ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد وصل نشدن اینترنت

nokia200
19-06-2019, 08:55
درود
دوستان عزیز من خارج از شهر چند تا ماینر دارم متاسفانه یک مشکل اساس دارم تو اون منطقه ای که هستم برقش زود زود میره روزی شاید یکبار این منطقه نت 4G داره هنگام قطع شدن برق نت هم قطع میشه فکر میکنم چون برق دکل هم میره نت هم میره به هر حال بعد اومدن برق حدود 5 الی 10 دقیقه دیگه اینترنت میاد الان مشکلی که دارم بعد اومد برق و اینترنت متاسفانه باید بیام یکبار مودم رو روشن خاموش کنم اینترنت بده البته قبل روشن خاموش کردن مودم آنتن داره ولی علامت تعجب میاره ونت وصل نیست خواستم بدونم آیا راهی داره که بشه بعد اومدن اینترنت دیگه نیاز نباشه مودم رو روشن و خاموش کنم.
تو مودم D100 هم همین مشکل رو دارم.

ksra
19-06-2019, 10:26
درود
دوستان عزیز من خارج از شهر چند تا ماینر دارم متاسفانه یک مشکل اساس دارم تو اون منطقه ای که هستم برقش زود زود میره روزی شاید یکبار این منطقه نت 4G داره هنگام قطع شدن برق نت هم قطع میشه فکر میکنم چون برق دکل هم میره نت هم میره به هر حال بعد اومدن برق حدود 5 الی 10 دقیقه دیگه اینترنت میاد الان مشکلی که دارم بعد اومد برق و اینترنت متاسفانه باید بیام یکبار مودم رو روشن خاموش کنم اینترنت بده البته قبل روشن خاموش کردن مودم آنتن داره ولی علامت تعجب میاره ونت وصل نیست خواستم بدونم آیا راهی داره که بشه بعد اومدن اینترنت دیگه نیاز نباشه مودم رو روشن و خاموش کنم.
تو مودم D100 هم همین مشکل رو دارم.

سلام
تو ساعت خاصی برق میره؟؟ اگر ساعت خاصی هست چند دقیقه قبلش مودم رو خاموش کن و وقتی که برق اومد اون موقع دوباره روشن کن
موفق باشی

nokia200
19-06-2019, 11:43
سلام
تو ساعت خاصی برق میره؟؟ اگر ساعت خاصی هست چند دقیقه قبلش مودم رو خاموش کن و وقتی که برق اومد اون موقع دوباره روشن کن
موفق باشی

دوست عزیز تو توضیحات عرض کردم مودم خارج از شهره برای ماینر گذاشتم و در کنارش نخوابیدم که قطع وصل کنم خواستم ببینم با شرایط فوق میشه دستش کرد یا نه.

srx190d
19-06-2019, 11:57
مودم های که ما کار کردیم این مشکل نبود
شاید ی مورد خاصی شما دارین
مثل مثلاً افت ولتاژ یا مثلاً پریدن آنتن
برق دکل که معمولا نمیره یو پی اس داره
مشکل اصلی باید حل بشه
بعضی مودم های خاص این قابلیت خاموش روشن رو دارن مثلاً در زمان خاص ولی اینکه بعد برق اومدم خاموش روشن بشه ندیدم
احتمالا باید پریز تایمر زمان دار مثلا استفاده کنی که مودم ١٠ دقیقه بعد برق اومدم روشن بشه تا دکل راه ببوفته

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

maryamasadi721
31-01-2022, 10:20
جدا از مسئله برق و اینترنت این مسئله برای شما و دستگاهتون هم دردسر ساز هست. می تونه به دستگاه آسیب برسونه.

nokia200
31-01-2022, 13:06
دوست عزیز تو توضیحات عرض کردم مودم خارج از شهره برای ماینر گذاشتم و در کنارش نخوابیدم که قطع وصل کنم خواستم ببینم با شرایط فوق میشه دستش کرد یا نه.

شما دو تا محافظ برق بگیر با زمان تاخیری 5 یا 6 دقیقه وقتی برق میاد از محافظ برقی اول 5 دقیقه طول میکشه به محافظ برق دومی بیاد اونهم 5 دقیقه دیگه برق به مودم میده
اگر هم محافظی پیداکردی با ده دقیقه تاخیر چه بهتر:biggrin: