PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطر استفاده از ویندوز xp ?

ksra
28-06-2019, 13:16
سلام
من 2 سال هست که ویندوز xp رو سیستمم دارم اما مشکلی تاحالا پیش نیومده ( بدون آنتی ویروس)
ممکنه خطری پیش بیاد؟؟ ماکه تو ایران همه ویندوز هامون آپدیت خودکارش خاموشه و آپدیتش نمی کنیم
پس پایان پشتیبانی برامون چه معنایی داره؟؟
اینم بگم از این ویندوز برای وب گردی استفاده میکنم

dione
28-06-2019, 13:20
سلام
من 2 سال هست که ویندوز xp رو سیستمم دارم اما مشکلی تاحالا پیش نیومده ( بدون آنتی ویروس)
ممکنه خطری پیش بیاد؟؟ ماکه تو ایران همه ویندوز هامون آپدیت خودکارش خاموشه و آپدیتش نمی کنیم

داری با چراغ خاموش گردنه خوش ییلاق رو تو شب میری:n02:

dione
28-06-2019, 13:22
آخرین نسخه ایکس پی
آنتی ویروس آپدیت شده
مرورگر کرومیوم

Mohammad Hosseyn
28-06-2019, 13:24
سلام
اگر اطلاعات مهمی در هارد سیستم شما وجود دارد با وبگردی شما شامل اطلاعات شخصی هم میشود به نظر من در خطر هستید. مهمترین خطر باج افزارهایی هستند که به راحتی در فضای وب بر اثر حواس پرتی یا اشتباه کاربر (که همیشه ممکن است رخ بدهد) در ویندوز منتشر می‌شوند. برخی از آنها فقط با جدیدترین نسخه های انتی ویروس قابل شناسایی هستند که فکر میکنم عمدتا بر روی ویندوز XP پشتیبانی نمی‌شوند.
به نظر من این نکته را مد نظر قرار دهید...

dione
28-06-2019, 13:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سلام

حداقل ویستا یا سون بریز

ksra
28-06-2019, 14:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

حداقل ویستا یا سون بریز

کنارش 10 پرو 32 بیت دارم :whistle::whistle:
اما من بعداز پشتیبانیش 2 ساله که دارم استفاده میکنم هیچ ویروسی تو سیستمم نیومده
و فکر می کنم اون موقع باج افزار بودش اما الان دیگه رو اکس پی کسی باج افزار نمیزنه چون کسی دیگه استفاده نمی کنه :n01:
منم باهاش جی تی ای 5 و 4 و .... بازی میکنم چون خیلی تو اجرای این بازی ها شاخه :n09::n09: وب گردی هم باهاش میکنم :n09:
تو گوشیم sony ericsson w810 هم فقط با این ویندوز سازگاره و توش فایل میریزم