مشاهده نسخه کامل
: انتقاد یک استاد دانشگاه به موبایلی شدن همسرش
wichidika
09-05-2019, 17:57
انتقاد یک استاد دانشگاه به موبایلی شدن همسرشیک استاد دانشگاه با اشاره به اهمیت کتاب و مطالعه گفت: به نظر من فارغ التحصیل کارشناسی ارشدی که کتاب ننویسد با یک فرد عادی فرقی ندارد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، پرویز کردوانی از اساتید علم جغرافیا در اختتامیه جشنواره همکار اهل علم و قلم در شهرداری تهران گفت: توصیه میکنم به همه شما که از کار و فعالیت شانه خالی نکنید.کردوانی به خصوصیات خود و همسرش اشاره کرد و گفت: همسرم چندین جلد کتاب نوشته است و بارها تقدیر شده است؛ اما یک ایراد بزرگ دارد.وی افزود: همسر من موبایلی شده و اگر شما امروز از من بپرسید حالش چطور است میگویم فاسد شده است چرا که یک سال است کتابی ننوشته است.کردوانی گفت: در این دنیا سه چیز ما را خراب کرده است اولا گسترش موبایل دومی درست کردن پاورپوینت برای ارایه در دوره دکترا و کارشناسی ارشد و سوم نرم افزارهای مسیریاب.این استاد دانشگاه گفت: هر سه این ها مشکلات خود را داشته و باعث شده انسان امروز از بخشی از توانایی های خود فاصله بگیرد برای مثال اگر برق قطع شد چگونه می توانید با پاورپوینت از پایان نامه تان دفاع کنید؟ علم شما باید در مغزتان باشد.کردوانی افزود: دانشجویی که از دوره کارشناسی ارشد فارغ التحصیل می شود با یک فرد عادی فرق دارد و باید کتاب بنویسد اصلا اگر کتاب ننویسد فایده ای ندارد.وی به ضرورت مطالعه و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: مطالعه انسان را زنده میکند و او را برای زندگی آماده میکند.این استاد دانشگاه گفت اگر فردی کتابخوان باشد حتی زمانی که منتظر تعویض روغن ماشین خود است کتاب میخواند. کما اینکه من در حین مسافرت هر گاه از رانندگی خسته می شدم کتاب می خواندم.انتهای پیام/
Iloveu-ALL
09-05-2019, 19:52
نظر جالبی داره!
البته بنظر من این هایی که نام برده همه شون به نوعی تیغ دو لبه هستند.
1: گوشی ، باید بگم که برای من مطالبی رو از کتاب ها میاره که شاید هیچوقت نمی دیدمشون ... شاید خوندن مطالب کتاب ها ما رو به کتاب ترغیب کنه یعنی ما رو به کتاب ها علاقه مند کنه شاید هم خوندن از اینستاگرام و ... ما رو تنبل تر کنه ... شاید خوندن کتاب های بلند و رمان و درسی - علمی بهتر باشه که منطق هم همینو میگه
2: پاورپوینت رو نفهمیده بودم که دلیلش رو توضیح داد.
3: مسیریاب ، خوب حتما می دونید چرا اینو گفت دیگه ؟ اگه شما یک یا چند بار مسیر رو بدون مسیریاب برید یاد میگیرید ولی اگه سرتون تو گوشی یا مانیتور ماشین باشه دیرتر یاد میگیرید . امروز از منوتو برنامه آیا میدانستید؟ درباره شهر بزرگ منتهن گفت که خیابون هاش بزرگ و مستقیم و صافن و منطقه هاشون قسمت های مشخصی است و شهر لندن رو مثال زد که 25 هزار خیابون داره ... و راننده تاکسی ها باید سه سال کلاس برن و زرنگ باشن در سوال هایی که ازشون میپرسند و پاسخ بدند و آدم خوبی باشند و و کوتاه ترین مسیر رو انتخاب کنند و در آخر از امتحان قبول بشوند.
اینکه گفته هر فوق لیسانسی باید کتاب رو بنویسه نمیدونم منظور فقط کتاب درسی هست یا خیر؟ فکر نمی کنم هر کی مدرکشو داره بتونه کتاب بنویسه با توجه به اینکه بعضی ها پایان نامشون میدهند بیرون با پول بنویسند. راجع به نوشتن کتاب اگه کتاب غیر درسی هم بنویسند خوب است ... فکر می کنم یک دلیلی که گفته کتاب بنویسه برای این بوده که خود شخص ایشون کتاب خون هستند و می خواند با نوشتن بیشتر کتاب ، بتونند کتاب های بیشتر و بهتری رو بخونند.
Hamid1984m
11-05-2019, 14:28
منم با نظر دوستمون در کامنت قبلی که میگن موارد ذکر شده مثه تیغ دو لبه اند موافق ام.
گوشی های هوشمند اگرچه مارو از کتاب خوندن و مطالعهی علمی فاصله داده اند و بعضا باعث تنبلی ما شدند، اما به عنوان یک گیرنده دیجیتال در دنیای مدرن، دریچه ای شده اند به دنیای اطلاعات و دسترسی ما رو به منابع نامحدود علمی دنیا فراهم کرده اند. با وجود گوشی های هوشمند، عملا مرزهای جغرافیایی کنار زده شدهاند و محدودیت هایی که بر سر راه دسترسی به منابع اطلاعاتی وجود داشته اند برداشته شده اند. برای نمونه در گذشته وجود یک کتابخانهی بزرگ و دارای منابع گسترده در زمینه های مختلف علمی در یک کشور یا شهر یک مزیت محسوب میشده که از طرف دیگر عدم دسترسی بعضی افراد که در مناطق دیگری زندگی میکرده اند خود محدودیتی بر سر راه گسترش آگاهی و علم افراد بوده است. اما امروزه با در اختیار داشتن یک گوشی هوشمند و اتصال به شبکه جهانی اینترنت، همه افراد میتوانند به میزان یکسانی به منابع مختلف علمی دسترسی داشته باشند و قطعا تأثیر چشمگیری بر افزایش دانش و آگاهی جوامع دارد.
اما در مورد نوشتن و انتشار یک کتاب، به نظرم زمانی که یک فرد حرف جدیدی برای گفتن داشته باشد میتواند آن را به شکل کتاب منتشر کند. داشتن یه مدرک علمی یا یک سطح مشخصی از تحصیلات علمی (در اینجا کارشناسی ارشد مورد نظر بوده است) به معنی داشتن دانش، اطلاعات و آگاهی در یک حوزه علمی است و الزاما به معنی داشتن نظریات، تئوری و ادعاهای علمی جدید نیست که فرد بتواند آن را در یک قالب مشخص منتشر کند و درنتیجه عدم نشر کتاب از سوی یک فرد با تحصیلات علمی مشخص را نمیتوان نقطهی ضعف آن فرد دانست.
در مورد ادعای مطرح شده در رابطه با پاورپوینت نیز به نظرم اگرچه این واقعیت که افراد باید در سطحی از توانایی علمی باشند که اگر این امکانات از دسترس خارج شوند نیز توانایی علمی افراد زیر سؤال نرود (در اینجا توانایی دفاع از پایان نامه مطرح شده بود) اما در عمل فواید این نوع امکانات نرم افزاری در کمک به سیستمهای آموزشی اثبات شده است. با توجه به گسترش تکنولوژی و در دسترس قرار گرفتن انواع مختلف گجتهای هوشمند و تولید گستردهی نرمافزارها، آموزش علمی به افراد به مراتب راحتتر، کم هزینهتر و مؤثرتر شده است.
مسیریابها و نقشه ها (به صورت دیجیتال و بر روی دستگاه های هوشمند) نیز به عنوان جلوهی دیگری از پیشرفت تکنولوژی، به سهولت دسترسی ما به اهداف تعیین شده و موقعیت هایی که روزانه باید در آن ها حضور پیدا کنیم کمک کرده اند. پیشرفت چشمگیر تکنولوژی و آسان تر شدن زندگی به افزایش جمعیت انسان منجر شده که گسترش توقف ناپذیر شهرها را به دنبال داشته است و با پیدایش کلان شهرها و تغییر لحظه ای ظاهر شهرها، داشتن اطلاعات کامل در مورد شهر ها (که گاها اطلاعاتی غیر ضروری هم ممکن است باشند) برای ما انسان ها ناممکن شده است و اینجا جایی است که اهمیت نقشه ها و مسیریابها مشخصتر میشود. مسیریاب ها در پیدا کردن مدرسه محل تحصیل فرزندتان، کتابخانههای شهر، نزدیک ترین پمپ بنزین، یافتن کوتاه ترین مسیر رفتن به محل کار، پیداکردن ایستگاه های مترو نزدیک به محل سکونتتان، پیدا کردن آدرس جدید پزشکتان، لوکس ترین رستوران ها و فستفودهای شهر و... به کمک ما آمده اند.
با همهی این فواید، مضرات تلفن های هوشمند و سایر جلوه های تکنولوژی دنیای مدرن، میتواند از کاهش میزان ارتباطات اجتماعی و تعامل با اعضای خانواده تا تنبل شدن افراد و مثلا به خاطر نسپردن آدرس های شهری به دلیل اطمینان خاطر از داشتن یک مسیریاب بر روی گوشی هوشمند متفاوت باشد.
ببخشید خیلی طولانی نوشتم [emoji257]
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله ارائه پاور پوینت نیاز به برق داره و اگر برق بره، ما نباید فناوری پاور پوینتو ببریم زیر سوال. ما باید به فکر راه حل برای برق جایگزین باشیم.
و همینطور ما نمیتونیم گسترش موبایل رو هم زیر سوال ببریم، شیوه استفاده از موبایل رو باید زیر سوال برد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.