ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کار نکردن دو اسلات RAM

mostafa_1366
13-05-2019, 23:23
سلام
چند روز پیش یه مینی کیس HP 6300 خریدم روش دوتا رم 2 GB هست و مادر بردش چهارتا اسلات رم داره رم ها روی اسلات 1 و 2 نصب بودن من می خوام جوری نصبشون کنم که رم ها دوکاناله کار کنن ولی هر وقت یکی از رم ها رو روی اسلا 3 یا چهار نصب میکنم سیستم اصلا تصویر نمیده و فقط چندتا بوق میزنه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟ اسلات ها رو هم تا جایی که میتونستم تمیز کردم ولی فرقی نکرد :n14:

mohsenP3000
14-05-2019, 01:06
سلام
چند روز پیش یه مینی کیس HP 6300 خریدم روش دوتا رم 2 GB هست و مادر بردش چهارتا اسلات رم داره رم ها روی اسلات 1 و 2 نصب بودن من می خوام جوری نصبشون کنم که رم ها دوکاناله کار کنن ولی هر وقت یکی از رم ها رو روی اسلا 3 یا چهار نصب میکنم سیستم اصلا تصویر نمیده و فقط چندتا بوق میزنه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟ اسلات ها رو هم تا جایی که میتونستم تمیز کردم ولی فرقی نکرد :n14:

سلام دست 2 بوده؟

بادگیری کردید اسلات ها رو؟

رم ها مشابه هستن؟ چه برندی؟

mostafa_1366
14-05-2019, 06:28
سلام دست 2 بوده؟

بادگیری کردید اسلات ها رو؟

رم ها مشابه هستن؟ چه برندی؟

بله دست دو بوده
والا تا جایی که میتونستم با اسپری کنتاکت شور تمیزشون کردم
رم ها برند سامسونگ هستن
مشکل اینجاست که حتی وقتی یکی از رمها رو به تنهایی روی یکی از اون دو اسلات قرار بدم باز سیستم بالا نمیاد!

mohsenP3000
14-05-2019, 11:11
بله دست دو بوده
والا تا جایی که میتونستم با اسپری کنتاکت شور تمیزشون کردم
رم ها برند سامسونگ هستن
مشکل اینجاست که حتی وقتی یکی از رمها رو به تنهایی روی یکی از اون دو اسلات قرار بدم باز سیستم بالا نمیاد!

توی CPUZ چک کنید که برند رم ها منطبق باشه.

اگر همه چی درست بود احتمالا مادربورد مشکلی داشته باشه.

بازم من نظر قطعی ندم بهتره ماشااله انجمن اساتید خوبی داره فقط امیدوارم بیان نظر بدن.

قبلا فضای انجمن جوری بود که می شد نظرات مختلف داد و با دوستان وارد بحث شد ولی الان همه با آدم دعوا دارن و توهین می کنن برای همین خیلی نمی خوام اعصابم خورد بشه. مثلا یه دارویی هست ما 3 ساله برای موی سر می خوریم دیدیم دوستان اینجا سوال دارن راجع بهش گفتیم یه تبادل نظری داشته باشیم و تجربه مون رو بگیم فقط کم مونده بود بگن کارخونه اون قرص ارثیه پدری بنده هست. اینه که خیلی نمی تونم آزادانه بگم چیکار کنید.

مثلا دوست دارم بهتون توصیه کنم بایوس رو آپدیت کنید یا دوباره همین نسخه رو نصب کنید ولی آیا بلد هستید که مشکلی پیش نیاد؟ چون بایوس بسیار حساسه.