PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه مایع تمیز کننده برای صفحه ال سی دی مانیتور بگیرم؟

Free Spirit
06-04-2019, 12:24
سلام

چند وقت پیش یک پارچه تمیز کردن عینک رو برداشتم و کمی نم دار کردم (خیس و یا آب چکه بکنه نبود) و صفحه مانیتور ال اس دی رو تمیز کردم ولی متاسفانه در تمام صفحه لکهایی بجا گذاشته که وقتی صفحه سیاه هست یا مانیتور خاموشه این لکها کاملا قابل دیدن هستند و ظاهر قشنگی نداره. موقعی که مانیتور روشن هست سخت دیده میشن و مزاحمتی نداره. ولی می خواهم این لکها که کثیف نیست و جای این تمیز کردن با پارچه نم دار هست رو از بین ببرم چه مایع ای استفاده کنم؟ تو بازار مایع تمیز کردن صفحه ال سی دی خوب و بدون ضرر به صفحه چی هست؟

ممنون

رومنس
06-04-2019, 13:38
سلام

چند وقت پیش یک پارچه تمیز کردن عینک رو برداشتم و کمی نم دار کردم (خیس و یا آب چکه بکنه نبود) و صفحه مانیتور ال اس دی رو تمیز کردم ولی متاسفانه در تمام صفحه لکهایی بجا گذاشته که وقتی صفحه سیاه هست یا مانیتور خاموشه این لکها کاملا قابل دیدن هستند و ظاهر قشنگی نداره. موقعی که مانیتور روشن هست سخت دیده میشن و مزاحمتی نداره. ولی می خواهم این لکها که کثیف نیست و جای این تمیز کردن با پارچه نم دار هست رو از بین ببرم چه مایع ای استفاده کنم؟ تو بازار مایع تمیز کردن صفحه ال سی دی خوب و بدون ضرر به صفحه چی هست؟

ممنون

سلام

دستمال یا حوله نانو بخر. حدود 8 تومنه الان که گرون شده و حوله ش حدود 20 تومن.

کمی ترش کن و آروم در یه جهت بکش.

مایع تمیزکننده ایکس پی پروداکت هم خوبه.

dione
06-04-2019, 15:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ksra
06-04-2019, 18:49
سلام

ممنون

سلام
یه نفر تو بیمارستان که بودیم از این تلوزیون کوچیک ال سی دیا (25 یا ....) اینچا رو قشنگ شیشه پاک کن زد به دستمال عینک و کشید و ما مونده بودیم خیلی خوب تمیز شد (البته حسابی چلونده بودش که ازش نچکه) البته با احتیاط اینکارو بکن
توجه : درصورت آسیب دیدن ال سی دی یا مانیتورتون هیچ مسئولیتی ندارم
موفق باشید

Xx Hossein xX
06-04-2019, 19:47
سلام

ممنون

بیشتر دستمالی که استفاده میکنید مهمه. یک دستمال مایکرو فایبر با کیفیت بالا تهیه کنید و آب اسپری کنید از فاصله دور و با اون دستمال بکشید روش.
اگه صفحه خیلی خاک داره با فوت یا بلور خاک رو بردارید چون با همونا بکشید عین سمباده عمل میکنه و خط ریز میندازه.
مایع هایی هم که میفروشن همشون آب مقطر هست. مایع نانو و این چیزا کلک پوله.
از شوینده و شیشه پاک کن و الکل هم استفاده نکنید چون روی بعضی ای سی دی ها یک لایه نازک ضد رفلکت هست و با شوینده به مرور از بین میره.