ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست فریمور جدید مودم E5577S-932

nokia200
22-05-2019, 12:00
سلام
مشخصات مودم من اینه طبق عکس زیر آنلاک شده و قابلیت ریسیت هم اوکی است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و دوستم همین مدل رو داره با مشخصات نرم افزاری زیر که نرم افزارش از مال من بالاتره مال اینهم قابلیت ریسیت اوکی است

میخواستم نرم افزار رو مثل دوستم کنم چون آنتن دهی ورژن اون بیشتر از منه و هم که ورژنش بالاتره میخوام آخرین نرم افزار باشه ممنون میشم راهنمایی کنید به به این ورژن ارتقاع بدم.

saber73
24-05-2019, 02:03
به احتمال زیاد مودم شما لودرش بازه چون رو فریمور جنرال و ورژن 200 هست . گزینه اپدیت هم ندارید رو صفحه وب مودم . الان از سه طریق: حالت installing یا لودر و یا از طریق فریمورهای فرمت exe جنرال یا دستکاری شده پچ شده میتونید رو مودم فریمور یا وب یو ای بریزید . حالت installing و لودر به احتمال زیاد دکمه ریست رو از کار خواهد انداخت و سریال یا imei مودم شما 00000000 خواهد شد ولی خب سریال و imei میشه راحت درست کرد ولی دکمه ریست رو هنوز خودم توش موندم :n02: . نصب فریمور های exe هم نیاز به کد فلش هست مگر اینکه فریمور پچ شده باشه و نیازی به درخواست و اجازه فلش کد نداشته باشه چنین فریموری هم برای این مدل من ندیدم . کد فلش رو میتونید با استخراج یک سری کد توسط dc-unloker به حسابگرهای ورژن 4 هواوی بدید و فلش کد رو دریافت کنید یا از طریق imei مودم به دست بیارید . ولی اونی که از طریق استخراج و محاسبه به دست میاد درست هست و ممکنه کد فلش به دست اومده از روش imei که در مودم های e3372 هم به دست میآوردیم و استفاده میکردیم جواب نده . حالا باید تست کنید . البته با خود dc-unloker هم میتونید امتحان کنید و ببینید میشه الان برا مودم datalock ست کرد و ok میده ؟ اینطوری دو روش ذکر شده دیگه لازم نیست و همین کد ست شده کار رو تموم میکنه . فریمور دوست شما هم جنرال هست ولی webui ایشون ماله تیشکنت هست و ویرایش شده 1365 هست اخرش . به هیچ عنوان هم از فریمورهای این اپراتور یا اپراتورهای دیگه رو مودم استفاده نکنید مودم efuse میشه و لودر هم بسته و اونوقت باید هزینه کنید و بدید براتون دوباره انلاک کنند و خودش هم فقط رو همون فریمور انلاک میشه و فقط همون شخص میتونه براش webui هم بزنه و ویرایش کنه و امکانات کم و زیاد کنه و عمومی نشده هیچ جا . من یه نگاهی میکنم ببینم چی میتونم پیدا کنم و یا چی ویرایش کنم . شما فقط با dc-unloker ببین مودمت این دو تا کد رو قبول میکنه یا datalock میتونی ست کنی ؟ در ضمن اول باید datalock بدی و ok بگیری بعدا این دو خط کد رو بزنی تا ببنیم جواب میده اینها کدهای استخراج کد فلش و کد انلاک مودم هستند .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم دستور ست کردن دیتا لاک یا همون کد فلش :

at^datalock="11111111"

saber73
24-05-2019, 02:48
فریمور مورد نظر شما اینجا وجود داره ولی باید اکانت تهیه کنید جهت دانلود سایت ایرانی هستش و معتبر :

nokia200
24-05-2019, 13:17
فریمور مورد نظر شما اینجا وجود داره ولی باید اکانت تهیه کنید جهت دانلود سایت ایرانی هستش و معتبر :

متاسفانه برا مدل bs داره
خودم قبلا از یه جا دانلود کرده بودم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم

saber73
24-05-2019, 16:34
متاسفانه برا مدل bs داره
خودم قبلا از یه جا دانلود کرده بودم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم

bs که داخل این مسیر گذاشته برا s-932 هم تزریق میشه من خودم زدم رو مودم . قبلا اکانت این سایت رو داشتم و دانلود کرده بودم متاسفانه هاردم خراب شد و همه چی رفت . مطمئن باشید من خودم رو همین مودم زدم هیچ مشکلی هم نداره . این مسیر ماله s-932 هست و تمامی فریمورها و وب یو ای ها ماله این مودم هست . من همشون رو داشتم حیف از دست دادم .

saber73
24-05-2019, 16:54
یه چیزی هم پیدا کردم مودم رو هم آنلاک میکنه و هم تبدیل میکنه دقیقا به همون ورژن دوستتون ولی یه سری توضیحات و آموزش ها داره اول بخونید بعدا انجام بدید ماله دوستتون هم با این فریمور آنلاک شده و این فریمور روی مودم ایشون هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ATF_I.rar

nokia200
24-05-2019, 17:45
یه چیزی هم پیدا کردم مودم رو هم آنلاک میکنه و هم تبدیل میکنه دقیقا به همون ورژن دوستتون ولی یه سری توضیحات و آموزش ها داره اول بخونید بعدا انجام بدید ماله دوستتون هم با این فریمور آنلاک شده و این فریمور و وب یو ای روی مودم ایشون هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ATF_I.rar

من اینو تزریق کردم دستت درد نکنه
چند مورد است از کجا بدونیم جلوی آپدیتش بسته است که یه وقت اپدیت نشه و لاک بشه
دوم اینکه چند تا مورد بهش اضافه شده ولی چندتا حذف شده مثلا قسمت اضافه کردن dns اضافه شده ولی مثلا فعال یا غیرفعال کردن ستاره دار کردن پسورد روی صفحه نمایشگر حذف شده فقط ستاره دار میاره دوم اینکه تو صفحه اول اول تبلیغات زده و زبان پیش فرضش هم روسی است
من بیشتر دوست داشتم حالت اورجینال خودش باشه وب یو از لحاظ ظاهری ولی امکانانش بیشتر .

nokia200
24-05-2019, 20:36
جناب صابر عزیز این آخرین ورژن وب یو باید باشه
اگر امکانش است و وقت کردی تمامی امکانات این مودم رو رو این وب یو قرار بده و جلوی آپدیت رو بیزحمت ببند.

saber73
24-05-2019, 20:59
من اینو تزریق کردم دستت درد نکنه
چند مورد است از کجا بدونیم جلوی آپدیتش بسته است که یه وقت اپدیت نشه و لاک بشه
دوم اینکه چند تا مورد بهش اضافه شده ولی چندتا حذف شده مثلا قسمت اضافه کردن dns اضافه شده ولی مثلا فعال یا غیرفعال کردن ستاره دار کردن پسورد روی صفحه نمایشگر حذف شده فقط ستاره دار میاره دوم اینکه تو صفحه اول اول تبلیغات زده و زبان پیش فرضش هم روسی است
من بیشتر دوست داشتم حالت اورجینال خودش باشه وب یو از لحاظ ظاهری ولی امکانانش بیشتر .

خیل عالی . مودم دوباره لاک نشد ؟ الان تست کنید باید دسترسی adb و تلنت هم داشته باشید . گزینه های اپدیت اتوماتیک رو خاموش کنید . چک اپدیت نکنید و هر اپدیتی اومد قبول نکنید . امکانات خوبی هم داره . فقط یه چیزهایی اضافه هست میتونم اونها رو کلا حذف کنم و اون نمایش انتن و نمایش وای فای رو هم برگردونم به حالت اورجینال . و جلو اپدیت رو ببندم . فقط خدا کنه بعد تغییرات و موقع تزریق خطا نده و راحت قبول کنه . از طریق micro sd تزریق کردید؟

nokia200
24-05-2019, 21:07
خیل عالی . مودم دوباره لاک نشد ؟ الان تست کنید باید دسترسی adb و تلنت هم داشته باشید . گزینه های اپدیت اتوماتیک رو خاموش کنید . چک اپدیت نکنید و هر اپدیتی اومد قبول نکنید . امکانات خوبی هم داره . فقط یه چیزهایی اضافه هست میتونم اونها رو کلا حذف کنم و اون نمایش انتن و نمایش وای فای رو هم برگردونم به حالت اورجینال . و جلو اپدیت رو ببندم . فقط خدا کنه بعد تغییرات و موقع تزریق خطا نده و راحت قبول کنه . از طریق micro sd تزریق کردید؟
نه لاک نشد قسمت آپدیت چک نداره فکر کنم بستن ولی باز نمیشه گفت
بله از طریق میکرو sd تزریق کردم.

nokia200
24-05-2019, 21:09
جناب صابر عزیز این آخرین ورژن وب یو باید باشه
اگر امکانش است و وقت کردی تمامی امکانات این مودم رو رو این وب یو قرار بده و جلوی آپدیت رو بیزحمت ببند.
صابر جان بی زحمت این وب یو رو ویرایش کن و خودت هر امکانتی که دوست داری روش فعال کن مثلا انتخاب باند و ستاره دار کردن پسورد و ... ببین چه چیزها خوبه اونهارو قرار بده ممنون.

saber73
24-05-2019, 21:37
نه لاک نشد قسمت آپدیت چک نداره فکر کنم بستن ولی باز نمیشه گفت
بله از طریق میکرو sd تزریق کردم.

ویرایش کردم از همون طریق micro sd بزنید ببنید قبول میکنه مودم . نکنه ساین میخواد .

nokia200
24-05-2019, 22:28
ویرایش کردم از همون طریق micro sd بزنید ببنید قبول میکنه مودم . نکنه ساین میخواد .

متاسفانه نشد Update Fail زد.

nokia200
24-05-2019, 23:22
جناب صابر عزیز من فریمور رو پیدا کردم طبق گفته منبع adb و تلنت فعال است مثل اینکه ویرایش شده است باز نگاه کن ببین میتونی وب یو رو رو این ردیف کنی من که فریمور رو تزریق کردم مشکلی نداشت وب یو هم تغییر نکرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eral_05014VYG.rar.html

saber73
24-05-2019, 23:28
متاسفانه نشد Update Fail زد.

پس نمیتونیم کلا فریمور و یا وب یو ای مودم رو عوض کنیم و ساین میخواد و منم در این زمینه کاری از دستم برنمیاد . از طریق لودر هم یه تستی بکنید احتمالا یا الان لودر هم بسته شده و یا اگه از طریق لودر هم بشه فریمور رو عوض کرد دکمه ریست از کار می افته . چند نفر از دوستان تو انجمن در زمینه ساین و برگردوندن دکمه ریست تخصص دارن ولی نمیخوان راهنمایی و یا کمکی بکنن و مسئله مادی براشون مهم تر هست . خود من هم تا به امروز نتونستم کاری بکنم . اگر از طریق لودر خواستید کاری بکنید و لودر باز بود و ریسک از کار افتن دکمه ریست رو قبول کردید . یک فریمور جنرال رو مودم بزنید ببنید قبول میکنه یا نه .

saber73
24-05-2019, 23:33
جناب صابر عزیز من فریمور رو پیدا کردم طبق گفته منبع adb و تلنت فعال است مثل اینکه ویرایش شده است باز نگاه کن ببین میتونی وب یو رو رو این ردیف کنی من که فریمور رو تزریق کردم مشکلی نداشت وب یو هم تغییر نکرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eral_05014VYG.rar.html

الان اینو زدید مودم قبول کرد ؟ از چه طریقی زدید ؟ فریمور جنرال هستش بازم نگاه میکنم ببینم ویرایش شده یا نه ؟ اونی قبلی ساین داره دستکاری که میکنم و بعد میدم بهتون بزنید رو مودم خطا میده و قبول نمیکنه . الان شما رو وب یو ای قبلی هستی و خدا رو شکر مودمت efuse نشده . من جای شما نارحت شدم گفتید خطا میده و نمیشه . باشه یه وب یو ای هم خودم ویرایش میکنم . فقط الان برا تست یه وب یو ای جنرال قدیمی پیدا کنید بدون دستکاری و فعلا بزنید رو مودم ببنید خطا نمیده .

nokia200
24-05-2019, 23:38
الان اینو زدید مودم قبول کرد ؟ از چه طریقی زدید ؟ فریمور جنرال هستش بازم نگاه میکنم ببینم ویرایش شده یا نه ؟ اونی قبلی ساین داره دستکاری که میکنم و بعد میدم بهتون بزنید رو مودم خطا میده و قبول نمیکنه . الان شما رو وب یو ای قبلی هستی و خدا رو شکر مودمت efuse نشده . من جای شما نارحت شدم گفتید خطا میده و نمیشه . باشه یه وب یو ای هم خودم ویرایش میکنم . فقط الان برا تست یه وب یو ای جنرال قدیمی پیدا کنید بدون دستکاری و فعلا بزنید رو مودم ببنید خطا نمیده .

من اینو زدم بدون مشکل تزریق شد فایل exe

از اینجا برداشتم :

saber73
24-05-2019, 23:42
من الان هر وب یو ای ویرایش کنم چون همشون ساین دارن فکر نکنم بشه از طریق حالت installing نصب کرد . موقع ویرایش و ریپک کردن کلا ساین از بین میره من وب یو ای ویرایش میکنم فقط باید از طریق لودر بزنید . مگر اینکه یه وب یو ای پچ شده و ساین شده با فرمت bin یا exe پیدا کنیم که ویرایش کرده باشن و امکانات خوبی داشته باشه . برا مودم e5577cs21 این مورد وجود داره و فکر کنم رو مودم شما هم بخوره و بتونید راحت بدون لودر بزنید . در کل وب یو ای این مودم ها یکی باید باشه . من که تو ویرایش نگاه کردم هیچ چیزشون باهم فرق نداره .

saber73
24-05-2019, 23:47

از اینجا برداشتم :

بله این exe هست و ساین شده و راحت مودم قبول کرده باید یه وب یو ای اینطوری هم براش پیدا کنیم . من هر کاری کنم چون ساین بلد نیستم مودم به غیر لودر قبول نمیکنه .شما اینو بزن ببین مودم قبول میکنه :

وب یو ای هست برا مدل : 5577cs-321 و 5573

nokia200
24-05-2019, 23:51
بله این exe هست و ساین شده و راحت مودم قبول کرده باید یه وب یو ای اینطوری هم براش پیدا کنیم . من هر کاری کنم چون ساین بلد نیستم مودم به غیر لودر قبول نمیکنه .شما اینو بزن ببین مودم قبول میکنه :

وب یو ای هست برا مدل : 5577cs-321 و 5573

تا نصفه رفت و خطا داد الان رو حالت نصب مونده.

saber73
24-05-2019, 23:53

الان چک کردم فریمور جنرال و بدون دستکاری و بدون تلنت و یا adb هستش و مخصوص مدل شما .

saber73
24-05-2019, 23:55
تا نصفه رفت و خطا داد الان رو حالت نصب مونده.

از طریق micro sd باز رو مودم فریمور بزن یا این جنرال که خودت پیدا کردی یا اونی که من معرفی کردم و اولین بار زدی رو مودم تا . فعلا مودم درست بشه و از حالت نصب بیاد بیرون .

saber73
25-05-2019, 00:00
از طریق micro sd باز رو مودم فریمور بزن یا این جنرال که خودت پیدا کردی یا اونی که من معرفی کردم و اولین بار زدی رو مودم تا . فعلا مودم درست بشه و از حالت نصب بیاد بیرون .

از طریق micro sd هم نشد همون اولی رو که زده بودی رو مودم فرمت bin از طریق بالونگ بزن . مودم که در حالت نصب هست با کابل وصل کن به سیستم دو تا پورت شناسایی میکنه پورت دومی شماره اون لازمه برا بالونگ فلش یادداشت کن یه جایی . حالا عینه مودم i60 که از طریق بالونگ فریمور میزدیم فریمور رو به همراه بالونگ فلش بزار تو یه پوشه و اونجا cmd رو باز کن و دستور فلش مودم از طریق بالونگ فلش رو بزن و شماره پورت هم اونجا وارد کن با اسم فریمور و بزار مودم فریمور رو بگیره .

saber73
25-05-2019, 00:08
نتیجه گیری کلی :

شما فریمور جنرال و اخرین نسخه رو پیدا کردی و میتونی بدون لودر بزنی رو مودم ولی جنرال هست و اپراتور میتونه دسترسی به مودمت داشته باشه و اپدیت کنه مودم رو و ریسک داره رو این فریمور بمونید .

در مورد وب یو ای : برای مودم شما وب یو ای پچ شده و ساین شده و ویرایش شده نیست به تنهایی تا مثل فریمور راحت بزنیم رو مودم ماله مودم های دیگه رو هم قبول نمیکنه . یه دونه پیدا کردیم اونم با فریمور یکی بود و ویرایش شده بود و شما زدید رو مودم و ازش ناراضی بودید .

یا باید از وب یو ای های جنرال بدون هیچ امکانات که راحت رو مودم نصب میشن استفاده کنید . یا یه دونه ویرایش کنیم و از طریق لودر بزنید رو مودم . اینم ریسک داره و من نمیدونم ایا وب یو ای هم در تزریق از طریق لودر باعث پریدن دکمه ریست میشه یا نه ؟

روش اخر هم کسی بلد باشه وب یو ای و فریمور رو پچ یا ساین کنه که مودم راحت بدون لودر قبول کنه باید زحمتش رو بکشه . اونم هنوز کسی رو پیدا نکردیم .

یه کار هم میتونیم بکنیم من همین فریمور جنرال رو بهش adb و تلنت اضافه کنم و جلوی اپدیت رو ببندم و از طریق لودر بزنید رو مودم و دکمه ریست هم بپره و بعد همون وب یو ای که گفتید براتون ویرایش کنم رو هم ویرایش کنم و امکانات رو فعال کنم بزنید باز از طریق لودر بر روی مودم . پریدن سریال و imei رو درست میکنیم بعد این کارها راحت ولی دکمه ریست برا همیشه از کار می افته و باید هزینه کنید و به دوستانی که تخصص دارن بگید فقط دکمه ریست رو برگردونن و کاری با فریمور و وب یو ای شما نداشته باشن .

nokia200
25-05-2019, 00:16

از اینجا برداشتم :

اینو زدم بالا اومد.

saber73
25-05-2019, 00:24
اینو زدم بالا اومد.

الان که مودم بالا اومد دیگه تصمیم با خودتون هست از روش هایی که گفتم پست بالا یکی رو باید انتخاب کنید .

nokia200
25-05-2019, 00:33

از اینجا برداشتم :

الان که مودم بالا اومد دیگه تصمیم با خودتون هست از روش هایی که گفتم پست بالا یکی رو باید انتخاب کنید .
نمیخوام ریسیت از کار بیوفته.

nokia200
25-05-2019, 01:20
نتیجه گیری کلی :

شما فریمور جنرال و اخرین نسخه رو پیدا کردی و میتونی بدون لودر بزنی رو مودم ولی جنرال هست و اپراتور میتونه دسترسی به مودمت داشته باشه و اپدیت کنه مودم رو و ریسک داره رو این فریمور بمونید .

در مورد وب یو ای : برای مودم شما وب یو ای پچ شده و ساین شده و ویرایش شده نیست به تنهایی تا مثل فریمور راحت بزنیم رو مودم ماله مودم های دیگه رو هم قبول نمیکنه . یه دونه پیدا کردیم اونم با فریمور یکی بود و ویرایش شده بود و شما زدید رو مودم و ازش ناراضی بودید .

یا باید از وب یو ای های جنرال بدون هیچ امکانات که راحت رو مودم نصب میشن استفاده کنید . یا یه دونه ویرایش کنیم و از طریق لودر بزنید رو مودم . اینم ریسک داره و من نمیدونم ایا وب یو ای هم در تزریق از طریق لودر باعث پریدن دکمه ریست میشه یا نه ؟

روش اخر هم کسی بلد باشه وب یو ای و فریمور رو پچ یا ساین کنه که مودم راحت بدون لودر قبول کنه باید زحمتش رو بکشه . اونم هنوز کسی رو پیدا نکردیم .

یه کار هم میتونیم بکنیم من همین فریمور جنرال رو بهش adb و تلنت اضافه کنم و جلوی اپدیت رو ببندم و از طریق لودر بزنید رو مودم و دکمه ریست هم بپره و بعد همون وب یو ای که گفتید براتون ویرایش کنم رو هم ویرایش کنم و امکانات رو فعال کنم بزنید باز از طریق لودر بر روی مودم . پریدن سریال و imei رو درست میکنیم بعد این کارها راحت ولی دکمه ریست برا همیشه از کار می افته و باید هزینه کنید و به دوستانی که تخصص دارن بگید فقط دکمه ریست رو برگردونن و کاری با فریمور و وب یو ای شما نداشته باشن .

وب یو جنرال هم قبول نکرد میگه ورژنش با اونیکه روشه نمیخونه.

nokia200
25-05-2019, 09:02
جناب صابر عزیز من اشتباهی یک فریمور ریختم رو این (E5577Bs-932TCPU-V200R001B318D03SP00C1133_Firmware_Saudi Arabia_Nonspecific_05013VQJ ) البته مشکلی نداره و مودم کار میکنه ولی وب یو تغییر نکرده همون وب یو است حال خواستم دوباره برگردم به فریمور اورجینال کد فلش میخواد من از طریق imei کد فلش رو پیدا کردم زدم ولی قبول نمیکنه به نظرت از چه روشی کد درست رو پیدا کنم ؟

یا چطور ببرم به حالت بوت که بتونم مثل i60 فریمور بزنم.

saber73
25-05-2019, 22:16
جناب صابر عزیز من اشتباهی یک فریمور ریختم رو این (E5577Bs-932TCPU-V200R001B318D03SP00C1133_Firmware_Saudi Arabia_Nonspecific_05013VQJ ) البته مشکلی نداره و مودم کار میکنه ولی وب یو تغییر نکرده همون وب یو است حال خواستم دوباره برگردم به فریمور اورجینال کد فلش میخواد من از طریق imei کد فلش رو پیدا کردم زدم ولی قبول نمیکنه به نظرت از چه روشی کد درست رو پیدا کنم ؟

یا چطور ببرم به حالت بوت که بتونم مثل i60 فریمور بزنم.

همون فریمور اولی که از طریق micro sd انتقال دادی باز همون رو بزن فکر کنم قبول کنه . تست کردید ؟

nokia200
25-05-2019, 22:50
همون فریمور اولی که از طریق micro sd انتقال دادی باز همون رو بزن فکر کنم قبول کنه . تست کردید ؟

نه قبول نکرد
اینها چطور میشه فایل bin رو تریق کردن بدون باز کردن؟

saber73
25-05-2019, 23:06
نه قبول نکرد
اینها چطور میشه فایل bin رو تریق کردن بدون باز کردن؟
اول مودم رو ببر رو حالت installing بعد وصل کن به سیستم تا دو تا پورت شناسایی و نصب بشه . حالا مثل i60 از طریق بالونگ فریمور فرمت bin رو تزریق کن . هم جنرال رو تست بزن هم اون فریمور اولی رو ببین کدوم رو قبول میکنه .نشه فقط میمونه لودر و باز کردن پشت مودم و اتصال بوت پین . در ضمن با dc نتونستی کدهای مربوط به محاسبه کد فلش رو بیرون بکشی ؟

مثل i6 با این دستور و همون بالونگ انجام بده :

balong_flash -p4 B612_UPDATE_11.195.03.00.1445-new.bin

به جای 4 شماره پورت خودت
به جای اسم فریمور اسم کامل فریمور خودت
از طریق cmd

nokia200
25-05-2019, 23:11
اول مودم رو ببر رو حالت installing بعد وصل کن به سیستم تا دو تا پورت شناسایی و نصب بشه . حالا مثل i60 از طریق بالونگ فریمور فرمت bin رو تزریق کن . هم جنرال رو تست بزن هم اون فریمور اولی رو ببین کدوم رو قبول میکنه .نشه فقط میمونه لودر و باز کردن پشت مودم و اتصال بوت پین . در ضمن با dc نتونستی کدهای مربوط به محاسبه کد فلش رو بیرون بکشی ؟

به جای 4 شماره پورت خودت
از طریق cmd
میتونی برام چند تا لینک دانلود فایل bin بفرستی تست کنم

nokia200
25-05-2019, 23:33

به جای 4 شماره پورت خودت
از طریق cmd
تو این حالت بالونگ فقط طبق عکس فست بوت تزریق میشه بعد مودم میاد بالا.

saber73
26-05-2019, 00:38
تو این حالت بالونگ فقط طبق عکس فست بوت تزریق میشه بعد مودم میاد بالا.

احتمالا از این فریمور هست که الان رو مودم نصبه :
E5577Bs-932TCPU-V200R001B318D03SP00C1133_Firmware_Saudi Arabia_Nonspecific_05013VQJ و نمیزاره رو مودم فریمور بریزید . شما سعی کن با dc کدهای فلش مودم رو استخراج کنی و کد فلش رو به دست بیاری و از طریق فریمور exe مودم رو درست کنی و فریمور بزنی کد فلش رو داشته باشی تمومه و کد فلش رو موقع درخواست میدی و فریمور رو مودم نصب میشه .

nokia200
26-05-2019, 01:02
احتمالا از این فریمور هست که الان رو مودم نصبه :
E5577Bs-932TCPU-V200R001B318D03SP00C1133_Firmware_Saudi Arabia_Nonspecific_05013VQJ و نمیزاره رو مودم فریمور بریزید . شما سعی کن با dc کدهای فلش مودم رو استخراج کنی و کد فلش رو به دست بیاری و از طریق فریمور exe مودم رو درست کنی و فریمور بزنی کد فلش رو داشته باشی تمومه و کد فلش رو موقع درخواست میدی و فریمور رو مودم نصب میشه .

وقتی تو حالت دانلود میبرم کد فلش نمیخواد ولی میگه ورژنت نمیخونه
ولی تو حالت معمولی کد فلش میخواد
تو ورژن 180 کد فلش قبول میکنه ولی اونهم میگه ورژن نمیخونه
میشه بگی چطور کد فلش رو بدست بیارم شاین با کد فلش imei емк двжлшю!

saber73
26-05-2019, 01:23
وقتی تو حالت دانلود میبرم کد فلش نمیخواد ولی میگه ورژنت نمیخونه
ولی تو حالت معمولی کد فلش میخواد
تو ورژن 180 کد فلش قبول میکنه ولی اونهم میگه ورژن نمیخونه
میشه بگی چطور کد فلش رو بدست بیارم شاین با کد فلش imei емк двжлшю!

مودم رو دیتکت کن با dc--unlocker بعد اول اینو بزن ببین قبول میکنه:

"at^datalock="11111111
ok داد تمومه و این میشه کد فلش شما .

ارور داد اینو بزن :

AT^NVRDEX=50502,0,128

اینم ارور داد دیگه راهی نداره و فقط میمونه لودر و باز کردن مودم .

dencity
26-05-2019, 18:54
سلام مشخصات مودم من این هست. میتونم آپدیت کنم !؟ ریست سخت افزاریم کار نمیکنه چطوری میتونم فعال کنم !؟ ممنون
device name : E5577s-932
My Number : UnKnown
Hardware version : CL1E5577SM
Software : 21.318.03.00.1133
Web UL version : 17.100.12.02.1232

nokia200
26-05-2019, 22:31
مودم رو دیتکت کن با dc--unlocker بعد اول اینو بزن ببین قبول میکنه:

"at^datalock="11111111
ok داد تمومه و این میشه کد فلش شما .

ارور داد اینو بزن :

AT^NVRDEX=50502,0,128

اینم ارور داد دیگه راهی نداره و فقط میمونه لودر و باز کردن مودم .

هر دو تاش ارور داد

saber73
26-05-2019, 22:40
هر دو تاش ارور داد

دیگه راهی نمونده باید از طریق لودر عمل کنی

saber73
26-05-2019, 22:42
سلام مشخصات مودم من این هست. میتونم آپدیت کنم !؟ ریست سخت افزاریم کار نمیکنه چطوری میتونم فعال کنم !؟ ممنون
device name : E5577s-932
My Number : UnKnown
Hardware version : CL1E5577SM
Software : 21.318.03.00.1133
Web UL version : 17.100.12.02.1232

فکر نکنم شما هم بتونی فریمور رو به راحتی عوض کنی . چون مثل دوستمون نسخه 21.318.03.00.1133 رو مودم شما هست و باید از طریق لودر فریمور انتقال بدی .

dencity
26-05-2019, 23:01
فکر نکنم شما هم بتونی فریمور رو به راحتی عوض کنی . چون مثل دوستمون نسخه 21.318.03.00.1133 رو مودم شما هست و باید از طریق لودر فریمور انتقال بدی .
بابت فریمور ممنون میشم لینک آموزشی چیزی بهم بدید .
اما مشکل اصلیم اینه داداشمم همین مودم داره وقتی دوتایی پیش هم میام اتصالاتمون قطع میشه.حتما باید یکیمون مودم خاموش کنه تابه وایفای متصل بشه. حتی رنج dhcp هم تغییر دادم ولی باز حل نشد.

namo_57
26-05-2019, 23:11
اما مشکل اصلیم اینه داداشمم همین مودم داره وقتی دوتایی پیش هم میام اتصالاتمون قطع میشه.حتما باید یکیمون مودم خاموش کنه تابه وایفای متصل بشه. حتی رنج dhcp هم تغییر دادم ولی باز حل نشد.
علت قطع شدنش اینه که هردوتا مودم ناورامهاشون پریده وقابلیت ریستارت ندارن که به اسونی قابل حل هست

dencity
26-05-2019, 23:13
علت قطع شدنش اینه که هردوتا مودم ناورامهاشون پریده وقابلیت ریستارت ندارن که به اسونی قابل حل هست

اره هردوریست کار نمیکنه . چطوری باید این مشکل حل کنم !؟
الانم یکیشم رمز ورود بهش نداریم نمیدونم چطور ریست کنم ؟

namo_57
26-05-2019, 23:28
اره هردوریست کار نمیکنه . چطوری باید این مشکل حل کنم !؟
الانم یکیشم رمز ورود بهش نداریم نمیدونم چطور ریست کنم ؟
این مودمها از اول بصورت غیر حرفه ای وسخت افزاری انلاک شدن که باعث از بین رفتن ناورام شده که متاسفانه پریدن ناورام هم مشکلاتی داره که یکش همان ریستارت نشدن ومیشه برطرفش کرد بنده میتونم انلاین براتون درست کنم منتها هزینه داره وبابت هر مودم ۵٠ ت میگیرم خواستید درخدمتم

dencity
26-05-2019, 23:50
این مودمها از اول بصورت غیر حرفه ای وسخت افزاری انلاک شدن که باعث از بین رفتن ناورام شده که متاسفانه پریدن ناورام هم مشکلاتی داره که یکش همان ریستارت نشدن ومیشه برطرفش کرد بنده میتونم انلاین براتون درست کنم منتها هزینه داره وبابت هر مودم ۵٠ ت میگیرم خواستید درخدمتم

ممنون ازراهنماییتون مودمهارو خود فروشنده گفته هفته دیگه ریموت وصل میشه و درست میکنه . ولی باز خودم میخواستم اگه میشه زودتر حلش کنم .

saber73
26-05-2019, 23:59

از طریق لودر و اتصال بوت پین میتونید فریمور با فرمت bin رو بدون درخواست کد فلش بر روی مودم فلش کنید و فریمور رو عوض کنید . وب یو ای هم همینطور .

dencity
27-05-2019, 00:04
از طریق لودر و اتصال بوت پین میتونید فریمور با فرمت bin رو بدون درخواست کد فلش بر روی مودم فلش کنید و فریمور رو عوض کنید . وب یو ای هم همینطور .

فریمور و وب یو ای از کجا میتونم دانلود کنم ؟
بابت مشکل تداخل وایفای دوتا مودم شما نظری ندارید !؟

nokia200
27-05-2019, 01:10
شما میتونید فریمور رو هم عوض کنید بدون باز کردن مودم ؟

namo_57
27-05-2019, 09:51
شما میتونید فریمور رو هم عوض کنید بدون باز کردن مودم ؟

یه چند مدل مودمی را بلدم

nokia200
27-05-2019, 10:21
یه چند مدل مودمی را بلدم

اینو بلدی
E5577s-932 ؟

namo_57
27-05-2019, 10:53
اینو بلدی
E5577s-932 ؟

ورژن فریمور تزریق شده رومودم چند هست؟

nokia200
27-05-2019, 11:02
ورژن فریمور تزریق شده رومودم چند هست؟

21.318.03.00.1133

saber73
27-05-2019, 16:23
فریمور و وب یو ای از کجا میتونم دانلود کنم ؟
بابت مشکل تداخل وایفای دوتا مودم شما نظری ندارید !؟

تا اخر شب اموش فریمور زدن از طریق لودر رو اینجا میزارم تا استفاده کنید . شاید با تغییر فریمور درست بشه . نشد باید دکمه ریست مودم راه اندازی بشه .

saber73
27-05-2019, 16:28
21.318.03.00.1133

فقط مواظب باشید مودمتون efuse نشه با تزریق فریمورهای خود تیشکنت که نیازی به تزریق از طریق لودر ندارن و با حالت installing تزریق میشن احتمال efuse شدن مودم هست و بعد از اون هم به جز همین فریمورها و وب یو ای های تیشکنت چیز دیگه ای رو قبول نخواهد کرد . شما از طریق لودر مودم رو درست کن و فریموری که میخواهی رو مودم باشه و یا وب یو ای که دوست داری رو مودم باشه بزن و بزار دکمه ریست هم بپره بعد بگو به این دوستمون تا ریموت بشه به سیستمت و دکمه ریست مودم رو احیا کنه و تمام . اینطوری لودر مودمت بسته نمیشه و دکمه ریست هم میاد سرجاش و به اون فریمور و وب یو ای دلخواهت هم میرسی .

nokia200
27-05-2019, 17:05
فقط مواظب باشید مودمتون efuse نشه با تزریق فریمورهای خود تیشکنت که نیازی به تزریق از طریق لودر ندارن و با حالت installing تزریق میشن احتمال efuse شدن مودم هست و بعد از اون هم به جز همین فریمورها و وب یو ای های تیشکنت چیز دیگه ای رو قبول نخواهد کرد . شما از طریق لودر مودم رو درست کن و فریموری که میخواهی رو مودم باشه و یا وب یو ای که دوست داری رو مودم باشه بزن و بزار دکمه ریست هم بپره بعد بگو به این دوستمون تا ریموت بشه به سیستمت و دکمه ریست مودم رو احیا کنه و تمام . اینطوری لودر مودمت بسته نمیشه و دکمه ریست هم میاد سرجاش و به اون فریمور و وب یو ای دلخواهت هم میرسی .
قربونت صابر جان چون مودم پلمپ است نمیخوام بازش کنم خواستم اگر کسی بتونه درست کنه بدون باز کردن هزینشو میدم مشکلی ندارم هستن اینجوری درست میکنن ولی میگن باید مودمو ارسال کنید !!!!!

saber73
27-05-2019, 17:40
این آموزش فلش مودم 5577 از طریق لودر و اتصال بوت پین هست به صورت فیلم این ها هم ابزار مورد نیاز :

فیلم اموزش فلش مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درایوهای مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درایوهای مودم 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بالونگ یو اس بی دانلودر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5577 یو اس بی لودر
فریمور با فرمت bin + وب یو ای (به صورت یکپارچه و با فرمت bin)
-----------------------------

فقط برای فریمورهای فرمت bin مرحله دوم یعنی تزریق فریمور فرق داره .

برای این کار از روش فلش توسط بالونگ فلش و cmd طبق آموزش های مودم i60 استفاده میکنیم .

balong_flash -p4 B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin

به جای 4 شماره پورت ایجاد شده خودمون و به جای عبارت سبز رنگ اسم کامل فریمور خودمون با فرمت bin رو جایگزین میکنیم .

برای اجرای بالونگ فلش باید فریمور و برنامه بالونگ فلش از حالت فشرده خارج و در یک پوشه قرار داده شوند و در داخل اون پوشه با نگه داشتن کلید شیفت کیبورد و کلیک راست کردن گزینه : open command administrator رو انتخاب کنیم و عبارت بالایی رو در داخل cmd باز شده وارد کنیم و جایگزین های خودمون رو انجام بدهیم و سپس اینتر رو بزنیم تا عملیات فلش شروع بشه .

دانلود برنامه بالونگ فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saber73
27-05-2019, 17:43
قربونت صابر جان چون مودم پلمپ است نمیخوام بازش کنم خواستم اگر کسی بتونه درست کنه بدون باز کردن هزینشو میدم مشکلی ندارم هستن اینجوری درست میکنن ولی میگن باید مودمو ارسال کنید !!!!!

مودم چرا باید ارسال بشه اگر میتونن ریموت شن و درست کنن دیگه !!! اگر مشکل رو نرم افزاری حل میکنن خب راحت میتونن ریموت شن و درست کنند . :n13:

من خودم چندین مورد مودم رو دیدم پلمپ بودن و باز کردم و دیدم به قسمت بوت پین دست زدن و دوباره برچسپ سفید رنگ پلمپ رو چسپوندن رو یکی از پیچا خیلی هم ماهرانه

namo_57
27-05-2019, 23:27
این آموزش فلش مودم 5577 از طریق لودر و اتصال بوت پین هست به صورت فیلم این ها هم ابزار مورد نیاز :

فیلم اموزش فلش مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درایوهای مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درایوهای مودم 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بالونگ یو اس بی دانلودر
5577 یو اس بی لودر
فریمور با فرمت bin + وب یو ای (به صورت یکپارچه و با فرمت bin)
-----------------------------

فقط برای فریمورهای فرمت bin مرحله دوم یعنی تزریق فریمور فرق داره .

برای این کار از روش فلش توسط بالونگ فلش و cmd طبق آموزش های مودم i60 استفاده میکنیم .

balong_flash -p4 B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin

به جای 4 شماره پورت ایجاد شده خودمون و به جای عبارت سبز رنگ اسم کامل فریمور خودمون با فرمت bin رو جایگزین میکنیم .

برای اجرای بالونگ فلش باید فریمور و برنامه بالونگ فلش از حالت فشرده خارج و در یک پوشه قرار داده شوند و در داخل اون پوشه با نگه داشتن کلید شیفت کیبورد و کلیک راست کردن گزینه : open command administrator رو انتخاب کنیم و عبارت بالایی رو در داخل cmd باز شده وارد کنیم و جایگزین های خودمون رو انجام بدهیم و سپس اینتر رو بزنیم تا عملیات فلش شروع بشه .

دانلود برنامه بالونگ فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صابرجان این فایل یواس بی لودر که برا مودم ۵۵٧٧ هست واپ کردید برا همه ورژنهاهست من مودمم فریمور 21.328.62.00.1365تزریق شده ایا میشه ازش استفاده کرد برا این ورژن ؟ ممنون ازشما

saber73
28-05-2019, 01:36
صابرجان این فایل یواس بی لودر که برا مودم ۵۵٧٧ هست واپ کردید برا همه ورژنهاهست من مودمم فریمور 21.328.62.00.1365تزریق شده ایا میشه ازش استفاده کرد برا این ورژن ؟ ممنون ازشما

سلام فکر نکنم رو این مودم با این ورژن جواب بده چون اخرین فریمور تیشکنت هست و مودم هم efuse هست . به غیر حالت installing رو این مودم با این ورژن نمیشه فریمور ریخت اونم فقط یا فریمور اورجینال خودش رو میگیره یا باز همون فریمور خودش منتها با قابلیت آنلاک مودم که فکر کنم فقط اقای حسین نژاد و ابوبکری فریمور آنلاکش رو دارن . برا من زحمت یکی رو خود اقای حسین نژاد کشید با همون حالت installing .

modem-unlocker
29-05-2019, 04:34
سلام برای حل مشکل شما در خدمتم.از طریق ریموت انجام میدم.هم مشکل رسیت حل میشه هم فریمور آنلاک شده روی مودمتون رایت میکنم.آیدی بنده rasoul8up ابوبکریتمامی مودمهای تیشک نت فست لینک گوران نت نوروز مدل هواوی قابل ترمیم وآنلاک هستند..بصورت انلاک رسمی

saber73
29-05-2019, 22:31
سلام برای حل مشکل شما در خدمتم.از طریق ریموت انجام میدم.هم مشکل رسیت حل میشه هم فریمور آنلاک شده روی مودمتون رایت میکنم.آیدی بنده @rasoul8up ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ابوبکریتمامی مودمهای تیشک نت فست لینک گوران نت نوروز مدل هواوی قابل ترمیم وآنلاک هستند..بصورت انلاک رسمی

ایشون کارشون درست و 20 هست و مورد اعتماد و تایید هستند . با تشکر

modem-unlocker
30-05-2019, 13:12
نظر لطف شماست کاک صابر. :n12:

dencity
31-05-2019, 15:45
سلام دوستان مودمم به هیچ عنوان dc unlocker نمیشناسه هم روی ویندوز 10 و 7 نصب کردم. تموم درایور ها هم نصبه . مشکل کجا میتونه باشه

saber73
31-05-2019, 20:18
سلام دوستان مودمم به هیچ عنوان dc unlocker نمیشناسه هم روی ویندوز 10 و 7 نصب کردم. تموم درایور ها هم نصبه . مشکل کجا میتونه باشه

مودم با کابل باید وصل باشه و اخرین ورژن dc استفاده کنید .

Kamalmoh
23-11-2020, 20:18
سلام
مودم هواوی E5577-932 آنلاک دارم که یوزر و پسوردش رو نمیدونم هارد ریست هم نمیشه.میشه لطفا راهنمایی کنید

salambarto
09-12-2020, 13:07
سلام مودمE5577-932 من فقط 5 تا دستگاه بهش وصل میشه.توی مشخصاتش نوشته تا 10 تا دستگاه وصل میشه.