ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام کشور یا کشور ها رفته اید ؟ و تجربیاتتون چی بود ؟

renfield
18-06-2019, 14:24
من خودم کانادا - ترکیه - استرالیا - محارستان - روسیه - مالزی - گرجستان - دبی رفتم :

کانادا 3 سال بودم و جای فوق العاده سختی هست برا زندگی . یعنی همون جور که اکثر ایرانی ها میگن آدم رو پیر میکنه

استرالیا هواش درست برعکس کاناداس و گرمه من بچه بودم رفتم 3 ماه اونجا بودم و مردم فوق العاده مغرور و نژادپرستی داره

ترکیه تور رفتم بد نبود

محارستان دانشجویی رفتم 2 ماه خیلی جای عالیه ه تابستون

روسیه هم خوبه ولی فقیره

مالزی به درد نمیخوره . شرجی هست و باسه زندگی نیست

گرجستان جای قشنگی ه و لی از ایرانی خششون نمیاد و مشکوک هستن

دبی هم که فقط پولدارن و از پولشون چیزی به ما نمیرسه بیابون گرم

------------------------

اگر جایی رفتید که خیلی بهتون خوش گذشته اینجا بنویسید که من هم استفاده کنم

Netw0rks
06-07-2019, 16:26
من خودم کانادا - ترکیه - استرالیا - محارستان - روسیه - مالزی - گرجستان - دبی رفتم :

کانادا 3 سال بودم و جای فوق العاده سختی هست برا زندگی . یعنی همون جور که اکثر ایرانی ها میگن آدم رو پیر میکنه

استرالیا هواش درست برعکس کاناداس و گرمه من بچه بودم رفتم 3 ماه اونجا بودم و مردم فوق العاده مغرور و نژادپرستی داره

ترکیه تور رفتم بد نبود

روسیه هم خوبه ولی فقیره

------------------------

سلام

کانادا چرا میگین برای زندگی سخته ؟ از چه نظر منظورتونه ؟

شما برای چی رفته بودین کانادا ؟

stopper
11-07-2019, 09:41

ترکیه تور رفتم بد نبود

روسیه هم خوبه ولی فقیره

------------------------

بهتره اگه اگه قرار در مورد جایی نظر بدیم خوبی و ها و بدی ها رو باهم بگیم و یک طرفه قضاوت نکنیم... صد در صد هر جایی معایب و مزایایی داره بعید میدونم ازین مدل معرفی کردن کسی بتونه سودی ببره

mahdi_z100
11-07-2019, 12:00
اگه کانادا بده اینجا چیه ؟ تا شما بد رو چی بدونید . والا ما اینجا داریم پاره میشیم . به نظر من کانادا در مقایسه با ایران بهشته . من که آرزومه برم کانادا هر چی هم که میخواد بد باشه به گفته شما

radarz
11-07-2019, 12:19
با این اصافی که کردی ی دفه بگو تمام جهان بده الا ایران !!! بنظرم دنیا ماله ادمای نخبه و مخترع تکنولوژی و بس

renfield
27-08-2019, 15:51
اون دوست هایی که گفتن ما آرزومون اینه که بریم کانادا، تشریف ببرید حتما. این روزا همه قشری میرن عمله و کارگر ش میرن و بچه پولدار هم میره با سرمایه گذاری. اگر تونستید بیشتر از پنج شیش سال بمونید و لذت ببرید من اسممو عوض میکنم. البته آمریکا مثل اینکه اینجوری نیست تا این حد و فرصت ها بیشتره. کانادا تنها حسنی که داره اینه که شما اگه آدم بی بند و بار و یلخی باشید ممکنه پستتون به یه دختر سفیدپوست بخوره که با شما هم بستر بشه. فقط همین و اکثر هم برای همین میرن. اونایی که خونوادگی میرن برای محیطی بهتر و غیره هم همگی اسکل هستند. همچین چیزی نیست

renfield
27-08-2019, 15:54
سلام

کانادا چرا میگین برای زندگی سخته ؟ از چه نظر منظورتونه ؟

شما برای چی رفته بودین کانادا ؟

من باسه تحصیل رفته بودم. میگم سخته چون من با دلار کانادا اون موقع 800 تومن زیرش زاییدم چه برسه به الان. مولتی میلیاردر هم باشی اونجا با وضع قوانین مختلف آنقدر میچغرنونت که چیزی از پولات نمیمونه.

renfield
27-08-2019, 15:56
با این اصافی که کردی ی دفه بگو تمام جهان بده الا ایران !!! بنظرم دنیا ماله ادمای نخبه و مخترع تکنولوژی و بس

این جوری هام نیست دوست گرامی الان با این کارایی که ترامپ داره میکنه اون آدم های نخبه هم توش می‌مونن

renfield
27-08-2019, 15:57
اگه کانادا بده اینجا چیه ؟ تا شما بد رو چی بدونید . والا ما اینجا داریم پاره میشیم . به نظر من کانادا در مقایسه با ایران بهشته . من که آرزومه برم کانادا هر چی هم که میخواد بد باشه به گفته شما

من نگفتم ایران بهشته ولی کانادا آدم رو پیر میکنه شما تشریف ببرید اگه تونستید من نیومدم نهی از منکر

renfield
27-08-2019, 15:59
بهتره اگه اگه قرار در مورد جایی نظر بدیم خوبی و ها و بدی ها رو باهم بگیم و یک طرفه قضاوت نکنیم... صد در صد هر جایی معایب و مزایایی داره بعید میدونم ازین مدل معرفی کردن کسی بتونه سودی ببره

خوبیش اینه که اگه بچه زرنگ باشید ممکنه یه دختر سفید پوست بلند کنید و به بقیه پز بدید به این میگن trophy زدن به اصطلاح.

k1ozil
27-08-2019, 16:46
من باسه تحصیل رفته بودم. میگم سخته چون من با دلار کانادا اون موقع 800 تومن زیرش زاییدم چه برسه به الان. مولتی میلیاردر هم باشی اونجا با وضع قوانین مختلف آنقدر میچغرنونت که چیزی از پولات نمیمونه.
برای کار و زندگی چطوریه ؟
تحصیل خوب معلومه جزو گرونترین کشورهاست

renfield
27-08-2019, 17:30
برای کار و زندگی چطوریه ؟
تحصیل خوب معلومه جزو گرونترین کشورهاست

والا یه بخش لاینفک زندگی اونجا تحصیله چون شما با هر مدرکی بری اونا قبول ندارن. من هم کار پاره وقت کردم اونجا هم زندگی. کانادایی ها بر خلاف اون چیزی که خیلی دوستای اینجا فکر میکنن اصلا آدم های نقدپذیری نیستن و خیلی به مملک تشون ایراد بگیری خوششون نمیاد. اول و آخرش اینه که سیاه پوست اونجا یه چیزی براشون ریختن، سرخ پوست ا یه حقوقی دارن ولی با ایرانی جماعت از عربا هم بدتر برخورد میشه. فقط یه تک و توکی ایرونی ها اونجا به حوری و هلو میرسن