مشاهده نسخه کامل
: درخواست فریمور و آموزش مودم b310as-852
nokia200
16-05-2019, 23:54
سلام
دوستان عزیز این مودم مال دوستمه و الان چند تا مورد داره یک اینکه وقتی لن رو وصل میکنی قطع و وصل میشه چندین بار بعد ثابت میشه ولی وارد تنظیمات نمیشه با wifi هم وقتی وصل میشه وارد تنظیمات میشه ولی وقتی میخوای وارد بشی برا تنظیمات admin میزنی وارد نمیشه ولی تو های لینک وارد میشه من احتمال میدم مشکل نرم افزاری است و میخوام از اول براش ایمیج بزنم مودم آنلاک شده است و همه سیم کارتهارو میشناسه ممنون میشم هم فریمور رو قرار دهید و هم آموزش تزریق.
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا فریمور تونستم براش پیدا کنم اپراتوری هستن :
اینم جنرال هست ولی ورژن پایینتر از ماله خودتون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا فریمور مود شده هم براش نبود
روش انتقال از طریق لوکال اپدیت یا با برنامه مولتی کست و از طریق لن در صورت جواب نگرفتن باید پشت مودم باز شود و از طریق لودر انتقال یابد .
فقط یک اخطار: اول کار میگم من نمیدونم مودم شما چطوری انلاک شده و امکان داره با تزریق این فریمورها دوباره مودم قفل بشه پس با مسئولیت خودتون انجام دهید .
اینم لودر :
دانلود لودر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمامی مراحل انتقال از طریق لودر همانند مودم i60 میباشد و فرقی نداره با لودر ضمیمه شده و بالونگ فلش انتقال دهید .
این مودم از نظر سرعت و آنتن دهی خیلی خوبه فقط پورت rj11 نداره و نمیشه به عنوان تلفن ثابت استفاده کرد و فقط شبکه 4G رو ساپورت میکنه و اینها معایب این مودم هستن .
از فریمورهایی که اخرش عدد : 1365 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست هم اصلا استفاده نکنید ماله خود اپراتور تیشکنت هست و مودم رو قفل میکنه .
nokia200
19-05-2019, 16:21
دو تا فریمور تونستم براش پیدا کنم اپراتوری هستن :
اینم جنرال هست ولی ورژن پایینتر از ماله خودتون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا فریمور مود شده هم براش نبود
روش انتقال از طریق لوکال اپدیت یا با برنامه مولتی کست و از طریق لن در صورت جواب نگرفتن باید پشت مودم باز شود و از طریق لودر انتقال یابد .
فقط یک اخطار: اول کار میگم من نمیدونم مودم شما چطوری انلاک شده و امکان داره با تزریق این فریمورها دوباره مودم قفل بشه پس با مسئولیت خودتون انجام دهید .
اینم لودر :
دانلود لودر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تمامی مراحل انتقال از طریق لودر همانند مودم i60 میباشد و فرقی نداره با لودر ضمیمه شده و بالونگ فلش انتقال دهید .
این مودم از نظر سرعت و آنتن دهی خیلی خوبه فقط پورت rj11 نداره و نمیشه به عنوان تلفن ثابت استفاده کرد و فقط شبکه 4G رو ساپورت میکنه و اینها معایب این مودم هستن .
از فریمورهایی که اخرش عدد : 1365 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست هم اصلا استفاده نکنید ماله خود اپراتور تیشکنت هست و مودم رو قفل میکنه .
دستت درد نکنه
نرم افزار اولی رو زدم زبان منو کاملا چینی بود و کلا سیم کارت رو نشناخت
نرم افزار دومی رو هم زدم منو کاملا چینی ولی سیم کارت رو شناخت
سومی رو زدم که جنرال بود کلا بالا نیومد و فقط چراغ پاور روشن موند
حال برای اینها میشه وب یو جدا زدکه زبانش از چینی در بیاد.؟
دستت درد نکنه
نرم افزار اولی رو زدم زبان منو کاملا چینی بود و کلا سیم کارت رو نشناخت
سومی رو زدم که جنرال بود کلا بالا نیومد و فقط چراغ پاور روشن موند
حال برای اینها میشه وب یو جدا زدکه زبانش از چینی در بیاد.؟
از چه طریقی زدی ؟ وب یو ای اینها داخلشون هست و با فریمور یکی هستن . بله وب یو ای فرمت bin پیدا کنی از طریق لوکال اپدیت یه تست بزن .
اینو یه تست بکن از طریق لوکال اپدیت :
برا تمامی b310 ها کار میکنه و مود شده است . webui هستش .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10.rar.html
بخوای اینو :
برات زبانش رو انگلیسی میکنم ولی از طریق لودر باید اونوقت انتقال بدی .
nokia200
19-05-2019, 21:10
بخوای اینو :
برات زبانش رو انگلیسی میکنم ولی از طریق لودر باید اونوقت انتقال بدی .
اشکال نداره با لودر میزنم.
در ضمن این وب یو بالا قرار دادی bin است عین فزیمور انتقال بدم یا دستور خاصی داره برا تزریق ؟
اشکال نداره با لودر میزنم.
در ضمن این وب یو بالا قرار دادی bin است عین فزیمور انتقال بدم یا دستور خاصی داره برا تزریق ؟
عینه فریمور فرقی نداره
همون نسخه دوم که زدی و فقط مشکل زبان چینی داشتی برات ویرایش کردم و بیشتر امکانات webui رو هم فعال کردم از طریق لودر بزن رو مودم و تست کن
همون نسخه دوم که زدی و فقط مشکل زبان چینی داشتی برات ویرایش کردم و بیشتر امکانات webui رو هم فعال کردم از طریق لودر بزن رو مودم و تست کن
خوب بود و درست عمل کرد و مشکلات مودمت از بین رفت بگو بهش adb هم اضافه کنم تا دسترسی adb هم داشته باشی .
nokia200
20-05-2019, 16:21
خوب بود و درست عمل کرد و مشکلات مودمت از بین رفت بگو بهش adb هم اضافه کنم تا دسترسی adb هم داشته باشی .
ممنون از شما زبانش درست شد ولی باز مشکل قبلیش که با لن وارد تنظیمات نمیشه.
ممنون از شما زبانش درست شد ولی باز مشکل قبلیش که با لن وارد تنظیمات نمیشه.
رو یه سیستم دیگه هم تست کردید ؟
nokia200
20-05-2019, 23:51
آره تست زدم تو نت مشکلی نداره ولی فقط وارد تنظیمات نمیشه.
سلام مودم من b310As852هوای تیشک نت است همه سیم کارت را پشتیبانی می کنند فقط سیم های وب آنتن ندارد از همه فریمورها موجود در سایت استفاده کرد اما هنوز آنتن سیم کارت های وب نمی یایید آیا راه هست که سیم کارت های وب را پشتیبانی کند
MH.Mousavi
10-10-2020, 10:44
سلام مودم من b310As852هوای تیشک نت است همه سیم کارت را پشتیبانی می کنند فقط سیم های وب آنتن ندارد از همه فریمورها موجود در سایت استفاده کرد اما هنوز آنتن سیم کارت های وب نمی یایید آیا راه هست که سیم کارت های وب را پشتیبانی کند
خیر این مودم سفارشی سازی شدس و باند 20 رو ساپورت نمیکنه فقط باندهای 3/ 7/ 8
سلام از وقتی فریمور جدید روی مودم زدم سریال مودم صفر شوده و ریست هم نمی سه راه هست درست بشه هواوی b310As-852 است ممنون بابت پاسخ
ysh71222
15-12-2020, 22:32
سلام آقا صابر. من یه مودم هوآوی b310 دارم سیم کارت رو نمیشناخت منم یه آپدیت با وب زدم اما دیگه بعد اون فقط چراغ پاور روشن میشه. رفتم تو کار لحیم یو اس بی تا فریمور بزنم اما انگار درایور گیر و گور داره و بالونگ نمیتونه آپدیت کنه و خطا میده. میشه یه آموزش قدم به قدم از لحیم کاریش تا آخرش به من معرفی کنی؟ در ضمن بالونگ چه قد طول میده تا فریمور ۵ مگی رو بزنه؟
zobayraldo
01-01-2022, 20:06
سلام عزیزان خسته نباشید من تازه وارد فروم شدم ی مدم b310as852 تیشک نت از عراق اوردم لاکه میخوام انلاک کنم میشه راهنمایی کنید برای انلاک مراحلش چیه چون خودمم اماتورم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر از همه 09149444274 اینم شمارمه تو واتساپ اینم جیمیلمه zobayr2zz@gmail.com:»:»:»:»:»
zobayraldo
02-01-2022, 01:23
سلام دوست عزیز میتونید در مورد انلاک مودم b310as852 با جزییات راهنمایی کنید ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.