PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل صفحه ابی

majidlovio
20-07-2019, 04:02
سلام
رایانه من داعم صفحه ابی نشان میده
با نرم افزار بلو اسکرین فهمیدم مربوط میشه اکثرا به فایل
ntoskrnl.exe
البته نرم افزار میگه چندین فایل دیگه که مربوطن به فایل ntoskrnl.exe باعث میشن مثل کارت گرافیک . کارت صدا ....
من فکر کنم مموریه چون در بایوس تست کردم گفت مشکل داره .
مادربرد من tp45hp است و ویندوز 7 پک 1
لطفا بگید اگه مموری خرابه چی بخرم و قیمت.

radarz
20-07-2019, 06:27
ممكنه با تعويض ويندوز هم مشكل حل بشه هميشه اين بلو اسكرين براي سخت افزار نيست ، براي رم هم اگر اسلات مادربورد داره جاشو عوض كنيد ببينيد مشكل حل ميشه

ksra
20-07-2019, 10:27
سلام
رایانه من داعم صفحه ابی نشان میده
با نرم افزار بلو اسکرین فهمیدم مربوط میشه اکثرا به فایل
ntoskrnl.exe
البته نرم افزار میگه چندین فایل دیگه که مربوطن به فایل ntoskrnl.exe باعث میشن مثل کارت گرافیک . کارت صدا ....
من فکر کنم مموریه چون در بایوس تست کردم گفت مشکل داره .
مادربرد من tp45hp است و ویندوز 7 پک 1
لطفا بگید اگه مموری خرابه چی بخرم و قیمت.

سلام
این بخاطر ویروس هست و خراب میشه!!!!!!!!!!!!
رم UMAX بگیرید........

majidlovio
20-07-2019, 12:59
سلام
رم UMAX بگیرید........
چه نوع ویروسی و اسمش؟
رم 6 گیگش چنده؟
مادربرد من cpu 3.2 ghz ساپورت میکنه ولی نمیدونم چرا رم ddr2 دو کاناله فقط ساپورت میکنه!

majidlovio
20-07-2019, 13:40
ممكنه با تعويض ويندوز هم مشكل حل بشه هميشه اين بلو اسكرين براي سخت افزار نيست ، براي رم هم اگر اسلات مادربورد داره جاشو عوض كنيد ببينيد مشكل حل ميشه
از ویندوز بک اپ خوب داشتم ریستور کردم درست نشده و 4 تا اسلایت رم داره ddr2 دو کاناله جاشونو عوض کردم ولی فرقی نکرد

majidlovio
24-07-2019, 23:32
سلام
رم UMAX بگیرید........
لطفا یکی کمک کنه . تعمیرکار رم تست کرد مشکل نداشته!

majidlovio
25-07-2019, 01:47
ابتدا دمای cpu‏ بالا بود ۹۰ به بالا خمیر فن زدم درست شد اما نمیدونم درسته که cpu‏ با قدرت ۳.۲ گیگا هرتز به صورت مداوم با تمام قدرت ۳.۲ کار کنه؟؟
البته با usage‏ خیلی کم؟؟

ksra
25-07-2019, 09:32
ابتدا دمای cpu‏ بالا بود ۹۰ به بالا خمیر فن زدم درست شد اما نمیدونم درسته که cpu‏ با قدرت ۳.۲ گیگا هرتز به صورت مداوم با تمام قدرت ۳.۲ کار کنه؟؟
البته با usage‏ خیلی کم؟؟

سلام
خیر ویندوز 7 فقط از 1.2 گیگاهرتزش استفاده میکنه و بقیش خالی .......
موفق باشید

majidlovio
25-07-2019, 11:04
سلام
موفق باشید
شما میدونی چرا اینطوره؟
میشه درست کرد؟ تو هنگام بوت صفحه ابی میاد.
majidlovio
25-07-2019, 14:18
همین الان با تعمیرکار صحبت کردم میگفت از پاور سوخته ولی یادم رفت بپرسم اشکال cpu‏ رو ممکنه با کم شدن ولتاژ مصرف cpu‏ بره رو ۳ گیگاهرتز؟؟
میشه پاور تعمیر کرد ؟ پول خرید ندارم.

majidlovio
25-07-2019, 20:56
تو این فروم همین ۲ نفر بودن فعالیت میکنن؟!

majidlovio
25-07-2019, 23:10
سلام
موفق باشید
پاورم عوض کردیم!
اصلا بعضی اوقات صفحه بایوس نمیاد!
لطفا پست های قبلیو بخونید.
چند نفر تو این فروم هستن! فقط ۲ نفر!

ksra
26-07-2019, 00:03
پاورم عوض کردیم!

سلام
ببین 15 دقیقه اون باطری بایوست رو جدا کن و دوباره بزن (تنظیمات بایوست ریست بشه )
الکی پاور عوض کردی
ویندوزتم عوض کن یعنی کلا سیستمت رو از نظر نرم افزاری نو کن
بابا چند بار بگم سیستمت رو با آنتی ویروس بروز اسکن کن و بعد ویندوز نصب کن اطلاعات مهمت رو تویه پارتیشن دیگه
بریز
درضمن بکاپ فایده نداره چون فقط اطلاعات و تنظیمات رو بر میگردونه و به فایل بوت کاری نداره
موفق باشید

majidlovio
26-07-2019, 00:34
سلام
موفق باشید
پاورم عوض کردیم!

ksra
26-07-2019, 11:58
پاورم عوض کردیم!
سلام
باطری بایوس سخت افزاریه دوست عزیز رو مادر برد هست .
اول بایوس رو ریست کنید بعد دوباره ویندوز نصب کنید
موفق باشید

majidlovio
26-07-2019, 16:21
سلام
باطری بایوس سخت افزاریه دوست عزیز رو مادر برد هست .
اول بایوس رو ریست کنید بعد دوباره ویندوز نصب کنید
موفق باشید
Ksra‏ جان ممنون به خاطر کمکت
بایوسو ۱۵ دقیقه در اوردم فرقی نکرد. هارد قطع کردم گفتم شاید از بوتش باشه که گفتی فرقی نکرد.
۷-۸ تا خازن سیاه باد کرده.
اخرین بار که فعالیت cpu‏ رو دیدم با رستور بک اپ ۲ ماه قبل داشت با
قدرت تمام ۳ گیگا هرتز کار میکرد.
ممکنه این مشکلم از خازن باشه؟
لطفا به یک متخصص که تو این فروم هست بگو. ممنون.

محمد7966
26-07-2019, 17:31
Ksra‏ جان ممنون به خاطر کمکت
بایوسو ۱۵ دقیقه در اوردم فرقی نکرد. هارد قطع کردم گفتم شاید از بوتش باشه که گفتی فرقی نکرد.
۷-۸ تا خازن سیاه باد کرده.
اخرین بار که فعالیت cpu‏ رو دیدم با رستور بک اپ ۲ ماه قبل داشت با
قدرت تمام ۳ گیگا هرتز کار میکرد.
ممکنه این مشکلم از خازن باشه؟
لطفا به یک متخصص که تو این فروم هست بگو. ممنون.

مشکل از خازنهاست.خازن نباید باد کرده باشه.ولی 7-8 تا خازن بادکرده باشه یه خورده عجیبه.

majidlovio
26-07-2019, 18:37
مشکل از خازنهاست.خازن نباید باد کرده باشه.ولی 7-8 تا خازن بادکرده باشه یه خورده عجیبه.

کیس جای گرمی بوده اتاق طبقه سوم ساختمون ۳ طبقه. گرما بیشتر تابستونا.

محمد7966
26-07-2019, 18:42
کیس جای گرمی بوده اتاق طبقه سوم ساختمون ۳ طبقه. گرما بیشتر تابستونا.
بهتره مادربره رو ببرید تعمیر اگر خازن باد کرده داره.

majidlovio
26-07-2019, 21:19
بهتره مادربره رو ببرید تعمیر اگر خازن باد کرده داره.

تشکر اقا محمد عزیز
شما به نظر تعمیر کار حرفه ای هستی. شما تهرانی؟
چقدر هزینشه؟
اگه خازنا رو عوض کنید کامپیوتر کلا درست میشه؟
مثلا با تمام توان کار کردن‎ cpu ‎‏ ‏۳ گیگاهرتز ؟

محمد7966
26-07-2019, 23:28
تشکر اقا محمد عزیز
چقدر هزینشه؟
نه دوست عزیز،تعمیرکار نیستم.حرفه ای هم نیستم.یه سری اطلاعات و تجربه داریم.اینجا اگر کسی جواب بهتون نداد برید انجمن شهر سخت افزار.یه ادمینی هست بیشتر سوالات رو جواب میده.ممکنه جایی رو هم معرفی کنه برای تعمیر.
ولی شما تو شهر خودتون نشد مرکز استانتون هم میتونید کسی رو پیدا کنید تعمیر کنه.هزینه اش زیاد نمیشه چندتا خازن باید بندازه روی مادربرد.خازنها قیمت چندانی ندارن.

حالا شاید دوستان این انجمن هم تو تهران کسی رو بشناسن ولی من تهرانی نیستم نمیشناسم جایی رو.

راستی مادربردتون گارنتیش برای کدوم شرکته؟مثلا گیگابایت شرکت آواژنگ گارانتی میکنه.به نظر من بهتره بدید شرکت گارانتی و بهشون پول بدید تا تعمیر کنه.احتمال زیاد گارانتی مادربردتون تموم شده و رایگان براتون تعمیر نمیکنند ولی با پول میتونن براتون تعمیر کنند

FX
27-07-2019, 08:37
اگر خازن ها اون هم به این تعداد باد کرده حتما مراجعه به تعمیرگاه
احتمالا مشکل در مدار vrm هست

ksra
27-07-2019, 10:06
تشکر اقا محمد عزیز
چقدر هزینشه؟

سلام
ببینید خازن ها وقتی از 85 درجه سانتیگراد دماشون بگذره یا باد میکنند یا نشت میدن
اگر باد بکنند کمبود ولتاژ تو بعضی از قسمت های مادر برد پیش میاد و بایوس هم اول ولتاژ رو بررسی میکنه بعد میگه بوت شو وقتی میبینه ولتاژ از حد نیاز کمتره اون موقع دستور میده میگه بوت نشو
اگر خودت فنی هستی مادربرد رو همه چیزش رو باز کن و با هیتر دقیقا مشخصات همون خازنش رو از توپخونه بگیر و با هیتر لحیمش کن خازناش هم الکترولیت یا همون شیمیایی هست
اگر نمیتونی بهتره بدی نمایندگی بایوستار
موفق باشید

majidlovio
27-07-2019, 15:48
سلام
اگر باد بکنند کمبود ولتاژ تو بعضی از قسمت های مادر برد پیش میاد و بایوس هم اول ولتاژ رو بررسی میکنه بعد میگه بوت شو وقتی میبینه ولتاژ از حد نیاز کمتره اون موقع دستور میده میگه بوت نشو
اگر خودت فنی هستی مادربرد رو همه چیزش رو باز کن و با هیتر دقیقا مشخصات همون خازنش رو از توپخونه بگیر و با هیتر لحیمش کن خازناش هم الکترولیت یا همون شیمیایی هست
موفق باشید
خیلی ممنون
بعضی وقتا تا بوت ویندوز میاد و گاهی بایوسم نمیاد.

majidlovio
28-07-2019, 03:49
سلام
موفق باشید
اینکه پردازنده با تمام توانش ۳ گیگا هرتز کار کنه از ولتاژ کم میتونه باشه؟؟؟

majidlovio
28-07-2019, 06:12
اگر خازن ها اون هم به این تعداد باد کرده حتما مراجعه به تعمیرگاه
احتمالا مشکل در مدار vrm هست

این مدار دقیقن کجا قرار داره؟
طرف اسلات رم خازن باد کرده هست. طرف گرافیک یکی هست.
طرف چیپ و کارت صدا و کارت شبکه هست.
مادربرد biostar tp45hp

javad2015
28-07-2019, 07:00
اگه خازنا مشکل رنگن از نوع الکترولیت هستن که عمر خیلی بالایی ندارن.مادربوردای جدید از خازنای جامد نقره ای رنگ بهره میبرن.
با توجه به اینکه سوکت 775 هست یه مین دیگه بخرین.خیلی قیمتی ندارن.

majidlovio
28-07-2019, 08:01
اگه خازنا مشکل رنگن از نوع الکترولیت هستن که عمر خیلی بالایی ندارن.مادربوردای جدید از خازنای جامد نقره ای رنگ بهره میبرن.
با توجه به اینکه سوکت 775 هست یه مین دیگه بخرین.خیلی قیمتی ندارن.

لطفا یک مادربرد که ‏ddr2-ddr4 ساپورت کنه و قیمت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن باشه معرفی کنید.

ksra
28-07-2019, 09:40
لطفا یک مادربرد که ‏ddr2-ddr4 ساپورت کنه و قیمت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومن باشه معرفی کنید.

سلام
P5G41T-MLX
خودم 8 ساله دارمش تا حالا آخ نگفته
موفق باشید

majidlovio
28-07-2019, 14:24
سلام
P5G41T-MLX
خودم 8 ساله دارمش تا حالا آخ نگفته
موفق باشید
مادربرد شما الان ۸۰۰ هزار قیمتشه و باید یک رم جدیدم بگیرم
کلا ۱۲۰۰ هزار میشه

javad2015
28-07-2019, 14:46
برا خرد مادربورد باید سوکت پردازنده رو در نظر گرفت شما مین بورد سوکت 775 داری.باید دنبال جنس دست دو بگردی اگر ارزون میخوای.کلا قیمتا بالاست به خاطر ارز.
مادربوردای 775 همگی ddr2 هستن.بعضی ddr3 روشون سوار میشه ولی در باس ddr2 کار میکنه.

ksra
28-07-2019, 15:15
مادربرد شما الان ۸۰۰ هزار قیمتشه و باید یک رم جدیدم بگیرم
کلا ۱۲۰۰ هزار میشه

سلام
قطعا با 400 هزارتومن نمیتونید مادر برد خوبی بگیرید
این مادر بردی که من معرفی کردم مادر برد خوبی هست و میتونه برات خیلی زیاد عمر کنه
در ضمن رم ddr3 میخوره
4 گیگ رم کلا 250 هزارتومن قیمتشه
موفق باشید

nimahandsomboy
28-07-2019, 16:52
دوستان مانیتور میخوام بخرم

21 اینچ کافیه خروجی hdmi داشته باشه

2 تومن میتونم هزینه کنم فول اچدی باشه واید

ممنون میشم راهنمایی کنید

afceaglee2013
31-07-2019, 03:12
خیلی ممنون
بعضی وقتا تا بوت ویندوز میاد و گاهی بایوسم نمیاد.
امیدوارم تا الان مشکلتون حل شده باشه
اگه نشده با توجه به قیمت مادربورد می ارزه بیست سی تومن پول تعویض خازن بدید ببینید درست میشه یا نه
مشکل شما از چیه نمیدونم ولی چند باری باد کردن خازن رو تجربه داشتم و تقریبا همین ایرادات رو میداد بعضا خوب بوت میشد بعضا حتی تصویر هم نمیداد و ...
من بیشتر به مادربورد (احتمال زیاد همون خازن) و پاور مشکوکم که میگید پاور رو عوض کردید

بالا رفتن usage پردازنده در ویندوز بنظرم هیچ ربطی به کمو زیاد بودن ولتاژ نداره چون ولتاژ پردازنده با رگولاتورهای مخصوص تنظیم میشن و اگه دهم ولت اینور اونور باشه کار نمیکنه و ریستارت میشه یا صدمه میبینه (معمولا زیر ۲ ولته). باالا بودن usage دلیل نرمافزاری داره بگردید ببینید کدوم نرمافزار مشکل ایجاد کرده

اگه منظورتون از اینکه پردازنده با تمام توانش کار میکنه اینه که همیشه رو ۳.۲ ه و مواقع بیکاری پایین نمیاد (نه ۱۰۰٪ مشغول بودن)میتونه به تنظیمات مادربورد (یا بعضا نرمافزار های نصب شده) مربوط بشه که CpuMultiplier یا CpuRatio رو تغییر نمیده و ثابت میمونه ... دقیقا یادم نمیاد که power option ویندوز هم در این مورد دخیل هست یا نه

دمای پردازنده رو هم میتونید با coreTemp همیشه زیر نظر داشته باشید .. درسته پردازنده شما هر وقت زیادی داغ شد ریستارت میکنه ولی باز ۹۰ درجه خیلی دمای زیادیه

...
بعضی نوشته های دوستان واقعا تعجب بر انگیزه نمیدونم چه دلایلی برای حرفاشون دارن. به هر حال هر حرفی رو باور نکنید مگر از طرف کسایی زده بشه که میدونید تجربه دارن

majidlovio
31-07-2019, 19:10
امیدوارم تا الان مشکلتون حل شده باشه
اگه نشده با توجه به قیمت مادربورد می ارزه بیست سی تومن پول تعویض خازن بدید ببینید درست میشه یا نه
مشکل شما از چیه نمیدونم ولی چند باری باد کردن خازن رو تجربه داشتم و تقریبا همین ایرادات رو میداد بعضا خوب بوت میشد بعضا حتی تصویر هم نمیداد و ...
من بیشتر به مادربورد (احتمال زیاد همون خازن) و پاور مشکوکم که میگید پاور رو عوض کردید

بالا رفتن usage پردازنده در ویندوز بنظرم هیچ ربطی به کمو زیاد بودن ولتاژ نداره چون ولتاژ پردازنده با رگولاتورهای مخصوص تنظیم میشن و اگه دهم ولت اینور اونور باشه کار نمیکنه و ریستارت میشه یا صدمه میبینه (معمولا زیر ۲ ولته). باالا بودن usage دلیل نرمافزاری داره بگردید ببینید کدوم نرمافزار مشکل ایجاد کرده

اگه منظورتون از اینکه پردازنده با تمام توانش کار میکنه اینه که همیشه رو ۳.۲ ه و مواقع بیکاری پایین نمیاد (نه ۱۰۰٪ مشغول بودن)میتونه به تنظیمات مادربورد (یا بعضا نرمافزار های نصب شده) مربوط بشه که CpuMultiplier یا CpuRatio رو تغییر نمیده و ثابت میمونه ... دقیقا یادم نمیاد که power option ویندوز هم در این مورد دخیل هست یا نه

دمای پردازنده رو هم میتونید با coreTemp همیشه زیر نظر داشته باشید .. درسته پردازنده شما هر وقت زیادی داغ شد ریستارت میکنه ولی باز ۹۰ درجه خیلی دمای زیادیه

...
بعضی نوشته های دوستان واقعا تعجب بر انگیزه نمیدونم چه دلایلی برای حرفاشون دارن. به هر حال هر حرفی رو باور نکنید مگر از طرف کسایی زده بشه که میدونید تجربه دارن

سلام توجه کنید که بدون هارد بایوس نمیاد. و بک اپ کامل ری استور ۲ ماه پیشه الان.
لطفا یکی از دوستان تو تهران نمایندگی و جایی که مادربرد تعمیر کنه معرفی کنه.
ادرس و شماره تماس و سایت
مادربرد : biostar tp45hp
ممنون.

majidlovio
08-08-2019, 14:14
سلام
این مادر بردی که من معرفی کردم مادر برد خوبی هست و میتونه برات خیلی زیاد عمر کنه
در ضمن رم ddr3 میخوره
موفق باشید

من برای تعمیر خازن باد کرده مادربرد با امداد رایانه تماس گرفتم امد بررسی کرد اما هیچکاری نکرد گفت یک مادربرد جدید بگیر شما میدونی چرا خازنارو عوض نکرد؟

ksra
08-08-2019, 15:13
من برای تعمیر خازن باد کرده مادربرد با امداد رایانه تماس گرفتم امد بررسی کرد اما هیچکاری نکرد گفت یک مادربرد جدید بگیر شما میدونی چرا خازنارو عوض نکرد؟

سلام
عموما وقتی خازن باد میکنه یا ولتاژ اضافه بهش میخوره یا برعکس میشه و یا بر اثر حرارت بیش از حد باد میکنه
مادر برد شمام حتما حتما یک مشکلی داره که خازن هاش باد کرده و باید بررسی تخصصی بشه
موفق باشید

majidlovio
08-08-2019, 22:15
سلام
عموما وقتی خازن باد میکنه یا ولتاژ اضافه بهش میخوره یا برعکس میشه و یا بر اثر حرارت بیش از حد باد میکنه
مادر برد شمام حتما حتما یک مشکلی داره که خازن هاش باد کرده و باید بررسی تخصصی بشه
موفق باشید

تو یک اتاق گرم بوده افتاب به سقفش میتابیده طبقه ۳ و من رعایت نکردم روشن گزاشته بودم. حالا اگه علتش گرما در نظر بگیریم فقط تعویض ۶ خازن کافیه؟

ksra
08-08-2019, 22:46
تو یک اتاق گرم بوده افتاب به سقفش میتابیده طبقه ۳ و من رعایت نکردم روشن گزاشته بودم. حالا اگه علتش گرما در نظر بگیریم فقط تعویض ۶ خازن کافیه؟

سلام
فقط تعویضشون ملاک نیست چون باید ببینید جز گرما عللش چیه
حالا شما عوضش کنید دیدید خوبه دیگه مادربردتون رو دست نزنید چون میگید 10 سال هم کار کرده خب هر قطعه ی الکترونیکی عمر مفید داره و عمر خازن ها عموما تموم شده
موفق باشید

majidlovio
24-08-2019, 11:49
سلام
در ضمن رم ddr3 میخوره
موفق باشید

از کجا میشه خرید؟
سایت باشه بهتره.

ksra
24-08-2019, 12:20
از کجا میشه خرید؟
سایت باشه بهتره.

سلام
براتون پ.ش میکنم
موفق باشید

majidlovio
24-08-2019, 18:12
سلام
براتون پ.ش میکنم
موفق باشید

خازنارو عوض کرد تعمیرکار
اما یک خازنش نتونست مقاومت کنه فکر کنم ترکید چون یک دود سفید پاچید یا نشت کرده بوده بعد ترکیده.
کلا مثل قبل شده و ویندوز در حالت رزولیشن پایین بالا میاد. اما با رزولیشن بالا رستارت میشه.

ksra
24-08-2019, 21:15
خازنارو عوض کرد تعمیرکار
اما یک خازنش نتونست مقاومت کنه فکر کنم ترکید چون یک دود سفید پاچید یا نشت کرده بوده بعد ترکیده.
کلا مثل قبل شده و ویندوز در حالت رزولیشن پایین بالا میاد. اما با رزولیشن بالا رستارت میشه.

سلام
گرافیک آنبورده؟ خازن با ولتاژ بالا یا دمای بیش از حد یا ولتاژ معکوس میترکه
بدین کاملا مادربرد رو نمایندگیش تست کنه و هرچی خواست عوض شه عوض بشه و هرچی تعمیر خواست تعمیر بشه
موفق باشید

majidlovio
02-10-2019, 16:31
سلام
گرافیک آنبورده؟ خازن با ولتاژ بالا یا دمای بیش از حد یا ولتاژ معکوس میترکه
بدین کاملا مادربرد رو نمایندگیش تست کنه و هرچی خواست عوض شه عوض بشه و هرچی تعمیر خواست تعمیر بشه
موفق باشید

سلام دوباره
کیسو دادم تعمیر کنند یک سرویس کامل کردن پاور رو تعمیر کردن خازنها و فنها و دی وی دی در اکس پی خوب بود صدا و گرافیک و یو اس بی مشکلی نداشت تا اینکه یک بک اپ خوب داشتم از ویندوز ۷ در هنگام نصب هیچ مشکلی نبود وقتی خواست لود کنه در صفحه ولکام گیر کرد بعد از رستارت ویندوز کامل اومد اما نرم افزار که راه اندازی میکردم گیر میکرد و حالا در هنگام استارتینگ گاهی مشکل داره و خواستم اورکلاک اتومات کنم از بایوس اصلا بالا نیومد و در صفحه استارتینگ همش هنگ میکنه.
صفحه ابی میده بعضی وقتها.
در صفحه دوایس همه قطعات بدون هیچ اروری اینیبله!

ksra
02-10-2019, 21:45
سلام دوباره
کیسو دادم تعمیر کنند یک سرویس کامل کردن پاور رو تعمیر کردن خازنها و فنها و دی وی دی در اکس پی خوب بود صدا و گرافیک و یو اس بی مشکلی نداشت تا اینکه یک بک اپ خوب داشتم از ویندوز ۷ در هنگام نصب هیچ مشکلی نبود وقتی خواست لود کنه در صفحه ولکام گیر کرد بعد از رستارت ویندوز کامل اومد اما نرم افزار که راه اندازی میکردم گیر میکرد و حالا در هنگام استارتینگ گاهی مشکل داره و خواستم اورکلاک اتومات کنم از بایوس اصلا بالا نیومد و در صفحه استارتینگ همش هنگ میکنه.
صفحه ابی میده بعضی وقتها.
در صفحه دوایس همه قطعات بدون هیچ اروری اینیبله!

سلام
یه ویندوز جدید و نو 7 نصب کنید و بیخیال بک آپ شید
از من میشنوری یه مدت با اکس پی سر کن تا یه مقدار جمع کردی یه مادربرد بخر
موفق باشید