ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای برای خرید تلویزیون 65 اینچ

MILIN3M
11-04-2019, 11:02
سلام من میخواستم تلویزیون 65 اینچ بخرم ولی مساله اینه وقتی تلویزیون ها کنار هم قرار میگیرند اختلافشون واضحه و وقتی میاریشون تو خونه فرق چندانی حس نمیکنی مخصوصا توی مدن زمان. میخواستم ال جی مدل 65SK7900PVBرو از بانه خریداری کنم از طرفی بهم گفتم سونی مدل 65X7500F هم ارزانتره و کیفیتش بالاتره! به نظر شما کدام مدل بهتر است و سوال بعدی شما با این رنج قیمت چه تلویزیونی پیشنهاد میدید. برای فیلم دیدن پلی استیشن بازی کردن

ksra
11-04-2019, 11:32
سلام من میخواستم تلویزیون 65 اینچ بخرم ولی مساله اینه وقتی تلویزیون ها کنار هم قرار میگیرند اختلافشون واضحه و وقتی میاریشون تو خونه فرق چندانی حس نمیکنی مخصوصا توی مدن زمان. میخواستم ال جی مدل 65SK7900PVBرو از بانه خریداری کنم از طرفی بهم گفتم سونی مدل 65X7500F هم ارزانتره و کیفیتش بالاتره! به نظر شما کدام مدل بهتر است و سوال بعدی شما با این رنج قیمت چه تلویزیونی پیشنهاد میدید. برای فیلم دیدن پلی استیشن بازی کردن

سلام
سونی خیلی بهتره از لحاظ کیفیت و مقاومت ....
از همون اولم از ال جی بدم میومد
سامسونگ هم گذینه ی خوبی هست اگر گیرت یاد
موفق باشی

zadis
11-04-2019, 13:30
شما تا چه قیمتی میخوای هزینه کنی؟ به نظر من از بانه یا بندرعباس بتونی خرید کنی قیمتها تفاوت داره و موقع خرید حتما دقت کن نسخه مخصوص اروپا بگیری مثلا من تلوزیون ساموسنگ nu8000 گرفتم که مخصوص به اورپاست کلا گارانتی دارا من شنیدم از کیفیت مناسبی برخوردار نیستن