ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انلاک اندروید ستاپ باکس ای سیما مدل fiber home HG680

makan2500
01-06-2019, 13:21
دوستان عزیزی که در این مورد کار کردن و اطلاع دارن خواهشمندم که راهنمایی نمایند که به چه شکلی برنامه رو میشه بدست اورد و اندروید ستاباکس رو انلاک نمود و مانند بقیه ستاپ باکس ها اپلیکشن های مورد نیاز رو نصب نمود البته چند نفری هستن که این کار رو انجام میدن اما هزینه دریافتیشان بسیار بالاست و نسبت به خود ستاپ باکس مقرون به صرفه نیست

sajad-tnt
01-06-2019, 19:52
سلام.
منم همین مدل رو دارم و خیلی وقته درگیر موضوعی هستم.
البته نرم افزار های اندروید روش نصب میشه، ولی نرم افزارهای پخش آنلاین مثل نماوا، ویدیو رو نمایش نمیدن... حتی مرورگر گوگل کروم هم نصب کردم ولی اونجا هم پخش نمیشه ویدیوها...
البته با مرورگر ویدیوهای سایت آپارات رو تست کردم و پخش میشه.
برای نصب نرم افزار هم اول دکمه Locate رو از روی کنترل فشار بدید و وارد (تنظیمات) بشید.
بعد در سربرگ (سایر) گذینه (تنظیمات بیشتر) رو بزنید.
حالا آخرین گذینه یعنی (درباره گوشی) رو انتخاب و از منوی سمت چپ روی (شماره ساخت) چندبار دکمه OK روی کنترل رو برنید تا پیغام شما اکنون یک برنامه نویس هستید رو بده و منوی مخفی برنامه نویسان باز بشه و به منوی سمت راست اضافه بشه.
بعد روی (STBID) چندبار OK بزنید تا پیغام برنامه نصب usb را باز کن ظاهر بشه.
حالا به منوی سمت راست قسمت (گذینه های برنامه نویسان) رفته و تیک قسمت (رفع عیب USB) رو بزنید.
حالا فلش مموری حاوی نرم افزار ها (مناسب اندروبد 4.2) رو وصل کنید و از قسمت (مرورگر فایل) میتونید نصب کنید.

دوستان اگه راهی، روشی بلد بودید که بشه از نماوا استفاده کرد، اطلاع بدید.
چون دیگه سرویس دهی خودشون اصلا به درد نمیخوره، اون اوایل خوب بود، آرشیو فیلم زیادی داشت ولی بعداز مدتی همه رو حذف کردن و 100تا آشغال بیشتر نذاشتن.
این اواخر هم که ترافیک رایگان برای شاتل و... رو حذف کردن و تیر خلاص رو زدن :/

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

makan2500
01-06-2019, 20:32
اگهی تو یکی از سایت های فروش اقلام دست دوم زده شده،طرف میگه با 70 تومن اندروید انلاک میریزم تا بتونی همه اپلیکشن ها رو نصب کنی و منو دستگاه به شکل منوی دستگاه های ستاپ باکس اندرویدی دیگه میشه عکس کارکرد نرم افزار هایی که در حالت معمولی نصب نمی شوند نیز گذاشته است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

makan2500
01-06-2019, 20:38
کروم رو نصب و با استفاده از برنامه گوگل کروم و موس سیم دار از طریق سایت فیلیمو و نماوا رو به راحتی استفاده میکنم اما این شکل استفاده با اپلیکشن نصب شده متفاوت هست و دست و پا گیر

makan2500
03-06-2019, 10:45
کسی نیست برنامه و فایل انلاک رو قرار بده

اینا عکس های ستاپ باکس بعد انلاک هست که برام ارسال نمودن

sajad-tnt
03-06-2019, 11:47
کسی نیست برنامه و فایل انلاک رو قرار بده
دوست عزیز بالاتر براتون توضیح دادم چطوری میشه نرم افزار روش نصب کرد.
دیگه چه فایل آنلاکی میخواید؟

makan2500
03-06-2019, 12:02
کلا اندرویدش باز میشه اپلیکشن ها عین گوشی نصب میشن نمیخوام 70 پول بدم تا برام اندرویدش رو هک کنن

makan2500
04-06-2019, 00:34
تا حالا خودتون نصب کردین نه فیلمو بعد نصب کار میکنه نه نماوا فقط میشه از طریق صفحه وب دید چو گوگل پلی تو این اندروید بسته کار نمیکنه و نصب اپلیکشن ها نمایشی هست

makan2500
11-06-2019, 11:31
دوستانی که دستی در برنامه نویسی اندروید دارن پیام بدن اندروید دو مدل x و z دستگاه ای سیما رو در تلگرام براشون بفرستم نگاهی بهش بندازن

makan2500
12-06-2019, 21:12
فایل اندروید ستاپ باکس ای سیما رو برای کسانی که دستی در آتش دارن قرار داده می شود

makan2500
15-06-2019, 17:45
ای سیما انچنان اقبالی نداره

makan2500
03-07-2019, 08:51
در حالی که بیرون این کار انجام میشه نمیدونم چرا در فضای مجازی کسی توجه به انلاک ای سیما نداره

makan2500
09-07-2019, 09:27
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

makan2500
19-07-2019, 11:31
از دوستان کسی نبود به این فایل رام اندروید نگاه کنه و با تخصصش در حوزه رام دستگاه ویرایشات لازم رو انجام دهد

hormoznegar
21-07-2019, 00:30
درود برشما
دوست عزیز اگه راهی پیدا کردین که بشه glwiz رو روش نصب کرد ممنون میشم خبرشو بهم بدین یاهم فریمور آنلاک اگه پیدا کردین بگین من البته دستگاهم سری x هستش با فایل rom خود آیسیما بروز کردم هیچی تغییر نکرد اون فایلی که فرستاده شده هم همونیه که تو سایت خود ایسیما هست

hormoznegar
24-07-2019, 15:34
درود برشما
دوست عزیز آیا فریمور آنلاک ستاپ باکس آی سیما مدل HG680 رو پیدا کردین ؟؟

- - - Updated - - -

درود برشما
دوست عزیز آیا فریمور آنلاک ستاپ باکس آی سیما مدل HG680 رو پیدا کردین ؟؟

makan2500
25-07-2019, 22:57
درود بر شما هنوز پیدا نکردم کسانی هم که ادعا میکنن بلدیم دروغی بیش نیستن حتی هزینه 70 تومن هم میگیرن اما به جز قالب شکلی و روت کاری نمیکنن

rioman
07-08-2019, 14:35
این دستگاه فکر نکنم سخت افزار درست و حسابی داشته باشه.
بنظر من بجای اینکه پولتون رو جایی خرج کنین که مطمئن نیستین
یه دستگاه اندروئید باکس واقعی بخرین و براحتی استفاده کنید.

makan2500
10-08-2019, 18:25
عزیز کار از خریدن گذشته ،خیلی ها دارن این ستاپ باکس ای سیما رو حالا دور بندازیم ؟یا یکم دستکاری کنیم تا بقیه اپلیکشن ها رو باز کنه همین که اپلیکشن فیلمو رو باز کنه برای دارندگان این دستگاه کفایت میکنه

makan2500
30-09-2019, 11:49

heical
02-10-2019, 11:41
یه نگاه به لینک زیر بندازید ببینید به درد می خوره یا نه.
البته مربوط به hg680-p هست. نمی دونم با ورژن آیسیما چه فرقی داره

makan2500
01-11-2019, 21:43
ممنون از توجهتون متاسفانه برنامه این مدل در نت نیست:sad:

makan2563
23-12-2019, 15:51
فقط برای روت کردن اندروید ای سیما هم راهی پیدا میشد به الطبع میشد رام رو ارتقا داد

daniyalstar
16-03-2020, 14:48
سلام دوستان
راه حلی که واسه استفاده از نماوا استفاد کردم و بدون مشکل تقریبا جواب داد رو میگم خدمتتون

راه حل استفاده از tv.namava.ir هست ( یعنی نسخه وب نماوا )
اول اینکه مرورگرای مختلفی امتحان کردم ولی نماوا چون سنگینه لگ داشت موقع پخش و اذیت میکرد . از کروم بگیر تا فایرفاکس.....

راه حلی که من به کار بردم استفاده از مرورگر flashfox بود . نسخه ای که استفاده کردم : flash fox pro flash browser 44

ضمن اینکه فلش پلیر اندروید هم نصب کردم.

نکته بعدی اینه که هر نرم افزار بیخودی که روی دستگاه هست رو از بخش تنظیمات - برنامه ها . غیر فعال و یا حذف نصب کنید( به دلیل سبک شدن دستگاه )
نکته بعد پاک کردن بخش حافظه دستگاه هست که یه پاکسازی کردم من فایل های عکس و صدا و ... که از نرم افزار خود ایسیما داخل حافظه دستگاه مونده هست که باید پاک بشه ( من اینکارم کردم و فکر کنم تاثیر داشت )

به راحتی فکر کنم هر پلتفرمی مثله تلوبیون یا نماوا یا فیلیمو رو میتونید با استفاده از مروررگر ( نه نصب نرم افزارشون ) به خوبی استفاده کنید.

واسه کار کردن با سایت و مرورگر هم کافیه یه موس usb به دستگاه وصل کنید و باهاش سایت رو باز کنید ، تایپ کنید حتی با صفحه کلید خود اندروید و .....

نیازی هم به خرید دستگاه ستاپ باکس اندروید گرون قیمت نیست.....این مرورگر فلش فاکس سبک و کم حجم و خووبه ، حتی من فیلیمو هم با کروم و فایرفاکس تونستم استفاده کنم اما نماوا رو لگ داشت، اما با این فلش فاکس به خوبی از نماوا هم فیلم پخش میشه......

به راحتی میتونید چندتا تب رو مرورگر باز کنید و سرویس های مختلف باشه هر تب و با باز کردن مرورگر هر سرویسی که خواستید رو باز کنید و استفاده کنید

موفق باشید

daniyalstar
16-03-2020, 19:19
پیرو توضیحی که برای استفاده از نماوا از طریق مرورگر دادم
دوستان یه چیزی رو متوجه شدم ، اونم اینه که فقط مشکل از عدم استفاده از فلش usb هست
دستگاه برای پخش بدون مشکل باید یه حافظه خارجی داشته باشه ( ظاهرا حافظه داخلی دستگاه قفل شده فقط برای استفاده ی اپ خود آیسیما ) ....یه فلش وصل کنید(فلش سالم حتما و بدون بد سکتور و ارور ) اندروید دستگاه به عنوان کارت رم میشناسش و برای پخش فیلم به اصطلاح روی اون کَش میکنه .

در پست قبل من چون فلش داخل بود فکر کردم مشکل فقط از مرورگر بوده ولی بعدا فهمیدم فلش داخل نباشه استاپ میشه بعد از چند ثانیه یا فقط صدا با تصویر استاپ شده پخش میشه.

اول یه فلش به دستگاه وصل کنید . بعد دستگاه رو خاموش روشن کنید( از برقک حتی بکشید و بعد روشن کنید )
حالا به ترتیبی که گفتم با مرورگر فلش فاکس و حتی فایرفاکس ، آدرس tv.navama.ir رو باز کنید و لذتش رو ببرید .

نکته اینکه دستگاه من 2 تا جای usb داره (ظاهرا دو ورژن از ستاپ باکس آیسیما موجوده اینجور که یادمه ).... یکی رو همیشه فلش یو اس بی زدم و یکی هم موس وصل کردم . ب
ه خوبی کار میکنه و بدون لگ پخش میکنه.

makan2563
05-04-2020, 11:14
بالا باش .....

makan2563
05-05-2020, 11:20
تنها چاره استفاده بهینه از این اندروید باکس فقط ویرایش رام این دستگاه هست تا بشه با حافظه آزاد شده به راحتی اپلیکشن های معروف را نصب و از تماشای فیلم به صورت انلاین لذت برد ،دوستان کسی بتونه اندروید ورژن بالاتری هم برای این دستگاه کوک کنه که نور الا نور میشه

linux-lover
03-06-2020, 19:26
دوستان این مدل سی پی یوش AML8726 هستش و من چند وقت پیش فرصتشو پیدا کردم و تونتستم روتش کنم و چند مدل کاستوم رام و حتی لینوکس از جمله "آرچ لینوکس" و .. رو هم نصب کردم روش ولی مشکلات زیادی داره که بزرگترینش cpu فوقالعاده آشغال و بدرد نخورشه که جز اولین سری سی پی یو های Amlogic هست و با کرنل مین لاین هماهنگ نیست البته تلاش هایی در جریانه ولی راستش من امیدی ندارم بهش انشالله اگه فرصت بشه اموزش کامل روت کردن و نصب کردن لینوکس و یکی دو مدل رام مخصوص این مدل رو میزارم براتون.

linux-lover
03-06-2020, 19:27
اووووففف ببین بعد چند سال بلخره یه پست گزاشتم :biggrin::biggrin::biggrin:

linux-lover
03-06-2020, 19:48
تنها چاره استفاده بهینه از این اندروید باکس فقط ویرایش رام این دستگاه هست تا بشه با حافظه آزاد شده به راحتی اپلیکشن های معروف را نصب و از تماشای فیلم به صورت انلاین لذت برد ،دوستان کسی بتونه اندروید ورژن بالاتری هم برای این دستگاه کوک کنه که نور الا نور میشه

اندروید ورژن بالاتر برای این مدل ممکن نیست که علتش هم برمیگرده به کرنل قدیمیی که داره و عدم پشتیبانی و بروزرسانی کارخانه سازنده پردازنده البته یک مورد
اندروید ۵ برای یک مدل مشابه از این دستگاه هستش ولی من موفق نشدم روی ای سیما پیادش کنم.

hamed-sos
07-09-2020, 18:39
هک دستگاه IPTV SET TOP BOX شرکت آی سیما

- - - Updated - - -