PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی سایت ارائه دهنده فریمورهای آنلاک مودم و قبول درخواست آنلاک مدل های غیر موجود در لیست پشتیبانی

saber73
09-04-2019, 04:44
دوستان میتونن اینجا مراجعه کنن و ببینن اگر مدلی از این لیست رو در اختیار دارن و آنلاک نیست از فریمورهای موجود استفاده کنن و مودم خودشون رو آنلاک کنند اگر هم مدلی اونجا موجود نبود میتونید درخواست آنلاک بدید با ارائه اطلاعات دقیق از مدل و نسخه فریمور مودمتون تا رسیدگی کنن . دوستانی هم که توان مالی دارن و براشون مهمه میتونن اشتراکی یه مودم تهیه کنن و با آدمین سایت تماس بگیرن و مودم رو ارسال کنن تا مودم آنلاک بشه و روش آنلاک هم در سایت قرار بگیره تا بتونن استفاده کنن . قراره این سایت ورژن های 5 هواوی رو هم همینطوری آنلاک کنه و روش آنلاک رو هم رایگان برا هر مدل عمومی کنه . بهترین فرصت برا دوستانی هست که دنبال آنلاک مبین نت هستن و میتونین با آدمین این سایت وارد گفتگو بشن تا شاید روشی برا آنلاک این مودم پیدا بشه . من خودم دنبال آنلاک یه مدل بودم و مطرح هم کردم ولی گفتن باید به مودم دسترسی فیزیکی داشته باشیم مگر نه نمیشه .

الانم داخل سایت آنلاک هواوی e5577cs-321 فست لینک هر دو ورژن آخری موجود هست . بدون نیاز به باز کردن مودم و اتصال بوت پین . دوستان این آنلاک داخل کشور خودمون به ارزش 70 هزار تومان انجام میشه رو مودم .

تمامی آنلاک های این سایت بدون نیاز به باز کردن مودم هستش و این سایت از طریق ساین و کدهای v4 فریمورها رو تهیه کرده اند و دقیقا مانند فریمورهای خود اپراتورها راحت بر روی مودم نصب میشوند و مودم رو هم آنلاک میکنند .

آدرس سایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nokia200
09-04-2019, 14:15
دوستان میتونن اینجا مراجعه کنن و ببینن اگر مدلی از این لیست رو در اختیار دارن و آنلاک نیست از فریمورهای موجود استفاده کنن و مودم خودشون رو آنلاک کنند اگر هم مدلی اونجا موجود نبود میتونید درخواست آنلاک بدید با ارائه اطلاعات دقیق از مدل و نسخه فریمور مودمتون تا رسیدگی کنن . دوستانی هم که توان مالی دارن و براشون مهمه میتونن اشتراکی یه مودم تهیه کنن و با آدمین سایت تماس بگیرن و مودم رو ارسال کنن تا مودم آنلاک بشه و روش آنلاک هم در سایت قرار بگیره تا بتونن استفاده کنن . قراره این سایت ورژن های 5 هواوی رو هم همینطوری آنلاک کنه و روش آنلاک رو هم رایگان برا هر مدل عمومی کنه . بهترین فرصت برا دوستانی هست که دنبال آنلاک مبین نت هستن و میتونین با آدمین این سایت وارد گفتگو بشن تا شاید روشی برا آنلاک این مودم پیدا بشه . من خودم دنبال آنلاک یه مدل بودم و مطرح هم کردم ولی گفتن باید به مودم دسترسی فیزیکی داشته باشیم مگر نه نمیشه .

الانم داخل سایت آنلاک هواوی e5577cs-321 فست لینک هر دو ورژن آخری موجود هست . بدون نیاز به باز کردن مودم و اتصال بوت پین . دوستان این آنلاک داخل کشور خودمون به ارزش 70 هزار تومان انجام میشه رو مودم .

تمامی آنلاک های این سایت بدون نیاز به باز کردن مودم هستش و این سایت از طریق ساین و کدهای v4 فریمورها رو تهیه کرده اند و دقیقا مانند فریمورهای خود اپراتورها راحت بر روی مودم نصب میشوند و مودم رو هم آنلاک میکنند .

آدرس سایت :

من یکی دانلود کردم بعد اجرا اینو میاره کدهاشو از کجا پیدا کنیم.

momi133
12-04-2019, 11:35

آدرس سایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام. چجوری میشه با ادمینش ارتباط برقرار کرد؟

saber73
12-04-2019, 13:35
سلام. چجوری میشه با ادمینش ارتباط برقرار کرد؟

داخل سایت شماره واتس آپ داره .

saber73
12-04-2019, 13:41
من بهشون درخواست آنلاک E3372H-153 رایتل بدون باز کردن پشت مودم رو دادم و ایشون هم دستشون درد نکنه آموزش و فایل های لازم رو قرار دادن : همانطور که میدونید این مودم رایتل نیاز به دانگرید از طریق باز کردن پشت مودم و اتصال بوت پین رو داره و این دوستمون خودشون فریموری رو ویرایش کردن که دیگه نیازی به باز کردن پشت مودم نیست . کلید و اسم ریجیستری رو هم در همون بخش درخواست بدید تا براتون فرستاده بشه توضیحات رو هم بخونید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

momi133
12-04-2019, 17:18
یکی از بچه ها ازش سوال پرسیده و طرف جواب داده!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جوابش یعنی اینکه باید پول پرداخت بشه؟

منظورش از جمله پایین چیه؟ باید از DC UNLOCKER استفاده بشه؟

saber73
12-04-2019, 18:57
یکی از بچه ها ازش سوال پرسیده و طرف جواب داده!

جوابش یعنی اینکه باید پول پرداخت بشه؟

منظورش از جمله پایین چیه؟ باید از DC UNLOCKER استفاده بشه؟

فکر نکنم این ورژن هواوی یعنی ورژن 5 اصلا توسط DC دیتکت نمیشه . حتما منظورشون تعداد دفعات مانده برای وارد کردن کد انلاک هست . در کل این روش یعنی انلاک با کد پیشنهاد نمیشه چرا ؟ چون فقط رو همون ورژن و همون فریمور مودم انلاک میشه و فردا با اومدن اپدیت اتوماتیک جدید باز مودم لاک میشه و این مودم کلا EFUSE شده و هیچ وقت نمیشه مثل مودم ایرانسل راحت روش فریمور زد و یا براش فریمور ویرایش کرد .

rar
12-04-2019, 19:10
من مودم بی 612 رو واسه این پسره تو پاکستان فرستادم . (علی مزوری ) هیچکاری نتوسته انجام بده . فکر هم نکنم بتونه . هی میگفت من دولوپرم خخخ

hamedxx1
12-04-2019, 19:49
سلام
منظورتون از کلمه EFUSE چیه؟ میشه یخورده بازش کنید

saber73
12-04-2019, 20:01
من مودم بی 612 رو واسه این پسره تو پاکستان فرستادم . (علی مزوری ) هیچکاری نتوسته انجام بده . فکر هم نکنم بتونه . هی میگفت من دولوپرم خخخ

نتیجه قطعی چی داد بهتون ؟

saber73
12-04-2019, 20:51
سلام
منظورتون از کلمه EFUSE چیه؟ میشه یخورده بازش کنید

یعنی کاری کردن از نظر سخت افزاری و قسمت سی پی یو مودم دیگه امکان استفاده از لودر و انتقال فریمور رو نداره و نخواهد داشت و کلا تمامی پورت ها رو به صورت سخت افزاری از کار انداختن و همه دسترسی های مودم رو بستن و فقط با ساین خود اپراتور صاحب امتیاز مودم و فریمور همون اپراتور و همون نسخه موجود بر روی مودم یا یک ورژن بالاتر میشه رو مودم فریمور ریخت اونم یا از طریق TR069 یا فست بوت مودم . البته کدهای ورژن 5 هواوی بیرون بیاد و دولوپر ها بتونن همین فریمور مبین نت رو ویرایش و ساین کنن میتونن مودم رو هم آنلاک کنند ولی باز رو همون فریمور میتونن این کار رو انجام بدن و فریمور ساخته شده رو هم یا در اختیار کسی قرار نخواهند داد یا هم قفل خواهند کرد و فقط از طریق کلید و اسم ریجیستری قابل تزریق به مودم خواهد بود . در کل مودم هایی که EFUSE شدن دیگه هیچ وقت مثل مودم های معمولی نخواهند شد و امکان و آزادی عمل خیلی کمتری از مودم های معمولی خواهند داشت . برای همین در کلیه فروم های مودم خارجی توصیه میشه این مودم ها رو خریداری نکنید یا زحمتی برای انلاک اونها نکشید و خودشون هم بیشتر دنبال انلاک این نوع مودم ها نیستن . نمونه این مودم ها مودم E5577 تیشکنت عراق هست که در اخرین ورژن EFUSE شده و درسته به تازگی انلاک شده ولی باز امکان ریختن فریمور یا وب یو ای بر روی این مودم توسط کاربر وجود ندارد و خود انلاک کننده فقط میتونه رو مودم همون فریمور خود اپراتور رو که به صورت آفلاین بیرون منتشر شده ویرایش کنه و تزریق کنه و نهایتا جلوی اپدیت اونو بگیره و هیچ فریمور و یا نسخه دیگه ای رو نمیتونه رو مودم بریزه .

namo_57
16-04-2019, 14:47
یعنی کاری کردن از نظر سخت افزاری و قسمت سی پی یو مودم دیگه امکان استفاده از لودر و انتقال فریمور رو نداره و نخواهد داشت و کلا تمامی پورت ها رو به صورت سخت افزاری از کار انداختن و همه دسترسی های مودم رو بستن و فقط با ساین خود اپراتور صاحب امتیاز مودم و فریمور همون اپراتور و همون نسخه موجود بر روی مودم یا یک ورژن بالاتر میشه رو مودم فریمور ریخت اونم یا از طریق TR069 یا فست بوت مودم . البته کدهای ورژن 5 هواوی بیرون بیاد و دولوپر ها بتونن همین فریمور مبین نت رو ویرایش و ساین کنن میتونن مودم رو هم آنلاک کنند ولی باز رو همون فریمور میتونن این کار رو انجام بدن و فریمور ساخته شده رو هم یا در اختیار کسی قرار نخواهند داد یا هم قفل خواهند کرد و فقط از طریق کلید و اسم ریجیستری قابل تزریق به مودم خواهد بود . در کل مودم هایی که EFUSE شدن دیگه هیچ وقت مثل مودم های معمولی نخواهند شد و امکان و آزادی عمل خیلی کمتری از مودم های معمولی خواهند داشت . برای همین در کلیه فروم های مودم خارجی توصیه میشه این مودم ها رو خریداری نکنید یا زحمتی برای انلاک اونها نکشید و خودشون هم بیشتر دنبال انلاک این نوع مودم ها نیستن . نمونه این مودم ها مودم E5577 تیشکنت عراق هست که در اخرین ورژن EFUSE شده و درسته به تازگی انلاک شده ولی باز امکان ریختن فریمور یا وب یو ای بر روی این مودم توسط کاربر وجود ندارد و خود انلاک کننده فقط میتونه رو مودم همون فریمور خود اپراتور رو که به صورت آفلاین بیرون منتشر شده ویرایش کنه و تزریق کنه و نهایتا جلوی اپدیت اونو بگیره و هیچ فریمور و یا نسخه دیگه ای رو نمیتونه رو مودم بریزه .
سلام .صابر جان من شنیدم میشه وب یو ای ریخت رو مودم بدون هیچ مشکلی وحتی میشه جلوی اپدیت را گرفت

saber73
16-04-2019, 15:08
سلام .صابر جان من شنیدم میشه وب یو ای ریخت رو مودم بدون هیچ مشکلی وحتی میشه جلوی اپدیت را گرفت

بستن جلوی اپدیت فقط به webui مربوط نمیشه بلکه باید قسمت app فریمور هم ویرایش بشه . در ضمن در مودم b612 مبین نت هنوز راه حلی برا انتقال فریمور یا webui از طریق فست بوت پیدا نکردن
حتی در i60 هم تا به امروز کسی نتونسته از این طریق بر روی مودم فریمور یا webui بزنه و پورت برا این کار باز کنه . مودم مبین نت هم چون efuse هست کلا انتقال webui یا فریمور از طریق لودر منتفی میباشد حتی انلاک باشه . فقط اگر روزی این مودم انلاک بشه از طریق ریختن فریمور بر روی مودم حالا چه از طریق tr069 یا روش های دیگه که اگر بتونن پیدا کنن همون شخص انلاک کننده میتونه همون فریمور انلاک رو ویرایش کنه و جلوی اپدیت رو ببنده و بعد به مودم تزریق کنه . در مورد انلاک این مودم از طریق خرید کد انلاک هم کلا ریسک هست و با اپدیت مودم امکان لاک وجود دارد و ارزش هزینه کردن رو نداره .

nokia200
17-04-2019, 15:04
بستن جلوی اپدیت فقط به webui مربوط نمیشه بلکه باید قسمت app فریمور هم ویرایش بشه . در ضمن در مودم b612 مبین نت هنوز راه حلی برا انتقال فریمور یا webui از طریق فست بوت پیدا نکردن
حتی در i60 هم تا به امروز کسی نتونسته از این طریق بر روی مودم فریمور یا webui بزنه و پورت برا این کار باز کنه . مودم مبین نت هم چون efuse هست کلا انتقال webui یا فریمور از طریق لودر منتفی میباشد حتی انلاک باشه . فقط اگر روزی این مودم انلاک بشه از طریق ریختن فریمور بر روی مودم حالا چه از طریق tr069 یا روش های دیگه که اگر بتونن پیدا کنن همون شخص انلاک کننده میتونه همون فریمور انلاک رو ویرایش کنه و جلوی اپدیت رو ببنده و بعد به مودم تزریق کنه . در مورد انلاک این مودم از طریق خرید کد انلاک هم کلا ریسک هست و با اپدیت مودم امکان لاک وجود دارد و ارزش هزینه کردن رو نداره .
خرید کد آنلاک برای این اشتباه است چون تو ورژن 196 فکر کنم تعداد دفعات کد آنلاک صفره.

nokia200
22-05-2019, 17:42

آدرس سایت :

الان متاسفانه پول میخواد !!!!!!

saber73
22-05-2019, 22:23
الان متاسفانه پول میخواد !!!!!!

از طریق سرچ سایت مودم مورد نظر رو پیدا کنید و وارد بخش مربوطه بشید و اونجا درخواست بدید رایگان هست فقط منوی سایت رو تغییر دادن و از صفحه اصلی برداشتن قسمت رایگان درخواست کد رو میگم .

nokia200
22-05-2019, 23:21
از طریق سرچ سایت مودم مورد نظر رو پیدا کنید و وارد بخش مربوطه بشید و اونجا درخواست بدید رایگان هست فقط منوی سایت رو تغییر دادن و از صفحه اصلی برداشتن قسمت رایگان درخواست کد رو میگم .

آخه من درخواست کد کردم نوشت که باید پول پرداخت کنید.

namo_57
23-05-2019, 11:44

میشه بفرمایید براچ مدلی درخواست دادید؟ممنون

nokia200
23-05-2019, 12:58
میشه بفرمایید براچ مدلی درخواست دادید؟ممنون

چه فرقی داره دوست عزیز؟!

namo_57
23-05-2019, 16:21
چه فرقی داره دوست عزیز؟!
هیچی.بیخیال ببخشید

saber73
23-05-2019, 18:55

مدل هایی که در لیست رایگان قرار دارن هیچ پولی از ادم نمیخواد باید اول انلاک با نوشته free شروع شده باشه . من دیشب یک کد گرفتم و راحت استفاده کردم مشکلی هم نداشت . داخل سرچ مدل رو بنویسید میاد حالا رایگان باشه کد رو بهتون میده نباشه میگه پول میخواد .

saber73
23-05-2019, 23:09
دوستان خوبه به همدیگه محبت کنیم و فقط به فکر دنیای مادی و پول نباشیم . انسان جایز الخطا هست و گذشت هم خوبه . من کوچیک همه هستم دربست و دوستان هم سعی کنن کمی از کدورتها و نامهربانی ها کم کنن تا به خیر و خوشی بگذره روزگار و شاهد پیشرفت همه دوستان باشیم . یه مسئله ای بود به مدیریت خودم اطلاع دادم اومد پستها رو پاک کرد . من خودم گذشتم زیاده و آدم زود رحمی هستم . همه دوستان موفق و پایدار باشن و قدر همدیگر رو بدونن . فقط اینو بگم در اختیار داشتن و به قفس گرفتن دانش و دور نگه داشتن اون باعث پیشرفت نمیشه بلکه اشتراک گذاری و تبادل دانش هست که باعث پیشرفت افراد و جوامع بشری میشه . تو دنیای مودم هم شما یه چیزی بلدی من یه چیز دیگه و خوبه باهم قسمت کنیم تا اطلاعات هردومون تکمیل بشه .

mostafadc
25-05-2019, 16:14
برا b612 مبين نت اگه بشه آنلاكش كرد و از نت سيمكارت هاي ديگه استفاده كرد، حتي اگرم نشه فرمويرهاي ديگه رو مودم ريخت، خيلي خوب ميشه. الان كمترين هزينه كد آنلاك اين مدل چقدره؟

saber73
25-05-2019, 22:13
برا b612 مبين نت اگه بشه آنلاكش كرد و از نت سيمكارت هاي ديگه استفاده كرد، حتي اگرم نشه فرمويرهاي ديگه رو مودم ريخت، خيلي خوب ميشه. الان كمترين هزينه كد آنلاك اين مدل چقدره؟

دور بر 350 تا 450 تومن فکر کنم هزینه کد انلاک باشه تازه اونم تعداد دفعات وارد کردن کد و صفحه وارد کردن کد در مبین نت در دسترس باشه . ولی گذشته از پولش ارزش نداره چون به محض انتشار اپدیت جدید مودم اتوماتیک اپدیت رو باز خواهد گرفت و باز لاک خواهد شد و از دست شما و من هم کاری بر نمیاد .

mostafadc
26-05-2019, 14:34
دور بر 350 تا 450 تومن فکر کنم هزینه کد انلاک باشه تازه اونم تعداد دفعات وارد کردن کد و صفحه وارد کردن کد در مبین نت در دسترس باشه . ولی گذشته از پولش ارزش نداره چون به محض انتشار اپدیت جدید مودم اتوماتیک اپدیت رو باز خواهد گرفت و باز لاک خواهد شد و از دست شما و من هم کاری بر نمیاد .
خب بر فرض هم كه آپديت بشه، دوباره با همون كد قبلي آنلاكش ميشه كرد. با آپديت كردن كه كد منحصر به فرد آنلاك مودم تغيير نميكنه؟

mostafadc
26-05-2019, 14:41
به نظر شما با داشتن flash code نميشه فرم وير جديد رو مودم زد؟
چون من ديدم كه سايتايي كه آنلاك كد رو ميدن، در كنارش flash code رو هم ميزنن.
حالا دقيقاً نميدونم كاربردش چيه
نكنه فقط برا پروگرام كردن آيسي فلش بدرد ميخوره؟

mostafadc
26-05-2019, 14:46
تو همين سايت كاربرد و تفاوت فلش كد و آنلاك كد رو گفته:

saber73
26-05-2019, 16:53
خب بر فرض هم كه آپديت بشه، دوباره با همون كد قبلي آنلاكش ميشه كرد. با آپديت كردن كه كد منحصر به فرد آنلاك مودم تغيير نميكنه؟

تو همين سايت كاربرد و تفاوت فلش كد و آنلاك كد رو گفته:

گفتم معلوم نیست تعداد دفعات و صفحه وارد کردن کد در دسترس هست یا در نسخه اپدیت جدید به صورت خواهد بود یا هست ؟ پولش رو هم در نظر بگیرید ارزش نداره 400 تومن خرج انلاک این مودم کنید که نمیتونید هیچ فریمور یا وب یو ای رو مودم بریزید و فقط مجبورید از امکانات خود مبین نت استفاده کنید .

کد فلش در ورژن 5 هواوی و خصوصا این مودم کاربرد نداره تمامی فریمورهای این مودم به صورت یکپارچه با فرمت bin هستند و از طریق کابل لن یا لوکال اپدیت مودم یا لودر انتقال پیدا میکنن و نیازی به کد فلش ندارن . کد فلش در ورژن 4 هواوی رو همه فریمورهای فرمت exe لازم بود و با وارد کردن این کد اجازه نصب فریمور بر روی مودم رو میدادیم .

sky1sky
29-05-2019, 23:27
سلام

مودم 4جی E0197 ایا آنلاک میشه یا نع ؟مرسی- روی سیم یکی از اپراتورها در حال حاضر لاک هست

MOOHSEN
25-07-2019, 06:51
سلام دنبال آنلاک مودم مبین نت ای شصت
b612s-25d
هستم راهنمایی بفرمائید
heidar1384@yahoo.com
lهزینه مشکل ندارم -متشکرم

mostafadc
05-08-2019, 03:49
تازگی اول این سایت یه متن گذاشتن که هرکس مودم هوآوی داره و راهی برا آنلاکش نداره، system information دستگاه رو کپی پیست کنه تا ما تلاش کنیم که روش آنلاک رو با نرخ ارزون ارائه بدیم.
آخرشم گفته که ما در حال بدست آوردن روش آنلاک دستگاه های v5 از شرکت هوآوی هستیم.
اگر واقعاً بتونن اینکارو کنن، کولاک میکنن
If you have any Huawei device which solution is not available, then login into the device and paste the system information here. We will try to add the unlocking solution in cheap rates. We are also in process to provide unlocking solution of Huawei V5 devices.