 140 تومنه.
پول ماست که بی ارزش شده متاسفانه.
38 میلیون هم خیلی خوب قیمت دادن. اگر 100% همین مدل Duke باشه.
یا للعجب محمود حسن چه کردید با ما خدایتان نیامرزد:n34:
یا للعجب محمود حسن چه کردید با ما خدایتان نیامرزد:n34:
سلام هر لپتاپ یا سیستمی بخوای از امریکا میتونم برات بیارم زیر قیمت ایران.
50 تا برای بازی؟
وضع مردم رو ببین. اخه بازی به چه درد میخوره برو بیرون کار کن :n04:
واقعا خوب گفتی:biggrin:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.