مشاهده نسخه کامل
: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 2019-2020
FC Barcelona
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه فوتبال بارسلونا
وب سایت رسمی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز فرنکی دی یونگ تست پزشکی باشگاه رو پشت سر گذاشت و به هواداران معرفی شد
63421
63420
63419
برای دیدن تصاویر در سایز اصلی کلیک کنید
فرنکی دی یونگ: رویای کودکیام به واقعیت تبدیل شد
ستاره جوان هلندی که دیروز به صورت رسمی به باشگاه بارسلونا پیوست میگوید احساس میکند در سرزمین رویاها به سر میبرد و باور نمیکند رویای کودکیاش یعنی بازی در بارسلونا، در کنار الگوی بزرگ فوتبالیاش لیونل مسی، به زودی به واقعیت خواهد پیوست.
از اینکه بالاخره به صورت رسمی بازیکن بارسا شدم خیلی خوشحالم. بازی در بارسلونا رویای کودکی من بود و حالا به آن رسیدهام. این واقعا فوقالعاده است.
با تمام وجود منتظرم که برای اولین بار روی زمین نوکمپ پا بگذارم. خیلی خوشحالم که میتوانم در کنار مسی بازی کنم، کسی که همیشه دنبالش کردهام. الگوی بزرگ من حالا همتیمیام خواهد شد.
من سبک بازی بارسا را دوست دارم. فلسفه فوتبال بارسا به آژاکس خیلی شبیه است و من فکر میکنم از بازی در بارسا لذت خواهم برد. بین بارسا و هلند همیشه رابطه قویای وجود داشته و من امیدوارم جزئی از این سنت باشم. دلم میخواهد یکی از بزرگترین بازیکنان هلندیای باشم که در بارسلونا بازی کردهاند.
تو اولین سال شهرتش خدمت رئال و پنالدو در زمین خودشون رسید. اومده به این سنت ادامه بده :)
پیراهن دوم فصل آینده تیم رونمایی شد
زبباست
یادآور دوران بازی یوهان کرایوف و به مناسبت چهلمین سال تاسیس لاماسیا
آنتوان گریزمان به بارسلونا پیوست
28 ساله
قرارداد 5 ساله
بند جدایی 800 میلیون یورو
برای این انتقال بند فسخ 120 میلیون یورویی پرداخت شد و این بازیکن از دستمزد 24 میلیون یورویی اتلتیکو مادرید گذشت
vahidreza2007
12-07-2019, 20:46
رسمی؛ آنتوان گریزمان به بارسلونا پیوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتوان گریزمان، فوتبالش را در بارسلونا دنبال خواهد کرد. بند فسخ این بازیکن، لحظاتی قبل به حساب لالیگا واریز شد و انتقال، حالتِ رسمی به خود گرفت.
طرفداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- همان طور که یک ماه قبل غیررسمی آن را در طرفداری خواندید، آنتوان گریزمان و بارسلونا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به هم رسیدند. ستاره ۲۸ ساله تیم ملی فرانسه و باشگاه اتلتیکو مادرید با پرداخت بند فسخ، راهی بلوگرانا می شود.
به گزارش وب سایت بارسلونا، بند فسخ ۱۲۰ میلیون یورویی بازیکن امروز پرداخت شد. آنتوان گریزمان قراردادی ۵ ساله تا سال ۲۰۲۴ با بارسلونا امضا کرده است. بند فسخ گریزمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ۸۰۰ میلیون یورو تعیین شده است. بارسلونا به زودی، جزئیات معارفه بازیکن به هواداران را منتشر خواهد کرد.
vahidreza2007
12-07-2019, 20:55
اشتباه عجیبِ سایت رسمی باشگاه بارسلونا در معرفی گریزمان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتوان گریزمان ستاره فرانسوی دنیای فوتبال، انتقالش به بارسلونا رسماً اعلام شد، اما معرفی پر از اشتباه باشگاه بارسلونا، سوژه رسانه ها شده است.
طرفداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- آنتوان گریزمان، ستاره ۲۸ ساله تیم ملی فرانسه و باشگاه اتلتیکو مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با پرداخت بند فسخ، راهی بارسلونا شد. امّا در خبری که وبسایت رسمی بارسلونا برای معرفی گریزمان منتشر کرده نوشته است:
گریزمان با زدن 6 گل و کسب عنوان آقای گلی رقابتها و همچنین انتخاب به عنوان بهترین بازیکن زمین در دیدار مقابل کرواسی، نقشی کلیدی را در قهرمانی فرانسه در مسابقات یورو 2016 ایفا کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این در حالی است که فینال رقابتهای یورو 2016 میان فرانسه و پرتغال برگزار شد و پرتغال قهرمان این تورنومنت شد. از طرفی آنتوان گریزمان در فینال جام جهانی روسیه 2018، مقابل کرواسی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده بود.
- - - Updated - - -
فوری؛ اتلتیکو مادرید طی بیانیهای اعلام کرد با 120 میلیون یورو، قرارداد گریزمان فسخ نمیشود! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتلتی ظاهرا قصد ندارد به راحتی با جدایی گریزمان کنار بیاید.
طرفداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- باشگاه اتلتیکو مادرید با انتشار بیانیهای اعلام کرد از طریق وکلایش پیگیر دریافت 200 میلیون یورو بابت واگذاری آنتوان گریزمان به بارسلونا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خواهد شد.
به گزارش سایت رسمی اتلتیکو مادرید، ظهر امروز وکلای آنتوان گریزمان با حضور در دفتر لالیگا، به صورت یک طرفه قرارداد این بازیکن با اتلتیکو مادرید را از طرف باشگاه بارسلونا فسخ کردند. رقم پرداخت شده 120 میلیون یورو بوده است. رقمی که اتلتی اعتقاد دارد کافی نیست چرا که در زمان توافق بازیکن با بارسلونا، بند آزادسازی او 200 میلیون یورو بوده نه 120 میلیون یورو. توافق طرفین پیش از 1 جولای امری واضح و مبرهن است.
حتی روزی که گریزمان به طور رسمی اعلام کرد اتلتیکو مادرید را ترک میکند - 14 می - هم پیش از فرا رسیدن تاریخ مورد نظر 1 جولای بود. بنابراین قرارداد عملا پیش از کاهش 80 میلیون یورویی آن فسخ شده بود. اتلتی از طریق وکلایش همین حالا مراحل قانونی پیگیری حقوق خود را آغاز کرده است.
گفتنی است اتلتی در حالی گریزمان را به اعلام زودهنگام جداییاش متهم میکند و آن را دلیلی بر فسخ زودهنگام قراردادش میداند که آن ویدیو به درخواست شخص میگل آنخل گیل مارین ضبط شد و گریزمان به هیچ عنوان قصد نداشت آنقدر زود جداییاش را رسمی کند. در واقع در ملاقاتی که بین طرفین صورت گرفته بود، روسای اتلتی به گریزمان قول داده بودند اگر تصمیمش را خیلی زود اعلام کند تا دست باشگاه برای جذب جایگزین احتمالی باز باشد، هیچ سنگی در مسیر جدایی او نخواهند انداخت. به گفته منابع موثق گریزمان هم از رفتار اتلتی به شدت ناراحت است.
vahidreza2007
12-07-2019, 20:58
علاقه بارسلونا به مدافع یوونتوس جدی شد ژائو کانسلو، مدافع پرتغالی یوونتوس مورد توجه بارسلونا قرار گرفته است.
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا قصد دارد در تابستان امسال برای تقویت خط دفاعی خود اقدام کند و اسپورت ایتالیا مدعی شد ژائو کانسلو، تبدیل به گزینه اول ارنستو والورده در بازار نقل و انتقالات شده است.
علیرغم سپری کردن یک فصل خوب در تورین، به نظر می رسد مائوریتسیو ساری تمایلی به حفظ ژائو کانسلو ندارد و این مدافع پرتغالی مورد توجه تیم های بزرگی چون بارسا، سیتی و بایرن مونیخ قرار گرفته است. گرچه در ابتدا به نظر می رسید سیتیزن ها از شانس بیشتری برای خرید کانسلو برخوردار باشند، اما عدم توافق مالی باعث بر هم خوردن توافق شد و حالا بارسلونا از موقعیت مناسبی برای جذب ژائو کانسلو برخوردار است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آبی اناری ها ابتدا قصد دارند نلسون سمدو را به فروش برسانند و به نظر می رسد اتلتیکومادرید جدی ترین مشتری او باشد. یوونتوس قصد فروش ژائو کانسلو با رقمی کمتر از 55 الی 60 میلیون یورو را ندارد و بارسلونا می تواند با فروش سمدو و تامین منابع مالی این انتقال، مدافع یوونتوس را در تابستان جذب کند. دنی آلوس، مدافع برزیلی و سابق پاری سن ژرمن که نزدیک به یک دهه برای بارسلونا بازی کرده بود نیز از دیگر گزینه های پیش روی ارنستو والورده است اما شرایط حاکی از آن است ژائو کانسلو شانس بیشتری برای پوشیدن لباس بارسا برای فصل بعد دارد.
با سه سال تاخیر یکی از ضعف های اصلی رو که تمام کننده بود پوشش دادیم
هر خبر خوبی که میاد یاد این میوفتم که والورده هنوز سرمربی تیمه :|
چقدر رسانه ها به اسم بازی علاقه دارن. هنوز نیومده GSM
حضور گریزمان در آزمایش های پزشکی بارسلونا
romantic
14-07-2019, 22:40
حس خاصی نسبت به انتقال گریزمان ندارم. هم اون مسخرهبازی فصل پیشش و هم اینکه اصلا نمیدونم کجای سیستم تیم قرار میگیره. گریزمان میتونه هم جای سوارز بازی کنه هم بال چپ. ولی همه میدونیم که توانایی اصلیش رو وقتی نشون میده که آزادانه پشت مهاجم نوک به کار گرفته بشه. یجورایی با فاصلهترین حالت ممکن از تاکتیک بارسا. مخصوصا اینکه در سالهای اخیر به گرفتن توپ در میانههای زمین و طراحی حمله/ضد حمله علاقه نشون داده و این یعنی تداخل کامل با مسی. با بودن والورده هم بعید میدونم تحول تاکتیکیای اتفاق بیفته که بتونه از تمام پتانسیل همه بازیکنها استفاده بشه. ولی خب به هرحال میدونیم گریزمان از تمام بازیکنهای فعلیمون (به جز مسی) چارچوب شناستر و گلزنتره. این خودش برای ما یه قدم مثبته. مثلا تو همین بازی برگشت CL جلوی لیورپول اگر بازیکنی مثل این داشتیم تو همون نیمه اول یه گل میزدیم و روند بازی رو به نفع خودمون میکردیم.
در هر صورت تا خودش رو در زمین نشون نده برای من انگار هنوز بازیکن بارسا نشده و تازه تو نیمفصل تصمیم میگیرم دربارهاش چطور فکر کنم. (برخلاف یکی مثل دییانگ که از همین حالا عشقه:n12:)
آقا ولی این کانسلو اگر جدی باشه خیلی خوبه. چون گویا سمدو رفتنیه. این دو فصل در ایتالیا واقعا پیشرفت کرد. فصل پیش هم بدون شک بهترین بازیکن یووه بود. حالا سوال اینجاست که چرا یووه میخواد بفروشتش :n13:
آلنیا مرام گذاشت و شماره پیراهنشو دوستانه به فرنکی داد. برخلاف بعضی تیم ها که مودریچ و هازارد به جون هم افتادن
شماره پیراهن بازیکنان
فرنکی دی یونگ 21
آنتوان گریزمن 17
مورارا نتو 13
و
کارلس آلنیا 19
گریزمان: وقتی کار انتقالم به بارسلونا تمام شد، اشک شوق ریختم
گریزمان حالا تایید میکند سران اتلتی اجازه ندادند به نحوی که دوست داشت، خداحافظی کند. او میگوید ضبط آن ویدیو بدترین بخش ماجرا بوده است!
اوضاع در این چند روز چطور پیش رفت؟
خیلی خوب. با میزان زیادی استرس! فشاری فراوان برای بردن همه چیز. میخواستم هر چه زودتر تعطیلاتم را تمام کنم و چالش جدیدم را شروع کنم. واقعیت این است که رختکن تیم استقبال بسیار خوبی از من به عمل آورد. بازیکنان، مربیان، تدارکات و پزشکان. در حال حاضر لذت میبرم و امیدوارم خیلی زود این استرس را هم کنار بگذارم و بتوانم حرف بزنم تا گریزمان همیشگی باشم.
برای ما از بیرون مشخص است که تو چند هفته پرفشار را سپری کردی. با این حال باز هم دوست داریم بدانیم روزهایت چطور گذشت و وقتی به تو گفتند کار تمام شده و بازیکن بارسلونا هستی، چه واکنشی داشتی؟
اولین کاری که کردم، به پدرم زنگ زدم و اشک شوق ریختم چون دیگر کار تمام شده بود و به بارسلونا پیوسته بودم. لحظهای که به من خبر دادند، در کنار خانواده، دوستان و بچههایم بودم و لحظه فوق العادهای بود.
حالا بازیکن بارسلونا هستی. البته ما در روزنامهها خوانده بودیم که رختکن بارسا قرار نیست استقبال چندان جالبی از تو داشته باشد و زیاد با آمدن تو موافق نبوده است. واقعیت داشت؟
نه. نه. واقعیت این است که استقبال بسیار خوبی از من شد. از حالا میدانم در صورت بروز هر گونه مشکلی، آنها برای کمک به من آماده خواهند بود. چند روز پیش با جوردی آلبا برای صرف شام به یک رستوران رفتیم. این چیزها به سازگاری هر چه زودترم با بارسا کمک زیادی میکند و باعث میشود اعتماد به نفسم بیشتر شود.
بارسا تیمی بسته که انگار پلی استیشن بازی میکند و یک رمز تقلب دارد! مسی، سوارز، دمبله، دی یونگ، گریزمان ...
تیم خوبی با بازیکنان فوق العاده داریم. پس از آن دیگر وظیفه مربی است که انتخاب کند و تصمیم بگیرد کدام یک به میدان بروند. تلاش خواهیم کرد در هر لحظه از فوتبال خودمان لذت ببریم و این لذت را به هواداران هم منتقل کنیم.
تو در بارسا با مسی بازی خواهی کرد. بازیکنی که عادت دارد آزادانه در زمین بازی کند و دیگر بازیکنان خودشان را با حرکات او وفق بدهند. این چالش را چطور میبینی؟ مطمئنا برای تو دشوار خواهد بود.
بله. چالش زیبایی خواهد بود. میخواهم ببینم مسی در تمرینات روزمره چطور کار میکند؛ اساسا چطور تمرین میکند. باید او را ببینم تا بتوانم خودم را با حرکاتش هماهنگ کنم و درون و بیرون از زمین با هم سازگار شویم. واقعا مشتاق آمدن مسی هستم. برای همه چیز آماده خواهم بود. برای هماهنگی با مسی، باشگاه و بازیکنان.
به نظر نمیرسد هیچ نگرانی بابت بازی کنار مسی و شاید ناهماهنگی احتمالی نداری. خیلی آرام به نظر میرسی...
خب من اساسا فردی هستم که خیلی زود با بقیه هماهنگ میشوم و دوستی با من کار سختی نیست. دوست دارم در کنار مردم باشم و از بودن با آنها لذت ببرم. قطعا من و مسی خیلی خوب یکدیگر را درک خواهیم کرد.
از پلی استیشنی بودن ترکیب بارسلونا میگفتیم که البته شاید نیمار هم به آن اضافه شود. بازگشت نیمار به بارسلونا و اضافه شدنش به این ترکیب، جنون آمیز خواهد بود!
بله. آمدن نیمار یعنی کار مربی برای انتخاب کردن سختتر میشود و رقابت در گروه بیشتر. واضح است که نیمار بازیکن بزرگی است. شناخت کمی از او دارم و باید ببینیم چه میشود.
کمی به عقب برگردیم. این طور به نظر میرسد که تو نمیتوانستی دلیل جداییات از اتلتی را آن طور که میخواستی، اعلام کنی. اگر الان با آنخل مارین و سرزو جلسه داشتی، چه میگفتی؟
بله ولی فراموش نکنید که ما در منزل برتا و سیمئونه درباره این مسئله صحبت کردیم. مهم ترین چیز برای من این است که سعی کردم به بهترین نحو ممکن جدا شوم. به نحوی که باشگاه خواست و به من اعلام کرد. خودم دوست داشتم مثل گودین و خوانفران جدا شوم ولی باشگاه گفت با ضبط یک ویدیو این کار صورت بگیرد. البته با بازیکنان، کادر فنی، تدارکات و بقیه خداحافظی کردم که مهم ترین چیز بود.
نگران روزی هستی که باید به واندا برگردی؟
نه. میدانم هو خواهم شد و این بخشی از فوتبال است. هواداران اتلتی خیلی مرا دوست داشتند و وقتی بازیکنی از یک تیم میرود، هوادار ناراحت میشود. درست مثل زمانی است که از سوسیداد جدا شدم. اولین بازگشتم به آنوئتا آسان نبود. با این حال برای همیشه اتلتی و سوسیداد را در قلبم خواهم داشت چون چیزهای زیادی به من بخشیدند.
اگر میتوانستی به عقب برگردی، چیزی را عوض میکردی؟
نه. چون چیزی که میخواستم این بود که بازیکنان و چولو را ببینم و خداحافظی کنم که کردم. بدترین بخش ماجرا آن ویدیو بود که البته در این رابطه کار دیگری از دست من برنمیآمد.
سیمئونه از تو تشکر کرد و گفت فراموش کردن کارهایت برای اتلتی دشوار خواهد بود...
بله همین طور است. آنها خریدهای فوق العادهای داشتهاند و با حضور چولو از حالا مطمئن هستید که تا لحظه آخر خواهند جنگید چون او این گونه است. اتلتیکو مادرید هم این گونه است. من چیزهای زیادی را مدیون سیمئونه هستم.
فکر میکنی فوتبال هم یک لیگ قهرمانان به سیمئونه بدهکار است؟
بله موافقم. آنها هر کاری که ممکن بوده را برای قهرمانی در اروپا انجام داده و میدهند. سطحی که چولو با خودش به اتلتی آورده معرکه است. چیزی که پیشتر فکرش را هم نمیتوانستید بکنید. از همه مهم تر اینکه او این سطح را حفظ کرده که خودش دشوارترین کار است. اتلتی هر روز به هدفش نزدیکتر میشود.
والورده. خیلیها شاید ندانند ولی او وقتی تو یک پسربچه در سوسیداد بودی، خواهان خریدت برای بیلبائو شده بود. درست است؟
بله. همیشه این طور به نظر میرسید که او مرا میخواهد. صحبتهای زیادی مطرح شد و بالاخره با انگیزه زیاد در کنار او هستم. والورده میتواند برای هر کاری روی من حساب کند.
بیشترین بازیهایت را مقابل رئال مادرید انجام دادهای و 8 گل هم زدی. زیاد بد نیست. طبعا در بارسلونا این چیزها ارزش زیادی دارد...
هشت گل زدم؟ نمیدانستم!
بله. البته در نیوکمپ گلی نزدی...
بله این درست است چون کار در نیوکمپ همیشه برای من دشوار بوده است. اجازه بدهید ببینیم با پیراهن بارسلونا اوضاع در این زمینه چطور پیش میرود! یک خوشحالی بعد از گل مخصوص هم برای اولین گلم در نیوکمپ مهیا کردهام. وقتی گل زدم از آن رونمایی خواهم کرد. به شما هم آن را لو نخواهم داد. ببخشید! میتوانم بگویم تکراری نخواهد بود. به یک سطح جدید در این زمینه رسیدهایم (خنده)
فرانسویهای زیادی در بارسا هستند. طبعا رختکن تیم برای تو حکم خانه را دارد...
بله. الان در تمرینات هر کاری بخواهیم انجام بدهیم، پنج نفری با هم انجام میدهیم. حتی برای غذا خوردن هم با هم هستیم. رابطه بسیار خوبی با هم داریم. وقتی میخواهیم تمرین را شروع کنیم، منتظر میمانیم تا فرانسویهای بعدی هم بیایند تا با هم شروع کنیم. فعلا برنامه این است که عثمان بتواند بهتر اسپانیایی صحبت کند!
به لحاظ بدنی آمادهای؟
بله مشکلی نیست. چند بازی تدارکاتی خواهیم داشت تا ریتم بازیام را دوباره پیدا کنم ولی آمادهام و مشکلی وجود ندارد.
بیشتر از همه با کدام بازیکن وقت میگذرانی؟ در تور ژاپن با چه کسی هم اتاق خواهی بود؟
هنوز نمیدانم اتاق تک نفری خواهیم داشت یا نه ولی مطمئنا زمان زیادی را با عثمان برای بازیهای ویدیویی خواهم گذاشت. البته بیشتر دوست دارم تنها در اتاقم بازی کنم.
سوال آخر. اهداف امسال؟
اگر از هواداران بپرسید، میگویند سه گانه. از مدیران و بازیکنان هم بپرسید جواب همین است. پاسخ من هم همین طور. ما تیم و ابزار لازم برای قهرمانی در همه جامها را داریم. برای سه گانه تلاش خواهیم کرد.
لمپارد: مقابل بارسلونا، یعنی تیمی بازی می کنیم که فراتر از یک باشگاه است
اسطوره باشگاه چلسی پس از اینکه به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد، حالا در تور پیش فصل باید به مصاف بارسلونا برود. او در مورد دیدار با غول اسپانیایی می گوید:
بارسلونا تیمی است که خاطرات زیادی از بازی مقابل آن ها دارم که برخی از آن ها خوب و برخی بد هستند. برای آن ها همیشه احترام زیادی قائل بودم چرا که وقتی مقابل آن ها بازی می کنی، به قول خودشان مقابل تیمی که فراتر از یک باشگاه است بازی می کنید و من با این شعار موافقم. باعث افتخار است که اینجا حضور داریم تا با آن ها بازی کنیم.
او همچنین اضافه می کند:
تاریخچه بازی های ما مقابل بارسلونا عظیم و حاصل آن ها نتایج متفاوتی است. بارسلونا بیشتر از ما پیروز شده است ولی فوتبال مثل زندگی است و شما پیروزی ها را بیشتر از شکست ها بخاطر خواهید سپرد. سال 2012 در نیوکمپ ما یکی از بزرگترین پیروزی های خود را بدست آوردیم و البته یکی از بهترین گل ها در تاریخ باشگاه بود که توسط رامیرز به ثمر رسید.
راکوتن کاپ 2019؛ بارسلونا 1-2 چلسی: سوپرگل راکیتیچ کافی نبود
شرح بازی دوستانه
خلاصه بازی
اخبار کوتاه
باشگاه سال مالی 2018-2019 رو با رکورد تاریخی 990 میلیون درآمد تموم کرد
پاتریک کلایورت، مهاجم سابق بارسلونا، بزودی مدیر لاماسیا میشه
ماتیس دی لیخت در اولین بازی برای یوونتوس یه گل به خودی خوشکل زد
دیدار مجدد آندرس اینیستا و داوید ویا با بازیکنان بارسلونا در ژاپن
7UP
اتلتیکو برد های ما رو بی مزه کرد. این فصل ال کلاسیکو کمتر از 5 تا بزنیم باخت حساب میشه :n02:
تیم ملی زیر 19 سال اسپانیا با شکست پرتغال در فینال قهرمان یورو 2019 شد
کاپیتان این تیم آبل رویز پدیده لاماسیا و مهاجم فعلی بارسلونا B بود
نمایندگان باشگاه در لیست نامزدهای جایزه The Best فیفا .
رکورد کسب عنوان بهترین بازیکن زمین از سال 2011
لیونل مسی 225 بار
کریستیانو رونالدو 125 بار
ادن هازارد 93 بار
فقط تبلیغات می تونست بازیکنی که هازارد هم بزاری روش به لئو نمی رسه رو نزدیک مسی نشون بده و اجازه بده جایزه کسب کنه
مالکوم با مبلغ 40 میلیون یورو بعلاوه 5 میلیون پاداش به زنیت سن پترزبورگ فروخته شد
این مهاجم 22 ساله فصل قبل با همین مبلغ اومد 24 بازی کرد و 4 گل زد
دو جام لالیگا و سوپرکاپ اسپانیا هم کسب کرد
متاسفانه فرصت بهش داده نشد
جونیور فیرپو دفاع چپ رئال بتیس رو خریدیم
22 ساله - اسپانیایی
قرارداد 5 ساله - بند آزادسازی 200 میلیون یورو
مبلغ 18 میلیون یورو ثابت و 12 میلیون متغیر اگر برای تیم ملی اسپانیا بازی کنه و در بارسلونا جام ببره
ذخیره خوب برای آلباست و اگر بدرخشه آینده این پست :V30:
جام خوان گمپر 2019
ترکیب دو تیم
بارسلونا
نتو، پیکه، اومتیتی، سمدو، آلبا، دی یونگ، راکیتیچ، ریکی پویگ، کارلس پرز، گریزمان، دمبله
آرسنال
لنو، چمبرز، سوکراتیس، مایتلند نیلز، مونرئال، ژاکا، ویلوک، مخیتاریان، اوزیل، ریس نلسون، اوبامیانگ
بارسلونا 2 - آرسنال 1
تعداد تماشاچی 98812 نفر
بهترین بازیکن زمین فرنکی دی یونگ
شرح بازی
خلاصه بازی
momo1364
06-08-2019, 12:02
مسی هفته اول احتمال زیاد از دست میده...قبل شروع بازی با ارسنال خود مسی دیگه فهمید که با وجود موجود بی مصرفی مثل والورده زدگه نباید قول قهرمانی چمپیونزلیگ بده و تمام تلاش باید خود بازیکنان داخل زمین انجام بدن و گندهایی که والورده قراره با تعویضهاش بزنه یه ج ری جمع کنن
ناپولی 0-4 بارسلونا
دیدار دوستانه
ورزشگاه میشیگان
گلزنان: لوییس سوارز (48 و 58)، آنتوان گریزمان (56) و عثمان دمبله (63)
خلاصه بازی
مچ دست "نتو" دروازه بان ذخیره جدید در تمرینات آسیب دیده و این بازیکن حدود دو ماه نمیتونه بازی کنه
دلیل بازی کامل "تراشتگن" مقابل ناپولی هم همین بوده
به احتمال زیاد "پنیا" دروازه بان خوب Barcelona B این مدت تیم رو همراهی می کنه
لیونل مسی برای اولین بار در ده سال اخیر، بازی نخست لالیگا را از دست خواهد داد
ارنستو والورده، سرمربی بارسلونا، تایید کرد که لیونل مسی در دیدار نخست بارسلونا در لالیگا، برابر اتلتیک بیلبائو غایب خواهد بود.
مسی در 9 دیدار اخیر بارسلونا در هفته اول لالیگا، موفق به زدن 14 گل شده است. او در 7 دیدار گلزنی کرده است، از جمله 5 بریس و 1 هت تریک.
واقعا نمیدونم با این همه ثروت و بازیکن خوب چرا والورده هنوز سرمربی تیمه! سه گانه هم این فصل بیاره دل خوشی ازش ندارم چون یکی دو فصل رو به باد داد. اونم تو شرایطی که حتی حریف امیدی نداشت. مسی فصل پیش غوغا کرد و عملکرد عجیب و غریبی داشت اما حریف والورده و سوتی های بازیکنای خودمون نشد. کاش لااقل سرمربی رو عوض می کردیم. از این مدیریت بعیده سرمربی بزرگ بیاره ولی ناراحتی من هوادار کم میشد.
When You Leave To Escape Messi's Shadow And Then
:n02::n02::n02:
momo1364
17-08-2019, 00:05
این سرجیو بازیکن خیلی معمولی و بیخودیه به نظر من اصلا بدرد تاکتیک خط حمله نمیخوره برعکس رافینیا باید بیشتر بازی کنه...اختلاف بازیکن اصلی و ذخیره باز هم زیاده مصدوم بشن تیمهای بزرگتر کار مارو تمام میکنن
لالیگا
اتلتیک بیلبائو 1-0 بارسلونا
خلاصه بازی
مسی به دلیل مصدومیت حاضر نبود و بعد 10 سال بازی اول رو نبردیم
باشگاه تایید کرد که توافق برای انتقال قرضی کوتینیو به بایرن مونیخ انجام شده
یک ساله
با حق خرید
یعنی حاضریم بخاطر والورده هر ستاره و جوونی رو از دست بدیم :n27:
جزئیات انتقال گفته نشده ولی در حد شایعه سود بارسلونا از معامله این مبلغه
22 میلیون حقوق یک فصل همراه مالیات که بایرن میده
15 میلیون بند پاداش لیورپول که دیگه فعال نمیشه
20 میلیون بایرن واسه قرض پرداخت میکنه
120 میلیون واسه انتقال در صورت اینکه بایرن فصل آینده بند خرید رو فعال کنه
نگاهی به ارزشمندترین هافبک های میانی جهان از نگاه ترنسفرمارکت
بعد از 76 هفته بازی یا 27 ماه رئال مادرید تونست امتیازی در جدول از بارسلونا جلو بزنه
momo1364
19-08-2019, 00:50
به لطف سردرگمی والورده و مصدومیتهایی که خودش هم فکرش نمیکرد بازی اول لالیگا باختیم.بدون مسی تبدیل میشیم به یه تیم معمولی این بارمتئو حرامزاده چقدر به آینده تیم نگاه میکنه؟؟؟کاش نیم فصل لالیگا نتیجه نگیره و اخراج بشه
گل استثنایی مسی به رئال بتیس نامزد جایزه پوشکاش فیفا شد. لئو هفت بار نامزد بهترین گل سال شده و رکورددار گل های زیبا هست.
جالبه انگار تو این زمینه هم یوفا و فیفا میخوان متفاوت باشن. گل مسی به لیورپول بهترین گل فصل اروپا نامزد نشد!
10 گل برتر رو می تونید اینجا ببینید
momo1364
20-08-2019, 01:24
دمبله هم یکماه مصدومه .. اقای والورده میخای چه ترکیبی بزاری؟ عر باختی بیاری میگی بازیکنهای اصلی نیستن اگه مربی بودی از کوتی بازی میگرفتی و الان کمک میکرد.. فقط یه اشغال عوضی هستی که یه تنه تیم به فنا میده
بر اساس نتایج یک تحقیقات علمی؛بالاخره مشخص شد لئو مسی بهتر است یا کریس رونالدو!یک ابر رایانه در مورد اینکه از بین لیونل مسی و کریستیانو رونالدو کدام یک بازیکن بهتری هستند تحقیقاتی انجام داده است.
به گزارش "ورزش سه"، این سوال سالهاست ذهن هواداران فوتبال را به خود مشغول کرده اما ممکن است در نهایت پاسخ اینکه از بین لیونل مسی و کریستیانو رونالدو کدام یک بازیکن بهتری است مشخص شده باشد. این دو فوق ستاره در سالهای اخیر بارها جوایز فردی را به خود اختصاص داده و عملکرد فوق العاده ای از خود به ثبت رسانده اند، اما همیشه این سوال در مورد اینکه از بین مسی و رونالدو کدام یک بازیکن بزرگی تری بوده وجود داشته است.
دانشمندان یک دانشگاه بلژیکی برای تجزیه و تحلیل سبک بازی این دو رقیب بزرگ فرمول هایی ارائه داده و به یک نتیجه روشن رسیده اند. اساتید کامپیوتر دانشگاه KU Leuven بلژیک ادعا می کنند فرمول قطعی ارائه داده اند که مشخص می کند کدام یک از رقبای قدیمی فوتبالیست بهتری هستند.
اساتید این دانشگاه با متخصصان داده هلندی SciSports همکاری کرده اند تا فرمولی به نام "ارزش گذاری" با "برآورد احتمالات"(VAEP) را ارائه داده و پاسخ سوالی ابدی رقابت مسی - رونالدو را بدهند. این فرمول به بررسی همه جانبه بازیکنان می پردازد و هر کاری که آنها در زمین، چه در نقش های تهاجمی و چه دفاعی انجام می دهند را زیر نظر می گیرد.
جسی دیویس، استاد این دانشگاه گفت: "ارزش یک فوتبالیست اغلب با گل و پاس گل ها تعیین می شود. اما گلزنی یک اتفاق نادر است زیرا به طور متوسط از 1600 عمل یک بازیکن در زمین یک گل به ثمر می رسد."
داده ها از فصل 14-2013 تا پایان 18-2017 در مورد عملکرد مسی و رونالدو تجزیه و تحلیل شدند و در نهایت مسی با اختلاف قابل توجهی در رتبه بالاتر قرار گرفت. ستاره آرژانتینی با نمره 1.21 در هر بازی بسیار بالاتر از نمره 0.61 رونالدو قرار گرفت.
تام دی کروس دانشجوی دکترا که در این تحقیق فعالیت کرده می گوید: "در فصول اول نمرات مسی و رونالدو بسیار نزدیک به یکدیگر بودند اما از فصل 16-2015، مسی از رقیب ابدی خود پیشی گرفته است."
نتیجه تحقیقات یک موسسه تحقیقاتی-آموزشی در بلژیک: لیونل مسی دو برابر بهتر از کریستیانو رونالدو است
این دیگه تحقیق می خواد؟ کدوم فوتبالیه که متوجه نشه. جز خواهر و مادر و ایجنت رونالدو :n02:
قدرت تبلیغات و لابی فقط این که می بینی تو سال هایی که حتی نصف مسی نبوده 4 توپ طلا برده!
خبر خوب: مسی به تمرینات برگشته
واکنش جالب توییتر رئال بتیس به بازگشت لیونل مسی به تمرینات بارسلونا
عجله نکن، لئو! مجبور نیستی به خودت فشار بیاوری!
ویرجیل فن دایک مدافع لیورپول و تیم ملی هلند در مصاحبه با تاک اسپورت از رونالدینیو :n12: به عنوان بهترین بازیکن همه دوران ها نام برد
لیست تیم برای بازی مقابل بتیس اعلام شد. مسی هفته دوم هم نیست!
دمبله و سوارز هم همینطور
بد وضعی شده
بیشترین گل ضربه آزاد در 5 لیگ معتبر اروپا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](0x0:1400x1000):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/19098014/fk_scored.png
جالبه یوونتوس دو کاشته زن برتر اروپا رو بعد از لیونل مسی داره اما واسه تبلیغات ضربات دادن کسی بزنه که دو سالی یک کاشته گل می کنه :n02:
بارسلونا 5-2 رئال بتیس
گل ها به ترتیب: آنتوان گریزمان، آنتوان گریزمان (دیدنی)، کارلس پرز، جوردی آلبا، آرتورو ویدال
شرح بازی
خلاصه بازی
آنسو فاتی 16 ساله که به زمین اومد دومین بازیکن جوان تاریخ باشگاه شد
واکنش اینستاگرامی مسی به درخشش فاتی و کارلس پرز در بازی با بتیس
مسی از نزدیک نظاره گر درخشش بازیکنان لاماسیا بود. مسی پس از بازی در حساب رسمی اینستاگرامش نوشت:
همه عالی بازی کردند. اولین سه امتیاز تیم در فصل جدید لالیگا. خیلی خوشحالم که میبینم رویای بازیکنان آکادمی به تحقق پیوست. رویای رسیدن به تیم اول و گلزنی در نیوکمپ در یک بازی رسمی.
باشگاه بارسلونا از مجسمه یوهان کرایوف در ورزشگاه نوکمپ رونمایی کرد
مسی به عنوان بهترین مهاجم و دی یونگ به عنوان بهترین هافبک سال 2019 اروپا انتخاب شدن
مطابق معمول در گروه مرگ چمپیونز لیگ قرار گرفتیم. دیگه عادی شده
بارسلونا - بروسیا دورتموند - اینتر میلان - اسلاویا پراگ
momo1364
30-08-2019, 20:53
گروه خطرناکی افتادیم میخام ببینم والورده کی اخراج میشه؟ حاضرم حذف بشیم از لیگ اروپا
ریو فردیناند: وقتی یک نفر 50 گل در طول فصل زده، نمیتوان جایزه را به فرد دیگری داد
ریو فردیناند، اسطوره منچستر یونایتد مدعی شد جایزه بهترین بازیکن فصل اروپا نباید از لیونل مسی یا کریستیانو رونالدو گرفته و به ویرجیل فن دایک داده میشد. او میگوید:
برای من جای هیچ شکی وجود ندارد که ویرجیل فن دایک هم اکنون بهترین مدافع میانی روی کره زمین است. با این حال وقتی بازیکنی در یک فصل 50 گل میزند؛ کاری که مسی کرد یا مثلا کریستیانو که امسال 3 جام برد و در جام ملی تازه طراحی شده و یک لیگ جدید تاثیرگذار ظاهر شد، نمیتوانید از آن بگذرید.
مردم میگویند: "اه، دیگر کمی خسته کننده شده که همیشه این دو نفر جایزهها را میبرند" ولی این دو آماری را در 12 تا 15 سال اخیر به ثبت رساندهاند که هرگز پیش آن دیده نشده بود.
من خودم دفاع وسط بودهام و خوشحالم که فن دایک این جایزه را برد. او لیاقتش را داشت ولی وقتی یک نفر 50 گل در طول فصل زده، نمیتوان جایزه را به فرد دیگری داد.
من پولی که به زحمت به دست آوردهام را برای تماشای یک مدافع خرج نمیکنم. بازیکنی را میخواهم که مرا سرگرم کند. کسی که مرا از روی صندلیام بلند کند و باعث شود بگویم: اوه خدای من، چه بازیکنی چه گلی. سختترین کار ممکن در فوتبال، گلزنی است.
متاسفانه جایزه تبدیل شده به قهرمان سی ال. کاری به عملکرد فردی ندارن.
جالبه تو خود انگلیس بهترین بازیکن رو از تیمی انتخاب کردن که قهرمان نشده. درستش هم همینه. برای جایزه فردی باید عملکرد فردی رو دید. حالا اگر دو عملکرد فوق العاده نزدیک داشتیم میشه به جام ها هم نگاه کرد. اما در کل جام حاصل تلاش یه تیمه.
تو همین رنکینگ امسال فن دایک 3 هم تیمی در میان 6 بازیکن برتر اروپا داره. نشون میده چقدر کیفیت مجموعه لیورپول بالا بوده. بعلاوه کلوپ که نامزد بهترین مربی ساله. مسی تو 10 نفر برتر اروپا تنهاست و مربی ش هم والورده است. با این وجود
آقای گل چمپیونز لیگ شده
آقای گل لالیگا شده
بیشتر از همه بازیکن هفته چمپیونز لیگ شده
برنده کفش طلا شده
آقای پاس گل لالیگا شده
50 بازی کرده 51 گل زده و 22 پاس گل داده
بالاترین نمره فصل رو داره
همه هم با اختلاف
به دو فینالیست سی ال 4 گل تو 3 بازی زده
دیگه باید چیکار می کرد؟
اوساسونا 2 - 2 بارسلونا؛ باز هم ناکامی در غیاب لئو مسی
شرح بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته آماری؛ آنسو فاتی با گلزنی مقابل اوساسونا، به جوان ترین گلزن باشگاه بارسلونا در تاریخ لالیگا تبدیل شد
بهترین گل فصل یوفا رو بهترین مهاجم فصل یوفا از بالای سر بهترین مدافع فصل یوفا به بهترین دروازه بان فصل یوفا زد
63430
UEFA Men's Player of the Year Award
به گزارش El Pais در قرارداد لیونل مسی بندی هست که پایان هر فصل اگه دلش بخواد میتونه جدا بشه
این بند در مورد اینیستا، پویول و ژاوی هم بوده (احترام به اسطوره)
به این میگن وفاداری.
یه بابایی بند جدایی 1 میلیارد یورویی براش گذاشتن آخرشم تیمو فروخت!
تیم زنان بارسلونا با نتیجه 9-1 اولین ال کلاسیکو تاریخ اسپانیا رو برد. هرموسو در این بازی مقابل زنان رئال مادرید که سعی کرده بودن بازیکنای بزرگ بخرن هت تریک کرد
Barcelona Femeni hit nine against Real Madrid’s CD Tacon
پائولینیو: خوشحالم که بخشی از تاریخ بارسلونا بودم؛ هواداران از من خاطره خوبی به یاد دارند
پائولینیو، هافبک سابق بارسلونا از اینکه توانست یک فصل در این باشگاه باشد، خوشحال است.
در بارسا تمام توانم را به کار گرفتم و خوشحالم که توانستم بخشی از تاریخ چنین باشگاه فوق العادهای باشم. به نظرم هواداران هم از دوران حضور من در بارسا خاطره خوبی دارند. الان هم هر زمان بتوانم، بازیهای بارسا را تماشا میکنم. برای همیشه بارسلونا را در قلبم نگه خواهم داشت چون تجربه شگفت انگیزی بود. در آن فصل ما دو جام بردیم. خدا را شکر که توانستیم دو جام ببریم و مردم هم جامها را به خاطر میسپارند. در شرایط دشواری قرار داشتیم ولی دو جام بردیم. مثل هر تیم دیگری لحظات خوب و بعضا بدی هم داشتیم ولی در مجموع عملکرد قابل قبولی به جای گذاشتیم.
رقیب سخت رونالدو بود :D
متئو لاهوز داور دیدار بارسلونا و اتلتیکو مادرید به اشتباهش که منجر به از دست رفتن قهرمانی لالیگای 2014 شد اعتراف کرد :jealous:
Mateu Lahoz admits that with VAR Barça could have one more League
اگر VAR بود بارسلونا قهرمان لالیگا می شد
ریکاوری مسی طولانی شده. بازی والنسیا نیست و به گفته والورده به دورتموند هم بعیده برسه.
اومتیتی هم در تمرین فرانسه مصدوم شده و یک ماه و نیم نمی تونه بازی کنه.
بارسلونا 5-2 والنسیا
آنسو فاتی 16 ساله تو هفت دقیقه 1 گل زد و 1 پاس گل داد نسخه والنسیای بدون سرمربی رو پیچید
فرنکی دی یونگ هم با 100 درصد پاس صحیح بهترین بازیکن زمین شد
عه گود دی :)
دی یونگ: آنسو فاتی استعداد شگفت انگیزی دارد
فرنکی دی یونگ، هافبک بارسلونا به تمجید از آنسو فاتی، پدیده جدید لاماسیا پرداخت.
آنسو استعداد معرکهای دارد. او علی رغم سن پایینش، بسیار راحت با توپ کار میکند. او بازیکنی هیجان انگیز است و آینده درخشانی پیش رو دارد.
گفتنی است فرنکی دی یونگ در بازی مقابل والنسیا رکورد تحسین برانگیز 100٪ پاس صحیح را از خود برجای گذاشت. هر 54 پاس او سالم به مقصد رسید.
او علاوه بر این رکورد، گل زد، پاس گل داد، 3 فرصت گلزنی ایجاد کرد و 3 بار هم توپ حریف را ربود تا شبی رویایی در مقابل چشم پدرش داشته باشد.
پی نوشت: توقعات رو خیلی برد بالا :n27:
بازیکنان بارسلونا آماده سفر به آلمان برای بازی با دورتموند در لیگ قهرمانان
مهار چهار پنالتی از شش پنالتی توسط مارک آندره تراشتگن در لیگ قهرمانان اروپا
دیدار دو تیم بروسیا دورتموند و بارسلونا در دور رفت از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، در حالی با نتیجه مساوی بدون گل خاتمه یافت، که مارک آندره تراشتگن پنالتی مارکو رویس را مهار کرد.
مارک بخوبی تو خاک آلمان جلوی آلمانی ها جوابشون رو داد :n01:
لوییس از سپتامبر 2015 خارج از خونه لیگ قهرمانان گل نزده! یعنی بالای 4 سال
بعضی عیب ها واضحه ولی متاسفانه برطرفشون نکردیم
momo1364
18-09-2019, 23:00
امسال هیچ جامی نمیگیریم...حق دورتموند برد بود... این سرجیو باید نیمکت نشین بشه اصلا در حد و اندازه ترکیب ثابت نیس
momo1364
21-09-2019, 23:58
اینحرومزاده والورده باید بره..رفته ترکیب دفاعی گذاشته جلو گرانادا....دیگه ننیتونم تحملش کنم
omidscafild
22-09-2019, 00:50
رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ...
حقیقتا از اول فصل با موندن مستر حتی حال اینکه بیام 2 خط از تیم بگم هم نمونده. فقط مدیریت بارسا میتونه از کسیکه دوبار با وقاحت تمام بدترین شکست های تاریخمون رو رقم زده حمایت کنه!!!
برای من این تیم بدترین بارسای قرن 21 هست. حتی در بدترین روزای رایکارد هم اینقد تیمو بی کیفیت ندیده بودم. بی ناموسی مثل تاتا مارتینو شرف داشت به این پوکرفیس کز مغز.
120 میلیون دادیم گریزمن که مستر بذارش وینگ راست پاس به عقب بده. ای به اون تاکتیکت مستر ... خداشاهده از هیچ مربی حتی رئالی هم اینقد تنفر نداشتم که ازین بی شرف دارم.
تا شروعی جدید با مربی جدید حرفی نمیمونه ...
گرانادا 2-0 بارسلونا
شرح بازی
خلاصه بازی
در نبود لئو کمترین امتیاز 5 بازی ابتدایی از فصل 1994-1995 رو کسب کردیم. والورده رکورد 25 ساله زد!
دمبله برگشت، راکیتیچ خط خورد!عثمان دمبله ستاره فرانسوی بارسا پس از هفتهها مصدومیت به شرایط بازی رسیده و در فهرست بارسا برای بازی با ویارئال قرار گرفته است.
به گزارش "ورزش سه"، بارسا فردا شب در نوکمپ میزبان ویارئال خواهد بود. پس از شکست تلخ برابر گرانادا، آبی اناریها حالا 4 امتیاز با رئال فاصله دارند و محکوم به کسب سه امتیاز برابر زیر دریاییهای زرد هستند. ارنستو والورده فهرست بازیکنانش برای بازی فردا را اعلام کرد که در آن نام عثمان دمبله دیده میشود و ایوان راکیتیچ از این فهرست خط خورده است.
دمبله پس از بازی با بیلبائو در هفته اول مصدوم شد و دیگر نتوانست برای بارسا به میدان برود ولی به موقع خودش را برای بازی فردا رساند. او البته از روز شنبه مجوز بازی توسط تیم پزشکی بارسا را به دست آورده بود ولی با این حال در بازی با گرانادا مورد استفاده قرار نگرفت.
خط خوردن ایوان راکیتیچ و بازگشت کارلس آلنیا به فهرست نیز از سورپرایزهای والورده برای بازی فردا هستند. کارلس پرز مهاجم جوان بارسا که در بازیهای اخیر فیکس بود نیز در فهرست حضور ندارد. بارسا در این بازی آلبا را هم به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.
فهرست بارسا: تراشتگن، نتو، سمدو، پیکه، لنگله، تودیبو، جونیور، بوسکتس، دی یونگ، آرتور ملو، ویدال، سرجی روبرتو، آلنیا، مسی، سوارز، گریزمان، دمبله و آنسو فاتی.
Messi named Best FIFA Men’s Player ahead of Van Dijk and Ronaldo
مسی بهترین بازیکن سال 2019 جهان شد. والورده هم نتونست جلوش رو بگیره!
پست اینستاگرام لیونل مسی پس از انتخاب به عنوان بهترین بازیکن سال 2019 فیفا
ستاره بارسلونا جایزه خود را به اعضای باشگاه، خانواده و هوادارانش تقدیم کرد.
از بابت دریافت جایزه بهترین بازیکن مرد سال بسیار خوشحال و سپاسگزارم. می خواهم این جایزه را مخصوصا به خانواده ام، دوستانم در باشگاه، بیرون و درون زمین و همچنین تمام هوادارانی تقدیم کنم که با تشویق خود به ما کمک کردند تا روزانه کار کنیم و به اهداف خود برسیم. آغوش برای همه.
ترکیب بارسلونا مقابل ویارئال
تراشتگن
سمدو، پیکه، لنگلت، فیرپو
بوسکتس، آرتور ملو، سرجی روبرتو
مسی، سوارز، گریزمان
بارسلونا 2-1 ویارئال
گل اول: گریزمان - پاس گل: مسی
گل دوم: ملو (شوت از راه دور) - پاس گل: بوسکتس
شرح بازی
خلاصه بازی
لئو رو همون نیمه اول زدن و مصدومیت جزئی پیدا کرد
ختافه 0-2 بارسلونا
گل اول: لوییس سوارز - پاس گل: تراشتگن
گل دوم: جونیور فیرپو
اخراج: لنگلت
شرح بازی
خلاصه بازی
تراشتگن اولین دروازه بان بارسلونا شد که در لالیگا قرن 21 پاس گل میده
دمبله از ناحیه همسترینگ پای چپ مصدوم شد و احتمالا 3 هفته نمی تونه بازی کنه :n27:
بازی هایی که حتما از دست میده
اینتر میلان
سویا
دمبله از ناحیه همسترینگ پای چپ مصدوم شد و احتمالا 3 هفته نمی تونه بازی کنه :n27:
بازی هایی که حتما از دست میده
اینتر میلان
سویا
دمبله شورش را درآورده
یعنی از وقتی بارسا امده بیشتر مصدوم بوده
من که خیلی مشکوکم به این مصدومیت ها
یعنی چی
مگه میشه
مگه داریم
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
mohsen14014
30-09-2019, 07:47
Messi named Best FIFA Men’s Player ahead of Van Dijk and Ronaldo
مسی بهترین بازیکن سال 2019 جهان شد.
والورده هم نتونست جلوش رو بگیره!
:thumbsup: :thumbsup:
بارسلونا 2-1 اینتر میلان
دقیقه 3 گل لائوتارو پاس گل سانچز
دقیقه 58 گل اول سوارز پاس گل ویدال
دقیقه 85 گل دوم سوارز پاس گل مسی
شرح بازی
خلاصه بازی
اینتر بعد از 49 سال در کمپ نو گل زد
momo1364
03-10-2019, 01:00
این سرجی روبرتو رباط صلیبی چسزی پاره نمیکنه...نمیتونم تو زمین ببینمش 99 درصد پاس ها رو به عقبه.. تو کار هجومی صفره... برعکس سمدو فوق العاده بود هم در حمله هم دفاع از لحاظ سرغت هم عالیه یه موقعیت گل از حریف گرفت.برعکس لنگلت و پیکه که حسابی تو کورس جا میمونن در برابر مهاجم سرعتی..با این وضعیت تیم فکر نمیکنم لیگ قهرمانان بتونیم برسیم نیمه نهایی حتی
اینستاگرام بارسلونا: حتی GOAT (بهترین بازیکن تاریخ) هم ممکن است بهت زده شود!
momo1364
07-10-2019, 00:26
بازی با سویا بردیم ولی کم دقتی مهاجم های سویا در دقایق اول بازی چند موقعیت گل از دست داد وگرنه فکر نمیکنم با این اختلاف میباختن.بهترین بازیکن زمین به نظر من سمدو بود.این بازیکن واقعاوهم تو کار دفاع و هم حمله عاایه.دقت پاس عالی و سرعنی و با اعتماد بنفس بازی میکنه چاقعا در کلاس بارسا برعکس دمبله که فقط سرعت و تکنیک داره و دیگر هیچ
داور امشب کی بود.چه تخمی تخیلی.در یک لحظه دو نفر بارسا را با قرمز مستقیم اخراج سومی را زرد داد.فازش چی بود
بارسلونا 4-0 سویا
گل اول سوارز (برگردون)
گل دوم ویدال
گل سوم دمبله
گل چهارم مسی (کاشته)
شرح بازی
خلاصه بازی
داور امشب کی بود.چه تخمی تخیلی.در یک لحظه دو نفر بارسا را با قرمز مستقیم اخراج سومی را زرد داد.فازش چی بود
لاهوز پدرسوخته که اعتراف کرد لالیگای 2014 رو از بارسلونا گرفته
اینستاگرام بارسلونا: چمن سبز است. آب خیس است. لیونل مسی ضربه آزاد را گل می کند
ویکتور والدز به دلیل اختلاف با مقامات باشگاه از جمله پاتریک کلایورت (مدیر آکادمی) از سرمربیگری تیم زیر 19 ساله های بارسلونا کنار گذاشته شد.
سایت هواسکورد تیم منتخب هفته لیگ های اروپایی رو منتشر کرد و لئو تنها بازیکن با امتیاز 10 و با اختلاف بهترین بازیکن لیگ های معتبر اروپاست
بعد از مصدومیت طولانی بدون پیش فصل اولین بازی فیکس مقابل سویا قرار بگیری و بهترین بازی اروپا رو بکنی. محال به نظر میاد :)
عثمان دمبله به دلیل توهین به داور دو جلسه محروم شد و ال کلاسیکو رو از دست داد
جالبه دمبله اسپانیایی بلد نیست و معلوم نیست لاهوز چی شنیده گزارش داده!
بارسلونا میتونه به استیناف و دادگاه حکمیت ورزشی شکایت کنه
دادگاه عالی اسپانیا برای سران کاتالونیا حبس های طولانی در نظر گرفته و بارسلونا در اعتراض به این حکم برابر اتلتیکو در مادرید پیراهن چهارم خودشو که پرچم کاتالونیا هست می پوشه.
فدراسیون فوتبال اسپانیا ال کلاسیکو رو 2 ماه عقب انداخت!
به نتایج اخیر نگاه کنیم رئال از یه تحقیر بزرگ که صدر رو هم ازشون می گرفت فرار کرد
مصدومای سوگولی هم تا اون موقع بر می گردن.
فرصت درخشش نهایی بارسا و بارسایی هم قبل از رای گیری توپ طلا از دست رفت
نمی دونم دار و دسته بارتمئو چطور زیر بار هر چیزی می رن
ایبار 0-3 بارسلونا
گل اول گریزمان پاس گل لنگلت
گل دوم مسی پاس گل گریزمان
گل سوم سوارز پاس گل مسی
شرح بازی
خلاصه بازی
صعود موقت به صدر با گلزنی MSG
نامزد های توپ طلای 2019 فرانس فوتبال اعلام شد و بارسلونا 4 نماینده داره
لیونل مسی
مارک آندره تراشتگن
فرنکی دی یونگ
آنتوان گریزمان
ترکیب دو تیم
اسلاویا پراگ
کولار، هوورکا، کوفال، استانشو، اولاینکا، زلنی، کودلا، بوریل، سوشک، ماسوپاست، سشیک
بارسلونا
تراشتگن، سمدو، پیکه، لنگلت، آلبا، بوسکتس، دی یونگ، آرتور، مسی، سوارز، گریزمان
اسلاویاپراگ 1-2 بارسلونا
خلاصه بازی
شرح بازی
نکات آماری
مسی اولین بازیکن تاریخ لیگ قهرمانان شد که 15 فصل متوالی گل می زنه
اسلاویا پراگ 22 شوت سمت دروازه بارسلونا زد و تراشتگن با 6 سیو موفق نقش مهمی تو برد داشت
سوارز از سپتامبر 2015 مقابل رم خارج از خانه در لیگ قهرمانان گل نزده، 19 بازی!
رسمی؛ پیشکسوتان بارسلونا و لیورپول در دیداری خیرخواهانه در آنفیلد به مصاف هم میروند
پس از دیدار مقابل منچستر یونایتد در سپتامبر 2017، این بار نوبت به لیورپول و آنفیلد رسید تا میزبان بازی خیرخواهانه دیگری با حضور بازیکنان اسبق بارسا باشند.
قرار است درآمدهای حاصل از این بازی در اختیار بنیاد خیریه لیورپول قرار بگیرد تا صرف بهبود وضعیت محرومترین کودکان حاضر در این بندر شود. بنیاد خیریه لیورپول البته بخشی از درآمدها را به بنیاد خیریه بارسلونا پرداخت خواهد کرد.
گفتنی است تاکنون حضور بازیکنانی چون فرناندو تورس، لوییس گارسیا، یرزی دودک، ادگار داویدز و پاتریک کلایورت در این بازی قطعی شده است. دیداری که روز 28 مارس در آنفیلد برگزار خواهد شد.
بارسلونا 5-1 رئال وایادولید
خلاصه بازی
شرح بازی
مسی 50 مین گل کاشته فوتبالش رو زد و با 2 گل و 2 پاس گل نمره کامل 10 از سایت هو اسکورد دریافت کرد
Reza31001
30-10-2019, 15:26
گل های دیشب مسی نمودی از یه بازیکن بااستعداد در فوتبال بود
ولی پاس گل هاش(چه دوتایی که گل شد و چه چندتایی که نشد) دوباره بهمون نشون فوتبال چی هست اصلا!
در 5 سال احیر لیونل مسی به تنهایی 20 کاشته رو تبدیل به گل کرده. بیشتر از تمام تیم های 5 لیگ معتبر اروپا.
رتبه دوم یوونتوس با 15 گل کاشته
رتبه سوم رم، پاریس و لیون با 14 گل کاشته
یووه بیچاره اگه کاشته هاش رو داده بود این مدت همون پیانیچ و دیبالا بزنن وضع به مراتب بهتری داشت. کریستیانو رونالدو 24 ضربه آزاد 0 گل!
momo1364
02-11-2019, 20:34
این والورده کی اخراج میشه؟؟؟سرجی روبرتو هروقت ترکیب اصلی نیس ما بهتربازی کردیم..فرصت سوزی لالیگا داره زیاد میشه..فقط امسال شانس اوردیم ریال و اتلتیکو هم متزلزل هستن وگرنه کار تمام بود
لوانته 3-1 بارسلونا
مسی
خلاصه بازی
شرح بازی
والورده: این فقط یک شکست است :|
M E S S I
05-11-2019, 10:15
والورده: این فقط یک شکست است :|
:n29::n29::n29::n29::n29::grrr::grrr:
M E S S I
05-11-2019, 17:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](_brfootball)_•_inst agram_photos_and_videos.png
بارسلونا 0-0 اسلاویا پراک
کاش می تونستیم همونجور که مربی های رئال رو اخراج می کنیم مربی خودمون رو اخراج کنیم
صدر لالیگا و سی ال هستیم ولی به لطف ستاره ها
momo1364
06-11-2019, 00:07
این بشر خیلی پر رو شده...فقط باید مدیرعامل اخراجش کنه که متاسفانه نفهم و بدون هر گونه شعور فوتبالی هستش... امیدی نیست امسال با والورده لیگ قهرمانان مراحل بالا صعود کنیم
بارسلونا 4-1 سلتا ویگو: کلاس درس بهترین کاشته زن جهان
هت تریک مسی و تک گل بوسکتس
خلاصه بازی
شرح بازی
لئو و تراشتگن بازی رو در اوردن. تیم والورده بدون اونا افتضاحه. حتی به خوبی سالای قبلم نیستیم
قرعه کشی سوپرکاپ اسپانیا برگزار شد
بارسلونا - اتلتیکو مادرید
والنسیا - رئال مادرید
هر دو بازی و فینال در عربستان
تیم زیدان به لطف فینالیست شدن بارسلونا در کوپا دل ری و تغییر فرمت توسط فدراسیون به این رقابت ها رسید!
رونالدینیو :n12: همراه ایجنت (برادرش) به باشگاه اومده و با بارتومئو جلسه داشته
توییتر
من در خانه هستم! از خدای خود سپاسگزارم... برای چنین محبت و احترام زیادی، همیشه یک انرژی باورنکردنی دریافت می کنم... یک جلسه با رئیس باشگاه داشتم و به زودی اخبار را اعلام می کنیم...
منبع سایت طرفداری
پله: مسی کامل ترین بازیکن است
این دکل بدجوری شکست! وقتی اسطوره های برزیل که دشمن خونی آرژانتین هست مجبور به اعتراف میشن دیگه حرفی نمی مونه. حق هم دارن، تو دریبل مارادونا رو پشت سر گذاشته، تو گلزنی گرد مولر رو، تو پاس گل ژاوی رو، تو بازیسازی اینیستا رو، ...
یوفا 50 بازیکن برتر سال 2019 رو معرفی کرد که نامزد قرار گرفتن در تیم منتخب هستند
مارک آندره تراشتگن
جوردی آلبا
جرارد پیکه
فرانکی دی یونگ
لیونل مسی
لیورپول 10 و سیتی 7 نماینده داره
ترکیب دو تیم
بارسلونا
تراشتگن، سرجی روبرتو، اومتیتی، لنگلت، فیرپو، بوسکتس، دی یونگ، راکیتیچ، مسی، سوارز، دمبله
دورتموند
بورکی، حکیمی، گوئررو، شولتز، پیشچک، آکانجی، هوملس، وایگل، ویتسل، برنت، رویس
سرمربی دورتموند 8 بازیکن دفاعی گذاشته!
بارسلونا 3 - 1 دورتموند
گل اول سوارز پاس گل مسی
گل دوم مسی پاس گل سوارز
گل سوم گریزمان پاس گل مسی
گل دورتموند سانچو
به عنوان صدرنشین صعود کردیم و بازی آخر تشریفاتی شد منتهی برای اینتر مرگ و زندگیه.
20 دقیقه آخر یادآور روحیه تیم والورده بود
حیف مسی، تراشتگن، ... که باید زیر دستش تلف بشن!
آزموده رو آزمودن خطاست
بارسلونا امروز 120 ساله شد :n16:
خبر دیگه اینکه مسی با اختلاف بهترین بازیساز سال 2019 شد. کفش طلا رو هم برده بود. واقعا عجیبه. مگه میشه؟ بی خود نیست بزرگان فوتبال میگن نمونه ش رو ندیدن
پی چی چی
کفش طلای اروپا
آقای پاس گل لالیگا
آقای گل لیگ قهرمانان
بهترین مهاجم اروپا
مرد سال فیفا
بهترین بازیساز جهان
اگه جایزه ای بهش نرسه قطعا بخاطر قدرت تبلیغات و نفوذ کم باشگاه هست!
عثمان دمبله از ناحیه همسترینگ مصدوم شده و حدود 10 هفته نمیتونه بازی کنه!
سایت باشگاه
mohsen14014
01-12-2019, 07:24
عثمان دمبله از ناحیه همسترینگ مصدوم شده و حدود 10 هفته نمیتونه بازی کنه!
سایت باشگاه
چه بهتر !
گریزمان بیشتر به کار میاد ، جینگولک بازی های دمبله رو هم نداره .
اتلتیکو مادرید 0-1 بارسلونا؛ باز هم صدرنشینی، باز هم مسی!
خلاصه بازی
شرح بازی
تراشتگن 3 سوپر سیو داشت که هر کدوم گل می شد سخت بود حریف اتلتیکوی دیشب بشیم. خیلی خوبه :V30:
تصویر لیونل مسی بر روی مجله فرانس فوتبال به مناسبت توپ طلای ششم وی
مبارک باشه. حتی والورده نتونست خرابش کنه. این دیگه کیه :)
6 توپ طلا و 6 کفش طلا؛ لیونل مسی رکورددار توپ طلا و کفش طلا در تاریخ فوتبال
لیونل مسی علاوه بر اینکه اولین بازیکن تاریخ است که موفق به کسب 6 کفش طلا شده، امشب با دریافت توپ طلای 2019، اولین بازیکن تاریخ فوتبال لقب گرفت که فاتح 6 توپ طلا شده است:
لئو روز شنبه قبل از بازی مایورکا در لالیگا توپ طلای ششم رو به نمایش میزاره
بارسلونا 5-2 مایورکا؛ لیونل مسی، نهایتِ خوبی ها
شرح بازی
خلاصه بازی
گل ها رو ببینید حظ کنید. این تیم رئال رو همین فصل برد
رونمایی لیونل مسی از توپ طلای ششم خود در نیوکمپ
لیونل مسی به رکورد 35 هت تریک در لالیگا رسید و با عبور از کریستیانو رونالدو رکورد دار بیشترین هتریک در لالیگا شد
لیست تیم برای بازی تشریفاتی مقابل اینتر اعلام شد
استراحت: لیونل مسی، جرارد پیکه، سرجی روبرتو
مصدومیت: آرتور ملو، جوردی آلبا، نلسون سمدو، عثمان دمبله
بازی برای اینتر فوق العاده حساس هست و برای صعود باید نتیجه ای بهتر از نتیجه دورتموند مقابل اسلاویا پراگ بگیرن
مصدومیت البا چی شد
ایا به الکلاسیکو میرسه؟
اخرین خبرها از جزییات البا چیه
کسی میدونه
اینتر 1 - 2 بارسلونا
گل اول کارلس پرز - گل دوم آنسو فاتی - هر دو بازیکن لاماسیا
فاتی با سن 17 سال و 40 روز رکورد جوان ترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان رو شکست
مصدومیت البا چی شد
ایا به الکلاسیکو میرسه؟
اخرین خبرها از جزییات البا چیه
کسی میدونه
در تمرینات شرکت کرده اما معلوم نیست به آمادگی کامل برسه
حریف های ممکن در مرحله شانزده تیم لیگ قهرمانان اروپا
تاتنهام
آتلانتا
ناپولی
لیون
چلسی
اتلتیکو و رئال بخاطر هم ملیتی بودن و دورتموند بخاطر هم گروهی بودن ممکن نیست.
قرعه کشی 4 روز دیگه انجام میشه
momo1364
12-12-2019, 00:20
بازی با اینتر بردیم اینبار رو تعویض به موقع و اوردن فوروارد درخالیکه پارسال والورده میتونست اینکارو بکنه وقتی که تیم برنده بود ولی ترسید و رفت تو لاک دفاع... فاصله نیمکت با بازیکنای اصای زیاده و در مراحل بعد یوسی ال مشکل داریم
ترکیب تیم برای بازی سخت در زمین رئال سوسیداد
ترشتگن
آلبا - لنگلت - پیکه - روبرتو
راکیتیچ - سرجیو - دی یونگ
گریزمان - سوارز - مسی
مصدومیت
آرتور ملو - عثمان دمبله
سوسیداد 2-2 بارسلونا
گل اول گریزمان پاس گل سوارز
گل دوم سوارز پاس گل مسی
آخه مگه میشه؟ پنالتی به اون واضحی رو داور ندید. یکی آویزون پیراهن پیکه شده بود یکی از پشت شارژش کرد. وار چرا بهش تذکر نداد؟ صحنه به این مهمی، پنالتی دقیقه 93 که می تونست تیمی رو برنده کنه. آدم می خواد باور کنه قصد و غرضی نیست ولی سخته!
صحنه جنجالی؛ پنالتی بارسا در آنوئتا سوخت؟(عکس)به عقیده کارشناس داوری مارکا بارسا باید دقیقه 92 به یک پنالتی دست می یافت. پنالتی ای که سرنوشت بازی را تغییر می داد.
به گزارش"ورزش سه"، دیدار تیم های بارسلونا و سوسیداد با تساوی 2-2 پایان یافت تا در آستانه ال کلاسیکو دو امتیاز حساس را از دست داده باشد. آبی اناری ها ابتدا در این بازی عقب افتادند ولی گل های گریزمان و سوارز برتری را به نام بارسا کرد اما این پایان کار نبود و ایساک دقیقه 62 روی اشتباه تراشتگن بازی را برابر کرد.
دقیقه 92 بازی، بارسلونا که برای زدن گل برتری تلاش می کرد، می توانست به یک پنالتی دست یابد. روی یک ارسال، دیگو یورنته مدافع سوسیداد با دست چپ و در حالتی نامتعادل پیراهن پیکه را کشید و مانع حرکت او شد ولی آلبرولا روخاس داور بازی اعتقادی به پنالتی نداشت. بازیکنان بارسا به شدت معترض بودند ولی حتی وی ای آر نیز روی این صحنه دخالت نکرد.
طبق ادعای کارشناس داوری مارکا، داور در این صحنه اشتباه کرد و باید برای بارسا پنالتی می گرفت. او دقیقه 12 نیمه اول یک پنالتی صحیح برای سوسیداد گرفته بود. پنالتی سوسیداد بسیار شبیه به صحنه دقیقه 92 بازی بود ولی این بار روخاس اعتقادی به اعلام پنالتی نداشت.
ناپولی - بارسلونا
با وجود اول شدن تو گروه مرگ قرعه سخت خوردیم
ناپولی لیورپول رو مرحله گروهی برده و از هر تیم دومی بیشتر امتیاز گرفته (12)
لیونل مسی برای هفتمین بار به عنوان بهترین بازیکن فصل لالیگا انتخاب شد و جایزه دیاستفانو را دریافت کرد / او جایزه پیچیچی را هم برای آقای گلی فصل گذشته دریافت کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیونل مسی: در برنابئو فضای بیشتری پیدا می کنیم و دو تیم برابر بازی میکنند؛ پر کردن جای کریستیانو رونالدو واقعا دشوار است اما هازارد هم بازیکن بزرگی است
فوق ستاره بارسلونا در آستانه ال کلاسیکو در مورد مسائل مختلفی از جمله نتایج خوب بلوگرانا در برنابئو و حضور ادن هازارد به جای کریستیانو رونالدو صحبت کرد.
ترکیب رسمی . آرتور نیست اما ویدال رو داریم غم نداربم . :n05:
omidscafild
18-12-2019, 15:46
دوستان مستند 8 قسمتی پخش شده بنام Matchday - Inside FC Barcelona که من دو قسمتشو دیدم. فوق العادس. برا همه بارسایی ها واجبه دیدنش. ازین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک میتونید ببینید.
ترکیب ال کلاسیکو
بارسلونا
تراشتگن
سمدو، پیکه، لنگلت، آلبا
سرخی روبرتو، دی یونگ، راکیتیچ
مسی، گریزمان، سوارز
نیمکت: نتو، اومتیتی، ویدال، بوسکتس، آلنا، پرز، فاتی
ریال مادرید
کورتوا
کارواخال، راموس، واران، مندی
والورده، کاسمیرو، کروس، ایسکو
بیل، بنزما
نیمکت: آرئولا، میلیتائو، ناچو، مودریچ، یوویچ، وینیسیوس، رودریگو
بارسلونا 0 - 0 رئال مادرید
تیم رو مسی، تراشتگن و دفع های پیکه می چرخه
چهار پنج موقعیت خوبمون به سوارز رسید و هیچ نتیجه ای نداشت!
چند سال باید از فرم سوارز ضربه بخوریم معلوم نیست
تا کی از والورده اونم معلوم نیست
نه نشاطی تو تیم هست نه جنگندگی نه هیجانی
ای خاک.
نکته مثبت نمایش خوب دی یانگ و بازی مسلط فاتی بود
تو برنابئو رئال بازتر میشه و بهتر حمله می کنیم
بازی امشب بی تاثیر از این جو سیاسی هم نبود
حتی شده (به نظر من) مصلحتی تساوی گرفتند دو تیم تا امشب به. صلح و آرامش سپری بشه
گرچه بازی چند لحظه ایی متوقف شد
البا که تازه از مصدومیت رها شده هنوز به اوج نرسیده
در غیر این صورت اون پاس مسی را حتما گل میکرد
که نشد
بارسلونا 4-1 آلاوز؛ یک سال دیگر "هم" با صدرنشینی به پایان رسید
گل ها: گریزمان، ویدال، مسی، سوارز (پنالتی)
شرح بازی
خلاصه بازی
نکته آماری؛ مسی برای نهمین بار، سال میلادی را با +50 گل به پایان رساند
مراسم بارسلونا برای دهمین سالروز فتح ششگانه
بارسا در سال 2009 توانست به اولین تیم تاریخ تبدیل شود که در یک سال میلادی موفق به کسب شش جام می شود. بارسا لالیگا، لیگ قهرمانان، کوپا دل ری، سوپرکاپ اسپانیا، سوپرکاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها را از آن خود کرد.
بارسلونا سال 2019 در خونه شکست ناپذیر بود
28 بازی
24 برد
4 مساوی
معبد بارسا، تنها چیزی که والورده نتونست خراب کنه
لیونل مسی در همه مسابقات رسمی ملی و باشگاهی سال 2019 موفق به ثبت 50 گل شد.
در چنین روزی
سال 2017
سانتیاگو برنابئو
برترین های لالیگا در سال 2019 .
کارلس آلنیا هافبک 21 ساله بارسا تا پایان فصل به بتیس قرض داده شد. مالدینی هم حسابی خواهانش بود اما میلان قصد خرید دائم داشت!
واقعا نمی دونم کار به کجا رسیده که ویدال از بهترین های این فصل تیم از باشگاه شکایت کرده !!! :n04::weird:
به هیچ دلیلی این کار قابل هضم نیست و خیلی از شنیدنش تعجب کردم !!! شرایط یه جوری پیش میره فکر می کنی یه عده از عمد دارن برای تیم حاشیه درست میکنن و تمرکز بازیکن ها رو از بین می برن !!! مقصر این شرایط کیه نمی دونم .
سال 2019 هم تموم شد.
63446
سایت طرفداری برترین تیم های دهه ای که تموم شد رو بررسی کرده و بارسلونا به لطف مسی با وجود مربیان کوچک در 6 فاکتور از 9 فاکتور اول هست:
- بیشترین جام
- بیشترین پیروزی
- بیشترین گل زده
- کمترین شکست
- بهترین تفاضل گل
- میانگین گل زده در هر بازی
سه آیتمی که بارسلونا اول نیست:
- کمترین گل خورده
- بیشترین درصد پیروزی
- میانگین گل خورده در هر بازی
لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثباتی که نظیر نداشته :V30:
این عملکرد فوق العاده با وجود این بدست اومده که بارسا در لیگ با مدعی های قلدر اروپا رئال، اتلتیکو و سویا هم بازی بوده و از امتیاز یکه تازی مثل بایرن مونیخ در آلمان یا پاری سن ژرمن در فرانسه برخوردار نبوده!
بارسلونا با نتیجه سنگین 83 بر 63 رئال مادرید رو در ال کلاسیکو بسکتبال شکست داد.
Barça 83-63 Real Madrid: A Classic Victory
83-63 :Defeat In The Clasico
آمار مثلث MSG در فصل جدید تا پایان سال 2019 .
36 goals
21 assists
Messi 15 goals + 9 assists
Suarez 13 goals + 8 assists
Griezmann 8 goals + 4 assists
مسی در سالی که گذشت .
دهه یا سال؟
سال . اشتباه شد :دی دبشب یه سری آمار مربوط به دهه رو می خوندم واسه همون اینجا هم اشتباه شد. :دی
بارسلونا 2010-2011 از دیدگاه Bleacher Report به عنوان برترین تیم دهه انتخاب شد .
اسپانیول 2-2 بارسلونا
19 بازی 40 امتیاز و قهرمان نیم فصل
کمترین امتیاز 10 سال اخیر رو بدست آوردیم!
آخرین بار 2008 بارسای ریکارد اینقدر کم امتیاز گرفته بود
momo1364
10-01-2020, 00:26
والورده کی باید اخراج بشه..سرجی ربرتو چرا بایدزفیکس باشه در حالیکه سمدو هست..باز مشکل تعویض داشت این حروم.... والورده...کی گورش گم میکنه این یابو علفی
از معدود بازی های خوب تیم بود اما این روزا نتیجه از همه چی مهم تر شده و والورده تو حساس ترین بازی ها یا دقایق وا میده.
معلوم نیست دیگه چیکار باید بکنه تا اخراج بشه. مونده لا لیگا رو از دست بدیم تا ناکامی کامل بشه!
آینده تیم هم به خطر افتاده. حتی بعد رفتنش طول می کشه تا تیم سر پا بشه
آمور، مدیر روابط سازمانی بارسلونا: اخراج والورده؟ چنین اتفاقی نخواهد افتاد
گیلرمو آمور، مدیر روابط سازمانی باشگاه بارسلونا به وضوح اعلام کرد که این باشگاه قصد اخراج ارنستو والورده را بعد از شکست شب گذشته مقابل اتلتیکو مادرید ندارد.
این شکست خیلی ما را اذیت کرد. باید ادامه دهیم چون فصل طولانی است. بازی های زیاد و مهمی در پیش داریم. آنچه شما در مورد والورده می گویید، اتفاق نخواهد افتاد. اگر فوتبال بازی کرده باشید، می دانید که چنین اتفاقاتی ممکن است رخ دهد، بخصوص در بازی های مهم و مقابل تیم های قدرتمند. وقتی تصور می کنید که پیروز شده اید، ممکن است شکست بخورید. به طور خلاصه، فکر می کنم در نیمه اول بازی مسلط بودیم. به حملات ادامه دادیم و دو گلی که مردود اعلام شد نشان می دهد چقدر به پیروزی نزدیک و برتر بودیم. هیچکس فکر نمی کرد که آنها برنده بازی شوند. به نظر می رسید که همه چیز تحت کنترل ماست اما آنها دو توپ روی دروازه ما فرستادند و به دو گل رسیدند.
لوییس سوارز به دلیل مصدومیت 4 ماه نمیتونه بازی کنه
اگه تغییرات مناسب داده بشه توفیق اجباریه. مدت ها خارج از فرم بود
momo1364
12-01-2020, 19:16
درست شاید امادگی همیشه نداشت ولی نیمکت ضعیفه...کی میخواد بیاد به جای سوآرز؟؟ برای لیگ قهرمانان امیدی نیست.. من حالم از سرجی ربرتو بهم میخوره...چرا مصدوم نمیشه؟؟؟ والورده باید تا اخرفصل تحمل کنیم
چند رسانه اعلام کردن بارتومئو به والورده اطلاع داده که قراردادش فسخ میشه :rolleye:
چقدر دیر ولی خدا رو شکر. الان هم هیچی نشیم به آینده امید هست
ستاره هامون تو افت بودن و هیچ بازیکن جوانی دلش نمی خواست زیر دستش کار کنه
مدیریت بارسلونا به سنت نیاوردن مربی بزرگ ادامه داد.
کیکه ستین سرمربی تیم شد. رئال بتیس رو حتما یادتون هست. سبک بازیش مالکانه و هجومیه.
مثل اینکه قرارداد 6 ماهه است و در صورت رضایت باشگاه دو سال تمدید میشه.
چند رسانه اعلام کردن بارتومئو به والورده اطلاع داده که قراردادش فسخ میشه :rolleye:
چقدر دیر ولی خدا رو شکر. الان هم هیچی نشیم به آینده امید هست
ستاره هامون تو افت بودن و هیچ بازیکن جوانی دلش نمی خواست زیر دستش کار کنه
خداوکیلی امسال هیچ جامی هم نگیریم اخراج والورده خودش جام بود چقدر عذاب داد مارو سبک بارسا رو نابود کرد
یکی از هواداران بارسلونا، تصویر توئیت رسمی اخراج والورده را قاب کرد
والورده چهارمین سرمربی تاریخ لالیگا است که از هدایت تیم صدرنشین جدول برکنار می شود.
مارک به تمرینات تیم برگشت :»
ژان کلر تودیبو مدافع 20 ساله بارسا تا پایان فصل به شالکه قرض داده شد. منابع زدن بند خرید 25 میلیون یورویی داره که خدا کنه درست نباشه!
ژاوی در کنفرانس خبری امروز تایید کرد پیشنهاد بارسلونا رو رد کرده. خدا رو شکر عقل اسطوره بیشتر از مدیریت باشگاه کار میکنه. آخه مگه چقدر تجربه مربیگری داره؟! بیاد هدایت بارسا رو بگیره دست اونم تو شرایطی که کمتر از دوگانه ناکامی محسوب میشه. آرزو داره روزی سرمربی بارسلونا بشه ولی به درستی تشخیص داده که براش زوده :n12:
momo1364
20-01-2020, 01:17
اخراج والورده واقعا دیرموقع ولی خوب بود.من موندم چرا سمدو نیمکت نشینه؟؟؟ سرجی ربرتو یه بازیکن کاملا معمولیه..چرا ستین نمیفهمه...باید بهش زمان داد
بارسلونا 1-0 گرانادا: اولین بازی و برد با ستین
گل لیونل مسی
پاس گل آرتورو ویدال
شرح بازی
خلاصه بازی
بارسا 82 درصد مالکیت توپ داشت که از سال 2011 سابقه نداشت
1005 پاس داده شد با دقت بالای 91 درصد
15 شوت هم داشتیم
والنسیا 2-0 بارسلونا
خلاصه بازی
مربی بزرگ نیاوردیم که انتظار انقلاب داشته باشیم ولی ستین مربی خوبی هم باشه حالاحالاها باید تیم والورده رو جمع کنه
momo1364
25-01-2020, 21:33
نگران مربی نیستم...باید حداقل تا پایان فصل صبر کنیم احتمالا هیچ جامی نگیریم ولی حداقل باید فرصت ترکیب جدید و خرید مهره جدید بانظر ستین بدیم.نکته مهم اینه که باید گوش راست یه مهره مثل جوردی آلبا بیاد جای این سرجی روبرتوومسخره که در حد لاماسیا هم نیست
.نمیدونم این سمدو چرا فیکس نیست عالیه روحیه حمله داره و بارسایی به تمام معناست
لیونل مسی و کوبی برایانت
آندرس اینیستا و کوبی برایانت
ناپولی حریفمون در چمپیونز لیگ بدجوری شاخه. لیورپول رو برد و دیشب یوونتوس رو. تست خوبیه
جام حذفی: بارسلونا 5-0 لگانس
گریزمان، لنگله، مسی، آرتور، مسی
شرح بازی
خلاصه بازی
لئو به رکورد 500 برد در تاریخ فوتبال اسپانیا رسید
ترکیب بارسلونا مقابل لوانته
تراشتگن، سمدو، پیکه، راکیتیچ، بوسکتس، مسی، لنگلت، گریزمان، آلبا، دی یونگ، فاتی
فعلا باید بسازیم تا مصدوما برگردن :V30:
بارسلونا 2-1 لوانته؛ درخشش مسی و فاتی برای به دست آوردن سه امتیاز خانگی، کافی بود
گل اول فاتی پاس گل مسی
گل دوم فاتی پاس گل مسی
گل لوانته روچینا
شرح بازی
خلاصه بازی
پاس گل مسی که فاتی رو با دروازه بان تک به تک کرد
لئو علاوه بر آقای گلی حالا آقای پاس گل اسپانیا هم هست
ترکیب دو تیم
رئال بتیس
روبلس، امرسون، ماندی، بارترا، مورنو، کاروالیو، گویدو، آلنا، کانالس، فکیر، ایگلسیاس
بارسلونا
تراشتگن، سمدو، جونیور فیرپو، لنگلت، اومتیتی، بوسکتس، دی یونگ، ویدال، روبرتو، مسی، گریزمان
رئال بتیس 2-3 بارسلونا؛ با پاس های طلایی مسی، هر چیزی امکان پذیر است!
شرح بازی
خلاصه بازی
لئو هت تریک پاس گل کرد و بهترین بازیکن زمین شد
با این داوری ها امسال هم کار سختی برای قهرمانی لالیگا داریم
طرف دو متر آویزون مسی بود داور و VAR انگار نه انگار
عثمان دمبله برای 6 ماه نمی تونه بازی کنه :|
منبع سایت رسمی باشگاه
momo1364
14-02-2020, 01:22
این دمبله واقعا خرید بدشانسی بود یرای ما... مخصوصا حالا که جایگزین سوارز نداریم...این ناپولی دیشب اینتر هم برد یه تیم خطرناکی هست برای ما در لیگ قهرمانان...امسال هیچ جامی نمیگیریم
این دمبله واقعا خرید بدشانسی بود یرای ما... مخصوصا حالا که جایگزین سوارز نداریم...این ناپولی دیشب اینتر هم برد یه تیم خطرناکی هست برای ما در لیگ قهرمانان...امسال هیچ جامی نمیگیریم
درسته اگه تیم پیشرفتی نداشته باشه مدعی هیچ جامی نیستیم. ولی سال های قبل رو ببین: کدوم تیم با شایستگی قهرمان اروپا شد؟ هیچ کدوم بهترین تیم فصل نبودن. لیورپول با تفاضل گل به عنوان تیم دوم گروه بالا اومد و در مرحله حذفی هم یک گل می خورد حذف می شد. در انگلیس هم تمام جام ها پشت سیتی بود. از نحوه قهرمانی رئال هم که لازم نیست بگم! عوضش بارسلونای والورده اکثر فصل رویایی بود و در بازی آخر سی ال فقط با یک گل ناکام فصل شد. شاید برعکس بهتر باشه تیم چراغ خاموش بره و اون بازی های پایانی فصل شانس بیاره خودی نشون بده.
بارسلونا 2 ختافه مادرید 1
گل اول گریزمان پاس گل مسی
گل دوم روبرتو پاس گل فیرپو
خلاصه بازی
شرح بازی
اینستاگرام مسی پس از دریافت جایزه بهترین ورزشکار سال برای اولین بار در تاریخ: دریافت این جایزه باعث افتخار من بود و بدون کمک هم تیمی ها، خانواده و دوستانم کسب آن غیرممکن بود. از همه آنها خیلی ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?_nc_ht=scontent-lht6-1.cdninstagram.com&_nc_cat=1&_nc_ohc=jJJvUuGQzFgAX_31ebc&oh=38f4b8c41339298245b72a9cf15f34bc&oe=5EE5F315
momo1364
20-02-2020, 00:14
آلبا حیف شد بد زمانی مصدوم شد و بازیهای مهمی از دست میده..کاش به جاش داگلاس کاستا یووه داشتیم چقدر خوب میشد.الان فرپو ذخیره خوبی نیس ولی چاره ای نیس.به نظر بعید میرسه کسب جام در این فصل
بارسلونا 5-0 ایبار
بارسا با ارائه نمایشی دلپذیر که مطمئنا بهترین عملکردش از زمان ورود ستین به حساب میآید، ایبار را برد و با روحیه ای عالی به سن پائولو میرود.
خلاصه بازی
خیلی خوبه از مسافرت برسی و شاهد پوکر مسی و رفتن به صدر باشی
ستین امشب با 61 سال مسن ترین سرمربی اسپانیایی تاریخ لیگ قهرمانان میشه
یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا - ترکیب دو تیم
ناپولی
اوسپینا، دی لورنزو، مانولاس، روی، ماکسیموویچ، فابیان، دمه، زیلینسکی، کایخون، مرتنس، اینسینه
نیمکت
مرت، لوپرتو، هوسای، آلان، الماس، پولیتانو، میلیک
بارسلونا
تراشتگن، سمدو، پیکه، راکیتیچ، بوسکتس، مسی، گریزمان، دی یونگ، ویدال، اومتیتی، جونیور
نیمکت
نتو، آرتور، لنگلت، پویگ، کویادو، فاتی، آرائوخو
momo1364
26-02-2020, 01:56
این فرپو در حد تیم نیست و واقعا آلبا جاش خالیه و هیچ ذخیره مطمئنی نیست به جاش از اون طرف سمدو واقعا یه سر و گردن از سرجی روبرتو بالاتره و باید همه بازیا فیکس باشه...کلا شخصیت قهرمانی چمپیونزلیگ نداره این تیم ستین و باید فقط امید به لالیگا داشته باشیم که بسختی شاید بگیریم
Demon King
26-02-2020, 02:38
این فرپو در حد تیم نیست و واقعا آلبا جاش خالیه و هیچ ذخیره مطمئنی نیست به جاش از اون طرف سمدو واقعا یه سر و گردن از سرجی روبرتو بالاتره و باید همه بازیا فیکس باشه...کلا شخصیت قهرمانی چمپیونزلیگ نداره این تیم ستین و باید فقط امید به لالیگا داشته باشیم که بسختی شاید بگیریم
تیم ستین به نظرم امیدوار کنندس. هر چند قبول دارم که یو سی ال رو معمولا مربی های بزرگ میبرن ولی، نمیشه انقدرام ناامید بود. اگه چیزی باشه که کار دستمون بده کمبود بازیکن و مصدومیتاس بیشتر.
منم به تیم امیدوار شدم. هر چی گذشت بهتر شدیم. باورم نمیشه اولین بازی کیکه ستین در لیگ قهرمانان اروپا بود. کلا مربی بزرگ می کنیم :biggrin:
واکنش آرتورو ویدال در پاسخ به توهین هواداران ناپولی به مادر وی: فورزا یووه
در دیدار رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان فصل 20-2019 دو تیم بارسلونا و ناپولی به تساوی 1-1 رسیدند. اخراج آرتورو ویدال در دقایق پایانی از جمله اتفاقات مهمی بود که میتواند در تعیین برنده این پیکار در دیدار برگشت تاثیر گذار باشد.
به گزارش توتو اسپورت، پس از اخراج ویدال از زمین، هنگام خارج شدن هافبک شیلیایی سابق یوونتوس از زمین و رفتن به تونل سن پائولو، از سمت هواداران ناپولی توهین های زیادی دریافت کرد. ویدال پاسخی کوتاه به ناپلی های حاضر در ورزشگاه که به او و مادرش توهین کرده بودند داد و گفت:
فورزا یووه!
ملاقات کیکه ستین و پپ گواردیولا پس از پیروزی منچستر سیتی مقابل رئال مادرید
شب گذشته منچستر سیتی موفق شد با شکست 1-2 رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو، گام بلندی برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بردارد.
تماشاگر ویژه این بازی، کیکه ستین و دستیارش بودند. سرمربی بارسلونا که تیمش روز یکشنبه در دیداری حساس، میهمان رئال مادرید است، از نزدیک دیدار کهکشانیها مقابل سیتیزنها را تماشا کرد. ستین شب را در هتل یورو استار مادرید سپری کرد و از قضا کاروان منچستر سیتی هم در همان هتل اقامت داشت. اتفاقات طوری رخ داد که کیکه ستین توانست دیداری با پپ داشته باشد.
طرفین پس از دقایقی خوش و بش، برای هم آرزوی موفقیت کردند. پپ از ستین درباره شرایطش در بارسا پرسید و برای او در ال کلاسیکوی یکشنبه آرزوی موفقیت کرد.
دی یونگ: میخواهم یک پیروزی 4-1 دیگر در سانتیاگو برنابئو تجربه کنم
دی یونگ می خواهد خاطرات خوبش در سانتیاگو برنابئو را دوباره تکرار کند.
آخرین حضور فرنکی دی یونگ در سانتیاگو برنابئو، مربوط به پیروزی 4-1 آژاکس مقابل رئال مادرید، در لیگ قهرمانان فصل گذشته می شود. دی یونگ امشب بار دیگر به برنابئو می رود، این بار با پیراهن بارسلونا.
دی یونگ راجع به نقشی که در ترکیب بارسلونا دارد هم گفت:
دوست دارم تا جایی که ممکن است، توپ را در اختیار داشته باشم، اما خب این چیزی است که تنها به من در زمین مربوط نمی شود. باید خودم را با شرایط تیم هماهنگ کنم. بازی که مقابل ناپولی انجام دادم، باعث شد مردم فکر کنند این فرنکی دی یونگ، بازیکنی نیست که در آژاکس و تیم ملی هلند بازی می کند.
هافبک هلندی از مسائل خارج از زمین تیم و حضور ستین گفت:
من به شخصه، زیاد از چنین مسائلی خبر ندارم. اما خب واقعیت دارد که تغییراتی در تیم به وجود آمده است. قطعا بزرگترین آنها هم روی کار آمدن ستین است. در روند جدیدی که تیم پیش گرفته، ما هر هفته ویدیو های فوتبالی در مبحث جایگیری در زمین می بینیم. اکنون ما با سیستم های مختلفی بازی می کنیم، برای مثال در بازی که مقابل رئال بتیس انجام دادیم، 2-4-4 بازی کردیم. جایی که من کنار بوسکتس در خط هافبک بودم و آرتورو ویدال در پستی هجومی تر بازی می کرد.
وی در مورد بازگشتش به سانتیاگو برنابئو عنوان کرد:
آن بازی برایم بسیار خاص و ویژه بود، چون بلافاصله پس از امضای قرارداد با بارسلونا برگزار شد. دوست دارم یک پیروزی 4-1 دیگر را هم کسب کنم.
ادامه
ترکیب دو تیم
بارسلونا: تراشتگن، پیکه، سمدو، اومتیتی، آلبا، بوسکتس، دی یونگ، آرتور، ویدال، مسی، گریزمان
نیمکت: نتو، فیرپو، لنگلت، کویادو، راکیتیچ، بریتویت، فاتی
رئال مادرید: کورتوا، مارسلو، راموس، واران، کارواخال، کاسمیرو، والورده، کروس، ایسکو، وینیسیوس، بنزما
نیمکت: آرئولا، مندی، میلیتائو، مودریچ، وازکز، ماریانو، بیل
سانتیاگو برنابئو
چقدر تیم لش بود! واقعا نمی دونم علتش چیه
برعکس مربیایی هم که میاریم همه آروم هستن و بدون انرژی
مقایسه کنید با جنب و جوش پپ کنار خط تو بازی سیتی رئال و نتیجه ای که گرفت
این تاکتیک مزخرف نگه داشتن توپ تو یک سوم خودمون چی بود؟! ده دقیقه ادامه پیدا کرد تا گلو خوردیم
رئال رو هر دو گل خوش شانس بود. اولی منحرف شد و کمونه کرد، دومی هم مهاجم سُر خورد و ضربه چکشی شد
ولی بازی خوبی نکردیم به هر حال و تیم به کل حتی مسی آماده نبودن
این تاکتیک مزخرف نگه داشتن توپ تو یک سوم خودمون چی بود؟! ده دقیقه ادامه پیدا کرد تا گلو خوردیم
دقیقا
منم نتونستم قبول کنم چرا تو یک سوم خودمون اینقدر پاس های اشتباه میدادیم.حتی بوسکتس هم که خیلی کم اشتباه میکنه خیلی توپ لو میداد.بارسا بارسای همیشگی نبود.
لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن ماه فوریه لالیگا انتخاب شد
بعد از ثبت 4 گل و 6 پاس گل در ماه فوریه در چارچوب لالیگا، لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن ماه فوریه لالیگا انتخاب شد. مسی در ماه نوامبر نیز به این جایزه رسیده بود.
به این ترتیب لیونل مسی با کسب هفتمین عنوان خود، بالاتر از آنتوان گریزمان، به تنهایی رکورددار کسب بیشترین عنوان بهترین بازیکن ماه لالیگا شد.
یک هفته نشده صدر لالیگا رو پس گرفتیم با دو امتیاز اختلاف :)
با اعلام یوفا، به دلیل شیوع ویروس کرونا در اروپا، بازی تیمهای بارسلونا و ناپولی در لیگ قهرمانان به میزبانی نیوکمپ بدون تماشاگر برگزار خواهد شد
اینستاگرام بارسلونا با انتشار این پوستر زیبا از کرایوف نوشت: نابغه در بازیگری، استاد در مدیریت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?_nc_ht=instagram.fgbb2-2.fna.fbcdn.net&_nc_cat=1&_nc_ohc=jbA7qN3laNYAX8Bv_KR&oh=eda49d9a606682dd96e042a38371c197&oe=5EA2A6B2
امروز 4 سال است که یوهان کرایوف ما را ترک کرده است
مسی: در طول روزهای بحرانی، 70 درصد دستمزدمان را دریافت نمیکنیم
لیونل مسی به خبرهای اخیر در مورد کاهش دستمزد بازیکنان بارسلونا واکنش نشان داده است. او متنی در شبکه های اجتماعی منتشر کرده و موضوع را به طور کامل توضیح داده است. بقیه بازیکنان تیم هم این متن را در اکانت های شخصی شان به اشتراک گذاشتند:
می خواهیم این نکته را شفاف کنیم که خواست ما هم کاهش دستمزدها در چنین شرایطی بود. درک می کنیم که در یک موقعیت استثنایی هستیم و ما همیشه اولین کسانی بودیم که به باشگاه در موقعیت های مختلف کمک کردیم؛ هر وقت که نیازی بوده است. خیلی وقت ها این کار را بدون هیچ درخواستی انجام دادیم؛ در زمانی که حس می کردیم موضوع مهمی پیش آمده یا الزامی وجود دارد. به همین دلیل برای ما عجیب است که برخی افراد از داخل باشگاه سعی کردند ما را به خاطر انجام کاری تحت فشار قرار دهند که خودمان قبلا به روشنی گفته بودیم می خواهیم انجامش دهیم. این روند طولانی شد چون به دنبال یک فرمول بودیم که به باشگاه و کارکنانش در این روزهای سخت کمک کنیم. حالا زمان آن رسیده که اعلام کنیم در طول زمانی که این بحران ادامه دارد، 70 درصد دستمزدمان را دریافت نمی کنیم. به علاوه در موارد دیگر هم به باشگاه کمک می کنیم تا همه کارکنان در طول روزهای سختی که داریم 100 درصد دستمزد و حقوقشان را دریافت کنند.
وی در ادامه نوشت:
اگر تاکنون چیزی نگفتیم به این خاطر بود که اولویت برای ما پیداکردن بهترین راه حل برای کمک به باشگاه و کسانی بود که در این روزها بیش از همه ضربه خورده اند. در پایان باید از همه پزشکان و پرستاران و کادر درمان تشکر کنیم و برای آن ها آرزوی موفقیت داشته باشیم که در این روزها به سختی کار می کنند. و همین طور از کسانی که در خانه می مانند تا این بحران تمام شود تشکر می کنیم. خیلی زود از این روزها عبور می کنیم و دوباره در کنار هم خواهیم بود. زنده باد بارسلونا و زنده باد کاتالونیا!
همدردی بارسلونا و رئال مادرید با پپ گواردیولا
بیانیه باشگاه
ما در بارسلونا به خاطر درگذشت دولورس سالا در این مقطع دشوار ناراحت بوده و علاقمندیم صمیمانه ترین پیام تسلیت خود را به خصوص به پپ گواردیولا، خانواده و دوستانش ابراز کنیم، روحش شاد.
بیانیه ریال مادرید
باشگاه رئال مادرید از درگذشت دولورس سالا، مادر پپ گواردیولا، عمیقا ناراحت است. باشگاه ما به خانواده و عزیزان او تسلیت می گوید.
منبع ورزش سه
فردیناند در مورد فینال لیگ قهرمانان سال 2011: بارسلونا یک درس واقعی به منچستر یونایتد داد؛ لیونل مسی به تنهایی همه کار کرد
بارسلونا و منچستر یونایتد در سال 2011 به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیدند. بارسا با درخشش مسی به پیروزی رسید و جام قهرمانی را بالای سر برد.
ریو فردیناند به مرور خاطراتش پرداخته است. مصاحبه فردیناند در مورد علاقه بارسلونا به جذب او را خوانده اید. این بازیکن سابق شیاطین سرخ در مورد آن فینال مهم و بزرگ گفت:
در ومبلی، بارسلونا یک درس واقعی به ما داد. آن ها جام را بالای سر می بردند و من کنار اسکولز و گیگز ایستاده بودم. دست ها را جلوی دهان گرفته با هم حرف می زدیم. من گفتم خجالت می کشم. مسی به تنهایی همه کار کرد. مسی یک قاتل بود و رونالدینیو باورنکردنی بازی می کرد. او یک جادوگر بود که روی هوا شناور می شد. مسی هم هرکاری می خواست در زمین می کرد و در پاپان بازی همیشه حداقل یک گل یا یک پاس گل به ثبت رسانده بود.
Rio Ferdinand reveals he was forced to admit he was 'EMBARRASSED' after Lionel Messi and Barcelona gave Manchester United 'an absolute lesson' at Wembley in the 2011 Champions League final
لاپورتا: می خواهیم اعتبار و پرستیژ بارسلونا را بازیابی کنیم
خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا قصد دارد برای انتخابات ریاست باشگاه در سال 2021 کاندید شود. به گزارش مارکـا، لاپورتا در مصاحبه با Gol گفت:
می خواهیم اعتبار و پرستیژ باشگاه را بازیابی کنیم. افرادی را برای یک پروژه جدید جمع می کنم. رفته رفته هیجانم بیشتر می شود. دوست دارم برگردم؛ منتظر آن روز هستم و سرمایه کافی هم دارم. در پایان امسال یا سال آینده تصمیم خواهم گرفت. بارسلونا باشگاهی سه میلیاردی است: یک میلیارد درآمد، یک میلیارد هزینه و یک میلیارد بدهی.
باید خیلی خوب در مورد اینکه چگونه می توان اوضاع نابسامان اقتصادی باشگاه را تغییر داد فکر کنیم، همانطور که به نظر می رسد در آمدهایی مورد انتظار، احتمالاً حاصل نشوند. این پروژه ای است که در ذهن دارم. ارائه پیشنهادی معتبر برای بهبود چهره سازمانی بارسلونا امکان پذیر است.
دنیای فوتبال در چنین روزی؛ 23 آوریل: خوشحالی معروف مسی
آرتور ملو: علاقه اینتر و یوونتوس؟ ممنونم اما بارسلونا جایی است که همیشه میخواستم باشم
آرتور ملو، ستاره برزیلی بارسلونا، بار دیگر تاکید کرد قصد جدایی از بارسلونا را ندارد. اخیرا خبرهایی مبنی بر احتمال جدایی آرتور ملو از بارسلونا و علاقه باشگاه های یوونتوس و اینتر شنیده می شد اما ملو بار دیگر این احتمال را به طور کلی رد کرد. آرتور در مصاحبه با مارکا، گفته است:
همیشه این شایعات وجود دارند اما قصد من واضح است. تنها گزینه ای که برای من جذاب به نظر می رسد، ماندن در بارسلوناست. اینجا آرام و راحتم. به لطف باشگاه بارسلونا، احساس خوبی دارم و این یکی از هزاران دلیلی است که می خواهم در بارسلونا بمانم. اینتر، تاتنهام و یوونتوس؟ علاقه باشگاه های بزرگ مایه افتخار است و البته که نشانه خوبی است اما ذهن من برای بازی در بارسلونا متمرکز شده است. بارسلونا جایی است که همیشه می خواستم باشم. عاشق فرهنگ و مردم بارسلون هستم و از حمایت هواداران برخوردارم. می خواهم خیلی زود به میادین برگردم و با پیراهن بارسلونا برای کسب عناوین بجنگم.
مسی و دیگر ستارههای بارسلونا پس از دو ماه در کمپ باشگاه آفتابی شدند و تست کرونا دادند
داوید ویا: در بارسلونا با بهترین بازیکنان جهان در بهترین تیم جهان هم بازی بودم
داوید ویا در سال 2010 از والنسیا به بارسلونا پیوست و در این تیم توانست جام های زیادی کسب کند، از جمله لیگ قهرمانانی که در فینال آن هم گلزنی کرد.
ویا از دورانش در بارسلونا گفت: حضور در بارسلونا؟ قطعا دوره فوق العاده ای در دوران حرفهای من بود. آنجا با بهترین بازیکنان جهان در بهترین تیم جهان هم بازی بودم. همیشه می توانم به مردم بگویم که من با مسی و ژاویستا در بارسا بازی کردم و جام های زیادی به دست آوردم.
دنیای فوتبال در چنین روزی؛ 27 می
سومین قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا با کسب برتری 2-0 مقابل منچستر یونایتد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ester_united.jpeg
ضربه سر لیونل مسی به منچستر یونایتد
گل روز باشگاه بارسلونا اختصاص دارد به گل لیونل مسی به منچستر یونایتد در فصل 2008/09
با اعلام خاویر تباس رئیس رئالی لالیگا لیگ از 22 خرداد ادامه پیدا می کنه
جدول فعلی
1 - بارسلونا
2 - رئال مادرید
3 - سویا
آقای گل حال حاضر: لیونل مسی
آقای پاس گل حال حاضر: لیونل مسی
زامورا هم اکنون: یان اوبلاک
لئو بند جدایی زودهنگام از بارسلونا رو فعال نکرد و حداقل تا 2021 در تیم خواهد بود :40:
به گزارش آ اس مادرید این بند تا امروز (1 ژوئن) اعتبار داشت و منقضی شد
اتوئو: به ژاوی گفتم تا زمانی که خدای فوتبال در بارسلونا حضور دارد به نیوکمپ برگرد
ساموئل اتوئو ضمن «خدای فوتبال» صدا زدن لیونل مسی، به ژاوی توصیه کرده است تا زمانی که این بازیکن در نیوکمپ حضور دارد به بارسلونا برگردد.
ژاوی که به مدت 17 سال در بارسلونا حضور داشت، یکی از اسطوره های این باشگاه محسوب می شود. حالا در سالگی، ژاوی هدایت السد قطر را در دست دارد اما دائما از بازگشت او به نیوکمپ به عنوان مربی صحبت به میان می آید. در حالی که ژاوی قبلا گفته است که برای به دست گرفتن هدایت آبی و اناری پوشان احساس آمادگی نمیکند، مهاجم سابق تیم ملی کامرون به او توصیه می کند که بیش از این منتظر نماند.
به ژاوی گفتم صرف نظر از هر چیزی باید به بارسلونا برگردد و همچنین گفتم باید زمانی این کار را انجام بدهد که خدای فوتبال همچنان آنجا حضور دارد. ژاوی کنار او (مسی) بازی کرده است و بدین ترتیب راحت تر از هر کسی می تواند با او کار کند.
یکشنبه 25 خرداد
هفته 28 لالیگا اسپانیا
مایورکا - بارسلونا
ساعت 00:30 زنده از شبکه سه
منبع سایت ورزش سه
مایورکا 0-4 بارسلونا؛ قبل یا بعد کرونا، مسی همچنان می درخشد
1 گل و 2 پاس گل مسی
خلاصه بازی
10 از 10؛ نمره کامل هواسکورد برای مسی در بازی مایورکا-بارسلونا
بارسلونا 2-0 لگانس؛ بازگشت به نیوکمپ خوش یمن بود
آنسو فاتی و لیونل مسی
خلاصه بازی
ناپولی حریفمون در چمپیونز لیگ برای بار دوم یوونتوس رو اونم در فینال ایتالیا برد تا نشون بده چه تیمیه. لیورپول رو هم قبلا برده بود
سویا 0-0 بارسلونا
شرح بازی
خلاصه بازی
عملکرد فاجعه بار ستین در بارسلونا: 0 گل زده در سه دیدار از پنج دیدار خارج از خانه
لینک آخر رو بخونید ببینید چند رکورد زدیم :|
momo1364
21-06-2020, 12:03
با توجه به بازیهای باقیمانده احتمال از,دست دادن لالیگا زیاده.درسته؟
با توجه به بازیهای باقیمانده احتمال از,دست دادن لالیگا زیاده.درسته؟
حریف های باقیمونده رو ول کن. دو بازی اخیر رئال که داور و کمک داور دست به دست هم دادن بازی رو در آوردن نشون میده فدراسیون هیچوقت برای قهرمانی مادرید اینقدر مصمم نبوده، برنامه ها بازی ها که قبل دیدار های سخت بیشتر از بارسلونا استراحت میکنه بماند. ببین دیشب چقدر فاجعه بود که زیدان مجبور شد تو کنفرانس حرف از داوری بزنه و ادعا کنه هیچ کدوم از صحنه ها رو ندیده!
جنجال تمام نشدنی در اسپانیا؛ صحنه مشابه مسی و بنزما با تصمیمی متفاوت
تصمیم مارتینز مونوئرا در دو صحنه مشابه، باعث شده در خصوص عدالت VAR در فوتبال اسپانیا، تردیدهایی ایجاد شود.
حضور VAR در فوتبال قرار است باعث برقراری عدالت بیشتر شود اما در اسپانیا، جنجال های زیادی به پا کرده است. مسئله ای که باعث ایجاد جنجال می شود، تصمیم هایی است که در حالت مشابه به شکل متفاوت گرفته می شود.
شب گذشته رئال مادرید توانست رئال سوسیداد را شکست دهد اما صحنه جنجالی این بازی گل کریم بنزما بود. بنزما برای گلزنی، توپ را همراه با شانه و کتفش کنترل کرد که استرادا فرناندز، داور مسابقه پس از مشورت با اتاق VAR، گل کریم بنزما را سالم اعلام کرد. این در حالی است که در سوپرکاپ اسپانیا در دیدار بارسلونا و اتلتیکو مادرید، لیونل مسی گلی در شرایط مشابه گل کریم بنزما به سوسیداد به ثمر رساند اما گونزالس گونزالس با کمک VAR، گل مسی را مردود اعلام کرد.
اما دلیل معیار دوگانه VAR برای تصمیم گیری در خصوص یک صحنه مشابه چیست؟ با وجود متفاوت بودن داوران مسابقه بارسلونا-اتلتیکو مادرید و رئال سوسیداد-رئال مادرید، مارتینز مونوئرا در هر دو بازی در اتاق VAR حضور داشته است و در خصوص صحنه خطای هند تصمیم گیری کرده است و در خصوص صحنه مشابه گل لیونل مسی به اتلتیکو مادرید و گل کریم بنزما به رئال سوسیداد، تصمیم متفاوتی گرفت.
بارسلونا 1-0 اتلتیک بیلبائو
گل راکیتیچ
پاس گل مسی
خلاصه بازی
لیونل مسی به رکورد 250 پاس گل با پیراهن بارسلونا رسید
سلتاویگو 2-2 بارسلونا
گل اول سوارز پاس گل مسی
گل دوم سوارز پاس گل مسی
کارشناس داوری مارکا: ضربه آزاد منجر به گل تساوی سلتاویگو اشتباه بود؛ هیچ خطایی نبود
به اعتراف مارکای مادرید گل تساوی سلتا ویگو در دقیقه 88 اشتباه محض بود :wink:
کارشناس داوری مارکا: ضربه آزاد منجر به گل تساوی سلتاویگو اشتباه بود؛ هیچ خطایی نبود
اول فصل که var امد دلمون خوش بود امسال ناداوری را در حق بارسا نمی بینیم با این تکنولوژی
اما متاسفانه الکی دلخوش کردیم به این VAR بی خاصیت
و هیمنجوری الکی الکی و با ناداوری های محض داریم لیک را از دست میدهیم
آرتور ملو 23 ساله به مبلغ 72 میلیون یورو بعلاوه 10 میلیون پاداش به یوونتوس فروخته شد
میرالم پیانیچ 30 ساله به مبلغ 60 میلیون یورو بعلاوه 5 میلیون پاداش خریده شد
هر دو بازیکن تا پایان فصل 2019-2020 در تیم خودشون میمونن
بارسلونا 2-2 اتلتیکو مادرید
شرح بازی
خلاصه بازی
لیونل مسی به رکورد 700 گل در دوران حرفه ای اش رسید
روزنامه اوله آرژانتین از ناسا خواسته پیراهن لئو مسی در موزه کیپ کارناوال قرار بگیره
این اقدام برای فوتبال یک گام کوچک اما برای بشریت، یک گام بزرگ خواهد بود.
واکنش آرتورو ویدال به داوری اتلتیک بیلبائو و رئال مادرید
ویارئال 1-4 بارسلونا؛ گریزمان خودش را ثابت کرد
مسی دو پاس گل
سوارز، گریزمان و فاتی هر کدام یک گل
خلاصه بازی
لیونل مسی رکوردش در زمینه پاس گل در یک فصل لالیگا را شکست
لوییس سوارز در کنار لادیسلاو کوبالا سومین گلزن برتر تاریخ بارسلونا شد
آنسو فاتی زننده 9 هزارمین گل تاریخ بارسلونا
لیونل مسی برای دوازدهمین فصل متوالی به رکورد 50+ گل و پاس گل با پیراهن بارسلونا رسید
واکنش جرارد پیکه در اعتراض به تصمیمات داور و کمک داور ویدیویی
خیلی خوب بود :)
بارسلونا از اتهام باشگاه سانتوس مبنی بر "پرداخت هرگونه پول قبل از بستن قرارداد" به نیمار تبرئه شد.
همچنین قاضی شکایت نیمار مبنی بر "عدم پرداخت پاداش وفاداری" رو بی اساس دونست.
سانتوس 20 هزار فرانک سوئیس و نیمار 6.7 میلیون یورو باید به بارسلونا خسارت بدن.
Barcelona cleared of fraud in Neymar purchase
Neymar ordered to pay Barcelona €6.7m as judge rules in La Liga club's favour over signing-on bonus dispute
بارسلونا 1-0 اسپانیول
گل سوارز
خلاصه بازی
اسپانیول با این باخت به دسته پایین سقوط کرد و فصل آینده در لالیگا نخواهد بود :V30:
momo1364
10-07-2020, 18:56
با این قرعه کشی مشخصه که امسال هیچ جامی نمیگیریم نه لالیگا و نه لیگ قهرمانان.بایرن نمیشه شکست داد تازه اگه تیم ناپل مشکلی ایجاد نکنه
رئال وایادولید 0-1 بارسلونا؛ با بیستمین پاس گل مسی، ویدال امیدها را زنده نگه داشت
خلاصه بازی
متاسفانه بار تیم رو همچنان مسی و تراشتگن به دوش میکشن
لئو در کنار آقای گلی به 20 پاس گل که رکورد تاریخ لالیگا (ژاوی) هست رسید
Xavi will be Barcelona coach sooner or later - Bartomeu
بارتومئو: ژاوی دیر یا زود سرمربی بارسلونا خواهد شد
آلاوز 0-5 بارسلونا؛ جشنواره گل کاتالانی ها
گلزنان و دقایق: فاتی (24) و مسی (34-75) و سوارز (44) و سمدو (58)
خلاصه بازی
به گزارش گاتزتا دلو اسپورت ایتالیا، اینتر میلان در حال تدارک 260 میلیون یورو دستمزد لیونل مسی هست!
مائوریسیو پوچتینو در مصاحبه با ال پاریس حرف خودش مبنی بر "عدم مربیگری" در بارسلونا رو پس گرفت.
Mauricio Pochettino Opens Door To Replacing Setien As FC Barcelona Manager Via Backtracking Comments
2018
هرگز در بارسلونا و آرسنال کار نخواهم کرد چون در اسپانیول بازیکن و مربی بودم و حالا هم در تاتنهام کار میکنم. ترجیح میدهم در مزرعه ام در آرژانتین کشاورزی کنم تا در این تیمها مربی باشم.
2020
الان از حرفی که زدم، پشیمانم. در زندگی چیزی قابل پیش بینی نیست و نمی توان گفت که در آینده چه اتفاقی برای شما رخ خواهد داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ورزش سه
ترکیب بارسلونا مقابل ناپولی
تراشتگن؛ سمدو، پیکه، لنگلت، آلبا؛ راکیتیچ، سرخی روبرتو، دی یونگ؛ گریزمان، مسی و سوارز
ترکیب ناپولی مقابل بارسلونا
اوسپینا؛ دی لورنتزو، مانولاس، کولیبالی، روی؛ رویز، دمه، زیلینسکی؛ کایخون، مرتنز و اینسینیه
بارسلونا 3-1 ناپولی
تبریک میگم. از زمان اومدن VAR صعود به یک چهارم نهایی آرزوی بعضی تیم ها شده.
چیزی که بیشتر از نگرفتن نتیجه و بازی زیبا منو ناراحت میکنه روحیه بازیکنا هست. نه شور و هیجانی توشون میبینم نه جنگندگی انگار نه انگار که مهم ترین بازی باقیمونده فصل بود!
تیم داوری هم غش کرده بودن یا حالشون خوب نبود ولی نتونستن در نهایت جای تیم ها رو عوض کنن فقط اختلاف رو کم کردن
حریف به هر حال ناپولی بود. تیمی که این فصل یوونتوس و لیورپول رو در بازی های حساس برده
از سال ها قبل علاقه داشتم باهاشون بازی رسمی کنیم که براورده شد
در مورد ضربه ای که کولیباری به لئو زد و داور هیچ کارتی نداد احتمالا مسی مصدومیتی در حد کوفتگی پیدا میکنه. با شدتی که اون زد اونم به پشت ساق
شانس آورد پاشو محکم تکیه نکرده بود وگرنه شکستگی حتمی بود! فقط امیدوارم زودتر برطرف بشه
"گوئیلم بالاگو" روزنامه نگار AS مادرید و نویسنده کتاب "زندگینامه کریستیانو رونالدو" ادعا کرده یوونتوس برای خلاص شدن از شر قرارداد رونالدو با بارسلونا تماس گرفته و پیشنهاد فروش این بازیکن رو داده
Ronaldo offered to Barcelona
Cristiano Ronaldo has been offered to Barcelona as Juventus look to reduce their gigantic wage billl.
With the Serie A champions hit hard financially by the Covid-19 pandemic, the club is looking to get rid of Ronaldo's mammoth contract and have contacted Barcelona about their interest, according to Spanish journalist Guillem Balague.
هیچی دیگه همین مونده بازیکنی که دم در گذاشته شده بخریم و هواداران رئال هم با کله خوک ازش پذیرایی کنن :)
"گوئیلم بالاگو" روزنامه نگار AS مادرید و نویسنده کتاب "زندگینامه کریستیانو رونالدو" ادعا کرده یوونتوس برای خلاص شدن از شر قرارداد رونالدو با بارسلونا تماس گرفته و پیشنهاد فروش این بازیکن رو داده
هیچی دیگه همین مونده بازیکنی که دم در گذاشته شده بخریم و هواداران رئال هم با کله خوک ازش پذیرایی کنن :)
البته تکذیب شد
البته تکذیب شد
تو برنامه زنده BBC گفته، کی تکذیب کرده؟ یوونتوس؟ رونالدو؟ مندس؟
گوستاوو مایا مهاجم سائوپائولو به بارسلونا B پیوست
برزیلی
19 ساله
4.5 میلیون یورو
قرارداد تا 2025 و بند فسخ 300 میلیونی
خاویر ماسکرانو: بارسلونا می تواند هر تیمی را شکست دهد و دلیل آن مسی است
مدافع سابق بارسلونا و تیم ملی آرژانتین در آستانه دیدار بارسلونا و بایرن مونیخ در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به تمجید از لیونل مسی، کاپیتان بارسلونا پرداخت.
بارسلونا می تواند هر تیمی در جهان را شکست دهد و لیونل مسی دلیل اصلی آن است. مسی می داند که تیمش فقط دو بازی با فینال لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد. روحیه و اشتیاق مسی برای فتح لیگ قهرمانان را مقابل ناپولی دیدم و مسی این روحیه را به هم تیمی هایش نیز تزریق کرده است. لائوتارو مارتینز؟ نمی دانم او جانشینی عالی برای سوارز است یا نه اما می دانم که لائوتارو بازیکن بسیار خوبی است و با مسی نیز هماهنگ است. با این حال نمی دانم که او جانشین سوارز خواهد بود یا این که اصلا سوارز به جانشین نیاز دارد یا نه.
ترکیب دو تیم
بارسلونا (2-1-3-4)
تراشتگن | سمدو، پیکه، لنگلت، آلبا | سرجی روبرتو، بوسکتس، دی یونگ | ویدال | مسی، سوارز
بایرن مونیخ (1-3-2-4)
نویر | کیمیش، بواتنگ، آلابا، دیویس | تیاگو، گورتسکا | گنابری، مولر، پریشیچ | لواندوفسکی
ساموئل اومتیتی به ویروس کرونا مبتلا شده است
green-mind
14-08-2020, 23:13
چی شده ؟؟؟ ۴ تا خوردیم جدی؟ یا خود خدا
من خیلی وقته فوتبال نگاه نمیتونم بکنم بازیا ضعیف شده یا بایرن غول؟
momo1364
14-08-2020, 23:21
این سرجی روبرتو مسخره مقصر اصلی گل دوم بود...یکی نیست این مسخره بندازه بیرون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.