ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل reallocated Sectors Count در هارد

Rahpooyan
27-06-2019, 13:30
سلام
*با ابزار CrystalDiskinfo هارد را چک کردم. در یکی از دو هارد مشکل زیر یافت شد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی اوقات حین کار با رایانه ناگهان سیستم قفل می کند و باید مجدد ری استارت کنم. البته بیشتر اوقات مجبورم کابل ساتای هارد را قطع کرده و مجدد متصل کنم تا ویندوز بالا بیاید. ایا ربطی به این مورد دارد؟ هر چند ویندوز در درایو هارد دیگر هستش که هیچ خطایی ندارد.
**مورد دیگر در تست هارد برای هارد دیگر برای وضعیت فعلی و پشتیبانی شده Transfer Mode sata/300 Sata/600 ثبت شده است. ایا مثلا راهی هست که این سرعت به سرعت بالاتر پشتیبانی شده تغییر داد؟ ایا کمکی به بهبود عملکرد سیستم می کند؟

Rahpooyan
27-06-2019, 13:33
همچنین در اموزشی دیدم که با کلیک روی Health Status در نرم افزار CrystalDiskinfo با تغییر مقادیر گزینه های زیر و اعمال ان مشکل رفع می شود:
Reallocated Sectors Count
Current Pending Sector Count
Uncorrectable Sector Count
در حالی که خیلی جاها دیدم که این مشکل رفع نمی شود. ایا این کار شدنی است؟

محمد7966
27-06-2019, 13:47
همچنین در اموزشی دیدم که با کلیک روی Health Status در نرم افزار CrystalDiskinfo با تغییر مقادیر گزینه های زیر و اعمال ان مشکل رفع می شود:

سلام خیلی به صورت تخصصی با نرم افزارهای هارد کار نکردم اما اون چیزی که برنامه نشون میده اینه که هاردتون بدسکتور داره.

با برنامه hard disk sentinel هم تست بگیرید.اون درصد سلامتی رو هم مشخص میکنه.

درباره تغییر مقادیر باز این برنامه که معرفی کردم یه سری ویژگی ها داره که میتونید درصد سلامتی هارد رو ببرید بالا ولی همش الکیه.بدسکتوری از طریق نرم افزار تقریبا غیرقابل تعمیره و باید هارد مرخص بشه.

ksra
27-06-2019, 17:44

سلام
بهتره که رو مقادیر فابریکش بمونه ....
با تغیرشون فقط مشکل هاردتون پنهان میشه اما در اصل هنوز بدسکتور داره....

Rahpooyan
27-06-2019, 21:06
برای مورد دوم هم توضیحی هست؟