PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلگرام طلایی و هشدار گوگل !!!

mojt90
24-04-2019, 09:43
تلگرام طلایی را از گوشی خود پاک کنید، این بار گوگل به شما هشدار می دهد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینطور که در تصویر بالا، ارسالی از کاربران می بینید؛ سرویس امنیتی فروشگاه نرم افزاری گوگل (گوگل پلی) که با نام پلی پروتکت (Play Protect) شناخته می شود، برای امنیت تلگرام طلایی خطا می دهد و به شما پیشنهاد لغو نصب یا پاک کردن آن را می دهد.

در این خطای امنیتی پلی پروتکت درباره تلگرام طلایی مشخصا گفته می شود:

( این نرم افزار تلاش دارد تا از اطلاعات شخصی شما جاسوسی کند. این اطلاعات شخصی شامل لیست تماس ها، پیام ها، عکس ها یا صداهای ضبط شده است. )

همچنین این خطا برای کاربران دیگر هم ارایه شده که می توانید در تصویر زیر ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این صورت بار دیگر امنیت زیر سوال کلاینت های فارسی تلگرام که تلگرام بدون فیلتر را ارایه می کنند، مشخص شد.

توجه داشته باشید که این خطر امنیتی درباره اکثر تلگرام های فارسی وجود دارد و در ساعات اخیر شاهد تبلیغات دیگر تلگرام های فارسی مبنی بر اینکه «تلگرام طلایی امنیت ندارد، ما را نصب کنید!» هستیم و باید بگوییم در صورت لزوم استفاده از تلگرام، فقط نسخه رسمی تلگرام را از فروشگاه نرم افزاری سیستم عامل خود (گوگل پلی یا اپ استور) نصب کنید.

Source : torenji

italodance
24-04-2019, 10:25
کو گوش شنوا
تو کشوری که اکثریت متاسفانه الخصوص مدرک بگیرانش بی سواد هستند. این چیزها عادیه. :n36:

ksra
24-04-2019, 10:45
سلام
نه تلگرام طلایی و نه هاتگرام و نه ...... خلاصه همه اینها همین قصد رو دارن
تنها در مورد طلایی نیس
فقط رسمیش همین.
موفق باشید

sajad-tnt
24-04-2019, 14:02
کو گوش شنوا
تو کشوری که اکثریت متاسفانه الخصوص مدرک بگیرانش بی سواد هستند. این چیزها عادیه. :n36:متاسفانه بخاطر سطح iq ملت ایران هست، حداقل 70درصد مردم ایران سطح iq پایینتر از حد نرمال دارند، الان شما همین مورد رو بهشون بگو، شک نداشته باشید میگن من که کار سیاسی یا خلافی نمیکنم، بزار جاسوسی کنن.
همینقدر ساده، همینقدر تباه...

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

mojt90
25-04-2019, 09:11
خب امروز هاتگرام هم متهم با جاسوسی شد .

light
25-04-2019, 23:08
کدوم نرم افزار ایرانی جواب میده ؟
اه ، نمیشه همش چیز شکن فعال کرد !

sajad-tnt
25-04-2019, 23:26
کدوم نرم افزار ایرانی جواب میده ؟
اه ، نمیشه همش چیز شکن فعال کرد !
بفرما ،شاهد از غیب رسید...
ناراحت هستید یا سختتون هست استفاده نکنید ، یا از باعث و بانی فیلترینگش بخواید یدونه جاسوس افزار جدید براتون نصب کنه...

sia0368
26-04-2019, 01:00
اگر کانال معرفی پروکسیهای داخلی تلگرام دارید بگید

The Respina
26-04-2019, 01:21
اگر کانال معرفی پروکسیهای داخلی تلگرام دارید بگید

کانال پرو‎کسی @MTP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])_roto
چندروزی هست وضع پروکسیا خیلی داغونه از فیلتر‌شکن استفاده کنید تا ببینیم چی پیش میاد در اینده

italodance
26-04-2019, 07:21
ناراحت هستید یا سختتون هست استفاده نکنید ، یا از باعث و بانی فیلترینگش بخواید یدونه جاسوس افزار جدید براتون نصب کنه...

دقیقا همین افراد هستند که ایران را از بین بردند. همین افراد هستند که با هوش کم خود سبب آلودگی زیست محیطی، افزایش جمعیت، تخطی و بی قانونی، بی فرهنگی، لودگی و پیروی از جهل گذشتگان دارند ادامه راه می دهند.
همین عربها اکنون از ایرانی‌ها خیلی بهترند با رجوع به آمار جالب اخیر هوش و IQ کشورهای حوزه خلیج فارس از هوش بالاتری از خود ایران برخوردارند چون با شرایط و ضوابط روز دنیا خود را تطبیق و دارند زندگی می کنند.
البته عقب مونده نگه داشتن مردم هم نقش بسیاری در جهل آنها دارد.

mitokomon
26-04-2019, 15:36
دوستان من فکر کنم خیلی ربطی به آی کیو نداره یا اگر هم داشته باشه تنها عامل موثر نیست . چون طبق همون آماری که بهش استناد میکنید مردم کره شمالی جزو باهوش ترینها هستن

A_91
27-04-2019, 16:24
خوبه که خود گوگل پلی حذف کرد تلگرام طلایی رو
و گرنه مردم همچنان در حال استفاده بودند.

italodance
05-05-2019, 07:21
دوستان من فکر کنم خیلی ربطی به آی کیو نداره یا اگر هم داشته باشه تنها عامل موثر نیست . چون طبق همون آماری که بهش استناد میکنید مردم کره شمالی جزو باهوش ترینها هستن

نه عزیز همون آی کیو هستش.

شما مردم کره شمالی را با ایران مقایسه می کنید؟ مردم ژاپن و کره جزو باهوشترینها هستند این همه اختراع و شرکت و رقابت و صنعت دارند. کره شمالی به دلیل داشتن حکومت دیکتاتوری و انسان و جسد پرستی مشابه کشور خودمون هست که به آن وضع دچار شده اند و گرنه کره جنوبی رو ببین؟ یعنی یک خط مرزی شمالی و جنوبی باعث تمام مشکل شده؟

اما ایران جزو خاورمیانه است و خاورمیانه دارای بی خاصیتترین مغزها بوده اما با رشد روز به روز مردمان یک سرزمین خود شاهد رقابت و پیشرفت شده که هم اکنون کشورهای عربی از ایران پیشی گرفته اند.
یعنی شما فکر می کنید فردا ایران از هر مشکل و قید و بندی رها پیدا کنه مردمانش از تلگرام طلایی و هاتگرام و غیره که موضوع بحث است امتناع می کنند؟

میبینید مربوطه به قدرت هوش و شعور انسان است. شما الان ببین الان همه رفتند دانشگاه یک مدرکی گرفته اند آیا به نظر شما باهوشتر و با شعور تر شده اند؟ یعنی کسی که مدرک داره زبان خارجی رو بلبل حرف میزنه و اشغال زمین نمیریزه و رعایت حق تقدم در رانندگی و یا اماکن دیگه میکنه و.....؟

حالا با مدرک بگیران همین همسایه های ایران نظیر امارات ترکیه و قطر مقایسه کنید؟

light
02-06-2019, 22:19
از چی ما جاسوسی کنن ؟ من جز سازمان هسته ای هستیم
شما فکر کنم اطلاعاتتون صفره ، فکر کردی چیزشکن فعال میکنی کاری نمیکنه ؟ معروف ترینشون مثل هات اسپات اطلاعات کاربرانش رو میفروشه
کلی نرم افزار هستن که هیچ کدوم معتبر نیستن ، فقط یه سرور دارن که شما از طریق اون و کشورهای دیگه به کاراتون میرسه و تمام اطلاعاتتون تو سرور اونا ذخیره میشه
اول یه کم اطلاعاتت رو بالا ببر بعدا ... بگو