مشاهده نسخه کامل
: توپ طلای سال 2019 فرانس فوتبال - Ballon d'Or
فن دایک: توپ طلا باید به مسی برسد
فن دایک که در ژانویه 2018 به لیورپول پیوست، خیلی زود به یکی از ارکان اصلی این تیم تبدیل شد و امشب کمک کرد تا این تیم با پیروزی 2-0 مقابل تاتنهام، قهرمان چمپیونز لیگ شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرژیل فن دایک، ستاره خط دفاعی لیورپول، معتقد است لیونل مسی بهترین گزینه برای کسب توپ طلای 2019 است اما تایید کرد که با قهرمانی در چمپیونز لیگ، اکنون خودش از شانس خوبی برای کسب این جایزه برخوردار است.
فکر می کنم مسی بهترین بازیکن دنیاست. او باید توپ طلا را ببرد. بنابراین من به آن فکر نمی کنم. اما اگر ببرم، آن را تحویل می گیرم. هرچند مسی باید آن را ببرد. او بهترین بازیکن دنیاست؛ چه در فینال باشد، چه نه.
ما باید تشنه باشیم. این فصل با قهرمانی در چمپیونز لیگ به پایان رسید. در جولای همه از صفر شروع می کنند و ما هم باید بار دیگر آغاز کنیم. ما باید کارمان را برپایه عملکرد این فصل بسازیم.
باید بار دیگر منچستر سیتی را به چالش بکشیم زیرا فکر نمی کنم آنها افت کنند. ما جاه طلب هستیم و می خواهیم هر سال، چند شب مانند این داشته باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک سال قبل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیمی کرگر: فن دایک خودش را به عنوان بهترین مدافع دنیا ثابت کرده اما معتقدم توپ طلا به مسی خواهد رسید
جیمی کرگر، اسطوره لیورپول معتقد است ویرجیل فن دایک علی رغم فصل فوق العادهای که داشته توپ طلا را نخواهد برد.
اخیرا دیدم در مراکز شرط بندی فن دایک در بحث شانس فتح توپ طلا از مسی هم پیشی گرفته است. اگر بخواهم صادقانه بگویم، نظرم روی مسی است چون به ندرت میبینید یک مدافع توپ طلا ببرد. به نظرم کاناوارو به پشتوانه قهرمانی در جام جهانی بود که این جایزه را برد. فکر نمیکنم عملکرد او در طول فصل تغییری کرده باشد. شکی نیست که فن دایک فصل فوق العادهای داشته اما معتقدم برای کسب توپ طلا شما باید چیزهای بزرگی ببرید. از همین رو معتقدم قهرمانی در لیگ قهرمانان باعث شد تا برچسب یکی از بهترینهای دنیا بودن رسما روی فن دایک قرار بگیرد.
وقتی ابتدای فصل صحبت از بهترین مدافعان دنیا میکردیم، حرف از پیکه و راموس بود. نه به این معنا که لزوما عملکرد و سطح آنها بالاتر از فن دایک بوده باشد اما تفاوت در این بود که آنها مدال قهرمانی در سطح ملی و باشگاهی داشتند - و فن دایک نداشت -به همین خاطر اعتقاد دارم باخت به پرتغال باعث ناامیدی فن دایک خواهد بود. طبعا لیگ ملتها مثل جام جهانی یا یورو نیست ولی برای کشورش جام درخوری بود. با این وجود به نظرم وقتی شما یک جام بزرگ میبرید، خودتان را در آن سطح ثابت میکنید و معتقدم فن دایک اکنون در پستش بهترین بازیکن دنیا است و خودش را هم ثابت کرده اما توپ طلا؟ به نظرم مسی.
جونیور فیرپو: توپ طلا هر سال باید به مسی برسد
بهترین بازیکن دنیا با اختلاف. هیچ شکی در این باره وجود ندارد. همیشه وقتی بحث توپ طلا میشود این را میگویم که باید به مسی برسد. هر ساله. باید یک توپ طلا همیشه به مسی بدهند و جایزه دیگری برای بقیه بسازند و به بازیکنی که از همه شایستهتر است، اهدا شود. در بازی آخر بتیس-بارسلونا در ویامارین مصدوم بودم و نتوانستم در میدان باشم. به همین خاطر بیشتر از دیگر هم تیمیهایم ناراحت شدم. یادم هست زمانی که آن چیپ مسی در حال تبدیل شدن به گل بود، آن را ایستاده دنبال کردم و وقتی وارد دروازه شد، ورزشگاه را ترک کردم! مسی را همه میشناسند و طبیعی است هواداران بتیس که فوتبال فهم و فوتبال دوست هستند، او را تشویق کنند. امسال هم توپ طلا باید به مسی برسد. او آقای گل لالیگا شد؛ کفش طلای اروپا را برد و بهترین گلزن لیگ قهرمانان هم بود. چه کسی بهتر عمل کرد؟
نتیجه تحقیقات یک موسسه تحقیقاتی-آموزشی در بلژیک: لیونل مسی دو برابر بهتر از کریستیانو رونالدو است
نزدیک به دو دهه، مبحثی داغ بین فوتبال دوستان جریان داشته است.
هرگز پاسخی برای یک سوال در دنیای فوتبال پیدا نشده است: «لیونل مسی بهتر است یا کریستیانو رونالدو؟» اما این باعث نشده است تا دانشمندان بلژیکی از تلاش برای رسیدن به یک نتیجه دست بکشند.
به گزارش استاندارد، موسسه تحقیقاتی-آموزشی KU Leuven به مدت پنج سال عملکرد دو بازیکن نامبرده در رقابتهای لالیگا را زیر نظر گرفت، تا این که کاپیتان تیم ملی پرتغال راهی سری آ شد. پروفسور جسی دیویس در این رابطه گفته است:
ارزش بازیکنان فوتبال اغلب بر اساس گلها و پاس گلها تعیین میشود. با این حال در برابر ۱۶۰۰ واقعهای که میتواند در یک مسابقه رخ بدهد، گلزنی یک رویداد نادر است. مدل ما تمامی حرکات را در بر میگیرد: شوتها، پاسها، دریبلها و تکلها و در نهایت به محاسبه مقادیر میپردازد.
این سیستم که VAEP نام دارد، به بررسی این میپردازد که بازیکن در هر مسابقه، روی چه رویدادهایی تاثیر گذار بوده است تا تصویر کاملتری از خودش و ارزش خود برای تیم به نمایش بگذارد. نتایج نشان دادند نه تنها مسی از رقیب دیرینه خود بهتر است، بلکه دو برابر از او بهتر است. نمره تاثیر گذاری مسی در این تحقیقات، ۱.۲۱ به ازای هر بازی بوده است و در مقابل رونالدو نمره ۰.۶۱ را کسب کرده است.
تام دکروس، دانشجوی دکتری در علوم آماری در این زمینه افزود:
در فصول اول، نمرات مسی و رونالدو خیلی به هم نزدیک بود. از فصل ۱۶-۲۰۱۵، مسی از رقیب ابدی خود فاصله گرفت. در کار اکثر فوتبالیستها، یک نوع بدهبستان مشاهده میشود؛ بدین صورت که یا مثل پل پوگبا اقدامات زیادی انجام میدهند که ارزش کمتری دارند و یا عده دیگری که کمتر توپ را لمس میکنند ولی تاثیر بزرگتری دارند. این سبک در کار مهاجمانی مثل هری کین، محمد صلاح و رونالدو دیده میشود. مسی در این زمینه استثنایی است؛ او علاوه بر این که دست به اقدامات زیادی میزند، کارهایی انجام میدهد که ارزش بالایی دارند.
آلیسون: دروازهبانها شانس بالایی برای کسب توپ طلا ندارند
آلیسون معتقد است همیشه مهاجمان و هافبکها به واسطه گلزنی، نسبت به دروازهبانها شانس بالاتری جهت کسب توپ طلا دارند.
آلیسون، دروازهبان برزیلی لیورپول که با این تیم فاتح لیگ قهرمانان 2019 شد، یکی از نامزدهای کسب عنوان بهترین دروازهبان جهان در سال 2019 است. آلیسون در مصاحبه با مارکا در خصوص شانس فتح توپ طلا گفت :
اخباری در رابطه با داشتن شانس فتح توپ طلا را خواندم و از این بابت مفتخر شدم اما میدانم که رسیدن به چنین جایزهای آسان نخواهد بود و حتی برای دروازهبانها نیز سختتر است. با این حال وجدانم آسوده است زیرا میدانم که خوب کار میکنم و مردم نیز این را میدانند. فرق مهاجمها و هافبکها با دروازهبان این است که آنها گل میزنند اما دروازهبان گل نمیزند بلکه جلوی خوردن گل را میگیرد. مردم دوست دارند شادی پس از گل را جشن بگیرند و آن لحظه برایشان مهمتر از فوتبال است. به همین علت است که دروازهبانها نسبت به سایر بازیکنان، شانس کمتری برای بردن توپ طلا دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راموس: فن دایک شایستگی کسب توپ طلا را دارد
راموس باور دارد عملکرد فن دایک برای دستیابی به کسب توپ طلا به اندازه کافی خوب بوده است.
فن دایک مدافع بزرگی است و اگر به این جایزه دست پیدا کند، صلاحیت آن را داشته است. یک مدافع کار سختتری برای کسب توپ طلا دارد. البته به نظر میرسد حالا رقابت فقط میان مسی و کریستیانو نیست. ظاهرا راهی در حال باز شدن به روی سایرین است.
تباس رئيس رئالی لالیگا: مسی بهترین بازیکن تاریخ است
فوق ستاره 32 ساله آرژانتینی بارسلونا که ویترینی از جوایز فردی و تیمی در کارنامه دارد، چند شب پیش جایزه بهترین بازیکن سال 2019 دنیا - THE BEST - را هم به افتخاراتش اضافه کرد.
بسیاری معتقدند مسی بهترین بازیکنی است که تاریخ فوتبال به خودش دیده است. خاویر تباس یکی از همین افراد است.
رئيس سازمان لیگ فوتبال اسپانیا میگوید:
مسی بهترین بازیکن تاریخ است و ما خوش شانس هستیم که او را در لالیگا داریم. نمیتوانم لیگی بدون مسی را تصور کنم. او در فوتبال اسپانیا زاده شده و امیدوارم تا روز آخر همینجا بماند. بازگشت نیمار به لالیگا؟ دوست دارم این اتفاق بیفتد اما همان طور که دل بوسکه هم گفت، با یک رفتار خوب! چگونه میتوانم مخالف حضور بازیکنی در این سطح در لالیگا باشم؟ درست مثل نیمار، دوست دارم گواردیولا و مورینیو نیز مثل سابق، هدایت یکی از تیمهای لالیگا را بر عهده بگیرند. هدف ما باید داشتن بهترینها باشد. امیدوارم نیمار روزی دوباره در یک تیم اسپانیایی بازی کند.
تازه ترین فهرست با ارزش ترین بازیکنان دنیای فوتبال: امباپه، نیمار و مسی
شرکت مشاوره مدیریت KPMG
خوزه لوییس چیلاورت: دوست داشتم با لیونل مسی همبازی بودم
خوزه لوییس چیلاورت یکی از منحصر به فردترین سنگربان های تاریخ فوتبال بود که علاوه بر توانایی های درون دروازه، در نواختن ضربات ایستگاهی و پنالتی نیز متبحر بود.
حالا این دروازه بان پاراگوئه ای که دو دهه قبل درون دروازه تیم ملی کشورش نمایش های خاطره انگیزی را ارائه داده بود، لیونل مسی را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال توصیف کرده و اذعان داشت علاقه داشته در ترکیب فعلی بارسلونا و در کنار ستاره آرژانتینی به میدان برود.
من دوست داشتم در این تیم بارسلونا و در کنار لیونل مسی بازی کنم. اگر می خواهید رویاسازی داشته باشید می توانید آزادانه تصور کنید. برای من لیونل مسی بهترین فوتبالیست تاریخ است.
خوزه لوییس چیلاورت در ادامه پنج بازیکن برتر تاریخ فوتبال را از نگاه خود خود را معرفی کرد گفت:
مارادونا؟ او در جمع 5 نفر برتر تاریخ فوتبال جای دارد. از نظر من آلفردو دی استفانو، مارادونا، پله و زین الدین زیدان بعد از مسی بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال هستند.
30 نامزد دریافت جایزه توپ طلای 2019 معرفی شدند
فرانس فوتبال طبق اعلام قبلی امسال تصمیم گرفته به جز توپ طلایی که به بهترین بازیکن مرد و زن اهدا میکند، جایزه ای هم به بهترین دروازه بان سال دنیا بدهد، جایزه یاشین. دیگر جایزهای که اهدا خواهد شد، بهترین بازیکن جوان است که جایزه کوپا نام دارد. جایزهای که سال پیش به کیلیان ام باپه رسید.
مودریچ: وقتی فهمیدم برنده توپ طلا شدهام، گریه کردم
لوکا مودریچ، هافبک رئال مادرید فاش کرد وقتی دانسته برنده توپ طلا میشود، گریه کرده است. به گزارش مارکا، لوکیتا درباره اتفاقات روزی که به او اطلاع دادند برنده توپ طلا شده است، گفت:
با همسرم در لندن بودیم. در اتاقمان در هتل. بار اول که تماس را دیدم، جواب ندادم. به همسرم گفتم: مدیر فرانس فوتبال تماس گرفته، چه کنم؟! قبلا به من گفته شده بود اگر برنده توپ طلا باشم، قبل از مراسم تماس خواهند گرفت. به همین خاطر وقتی تماس را دیدم، آنقدر استرس داشتم که نمیخواستم عجله کنم و با جواب ندادن به آن، میخواستم خودم را برای جوابی که قرار است بدهم، آماده کنم. دوباره تماس گرفتند و اطلاع دادند که من برنده توپ طلا شدهام. خودم هم کاملا باور نمیکردم چه اتفاقی در حال رخ دادن است! به قدری لحظه، باورنکردنی بود که شروع به گریه کردم. لحظه معرکهای بود که هرگز فراموشش نخواهم کرد.
گفتنی است مودریچ یک رکورد تاریخی نیز بر جای گذاشت. او به اولین بازیکن تاریخ تبدیل شد که یک سال پس از فتح توپ طلا، در لیست نامزدهای تصاحب این جایزه هم قرار نمیگیرد.
فرانس فوتبال دیروز اسامی 30 نامزد توپ طلای 2019 را اعلام کرد که از رئال مادرید تنها کریم بنزما و ادن هازارد در آن حضور داشتند.
نگاهی به ارزش 30 نامزد دریافت جایزه توپ طلای 2019 از نگاه ترنسفرمارکت
دروگبا: مانه میتواند اولین بازیکن آفریقایی پس از ژرژ وه آ باشد که توپ طلا را میبرد
نامزدهای توپ طلای 2019 توسط فرانس فوتبال معرفی شدهاند و سادیو مانه که نقشی انکار ناشدنی در قهرمانی لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا داشت، مطابق انتظار یکی از شانسهای اصلی این جایزه به شمار میرود.
دروگبا که خود از جمله بهترین مهاجمان قرن 21 دنیای فوتبال بوده، به حمایت از بازیکنان آفریقایی در راه رسیدن به این جایزه ارزشمند پرداخت و گفت:
مانه میتواند توپ طلا را ببرد. به خاطر همه کارهایی که در جام ملتهای اروپا، لیگ قهرمانان اروپا و لیگ برتر انجام داده است. بازیکنان بسیار کمی میتوانند کاری که او در لیگ برتر میکند را انجام بدهند. ممکن است مانه به اولین بازیکن آفریقایی پس از ژرژ وه آ تبدیل شود که توپ طلا میبرد اما این اتفاق میتوانست پیشتر هم رخ بدهد. بازیکنان بسیار خوبی بودند که نماینده خیلی خوبی برای قاره آفریقا بودند. بازیکنانی نظیر ساموئل اتوئو.
نامزد های جایزه گلوب ساکر 2019 اعلام شدن
بهترین بازیکن
محمد صلاح
لیونل مسی
سادیو مانه
ویرجیل فن دایک
کریستیانو رونالدو
آلیسون بکر
برناردو سیلوا
بهترین مربی
ماسیمیلیانو الگری
یورگن کلوپ
اریک تن هاخ
فرناندو سانتوس
جمال بلماضی
پدیده سال
کای هاورتس
جیدون سانچو
آنسو فاتی
ارلینگ هالند
ژائو فلیکس
Globe Soccer Awards 2019
کاپلو: کریستیانو رونالدو سه سال است کسی را دریبل نزده است!
تعویض شدن کریستیانو رونالدو در دومین بازی پیاپی باعث شد تا فابیو کاپلو به انتقاد از CR7 بپردازد.
این بازیکن 34 ساله پس از این که نتوانست تا دقیقه 55 بازی یوونتوس-میلان در سری آ کار خاصی انجام دهد، جای خود را به پائولو دیبالایی داد که در دقیقه 77 تک گل سه امتیازی تیمش را به ثمر رساند.
رونالدو بعد از تعویض شدن راهی تونل ورزشگاه شد و گفته میشود که قبل از اتمام بازی، ورزشگاه را ترک کرده است. این رفتار برای بازیکن و مربی سابق بیانکونری جای تعجب نداشت.
این صحنه را دوست نداشتم و جالب نبود. او باید حتی زمانی که از زمین بیرون میآید، یک قهرمان باشد. حقیقتا، کریستیانو رونالدو سه سالی است که کسی را دریبل نزده است. وقتی پا عوض میکرد و بازیکن حریف را سر جایش میخکوب میکرد، من کارشناس لالیگا بودم. درون او یک قهرمان وجود دارد، شخصی بهتر از بقیه اما حالا دیبالا و داگلاس کاستا را میبینیم که دو گل خارق العاده به ثمر رساندهاند. دیبالا در شرایط عالی میتواند تفاوتساز باشد و کاستا هم همین طور است. آنها بدون رونالدو برنده مسابقات میشوند. به نظر میرسید یووه به او متکی باشد اما در عوض ترکیب عالی و کیفیت بازیکنان باعث میشود در هر صورت برنده شوند. باید به ساری که جرأت تعویض کردن او را داشت آفرین گفت، به ویژه با توجه به این که تمامی بازیکنان تیم با کیفیت هستند و میتوانند تعیین کننده باشند. کریستیانو برای مدتی فرمان را در دست داشت ولی حالا این طور نیست و او باید بار دیگر کنترل را به دست بگیرد، مخصوصا از جنبه جسمانی. او دیگر سرعت و چابکی زمانهان گذشته را ندارد.
بهترین های سایت گل اعلام شدن
1 - ویرجیل فن دایک
2 - لیونل مسی
3 - محمد صلاح
Goal 50 Best Player Awards
ام باپه: لیونل مسی شایسته ترین بازیکن برای دریافت توپ طلای 2019 است
ستاره جوان پاری سن ژرمن معتقد است که لیونل مسی شایسته ترین بازیکن برای کسب توپ طلای اروپا است.
در ماه اکتبر اسامی 30 نامزد دریافت توپ طلای اروپا اعلام شد و لیونل مسی برنده 5 توپ طلای اروپا یکی از نامزدهای کسب این عنوان است. کیلیان ام باپه که خود نیز یکی دیگر از نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا در سال 2019 است، حمایت خود را از کاپیتان بارسلونا برای دریافت توپ طلا اعلام نمود.
از کیلیان ام باپه پرسیده شد، که به نظرش چه بازیکنی شایسته کسب توپ طلای 2019 است؟ وی در پاسخ به Der Spiegel گفت:
لیونل مسی. از نظر انفرادی، او بهترین بازیکن در سال جاری میلادی بود.
گیشه خارجی؛ دوشنبه، 2 دسامبر 2019: مسی و گل طلایی
کوریره دلو اسپورت ایتالیا
سبقت دیوانه وار
برنده توپ طلا، مادرید را فتح کرد
اسپورت اسپانیا
گل طلایی
اکیپ فرانسه
شب انتخاب
خبرنگار: آیا با توجه به غیبت رونالدو فکر می کنی حالا یک رقیب کمتر برای فتح توپ طلا داری؟
فن دایک: مگر رونالدو هم رقیب من بود
گزارش لحظه به لحظه مراسم
توپ طلا رو لوکا مودریچ به بهترین میده. اولین برنده ای که سال بعد حتی جز 30 نفر هم نیست :)
پخش زنده مراسم با کیفیت خوب
ماتیس دی لیخت - جایزه کوپا (بهترین بازیکن زیر 21 سال)
آلیسون بکر - جایزه یاشین (بهترین دروازه بان سال)
مگان راپینو - بهترین بازیکن زن جهان
لیونل مسی - توپ طلا
تبریک به هواداران آژاکس، یوونتوس، لیورپول و بارسلونا
لیونل مسی: کسب این توپ طلا لذت بخشتر از قبل بود چون به زودی وقت خداحافظی فرا میرسد
حرفهای احساسی لیونل مسی شاید در ابتدا کمی هواداران بارسلونا و آرژانتین را نگران کند اما همچنان این اعجوبه فوتبال را تا چند سال دیگر در میادین خواهیم دید.
اولین توپ طلایی که گرفتم را به خاطر دارم. 22 سالم بود و با سه برادرم به پاریس آمدیم و شبی عالی را سپری کردیم. ده سال بعد، حالا در این جا با همسرم و سه فرزندم، لحظاتی خاص و متفاوت را تجربه میکنیم. همان طور که همسرم گفت، طی این سالها دست از رویاپردازی نکشیدم و راهم برای پیشرفت بیشتر را ادامه دادم. میخواهم روز به روز پیشرفت کنم و از فوتبالم لذت ببرم. به لطف خدا، از یک یا دو سالگی قادرم کاری که عاشقش هستم را انجام دهم و امیدوارم خدا کمک کند که برای سالهای بیشتری بتوانم از فوتبال لذت ببرم.
میدانم که الان چند سالهام و اکنون نسبت به زمانی که اولین توپ طلایم را بردم بیشتر لذت میبرم زیرا میدانم وقت خداحافظی به زودی فرا میرسد و این سخت است. اگرچه تکرار میکنم، هنوز چند سال دیگر پیش روی من باقیمانده است. با این حال اکنون زمان خیلی سریع میگذرد و همه چیز خیلی سریع اتفاق میافتد. امیدوارم بتوانم از حضور در کنار خانواده، فوتبال بازی کردن، رقابت با رقبا و این زندگی، همچنان لذت ببرم.
فن دایک: فصلی عالی را سپری کردم اما رقابتم با بازیکنی غیرعادی بود؛ مسی شایسته نهایت احترام است
ویرجیل فن دایک از این که توپ طلا به او نرسیده، ناراحت نیست و لیونل مسی را مورد تمجید قرار داد.
فصلی عالی را سپری کردم اما گاهی اوقات باید با بازیکنانی چون او [مسی] که کمی غیرعادی هستند، رقابت کنید. مسی فاتح شش توپ طلا شده و شایسته نهایت احترام است.
ویرجیل فن دایک پیش از شروع مراسم در گفتگو با خبرنگاران، به کریستیانو رونالدو، به شوخی طعنه زد و گفت او اصلا رقیبش برای کسب توپ طلا نیست.
خبر باب کسری
پاسخ خواهر رونالدو به حرف های فن دایک در مراسم توپ طلا: ابتدا چند جایزه کسب کن سپس با هم صحبت می کنیم
کاتیا آویرو در پستی که در اینستاگرام خود منتشر کرد خطاب به مدافع هلندی لیورپول حرف های طعنه آمیزی گفت.
دیشب از فن دایک سوال شد که: " حالا که رونالدو به مراسم نیامده آیا می توانیم بگوییم که یک رقیبت از رقابت کسب توپ طلا کنار رفته؟"
فن دایک در جواب این سوال گفت:
او هم در رقابت بوده؟
بلافاصله پس از این حرف فن دایک آویرو در حمایت از برادرش پست زیر را منتشر کرد:
حالا ویرجیل عزیز، جایی که تو در آن هستی جایی است که کریستیانو رونالدو هزاران بار آمده و باز هم خواهد آمد. میبینی ویرجیل عزیز، کریستیانو رونالدو در کشوری که در آن بازی می کنی سه بار جام قهرمانی را بالای سر برده است، جامی که تو یک بار هم آن را لمس نکردی. کریستیانو حتی بهترین گلزن و بهترین بازیکن کشوری که در آن بازی می کنی هم شده است، زمانی که من حتی از تو هم جوان تر بودم. بعد از آن ویرجیل عزیز، کریستیانو به باشگاه دیگری رفت و به بزرگ ترین بازیکن تاریخ آن باشگاه تبدیل شد. کلمه رئال مادرید چیزی به یادت می آورد ویرجیل ؟ کریستیانو با این تیم تو را در فینال لیگ قهرمانان اروپا شکست داده است، بالون دور چطور ویرجیل کریستیانو رونالدو قبلا 5 بار این جایزه را برده است. پس از همه این ها کریستیانو و هم تیمی هایش تیم ملی نارنجی پوش تو را در فینال نابود کردند، سخت بود ویرجیل؟ حیف شد چون کریستیانو در موفق ترین سال دوران حرفه ای تو هم از تو عنوان بیش تری کسب کرده است. عالیه! این طور نیست؟ اکنون ویرجیل، سعی کن چند تا جايزه ببری و سپس با هم صحبت خواهیم کرد، هر وقت توانستی تعداد انگشت شماری از این جوایز به دست بیاوری می توانی با کریستیانو سر یک میز بنشینی یا همانطور که در کشور ما می گویند: رشد می کند و ظاهر می شود. کریستیانو تو برای من بهترین بازیکن جهان هستی و باقی خواهی ماند.
بازتاب ششمین توپ طلای مسی در نشریات جهان
روزنامه های ورزشی دنیا اکثرا تیتر اصلی امروز خود را به ششمین توپ طلای لیونل مسی اختصاص داده اند. مسی در یک سال اخیر نمایش فردی فوق العاده ای داشت و در رقابت های لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا عنوان آقای گلی را از آن خود کرد؛ موضوعی که نقش اساسی در انتخاب این فوق ستاره آرژانتینی به عنوان بهترین بازیکن سال 2019 ایفا کرده است.
آ اس مادرید: تاریخ سازی مسی با ششمین توپ طلا
اسپورت بارسلونا: فوتبال فقط یک خدا دارد
اکیپ فرانسه: تنها
گاتزتا دلو اسپورات ایتالیا: ششمین توپ طلا مسی، باعث عصبانیت یووه
تلگراف انگلیس: مسی رکورد زد؛ ششمین توپ طلا
ادامه
رای ها منتشر شد. روزنامه نگار اسپانیا (AS مادرید) به فن دایک و رونالدو رای داده :)
رکوردداران توپ طلا
باشگاه
1 - بارسلونا 12 بار
2 - رئال مادرید 11 بار
3 - یوونتوس و میلان 8 بار
4 - بایرن مونیخ 5 بار
5 - منچستر یونایتد 4 بار
بازیکن
1 - لیونل مسی
2 - کریستیانو رونالدو
3 - میشل پلاتینی، یوهان کرایوف، مارکو فان باستن
4 - فرانتس بکنباوئر، رونالدو، آلفردو دی استفانو، کوین کیگان، کارل هاینتس رومنیگه
5 - لوییزیتو، زینالدین زیدان، اوزهبیو، بابی چارلتون، گرد مولر، رود گولیت، لوتار ماتئوس، جرج بست، رونالدینیو، ...
کشور
1 - آلمان
2 - هلند
3 - پرتغال
4 - فرانسه
5 - آرژانتین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'Or
وقتی ستاره پرتغالی عجله کرد؛ گاف بزرگ رونالدو در پاسخ به فن دایک!
مصاحبه جنجالی ویرژیل فن دایک در خلال مراسم توپ طلای فرانس فوتبال باعث ایجاد حواشی فراوانی در روزهای اخیر شده است. این مدافع هلندی در هنگام برگزاری مراسم و هنگامیکه از او در مورد غیبت رونالدو پرسیده شد، اذعان داشت که مگر ستاره پرتغالی رقیب او برای دریافت توپ طلا بوده است؟
اما خواهر کریستیانو رونالدو ساعاتی بعد از مصاحبه ویرژیل فن دایک، با انتشار متنی بلند بالا به تمجید از برادر خود و انتقاد از مدافع لیورپول پرداخته و بارها تاکید کرد رونالدو از نظر کسب افتخارات بازیکن به مراتب بزرگ تر از ویرژیل فن دایک است.
اما شواهد حاکی از آن است که این متن تند در واقع از سوی خود رونالدو نوشته شده و از طریق اکانت خواهرش منتشر شده است. در این متن چندین بار از ضمیر "من" به جای "او" استفاده شده و در واقع به نظر می رسد خود رونالدو این متن را به رشته تحریر درآورده و اینقدر برای پاسخ دادن به ویرژیل فن دایک عجله داشته که فراموش کرده اشتباهات نگارشی آن را برطرف کند.
خدایی سوتی بزرگیه. پست اینستاگرام رو چک کردم دیدم واقعیت داره :n08:
b.soshiant
05-12-2019, 20:28
سلطان دست نیافتنیه
کافهی شش ماه دیگه کوپا آمریکا رو که تو آرژانتین برگزار میشه بزنه و اگه یکم خوش شانس باشیم چمپیونز لیگ امسالم ببریم
توپ طلا هفتم در انتظاره!!!
مسی: مایه تاسف است که مانه در رده چهارم رده بندی توپ طلا قرار گرفت؛ او سال فوق العادهای داشت
لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا به تمجید از سادیو مانه، مهاجم لیورپول پرداخت.
مانه سنگالی و 27 ساله، یکی از بهترین خریدهای لیورپول در قرن 21 به شمار میرود. بازیکنی که از ساوتهمپتون خریده شد و در 144 بازی برای قرمزها آمار فوق العاده 72 گل و 29 پاس گل را از خود بر جای گذاشته است.
مانه فصل پیش هم یکی از ارکان قهرمانی لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا بود اما باز هم نتوانست راهی جمع سه نفر پایانی توپ طلا شود و چهارم شد.
اعجوبه آرژانتینی بارسلونا درباره مانه میگوید:
مایه تاسف است که مانه را در رده چهارم لیست توپ طلا میبینیم. از طرفی فکر میکنم امسال بازیکنان بزرگ زیادی در رقابت بودند. به همین خاطر انتخاب یک بازیکن به خصوص، دشوار بود. اما من سادیو مانه را انتخاب کردم چون سبک بازی او را میپسندم. مانه سال فوق العادهای داشت که البته برای تمام تیم لیورپول عالی بود. به همین خاطر او را انتخاب کردم. تکرار میکنم: امسال بازیکنان فوق العاده زیادی در لیست بودند و انتخاب از میان آنها کار سختی بود.
Messi voted for Mane to win The Best award & says it's a 'shame' he was fourth in Ballon d'Or voting
نیمار: باید هر سال یک توپ طلا فقط به مسی اختصاص داده شود
نیمار، ستاره برزیلی پاری سن ژرمن در مورد دلایل تقلای خود برای بازگشت به بارسلونا صحبت کرد.
نیمار با اشاره به تلاش خود برای جدایی از پاری سن ژرمن در تابستان گذشته گفت:
من هرگز نمی خواستم به کسی صدمه بزنم، اما معتقدم اگر کسی از حضور در جایی رضایت ندارد، باید آنجا را ترک کند و به همین دلیل قصد داشتم از پاری سن ژرمن جدا شوم.
نیمار در مورد لیونل مسی و توپ طلای ششم وی گفت:
مسی بازیکن شگفت انگیزی و بهترین بازیکنی است که من تا به حال در دنیای فوتبال را دیده ام. جای تعجب نیست که او شش توپ طلا دارد، زیرا او سالهاست در بالاترین سطح بازی می کند و باید هر سال یک توپ طلا فقط به مسی اختصاص داده شود. من نیز علاقه دارم روزی برنده این جایزه شوم، اما وسواسی ندارم و در این خصوص جای نگرانی نیست.
There should be a Ballon d'Or just for Messi: Neymar
ایجنت کریستیانو رونالدو: رسیدن توپ طلای 2019 به مسی، ناعادلانه بود
اخیرا ششمین توپ طلای لیونل مسی به ویترین افتخارات او اضافه شد. وی فاتح توپ طلای 2019 لقب گرفت اما از نظر ژرژ مندس مدیر برنامه های کریستیانو رونالدو، رسیدن توپ طلا به مسی ناعادلانه بود. او در حاشیه مراسم پسر طلایی 2019، در شهر تورین به خبرنگاران گفت:
از نظر من رسیدن توپ طلای امسال به مسی ناعادلانه بود. رونالدو هم قهرمان لیگ ملت های اروپا شد اما زندگی همینطور است. به نظرم رونالدو اگر هنوز بازیکن رئال مادرید بود، برنده توپ طلا می شد. رونالدو قهرمان بزرگی است و می داند چطور باید به توپ طلای 2020 رسید.
ادامه
10 بازیکن برتر سال 2019 از نگاه گاردین؛ لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد
لیونل مسی با کسب 9158 امتیاز که 45 درصد آرا را شامل می شود، بالاتر از ویرجیل فن دایک به عنوان بهترین بازیکن سال 2019 انتخاب شد. 10 بازیکن برتر سال 2019 از نگاه گاردین به شرح زیر است:
دو پست برای گل با سر - یک پست برای توپ طلا :)
63445
جوایز گلوب ساکر در دوبی داده شد
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن سال و خورخه مندس بهترین ایجنت سال شد
Globe Soccer Awards 2019
بزودی: قبلا گفته بودم کفش طلا از توپ طلا مهم تره. ولی الان میگم گلوب ساکر از هر دوی اونها مهم تره! :)
دی ماریا: با رونالدو هم تیمی بودم ولی مسی بهترین است
آنخل دی ماریا از معدود بازیکنانی است که شانس هم تیمی شدن با فوق ستاره هایی چون مسی و رونالدو را داشته است.
آنخل دی ماریا از سال 2010 تا 2014 بازیکن رئال بود و در کنار رونالدو موفق به فتح یک لیگ قهرمانان، یک لالیگا، یک سوپرکاپ اسپانیا و دو کوپا دل ری شد. نقش او در بسیاری از گل های رونالدو مشهود بود و وقتی از رئال راهی یونایتد شد، رونالدو یکی از ناراحت ترین بازیکنان رئال بود. دی ماریا در تیم ملی آرژانتین نیز سال هاست با مسی هم تیمی است.
او در یونایتد کنار وین رونی و در پی اس جی با زلاتان نیز سابقه بازی دارد ولی انتخاب نهایی او لئو مسی است. دی ماریا به تیک اسپورتس گفت:
برای من هم تیمی شدن با مسی، رونالدو، زلاتان و رونی یک رویا بود. زمانی در پلی استیشن با آنها بازی می کردم و هرگر تصور نمی کردم روزی کنارشان بازی کنم. همیشه عادت به تماشای بازی های شان داشتم و سپس رویایم به واقعیت پیوست. باید بگویم که مسی از بین 4 نفر بهترین است. رونالدو یک هیولاست و نیمار نیز جواهر فوتبال است. او برزیلی است و بازی کنارش واقعا لذتبخش.
زلاتان؟ او دیوانه است و یک شخصیت عجیب و غریب دارد. در زمین به نظر نمی آید ولی در واقع او انسان بسیار خوبی است. در کنار زلاتان هم از فوتبال لذت بردم. رونی شخصیت آرامی دارد و فکر نمی کردم آنقدر قدرتمند باشد. واقعا انتخاب بین این فوق ستاره ها کار دشواری است ولی اگر بخواهیم یکی را انتخاب کنم، او مسی است.
Di Maria: I've played with Messi, Ronaldo, Ibrahimovic & Rooney - Leo is the best
فیلیپه لوئیس: مسی باید همیشه برنده توپ طلا شود
مدافع سابق باشگاه اتلتیکو مادرید معتقد است که مسی هر ساله باید برنده توپ طلا شود زیرا بازیکنی مانند او هر چند سال یه بار ظهور می کند.
فیلیپه لوئیس فاش می کند که همیشه ضربهای را به مسی وارد می کرد تا بتواند او را متوقف کند. لوئیس در این رابطه می گوید:
من همیشه به مسی ضربه می زدم تا او را متوقف کنم اما او هیچوقت مرا بابت این کار سرزنش نکرده است. من مسی را برای فوتبالش تحسین می کنم. من هیچوقت از او نخواستم تا پیراهنش را به من بدهد زیرا برای پیروز شدن به زمین آمدهام نه برای اینکه بگویم مقابل مسی بازی کردهام. همه می دانند که من راجع به مسی چگونه فکر می کنم. تنها کاری که باید انجام دهید لذت بردن از بازی او است زیرا نمی دانم چند سال یا چند دهه دیگر باید بگذرد تا بازیکنی مانند او ظهور کند. مسی باید همیشه برنده توپ طلا شود.
نگاهی به تمامی برندگان جایزه توپ طلا
استنلی متئوس اولین برنده توپ طلا
لو یاشین تنها دروازه بان برنده توپ طلا
لیونل مسی پرافتخارترین بازیکن تاریخ توپ طلا
آلفردو دی استفانو اولین بازیکنی که دو بار توپ طلا را کسب کرد
یوهان کرایوف اولین بازیکنی که دو بار متوالی برنده توپ طلا شد
ادامه
هومبرتو ماسکیو: بازی دی استفانو، کرایوف، پله و مارادونا را دیده ام اما مسی را بهترین بازیکن تاریخ می دانم
هافبک ایتالیایی آرژانتینی سال های دور فوتبال، که اکنون 87 سال سن دارد می گوید با این که بازی بازیکنان بزرگ زیادی از جمله آلفردو دی استفانو، یوهان کرایوف، پله و مارادونا را دیده است، لیونل مسی را بهترین بازیکن تاریخ می داند.
هومبرتو ماسکیو، ستاره سابق سال های دور تیم ملی آرژانتین یکی از کسانی است که همواره مصاحبههایش جلب توجه می کند. او حالا در مصاحبه ای به تمجید از لیونل مسی پرداخته است. او می گوید:
من بازی های دی استفانو، پله، مارادونا و کریوف را تماشا کرده ام اما لیونل مسی بهترین بوده است. من قابلیتهای همه این بزرگان فوتبال را دیده ام و حتی در برابر برخی از آنها قرار گرفتم اما برایم مسی بهترین است.
I’ve seen Pele, Maradona & Cruyff, but Messi is the best – Argentine icon Maschio hails Barcelona great
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.