مشاهده نسخه کامل
: مشکل سخت افزاری
Asadsparrow
04-07-2019, 15:50
باسلام
من وقتی تنظیمات بوت برای uefi انجام دادم اروری داد که بوت کامپیوتر شما مشکل پیدا کرده و بعد یه بارکد داد و سیستم ریستارت شد بعده ریستارت چراغ پاور کامپیوتر روشن بود اما هیچ چیزی کار نمیکرد و حتی تنظیمات بایوس هم بالا نمی آمد من باتری مادربورد رو برای چند دقیقه در آوردم بعدش ویندوز بوت شد و بالا آمدن اما بعد اینکه رو حالت sleepگذاشتم و خواستم دوباره سیستم رو روشن کنم بازهم همون مشکل بالا نیامدن هیچ چیزی برام رخ داد
باسلام
من وقتی تنظیمات بوت برای uefi انجام دادم اروری داد که بوت کامپیوتر شما مشکل پیدا کرده و بعد یه بارکد داد و سیستم ریستارت شد بعده ریستارت چراغ پاور کامپیوتر روشن بود اما هیچ چیزی کار نمیکرد و حتی تنظیمات بایوس هم بالا نمی آمد من باتری مادربورد رو برای چند دقیقه در آوردم بعدش ویندوز بوت شد و بالا آمدن اما بعد اینکه رو حالت sleepگذاشتم و خواستم دوباره سیستم رو روشن کنم بازهم همون مشکل بالا نیامدن هیچ چیزی برام رخ داد
سلام
15 دقیقه باطری رو جدا کن و بعد وصل کن سیستم رو روشن کن و بایوس رو ریست کن (البته با جدا کردن باتری ریست میشه اما اینجوری هم بهتره )
اگر درست نشد بایوست رو آپدیت کن
موفق باشی
Asadsparrow
04-07-2019, 16:23
............
Asadsparrow
04-07-2019, 16:24
..................
Asadsparrow
04-07-2019, 16:25
سلام
15 دقیقه باطری رو جدا کن و بعد وصل کن سیستم رو روشن کن و بایوس رو ریست کن (البته با جدا کردن باتری ریست میشه اما اینجوری هم بهتره )
اگر درست نشد بایوست رو آپدیت کن
موفق باشی
سلام ممنون از کمکت ولی میشه راهنمایی کنی چطوری بایوسم رو آپدیت کنم؟
باید مدل مادربرد رو بدونی و از سایت سازنده دانلود کنی و آپدیتش بکنی
سلام ممنون از کمکت ولی میشه راهنمایی کنی چطوری بایوسم رو آپدیت کنم؟
مدل مادر بردت چیه ؟ از چه برندی هست بگو تا بگم چیکار کنی
Asadsparrow
06-07-2019, 10:44
مدل مادر بردت چیه ؟ از چه برندی هست بگو تا بگم چیکار کنی
آپدیت کردم به روش m flasah بعد که نوشت flashing درصدش کامل شد خواست ریبوت شه ولی چون بایوس مشکل داشت چن باری خاموش روشن شد
دیگه هیچ راهی نظرم نمیرسه فردا باید ببرم پیش تعمیرکار:n03::n28:
ویندوزشم عوض کردم بازم حل نشد:n41:
مدل مادر برد msi h21 p32 w8
باتریشم درمیارم میزارم ویندوز بالا میاد ولی وقتی خاموش میشه باز همون مشکل
mohsenP3000
06-07-2019, 11:14
آپدیت کردم به روش m flasah بعد که نوشت flashing درصدش کامل شد خواست ریبوت شه ولی چون بایوس مشکل داشت چن باری خاموش روشن شد
دیگه هیچ راهی نظرم نمیرسه فردا باید ببرم پیش تعمیرکار:n03::n28:
ویندوزشم عوض کردم بازم حل نشد:n41:
مدل مادر برد msi h21 p32 w8
باتریشم درمیارم میزارم ویندوز بالا میاد ولی وقتی خاموش میشه باز همون مشکل
مشکل از بایوس هست.
ببر خود ماتریکس. بیرون نده دست کسی. ماتریکس همه لوازم رو داره برای تعمیر و معطل نمی شی.
omidbooter
11-08-2019, 06:53
سلام.یه سیستم هست مشخصات اینه
cpu intel 3570k
mb:giga b75-d3v
ram 8gig corsair 1600
power green 600w
hdd wd green 1tb
با گرافیک انبرد.سیستم داشت کار میکرد یهو خاموش شد کلا و کار خاصیم نمیکردم باهاش که خاموش شد.دوباره روشن کردم روشن میشه چند ثانیه و تصویر نمیده و باز خاموش میشه و هی همینطور روشن خاموش میشه ولی تصویر نمیده.کلیر سیموس کردم ولی نشد نصویر نمیده.دیباگر گزاشتم این پیغام داده.
کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asadsparrow
16-08-2019, 10:07
سلام.یه سیستم هست مشخصات اینه
cpu intel 3570k
mb:giga b75-d3v
ram 8gig corsair 1600
power green 600w
hdd wd green 1tb
با گرافیک انبرد.سیستم داشت کار میکرد یهو خاموش شد کلا و کار خاصیم نمیکردم باهاش که خاموش شد.دوباره روشن کردم روشن میشه چند ثانیه و تصویر نمیده و باز خاموش میشه و هی همینطور روشن خاموش میشه ولی تصویر نمیده.کلیر سیموس کردم ولی نشد نصویر نمیده.دیباگر گزاشتم این پیغام داده.
کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
سلام
سیستم من هم تقریبا همین مشکلو داشت ....
خیلی گشتم تا خودم مشکلو حل کنم نشد بعد رفتم سسیتمم رو بردم پیش تعمیرکار که دو سه تاش کلا چرت و پرت گفتن کاری از دستشون هم برنیومد :n03:
یکیش بود میگفت مشکل از رم میتونه باشه بزار من این رم 8 رو بردارم دوتا 4 بزارم درست میشه:n27::n08:
خلاصه یه هفته علاف شدم ولی آخرش یکی پیدا شد که سیستمم رو تعمیر کنه
اگه اهل تبریزی ببر پاساژ سهند پیش پلاس کامپیوتر
ماله من با 80 تومن درست شد:n16:
ضمنا شماره سریالی چیزی از قطعاتت بردار عوض نکنن یوقت
سلام
سیستم من هم تقریبا همین مشکلو داشت ....
خیلی گشتم تا خودم مشکلو حل کنم نشد بعد رفتم سسیتمم رو بردم پیش تعمیرکار که دو سه تاش کلا چرت و پرت گفتن کاری از دستشون هم برنیومد :n03:
یکیش بود میگفت مشکل از رم میتونه باشه بزار من این رم 8 رو بردارم دوتا 4 بزارم درست میشه:n27::n08:
خلاصه یه هفته علاف شدم ولی آخرش یکی پیدا شد که سیستمم رو تعمیر کنه
اگه اهل تبریزی ببر پاساژ سهند پیش پلاس کامپیوتر
ماله من با 80 تومن درست شد:n16:
ضمنا شماره سریالی چیزی از قطعاتت بردار عوض نکنن یوقت
سلام
مشکلتون دقیقا از چی بود؟ مال منم آنبورده
omidbooter
16-08-2019, 16:54
سلام.ممنون بابات جواب دوستان.من خیلی ور رفتم و اخرش مشخص شد چیز خاصی نبوده.اگه این مشکل دارید دقیقا مثل من باید بگم مشکل از رم بوده.البته رم ها سالم بودن کاملا و البته کلا رم رو وقتی ورداری و بزاری همیشه اذیت میکنه.سعی کنین رم اصلا جا به جا نکنین اگه ضروری نیست.خب ارور میگفت رم شناسایی نمیشه و خود رم هم تست کردم سالمه یا میتونینم از رم دیگه لستفاده کنین که مطمن یشین و درضمن 99 درصد رم ها سالمن و مربوط به اسلات رم هست.جای رم ها روی برد رو با تینر 1000 تمیز کنین یا اسپری خشک.همچنین جای پایها پشت برد اسلات رم و کل برد حتی میتونن تمیز کنید و همچنین خود رم پایهاشو.بعدشم اگه دوتا رم دارین یکیو بردارین احتمال زیاد درست میشه البته با تمیز کردن کلا درست میشه(البته مال من اینجوری بود)در ضمن بعد از تمیز کاری که رم ها جا زدین حتما باید کلیر سیموس کنین که خب اونم سادست باطری برد وردارین مدت 15 دقیق و پایهای مثبت منفی باتری بهم اتصال بدین البته سیستم خاموش باشه کابل برقم جدا کنید حتما.و همچنین پایهای مربوط به روشن کردن سیستم هم اتصال بدین یه لحضه همونایی دکمه روشن کردن سیستم که کابل وصل شده بهش یا اگه کابل وصله دکمه خاموش روشن سیستم رو چند ثانیه نگه دارین و بعد باتری بزارین و سیستم روشن کنید سیستم باید بیاد بالا و بربین نمظیمات ستاپ و تاریخ و ساعت که ریسیت شده رو درست کنین و همچنین بعضی بردها باید قسمت ساتا رو رو حالت AHCI بزارین چون ویندوزهای 7 و بالاتر این حالت اگه نزارین و روی IDE باشه ویندوز بالا نمیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.