ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آبسه سقف دهان

omid2122
11-04-2019, 19:54
سلام.سقف دهان من یه آبسه زده تقریبا یک ماهه رفتم دکتر مترونیدازول و آموکسی سیلین داد خوردم زیاد تاثیری نداشت یه بارم انقدر بزرگ شد که از کنارش یه سوراخ باز شد و خون یه کم چرک اومد ولی دوباره پر شد بعد کپسول پنی سیلین وی گرفتم هر 6 ساعت میخورم کوچیکتر شده ولی از بین نمیره هر کاری میکنم باید برم دکتر تیغ بزنه؟ پیش چه دکتری باید برم؟

محمد7966
11-04-2019, 20:57
سلام.سقف دهان من یه آبسه زده تقریبا یک ماهه رفتم دکتر مترونیدازول و آموکسی سیلین داد خوردم زیاد تاثیری نداشت یه بارم انقدر بزرگ شد که از کنارش یه سوراخ باز شد و خون یه کم چرک اومد ولی دوباره پر شد بعد کپسول پنی سیلین وی گرفتم هر 6 ساعت میخورم کوچیکتر شده ولی از بین نمیره هر کاری میکنم باید برم دکتر تیغ بزنه؟ پیش چه دکتری باید برم؟

سلام.شما پیش چه دکتری رفتید؟

omid2122
12-04-2019, 10:10
سلام.پیش دکتر عمومی رفتم .کپسول آموکسی سیلین و مترونیدازول داد.

محمد7966
12-04-2019, 11:05
سلام.پیش دکتر عمومی رفتم .کپسول آموکسی سیلین و مترونیدازول داد.

سلام.ایا دندون عصب کشی شده هم دارید؟
ببینید شما باید پیش دندونپزشک برید. که احتمالا براتون سی تی اسکن بنویسه،تا ببینه چه خبره.

omid2122
14-04-2019, 20:40
رفتم پیش دندانپزشک معاینه کرد یکی از دندانهای جلو بالا که ضربه میزد درد میگرفت گفت این عفونت کرده و گفت آموکسی و مترونیدازول بخور تا از بین بره بعد بیا عصب کشی کن یا اگر نشد دندونت رو بکش.

- - - Updated - - -

مترونیدازول و آموکسی باهم میخورم خیلی بی حالم میکنه میشه فقط آموکسی رو بخورم یا کلا پنی سیلین وی؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-04-2019, 20:03
سلام .
چه خبر ؟
إن شاء الله که مشکل حل شده باشه
.

P ===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]