مشاهده نسخه کامل
: امکان یکسره روشن شدن سیستم خانگی به منظور سرور وجود دارد؟
shayan_na
25-06-2019, 16:34
با سلام خدمت اساتید گرامی
طبق موضوع گفتگو آیا میشه سیستم رو جوری تنظیم کرد که با رفتن برق و اومدنش سیستم خودکار روشن بشه؟؟
میخوام به عنوان سرور معرفیش کنم برای مانیتورینگ و میخوام درصورت قطع شدن برق و اتصال مجدد خودش روشن بشه.
چون قراره جایی بذارمش که شاید هفته ای یک بار بهش سر بزنم.
آیا امکانش هست؟
اگر هست چطور و اگر نیست چطور میشه یه کاری کرد این نیاز من برطرف بشه؟؟
ممنونم ازتون
فک نمیکنم بشه بعد از خاموشی خودکار روشن کرد ولی میشه یو پی اس ب کار برد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shaahani
28-06-2019, 16:37
در مادربورد ها یک گزینه وجود داره با نام Full On یا چیزی مشابه که در بخش Power هست
اگه فعال بشه، هر زمان برق دستگاه وصل بشه بطور خودکار روشن میشه، برای اینکه مطمئن بشید، بعد از فعال کردن این گزینه، کامپیوتر خودتون رو خاموش کنید و سپس از برق بکشید(یا دکمه پشت پاور را برای قطع برق بزنید) سپس با اتصال مجدد برق؛ دستگاهتون در همون لحظه باید روشن شه که به اینصورت مسئله شما حل میشه.
محل این تنظیم در مادربورد های مختلف متفاوته و برای همین من نمیتونم بشما بطور دقیق بگم که کجاست، باید دنبال اون در تنظیمات بایوس بگردید.
راه حل دیگه برای دستگاه های سرور استفاده از UPS است که اجازه خاموش شدن سرور را برای زمان هایی که برق قطع شده و طی زمان نه چندان طولانی مجدد وصل میشه، نخواهد داد و باطری برق مورد نیاز سرور را تامین خواهد کرد.
در مادربورد ها یک گزینه وجود داره با نام Full On یا چیزی مشابه که در بخش Power هست
اگه فعال بشه، هر زمان برق دستگاه وصل بشه بطور خودکار روشن میشه، برای اینکه مطمئن بشید، بعد از فعال کردن این گزینه، کامپیوتر خودتون رو خاموش کنید و سپس از برق بکشید(یا دکمه پشت پاور را برای قطع برق بزنید) سپس با اتصال مجدد برق؛ دستگاهتون در همون لحظه باید روشن شه که به اینصورت مسئله شما حل میشه.
محل این تنظیم در مادربورد های مختلف متفاوته و برای همین من نمیتونم بشما بطور دقیق بگم که کجاست، باید دنبال اون در تنظیمات بایوس بگردید.
راه حل دیگه برای دستگاه های سرور استفاده از UPS است که اجازه خاموش شدن سرور را برای زمان هایی که برق قطع شده و طی زمان نه چندان طولانی مجدد وصل میشه، نخواهد داد و باطری برق مورد نیاز سرور را تامین خواهد کرد.
زینه اول رو سیستم های قدیمی هم دارن؟
گ
shaahani
29-06-2019, 10:35
گزینه اول رو سیستم های قدیمی هم دارن؟
بله روی سیستم های قدیمی هم دیدم از پنتیوم 3
البته از خنک کننده های قوی هم باید استفاد ه کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.