ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا تصویر کد امنیتی برای لاگین کردن در مرورگر سامسونگ در گوشی من نشان داده نمیشه؟! (تصویر)

Nostophobia
25-04-2019, 11:42
سلام

گوشی من هوآوی هست و مرورگر سامسونگ رو نصب کردم و اکانت سامسونگ رو هم ساختم و افزونه این مرورگر رو هم در کروم نصب کردم. حالا برای سینک کردن بوکمارکها و صفحات در گوشی نمی توانم به حساب لاگین کنم تا سینک بین نسخه گوشی و نسخه افزونه سامسونگ که در کروم نصب چون تصویر کد امنیتی رو اول باید وارد کنم و این تصویر نشان داده نمی شود و جای تصویر خالیست و شکلهای بی معنی نشون می ده. (تصویر پایین). کسی با این مشکل روبرو شده و چطوری میشه درستش کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mitokomon
26-04-2019, 11:30
سلام

گوشی من هوآوی هست و مرورگر سامسونگ رو نصب کردم و اکانت سامسونگ رو هم ساختم و افزونه این مرورگر رو هم در کروم نصب کردم. حالا برای سینک کردن بوکمارکها و صفحات در گوشی نمی توانم به حساب لاگین کنم تا سینک بین نسخه گوشی و نسخه افزونه سامسونگ که در کروم نصب چون تصویر کد امنیتی رو اول باید وارد کنم و این تصویر نشان داده نمی شود و جای تصویر خالیست و شکلهای بی معنی نشون می ده. (تصویر پایین). کسی با این مشکل روبرو شده و چطوری میشه درستش کرد؟

اگه میتونستید لینک اون تصویر رو بدست بیارید بهتر میشد نظر داد ولی احتمالا مشکل یا از تحریمه یا فیلتر. ممکنه تصویر روی سروری باشه که آی پی های ایرانو مسدود کرده باشه یا اصلا لینکش ممکنه فیلتر باشه.

Nostophobia
27-04-2019, 15:53
اگه میتونستید لینک اون تصویر رو بدست بیارید بهتر میشد نظر داد ولی احتمالا مشکل یا از تحریمه یا فیلتر. ممکنه تصویر روی سروری باشه که آی پی های ایرانو مسدود کرده باشه یا اصلا لینکش ممکنه فیلتر باشه.

سلام

لینک انگار نداره و فقط یک تصویر باید بیاد که نمیاد. با دو سه تا فیلتر شکن هم رفتم نشد. شاید نیاز به یک آپدیت از طرف سامسونگ باشه تا این مشکلات ریز و پنهان حل بشه.

mitokomon
27-04-2019, 15:58
سلام

لینک انگار نداره و فقط یک تصویر باید بیاد که نمیاد. با دو سه تا فیلتر شکن هم رفتم نشد. شاید نیاز به یک آپدیت از طرف سامسونگ باشه تا این مشکلات ریز و پنهان حل بشه.

آخه من با پلی استیشن اپ و ps message کار میکردم الان مدتیه دقیقا همین مشکل کپچا رو دارم و با تغییر آی پی هم درست نشد . ظاهرا بیشتر نرم افزارهای تغییر آی پی مخصوصا رایگانهاش توانایی دور زدن تحریم رو در برابر کمپانیهای بزرگ نداره.
البته احتمال مطلبی که شما هم فرمودید زیاده

Mahan1377aa
26-05-2019, 09:42
سلام ربطی به فیلترشکن واین موضوعات نداره شما لطف کنید در برنامه بازار یامایکت برنامه فایرفاکس رادانلود واجراکنید 100%حل میشه
این مشکل از اجرای کد خوان مرورگره یا فعال نبودن جاوا اسکریپت ..