PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ازدواج ؟ یک اشتباه ؟

mojt90
25-03-2019, 08:45
سلام
دوستان به نظرتون ازدواج تو این مقطع وضعیت اقتصادی و ... اشتباهه ؟ خیلی از قدیمی ها میگویند که با توجه به گرونی ها بهتره هیچ وقت ازدواج نکنید .

این حرف برای سنین پایین نیست . برای کسانی هست (مردان ) که سنشون میخواد از 30 بگذره و دیگه کم کم وارد میان سال میشن.

نظر شما چیه :n16:

poorya_2
25-03-2019, 18:49
اشتباست ، بدتر از اون تولید مثل

Hammy
25-03-2019, 21:43
اشتباه هست اگر ندونی داری چه کاری می کنی یا وارد چه عرصه ای می شی. به خاطر مسائل اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی موفق شدن توی امر زندگی زناشویی خیلی پیچیده تر و سخت تر از گذشته شده.

رومنس
25-03-2019, 23:18
سلام
دوستان به نظرتون ازدواج تو این مقطع وضعیت اقتصادی و ... اشتباهه ؟ خیلی از قدیمی ها میگویند که با توجه به گرونی ها بهتره هیچ وقت ازدواج نکنید .

این حرف برای سنین پایین نیست . برای کسانی هست (مردان ) که سنشون میخواد از 30 بگذره و دیگه کم کم وارد میان سال میشن.

نظر شما چیه :n16:

سلام داداش

منم شرایطی مشابه شما دارم.

یه چند روزی خیلی جدی به مسائل و هزینه های زندگی و مشکلات و مسئولیت ها فکر کردم. از دوستام سوال پرسیدم. حتی همینجا از دوستان تجربیات عشقی شون رو خواستم در نهایت باید بگم خودمم نزدیک 30 سالمه.

نتیجه ای که رسیدم اینه که ازدواج نکنی خیلی بهتره.

اگر مثل من خانواده ات سنتی هستن که سرویس می شی ولی اگر نه ازدواج سفید:n33:.

همه دوستام همینطور هستن و تو خانواده هم هر کی ظرف 5 سال اخیر ازدواج کرده یا الان طلاق گرفته یا جدا زندگی می کنن و در شرف طلاق هستن.

یکی از آشنایان ماهی 20 تومن درآمدش هست باز هم موفق نشد زندگی شو حفظ کنه و از پس هزینه ها بر بیاد.

دیگه من که هیچی. شکست عشقی هم خیلی سخته واقعا داغونت میکنه ولی باید تحمل کنی. من که هر شب کابوس می بینم. خیلی دوستش داشتم. تمام زندگیم بود واقعا. ولی بخاطر همین که عاشقش بودم ولش کردم که زندگی بهتری داشته باشه.

یه چیز دیگه هم بحث بچه و کرایه خونه و کار ثابت و خوب هست و هزینه های جاری. بچه دار هم نباید بشی خیلی سخته. لوازم کودک اعم خوراکی و پوشیدنی و درمانی یا نیست یا خیلی گرون.

بازم ببین خانواده حمایت مالی ت می کنن؟ در توان شون هست یا نه؟

بعد دخترای الان هم همه شون هم زده و بیل زده هستن (البته تک و توک استثنا هم هست ولی خیلی کم).

:n16:

anti-military
26-03-2019, 00:25
بستگی به طرف مقابل داره.

mojt90
26-03-2019, 12:28
به نظرتون اگر خیلی ساده بگیری مراسم ازدواج رو و خونه اجاره نکنی و تو خونه پدری باشی چی ؟

خودم هم میترسم . کدوم جوون هست که دلش نخواد ازدواج کنه . ولی خیلی سخت شده :n03:

رومنس
26-03-2019, 13:37
به نظرتون اگر خیلی ساده بگیری مراسم ازدواج رو و خونه اجاره نکنی و تو خونه پدری باشی چی ؟

خودم هم میترسم . کدوم جوون هست که دلش نخواد ازدواج کنه . ولی خیلی سخت شده :n03:

پسر خاله خودم رو برات بگم.

عاشق شد. 1366 تا سکه هم مهر کرد. عروسی و ماه عسل واقعا ساده (کل مراسم و ..... به 25 تومن ختم شد.) خونه ویلایی هم داشتن تو تهران 1000 متر. زنش با خاله م نساختن از ماه دوم اختلافات شروع شد و بعد همینطور شدیدتر شد.

هم خاله مقصر بود هم دختره. آخرش طلاق گرفتن دیگه.

حتما باید یه جا اجاره کنی.

الان تهران زیر 6 یا 7 تومن متری خونه نیست. به فرض یه 60 متری پیدا کردی متری هم 5 تومن. می شه 300 تومن. تازه هر سال پول نوسازی و شهرداری و آب و برق و گاز هم هست. پس یه هزینه سنگینی داری. اجاره نشینی تنها راهته.

به من نگفتی آیا خانواده ت سنتی هستن؟ مال من اینجوری هستن و دهن من سرویس شده. اگر سنتی نباشن راه های زیادی داری که بتونی باهاشون کنار بیای.

mojt90
26-03-2019, 14:05
پسر خاله خودم رو برات بگم.

به من نگفتی آیا خانواده ت سنتی هستن؟ مال من اینجوری هستن و دهن من سرویس شده. اگر سنتی نباشن راه های زیادی داری که بتونی باهاشون کنار بیای.

متاسفانه سنتی:n30:

ولی اینطور که معلومه بی خیال بشوم مثل شما بهتره . ای کاش متولد چندین سال پیش بودیم . نه الان که انقدر گرونی بیداد میکنه . :n03:

J@viD
26-03-2019, 20:47
متاسفانه سنتی:n30:

ولی اینطور که معلومه بی خیال بشوم مثل شما بهتره . ای کاش متولد چندین سال پیش بودیم . نه الان که انقدر گرونی بیداد میکنه . :n03:

شما اگر متولد چند سال پیش تر هم بودی الان هزینه سنگین زندگی+مخارج یه بچه رو دستت بود برو خدارو شکر بکن که نگرفتی و از زندگیت لذت ببر.مگه تنها راه ادامه زندگی ازدواج به شکل سنتیش هست؟ فقط سعی کن از زیر چتر خانواده بیای بیرون.

تشکیل خانواده استقلال و ثبات مالی احتیاج داره که تو این مملکت خراب شده از این خبرها نیست.

mojt90
26-03-2019, 22:14
دقیقا درست گفتید javid

خیلی مخارج سنگین شده همین منو و خیلی های دیگه رو می ترسونه . کاملا درسته .

من خودم مشورت هم کردم تصمیم گرفتم که این کار اشتباه جبران ناپذیری هست . لا اقل تو این وضعیت گرونی :n40:

از همه دوستان ممنونم

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-03-2019, 12:38
سلام
کسی که قصد ازدواج داره , اول باید دید نیّت و هدفش از ازدواج چیه .
هدفهای شر داریم , هدفهای خیر داریم
فرض کنیم که هدفهاش خیر هست
باید چند خصوصیتِ اخلاقیِ ضروری و لازم داشته باشه تا ازدواجش موفق باشه
باید چند شرط مادّی داشته باشه تا ازدواجش موفق باشه
باید همسرش هم همون خصوصیتهای اخلاقی رو داشته باشه تا ازدواجشون موفق باشه

باید حداقلِ شرایط مادّی رو داشته باشند که مهمترینش تامینِ مسکنِ خصوصی هست حتی اگه فقط یک اتاق در خانه ی پدر یا مادر یا فردِ دیگری باشه و یا حتی یک اتاق و دستشویی و حمام روی پشت بام یک ساختمان
یکی از حداقل های مادی , تامین هزینه های ضروریات و نیازمندیهای روزانه و ماهیانه و سالیانه هست . (آب و غذا و برق و گاز و پوشاک و درمان و ایاب و ذهاب و غیره)
.
از چیزهای ضروری که باید درک کرده باشند اینه که چیزی در این دنیا مجانی نیست . چیزی هم بی مشکلات نیست .
میخواد همسر داشته باشه ؟ میخواد لذت ببره از بودنِ با همسر ؟ اینها هزینه و مشکلات داره . مشکلاتِ خودخواسته , مشکلاتِ ناخواسته
اگه میخوان مشکلاتشون بعد از ازدواج به حداقل برسه باز هم کلی کار , بررسی و تحقیقات لازم داره
مثال:
فردی که اهل دخانیات یا الکل خوری یا مواد مخدر یا قماربازی یا رفیق بازی یا بی بند و باری جنسی یا حروم خوری یا شر و جر و دعوا و جُرم و جنایت هست , ازدواج با همچین آدمی نمیتونه موفق باشه برای کسی که این چیزها جزء خط قرمزهاش هست

خیلی مسائل مهمِ دیگه هست مثل تفاهم جنسی
بیش از 90% از طلاقها و زندگیهای جهنمی , علتش عدم تفاهم جنسی هست و خیلیهاشون خودشون این رو نمیدونند !!
زن و مردی که از نظر جنسی به هم وابسته هستند از همدیگه هم راضی هستند رابطه ی خصمانه ندارند و به فکر جدایی نمىافتند مگر در شرایط قهریه یعنی شرایط اجباری

خیلی مسائل دیگه هست مثل معنویات که از مهمترین پایه ها هست برای ازدواج با پایان و عاقبتِ خوش
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojt90
27-03-2019, 12:46
واقعا ممنون محمد جان از توضیحات جامع و کاملتون . واقعایتش مشکل من و دیگر جوون ها هم همون مالی هست . همین کلید تمام خوشبختیه . که حداقل حقوق یک کارگر هست .

اما از همین میترسم . به خاطر ترس از شرایط مال منصرف شدم . :n03:

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-03-2019, 21:41
واقعا ممنون محمد جان از توضیحات جامع و کاملتون .
واقعایتش مشکل من و دیگر جوون ها هم همون مالی هست . همین کلید تمام خوشبختیه . که حداقل حقوق یک کارگر هست .
اما از همین میترسم . به خاطر ترس از شرایط مال منصرف شدم . :n03:

سلام
قابلی نداشت دوست عزیز . همگی ممنونِ خدایِ دانایِ مطلق هستیم
.
در این مورد خیلی حرفها و اطلاعات و علم و دانش هست تا روح و فکر به آرامس برسه , چه بعد از ازدواج و چه قبل از ازدواج و چه در محرومیتِ از ازدواج و نعمتهای دیگه
همه ی مردم باید سامانه ی دنیا و سامانه ی زندگی در دنیا رو خوب درک کنند تا در سختیها و محرومیتها غمگین و نگران نشند و در خوشیها و لذتها مغرور و متکبر و متجاوز نشند و حد و مرها رو رعایت کنند
دنیا همینه . هدف از زندگی , مدرک گرفتن و خوش گذرانی و کسب و کار و تجارت و مال و اموال جمع کردن و ازدواج و بچه دار شدن و اینها نیست
اینها فقط چند مرحله از مراحل امتحانِ دنیاست و کلی مدرک و مستندِ علمی و منطقی و مادی ازش پشتیبانی میکنه که گاهی در مطالبم بهشون اشاره کرده ام . حقدوستان و حق پذیران و عاقلان و منافع طلبان , بی تفاوت رد نمیشند از کنار این مسائل و شواهد و مدارک
.
بعضیها متاسفانه به خیالشون اومده اند دنیا برای مهمونی و خوشگذرونی یعنی توقعشون اینه که باید همه چیز در دنیا بر وفق مرادشون باشه . باید هیچ مشکلی براشون پیش نیاد و اگر هم پیش اومد زود و تند و سریع و آسون و بی هزینه یا کم هزینه حل بشه . باید همه ی آرزوهاشون برآورده بشه چه درست و حق باشه چه غلط و بیجا و ناحق
این افراد هیچوقت آرامش روحی و فکری ندارند و همیشه مینالند و غمگینند و حتی دلشون میسوزه برای خودشون و خودشون رو بدبخت حساب میکنند چه فقیر باشند چه ثروتمند . .
این افراد حتی در کشورهای ثروتمند هم همینطورند مثل اونطرفِ آب . تعدادشون خیلی زیاده اونطرف آب .
بنده باهاشون گفتگو میکنم . شاکرهاشون (سپاسگزارانشون) خیلی خیلی کم هستند . اکثراً فقط چشمشون به کمبودهاست . دولت براشون آپارتمانهای باکیفیتِ 400 متری 5 خوابه با 2 هال و آشپزخونه 25 متری و 4 دستشویی و حمام و 3 پارکینگ اختصاصی ساخته ولی راضی نیستند تحویل بگیرند و میگن خانه ویلایی میخوایم .
طلاقهاشون خیلی زیاده چون درک نکرده اند که زندگی بی مشکلات نمیشه . تا ناراحتی پیش میاد طلاق میگیرند . برای همین مُطَلَّقه هاشون خیلی زیادند تا حدی که دولت براشون شهرک جداگانه ساخته
.
البته سکوت در برابر ظلم هم اصلاً پسندیده نیست . مستضعف و محروم و مظلوم هم مثل ظالم و مستکبر , محکوم هستند مگر اینکه با تمام توان و امکاناتشون تلاش کرده باشند برای گرفتن حقشون از ظالم ولی باز هم نتونسته باشند حقشون رو بگیرند . در اینصورت در روز حسابرسی , دستشون پر هست در مقابل ظالمان
.
==================================
اگه بخوایم از جنبه ی دینی به ازدواج نگاه کنیم , ازدواج هم مثل حج هست یعنی نباید ازدواج باعث بشه زن و شوهر به دردسر بیافتند بعد از ازدواج تا حدی که معلوم بشه ضرر و زبانِ ازدواجشون خیلی بیشتر از سودش بوده و به سختی و مشقت و گرفتاریِ غیر قابل تحمل برسند
.
مسائل گفتنی خیلی زیاده مثل ضرورت همکاری و کمکِ توانمندان برای هموار کردنِ مسیر ازدواج . از شرایط پدر و مادرها و عروس و دامادها گرفته تا کمک برای تهیه ی مسکنِ آبرومند واستاندارد و کمک برای شغل آبرومند و شریف با درآمد کافی و غیره
سخنان زیادی هم هست در مورد نترسیدن از فقر و ازدواج کردن اما همه متفق القول هستند که برای ازدواج باید "حداقلِ امکانات" فراهم باشه اما اختلافها بر سر همین حداقلِ امکانات هست که این حداقل دقیقاً چه چیزهایی هست .
.
================================
اونهایی هم که از ازدواج رویگردان هستند هدفهاشون و انگیزه هاشون خوب و بد و خیر و شرّ هست

عده ای از ازدواج فراریند چون ازدواج رو اسارت و قید و بند میدونند
عده ای دیگه چون راههای با هزینه ی مادیِ کمتر برای ارضای غریزه ی جنسی هست ترجیح میدند ازدواج نکنند . خانواده دوست و فرزند دوست هم نیستند . زندگی بی قید و بندِ مجردی رو ترجیح میدن
عده ای از مردم , ازدواج نکردنشون نعمت هست برای بشریت چون به هیچ وجه نمیتونند همسران و والدین خوبی باشند و با ازدواجشون همه به دردسر و زحمت می افتند از ملت و کشور
عده ای هم عدم تواناییشون برای ازدواج , خسارت بزرگی هست برای بشریت و ملت و کشور چون اگر ازدواج کنند همسران و والدینِ شریف و شایسته ای هستند اما افسوس که مثل بذرهای پراستعدادی هستند که باد میبره جایی که نه آب هست و نه خاک حاصلخیر و سالها منتظر فرصت روییدن و ثمر دادن میشه اما در نهایت میمیره و از بین میره با تمام استعدادهاش و خوبیهاش و فایده هاش
برای مُتدَینها این رو هم بگم که خدای متعال به باطن دلها آگاه هست و از نیتها آگاه هست و همسران و والدینِ شایسته و شریف رو خوب میشناسه گرچه ازدواج نکنند و فرزنددار نشند .
این افراد اجر و پاداششون رو میگیرند در روز حساب , درست مثل فقیری که چیزی برای انفاق در راه خدا نداره ولی خدای متعال خوب میدونه که اگر ثروتمند و توانمند بود , یک ثروتمندِ شریف و مخلص و خوب و صالح بود و از چیزهایی که خدا بهش روزی داده انفاق میکرد و متکبر و مغرور و مستکبر و ظالم و متجاوز نمیشد . این قضاوت و حکم فقط از دانای مطلق و قدرتمند مطلق و عادل مطلق برمیاد.

اگر کسی هدفش از زندگی , کسب رضای خالق و قبولی در امتحان دنیا با بالاترین معدل ممکن هست , باید تا فرصت هست و زنده هست فقط سعی کنه از هر فرصتِ شر فرار کنه و از هر فرصتی برای کار خیر استفاده کنه . یکی از مهمترینِ این فرصتها ازدواج با نیتِ شریف و خیر و خداپسندانه هست که برای همه این فرصت پیش نمیاد . اما در روز حساب , به نیتهای خداپسندانه پاداش تعلق میگیره نه به اعمال
إنَّما الأعمالُ بِالنّیات

mojt90
27-03-2019, 22:15
من که قدیما نبودم . ولی خیلی شرایط بهتر از الان بوده
ازدواج با هدف های گوناگون شکل میگیره و انجام میشه . متسفانه دردسر هایی که بعد از ازدواج اضافه میشه فکرش آدم رو منصرف میکنه . آدم به خدا میترسه .
به قول شما اگر هدف جامع باشه خیلی ازدواج موفقه . ولی اگر هدف تنها یک مورد باشه ممکنه ضربه بزنه و دردسر درست کنه .

payam
28-03-2019, 12:38
ازدواج سفید.

دیگه دوره ی ازدواج سنتی گذشت، دیگه فرهنگ 10 سال پیش جوابگو نیست.

اگر هم پول ندارید نکنید از این کارها

Iloveu-ALL
28-03-2019, 22:15
زیاد علاقه ای ندارم که در این جور موارد و دیگر موردها نظر خودم رو بگم!
چون نه کارشناس ام نه با تجربه ام
و نه زیاد از تجربه دیگران شنیدم و استفاده کردم!

1.
ولی یک چیز که برای بنده چالش هست! عرضه و لیاقت ازدواج هست! و از اون مهم تر لیاقت پدر شدن هستش!
پدر شدن عرضه می خواد.
نگه داری کودک برای پدر و مادر کلی زحمت داره.
تربیت خیلی مهم است و نیازمند درایت است.

برای شوهر خوب بودن ابتدا باید فرد با عرضه و خوبی باشیم و تقریبا در زندگی موفق باشیم و بتونیم از پس کارها بر بیاییم و از اون مهم تر صبور باشیم در برابر سختی ها و مشکلات!
صبور بودن خیلی مهمه برای زندگی اجتماعی فرد و زندگی مشترک

2.
کار به ثروتمند بودن یا فقیر ندارم...
باید بتونیم کار داشته باشیم...
کار کردن الف عرضه می خواد و باید تنبل نبود و بسته به کار نیازمند مهارت است! حتی کارگری از عهده هر کسی بر نمیاد!
چون کارگری کار سنگینی هست و ممکنه کمرتون درد بگیره ممکنه نتونید تو شرایط پر از گرد و خاک و یا در طبقات بالا کار کنید و ...
پس باید آدم کاری باشیم
و ب اینکه کار پیدا بشه در جامعه!

الان بنظر شما میشه تو ممکلت ما که جا افتاده شغل حلال داشت و با همون یک شلغ زندگی رو چرخوند و آیا ما توانایی داریم دو جا شاغل بشیم!
الان خیلی از کارمند ها شاید باید دو تا شغل داشته باشند

خلاصه اینکه شاید با توجه به ترتیب بد ما و مدرسه و دانشگاه و دولت و رسانه و سیستم آموزشی ما ، ما ها رو بد تربیت کردن و آماده هر کاری نیستیم!
تو خارج خیلی از کشور ها مردم حاضرند هر طور شده و هر کاری شده بکنن برای پول در آوردن

پولدار نبودن و فقیر بودن شاید یک مانع آن چنانی نباشه اگه شغل خوب داشته باشیم
زن اگه بساز باشه کم کم زندگی تون رو می سازید...

ولی در جامعه که کار نباشه و اگرم باشه یا در آمدش کمه یا نامشروع هست...
نمیشه به امید شغل پیدا کردن بدون داشتن شغل ازدواج کرد.

اگر میتونیم ازدواج کنیم چرا نکنیم!؟
بله اگه میتونیم باید ازدواج کنیم!

البته ازدواج اخلاق خوب می خواد صبر می خواد و ...!
اگه بد اخلاقی مو و شغلی نداریم خب ... !

رومنس
29-03-2019, 00:42
من که قدیما نبودم . ولی خیلی شرایط بهتر از الان بوده
ازدواج با هدف های گوناگون شکل میگیره و انجام میشه . متسفانه دردسر هایی که بعد از ازدواج اضافه میشه فکرش آدم رو منصرف میکنه . آدم به خدا میترسه .
به قول شما اگر هدف جامع باشه خیلی ازدواج موفقه . ولی اگر هدف تنها یک مورد باشه ممکنه ضربه بزنه و دردسر درست کنه .

داداش من زیاد برات سخنرانی کردم و بالای منبر رفتم پس سعی می کنم کوتاه بگم.

ببین اگر تو خانواده کسی هست که حمایتت می کنه از نظر مالی و شغلی می تونی بری جلو اگر نه واقعا باید تلاش بی نهایت کنی تا تو کاری جا بیافتی و بتونی بری جلو.
من خودم رو می گم آدم خیلی بدبختی هستم ولی واقعا دارم جون می کنم که مثلا 10 سال دیگه یه شغل آبرومند داشته باشم و از راه قانونی پول دربیارم.

تنها راه نجات شما فقط و فقط و فقط ازدواج سفیده و این وقت و انرژی زیادی می بره برای شما چون خانواده تون سنتی هست. باید یکی که تو خانواده (مثلا عمویی، خاله ای، عمه ای .... ) موافق این چیز هاست و به خانواده نزدیک هست رو پیدا کنی و خیلی منطقی از طریق اون در یه فرصت مناسب با پدر و مادر مطرح کنی وگرنه راهی نداری الان تو این شرایط. خبر داری که پیاز شده کیلویی 15 تومن؟

من نتونستم از هیچ راهی خانواده رو راضی کنم. ولی یه فرد نزدیک تاثیر زیادی می ذاره.

پسر همسایه مون شرایط مشابهی داره ولی مثلا اون هر موقع خونه خالی باشه یا شرایط و مکانی فراهم باشه دست به کار می شه. ولی خب دلچسب نیست دیگه، فکر کن برای ابتدایی ترین نیاز باید چقدر هماهنگی کنی و برنامه بچینی و آخرش هزارتا انگ هم بهت می چسبه.

من خودم طرفدار زندگی معمولی و ساده هستم نه اینطوری ولی شما به ازدواج سفید جدی فکر و یه تصمیمی بگیر که از برزخی که الان هستی در بیای. یا باید ببوسی عشق رو مثل من بذاری کنار یا کاری کنی.

:n14::n14::n14:

mojt90
29-03-2019, 08:58
داداش من زیاد برات سخنرانی کردم و بالای منبر رفتم پس سعی می کنم کوتاه بگم.

ببین اگر تو خانواده کسی هست که حمایتت می کنه از نظر مالی و شغلی می تونی بری جلو اگر نه واقعا باید تلاش بی نهایت کنی تا تو کاری جا بیافتی و بتونی بری جلو.
من خودم رو می گم آدم خیلی بدبختی هستم ولی واقعا دارم جون می کنم که مثلا 10 سال دیگه یه شغل آبرومند داشته باشم و از راه قانونی پول دربیارم.

تنها راه نجات شما فقط و فقط و فقط ازدواج سفیده و این وقت و انرژی زیادی می بره برای شما چون خانواده تون سنتی هست. باید یکی که تو خانواده (مثلا عمویی، خاله ای، عمه ای .... ) موافق این چیز هاست و به خانواده نزدیک هست رو پیدا کنی و خیلی منطقی از طریق اون در یه فرصت مناسب با پدر و مادر مطرح کنی وگرنه راهی نداری الان تو این شرایط. خبر داری که پیاز شده کیلویی 15 تومن؟

من نتونستم از هیچ راهی خانواده رو راضی کنم. ولی یه فرد نزدیک تاثیر زیادی می ذاره.

پسر همسایه مون شرایط مشابهی داره ولی مثلا اون هر موقع خونه خالی باشه یا شرایط و مکانی فراهم باشه دست به کار می شه. ولی خب دلچسب نیست دیگه، فکر کن برای ابتدایی ترین نیاز باید چقدر هماهنگی کنی و برنامه بچینی و آخرش هزارتا انگ هم بهت می چسبه.

من خودم طرفدار زندگی معمولی و ساده هستم نه اینطوری ولی شما به ازدواج سفید جدی فکر و یه تصمیمی بگیر که از برزخی که الان هستی در بیای. یا باید ببوسی عشق رو مثل من بذاری کنار یا کاری کنی.

:n14::n14::n14:

منم دقیقا تصمیم شما رو گرفتم تو این شرایط ، اشتباه محض هست . شک داشتم که دوستان تایید کردند. :n30::n03:

پس ازدواج = :n21:

Iloveu-ALL
29-03-2019, 12:00
منم دقیقا تصمیم شما رو گرفتم تو این شرایط ، اشتباه محض هست . شک داشتم که دوستان تایید کردند. :n30::n03:

پس ازدواج = :n21:

سخت بودن ازدواج ، اصلی ترین دلیلش اقتصادی هستش ... دلیلش این هست که نمیشه با درآمد حلال زندگی رو چرخوند یا حداقل باید دو تا شغل داشت یا زندگی سختی داشت!
وگرنه میشه ازدواج کرد. خیلی ها برای طلاق مسائل جنسی و اعتیاد و .... رو مطرح می کنند اینا هست ولی شغل و منبع درآمد اگه نباشه هیچ جوری چرخ زندگی نمیچرخه و نمیشه مستقل بود!
اگه چنین شرایطی پیش اومد که نشه با رزق حلال و شغلی به دور از تقلب زندگی رو چرخوند (که به نظر میرسه الان اومده با وجود نبود شغل) میشه ازدواج نکرد ...
یکی از راه حل های مهم ، ازدواج سفید نیست ، بلکه روزه گرفتن هست

mkhrsnd532
29-03-2019, 12:42
سلام اگه به بلوغ فکری و اخلاقی رسیدی مهارتهای زندگی مثل کنترل خشم صبر رو درون خودت ایجاد کردی .واز لحاظ مادی ودرآمد به سطح معقول رسیدی ازدواج کن .ولی اگه نرسیدی تلاش کن توکل کن .

Demon King
12-04-2019, 21:37
سلام.

اینکه یه عمل بر چسب اشتباه یا درست به خودش بگیره، بستگی به نحوه ی انجامش داره. حتی عاقلانه ترین کارها بسته به موقعیت، میتونن احمقانه و احمقانه ترین کارها

عاقلانه باشن. پس حرف زدن درباره ی اشتباه یا درست بودن ازدواج بدون در نظر گرفتن شرایط خود شخص، بیهوده است.

اینکه ازدواج در شرایط کنونی، چه از لحاظ اقتصادی چه اخلاقی و فرهنگی، کار پر ریسکیه شکی نیست؛ ولی از نظر من اگه موفقیت آمیز انجام بشه، هم جامعه رو جای

بهتری می کنه و هم به پیشرفت هر دو طرف منجر میشه.

و مسئله اصلی اینه نه من می دونم ازدواج موفق چیه و نه خیلیامون :n01:

wichidika
12-04-2019, 22:13
یک آسیب‌شناس اجتماعی:سبک زندگی هم‌باشی برای هیچ جامعه‌ای قابل توصیه نیستیک آسیب‌شناس اجتماعی ازدواج سفید را نوعی زندگی «هم‌باشی» یا به تعبیر خشن‌تر «هم‌باشی سیاه» عنوان کرد و به تحلیل تبعات جسمانی، روانی و اجتماعی این نوع زندگی پرداخت .

گروه زنان و جوانان خبرگزاری فارس، فراگیر شدن آسیبی به نام «ازدواج سفید» در سطح جامعه ـ که جامعه‌شناسان و آسیب‌شناسان آن را هم‌باشی خوانده‌اند ـ و خطراتی که این نوع روابط بر اجتماع وارد می‌کند، سبب شد رهبر معظم انقلاب نیز این معضل را «سیاه‌ترین ازدواج» خوانده و آن را عامل نابودی بنیان خانواده عنوان کنند.معظم له «ازدواج سفید» را «سیاه ترین» ازدواج خوانده و گفتند که «جریان سرمایه‌داری بین‌المللی و صهیونیستی» از «صد سال پیش» با این نوع از ازدواج‌ها، قصد دارد، «بنیان خانواده» را نابود کنند.ایشان اضافه کردند: «دشمن بشریت از صد سال پیش تصمیم گرفته خانواده را از بین ببرد. این ازدواج‌های سخت و دیرهنگام و فرزندآوری کم، این ازدواج به تعبیر زشتشان سفید - که سیاه است- و از بین بردن حیا و عفت از برنامه‌های دشمن است. مقابله با این‌ها را وظیفه خود قرار دهید»زمانی که رهبر معظم انقلاب، مقابله با این آسیب را وظیفه ملت می‌داند، بر ما و بخصوص مسئولین است که در رفع این مشکل اقدام کنند و دلایلی که سبب بروز و افزایش چنین معضلاتی در سطح جامعه می‌شود را شناسایی کرده و در برطرف کردن و بازگرداندن جوانانی که راه را به خطا رفته‌اند، تلاش کنند.در این مطلب، دکتر محمد کمیل حسینی، آسیب‌شناس و پژوهشگر دانشگاه دلایل علاقه‌مندی جوانان به زندگی هم‌باشی را عنوان کرده و آسیب‌های این نوع روابط را برایمان بازگو کردند.ازدواج سفید یا شناسنامه سفید؟هم‌باشی را ازدواج سفید نامیده می‌شود زیرا شناسنامه، سفید می‌ماند اما ما به دو علت این نوع روابط را ازدواج سفید نمی‌نامیم. اولین دلیل این است که از لحاظ شرعی و قانونی، ازدواجی رخ نمی‌دهد و دلیل دوم این است که سفید بودن آن وجه ترویجی دارد، مقصود این است که اگراین ازدواج سفید است، پس ازدواج دیگران، سیاه است.به این نوع زندگی «هم‌باشی» یا به تعبیر خشن‌تر «هم‌باشی سیاه» گفته می‌شود حتی در زبان انگلیسی آن را «Cohabitation» نامیده‌اند که معنی لغوی آن به هم‌باشی بسیار نزدیک‌تر است تا ازدواج سفید.ازدواج سفید چیست؟ ازدواج سفید را برای زن و مردی به کار می‌برند که بدون اینکه تعهدات اجتماعی را بپذیرند، با هم در یک خانه زندگی کرده و رابطه جنسی برقرار می‌کنند. اما در صورتی که دو نفر با یکدیگر رابطه‌ای مثل روسپیگری برقرار کنند یا در سفری مشترک، رابطه جنسی داشته باشند، این نوع روابط در تعریف هم‌باشی جایی ندارد.هم‌باشی روابطی است که به صورت مستمر باشد و دو طرف با هم زندگی کرده و رابطه جنسی داشته باشند.بنابراین وقتی دو نفر با هم زندگی کنند اما وارد روابط زناشویی نشوند، تعریف هم‌باشی در این رابطه اطلاق نمی‌شود.اینها می‌توانند همخانه باشند.در جوامع شهری، هم‌باشی رواج بیشتری داردنباید تصور کنیم اگر رفتاری شرعی است، از تبعات زندگی هم‌باشی جدا خواهد بود.در جامعه شهری مدرن به دلیل پیچیده‌تر شدن روابط و افزایش تعداد انسان‌ها، نظارت‌های اجتماعی کمتر شده است، به طور مثال در جامعه روستایی اگر فرد بخواهد وارد زندگی هم‌باشی شود، امکان آن وجود ندارد زیرا در روستا و شهرهای کوچک روابط آنقدر نزدیک به هم است که زندگی مخفیانه و به دور از نظارت اجتماعی ممکن نیست.در جامعه شهری به دلیل بزرگ بودن فضا، کمبود نظارت‌ها وگمنامی افراد، این امکان فراهم شده تا برخی بتوانند سبک زندگی هم‌باشی را پیش بگیرند.از سمت دیگر سخت شدن و هزینه‌های سنگین ازدواج از نظر اقتصادی و اجتماعی (که گاهی می‌تواند مثبت یا منفی باشد) سبب شده تا هم ازدواج سخت شود و هم طلاق گرفتن به راحتی صورت نگیرد و همه اینها می تواند در ترویج همباشی موثر باشدالبته سخت بودن و قبیح بودن طلاق الزاما منفی نیست زیرا خانواده نهادی نیست که بتوان به راحتی کنار گذاشته شود.بنابراین در جامعه هنجارهایی گذاشته شده که نمی‌توان بنیان خانواده‌ را به راحتی و با کمترین هزینه کنار گذاشت.عدم تعهد و تنوع طلبی در زندگی هم‌باشی متداول‌تر استدر زندگی هم‌باشی برای طلاق یا تشکیل زندگی هزینه‌ای نمی‌شود و حقوق متقابل هم، به شکل یک ازدواج واقعی وجود ندارد. در این نوع روابط، هزینه‌های زندگی در مقایسه با ازدواج برای جوانان در ظاهر کمتر است.از سوی دیگر، به واسطه تنوع‌طلبی و ایجاد فانتزی‌ها و آزادی‌خواهی جنسی و مواردی که در تمدن مدرن، رسانه‌های بیگانه به آن دامن زده است، ممکن است ازدواج هم‌باشی متنوع و در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر با افراد مختلف برای برخی جذاب‌تر باشد به خصوص برای آقایان، چون تصور می‌کنند اگر خانواده داشته باشند می‌بایست در چارچوب خانواده رفتار کرده و نسبت به همسر، مقید باشند اما در زندگی هم‌باشی این محدودیت‌ها وجود ندارد و نظارتی از طرف خانواده‌ها و جامعه نیست زیرا طرفین رفتاری خارج از رابطه زناشویی قانونی و شرغی و عرفی داشته‌اند.خانم‌ها در زندگی هم‌باشی آسیب بیشتری می‌بینند وقتی می‌خواهیم یک مقوله اجتماعی مثل هم‌باشی را تحلیل کنیم، باید تاثیر آن را در زندگی افراد ببینیم. زندگی هم‌باشی می‌تواند از نظر جسمی مفید باشد، زیرا برای خانم‌ها و بخصوص آقایانی که در فشار جنسی هستند فرایند تامین نیاز جنسی فراهم می‌شود و مرد می‌تواند رابطه جنسی مستمر داشته باشد که این رابطه، الزاما هم به معنای تغییر پارتنرهای جنسی نیست که سبب بیماری‌های مقاربتی و ایدز شود.بنابراین به لحاظ سلامت جسمی افراد، می‌تواند تاثیر مثبتی داشته باشد و به لحاظ روانی در آقایانی که در سنین جوانی و بعد از بلوغ، در فشار جنسی هستند، می‌تواند مثبت باشد، از استرس‌شان کم کند، اعتماد به نفس‌شان را بالا ببرد، تمرکزشان را افزایش دهد و از انحرافات جنسی دیگر مثل همجنس‌بازی، دیدن فیلم‌های مستهجن و...جلوگیری کند.اما بحثِ تعهد در خانم‌ها به لحاظ عاطفی بودن، اهمیت بیشتری دارد. طبق تحقیقاتی که روی چندین خانم که زندگی همباشی داشته اند در ایران انجام شده، مشخص شد بیشتر این خانم‌ها دچار ناامنی و استرس هستند و احساس آرامش روانی ندارند چون مطمئن نیستند طرف مقابلشان در این رابطه بماند و این رابطه را به ازدواج دائم تبدیل کند. حتی ممکن است سال بعد، به جای این خانم، فرد دیگری جایگزین شود و این خانم که پل‌های پشت سرش را خراب کرده و احتمالا رابطه با والدین و اقوامش را خراب کرده، ترس از مسائل جنسی‌ با همسر آینده‌اش خواهد داشت و ممکن است دچار عذاب وجدان‌ و تاثیرات روانی منفی شود.از طرف دیگر، تنوعی که ممکن است برای آقایان ایجاد شود، می‌تواند در سلامت روانی و زندگی خانوادگی بعدی‌شان تاثیر منفی داشته باشد.سبک زندگی هم‌باشی برای هیچ جامعه‌ای قابل توصیه نیستاز نظر معنوی یا روحانی، الزاماً زندگی هم‌باشی به معنای رابطه نامشروع نیست و ممکن است دو نفر با هم عقد موقت یا دائم خوانده و در چارچوب شرع ارتباط داشته باشند.اما این رفتار می‌تواند آسیب‌های اجتماعی داشته باشد.در ساحت خانواده که از گروه‌های خرد و میانی اجتماعی و مهم هستند، ازدواج موقت می‌تواند کانون خانواده را از بین ببرد کمااینکه در غرب هم شاهد این اتفاق هستیم. وقتی جوان احساس ‌کند می‌تواند فضاهای جایگزین و متنوعی برای نیازهای جنسی داشته باشد، لازم نمی‌بیند وارد رابطه عمیق خانوادگی شود.از نظر اجتماعی هم وقتی خانواده از بین برود چون خانواده مهم‌ترین کانون برای فرهنگ‌پذیر کردن، جامعه پذیرکردن و الگوپذیر کردن کودکان است، بنابراین جامعه‌ نیز از نظر فرهنگی دچار مشکل است چون الگوپذیری در نهاد خانواده از هم گسسته است.نشانه‌های این مساله را در غرب هم می‌بینید.در برخی از کشورهای غربی درصد بچه‌های به دنیا آمده در خارج از چارچوب ازدواج (در کشورهای آمریکای جنوبی و مرکزی) تا حدود 80 درصد است که به عبارتی این کودکان نامشروع هستند. در جوامعی مثل فرانسه، آمریکا، ‌آلمان و انگلیس این عدد بین 40، 50 درصد است.حال جامعه‌ای را تصور کنید که 50 درصد کودکان در خارج از خانواده‌های متعارف به دنیا می‌آیند و احتمالا بسیاری از حمایت‌ها را ندارند.مجموعه این شرایط در ابعاد مختلف فردی و اجتماعی مشخص می‌کند سبک زندگی هم‌باشی برای هیچ جامعه‌ای قابل توصیه نیست و باید تلاش کنیم با تامین نیازهای جوانان در چارچوب ازدواج و کم کردن فضای تحریک و اندیشه‌های لیبرالیستی که فردگرایانه و لذت‌خواهانه است، زمینه‌ای فراهم کنیم که فرزندانمان به سلوک‌های درست و خودسازی علاقه‌مند ‌شوند و به سمت ازدواج بروند که از بعد فردی و اجتماعی برایشان منافعی داشته باشد.کمااینکه در گذشته فردی که ازدواج می‌کرد جایگاهش در نظام اجتماعی و نگاه دیگران نسبت به او متفاوت بود.به جوانان کمک کنیم از مسیر اشتباه بازگردندباید ببینیم در چه زمینه‌هایی در هویت‌دهی به فرزندانمان مشکل داریم که آنها افراد مسئولیت‌پذیری بار نمی‌آیند و زیر بارِ داشتن خانواده‌ و فرزنددار شدن نمی‌روند.اگر تحریکات، تنوع‌طلبی و لذت‌خواهی جامعه بالاست باید کاری کنیم این تحریکات کاهش یابد.باید مسیر درستی در جامعه ایجاد کنیم تا بتوانیم نیاز جوانان را در مسیر درستی تامین کنیم.اگر کسی امکان ازدواج ندارد باید به او آموزش خویشتنداری بدهیم تا دچار آفت‌های مختلف مثل زندگی هم‌باشی و مشکلات آن نشود.در ساحت بعدی باید به دختران سرزمین‌مان بیاموزیم حفظ حیثیت فضای جسمی‌شان را داشته باشند و وارد روابط جنسی و عاطفی اشتباه نشوند. اگر افرادی دچار این مشکل شده و به صورت نامشروع مسیری را به اشتباه رفته‌اند، ‌باید شرایطی برایشان فراهم کنیم تا این افراد به آرامش برگردند و زندگی سالمی را داشته باشند.زندگی همباشی ازدواج معاطاتی نیست فتوا و آدرس غلط ندهیماخیرا برخی روشنفکران تلاش کردن موضوعی با نام ازدواج معاطاتی(۱) را مطرح کنند و زندگی همباشی و ازدواج سفید و حتی دوستی دختر و پسر را به جای آن معرفی کنند و برای آن وجهی شرعی پیدا کنند.این در حالی است که با توجه به بررسی های ما هیچ مبنای فقهی قابل استدلالی برای این موضوع وجود ندارد و حضرت امام در تحریر الوسیله به صراحت این موضوع را رد کرده است و در واقع این کار فتوا دادن از سوی افراد غیر کارشناس و بدعت گذاری دینی محسوب می شود و متاسفانه این موضع باعث می شود که این رفتار غلط در جامعه ترویج شود و آسیب های فراوانی را برای افراد و جامعه داشته باشد.(۱)نکاح معاطاتی ازدواجی است که به منظور تشکیل خانواده و حق تمتع و رابطه جنسی بین زن و مرد برقرار می‌شود اما فاقد ایجاب و قبول لفظی است و ممکن است طرفین بر مهریه، نفقه و سایر حقوق بین زوجین توافق کنند.انتهای پیام/

Tethys
23-06-2019, 13:12
من فقط اینو میدونم با دختر بچه جماعت ازدواج نکنین بعد از اینکه سنشون بیشتر بشه و بیشتر بفهمن بهمون میزان یچیزایی دستگیرشون میشه که کار رو به جدایی میکشونن. ( خودم شاهد چند مورد طلاق اینجوری بودم )

برای ازدواج باید طرفتون کاملا عاقل و کاملا بالغ باشه ....

مرد باید زندگیش رو بدست کسی بسپاره که از پسش بر بیاد نه براش حکم بابایی باشه...

،

salman2003
23-06-2019, 13:36
این "یک آسیب‌شناس اجتماعی" کی هست؟ الان حرف این فرد نماینده همه آسیب شناسان اجتماعی هست؟

.معظم له «ازدواج سفید» را «سیاه ترین» ازدواج خوانده و گفتند که «جریان سرمایه‌داری بین‌المللی و صهیونیستی» از «صد سال پیش» با این نوع از ازدواج‌ها، قصد دارد، «بنیان خانواده» را نابود کنند:n09: . آقا چه ربطی به شقیقه داره؟ مگه هر رفتاری که در اجتماع اتفاق میوفته دشمن پشتش هست؟

NIMA_AZX
15-07-2019, 17:36
این نظر کلی من هست. الان مثل گذشته نیست که یک نفر کار کنه مخارج خانواده تامین شه. در درجه اول مرد و زن باید با هم زندگی مشترک بسازن. دیگه نمیشه فقط مرد کار کنه و یا حداقل مرد و زن باید به یک درک متقابلی برسن و توقعات نرمالی داشته باشن. تو وضعیت فعلی که من میبینم با توجه به جامعه ما بیشتر قدرت ها دست خانم ها هست تو ازدواج و یک جوری ازدواج برای بعضی ها حکم بازنشستگی تو جوونی رو داره و رسیدن به آرزو ها به وسیله ازدواج ! البته خانم های زحمت کشی هم هستن و نمیشه به همه نسبت داد.

مورد دوم هیچ وقت زیر بار مهریه سنگین و این داستان ها نرید که مورد سو استفاده قرار نگیرید. ندیده و نشناخته ازدواج نکنید صرفا به اینکه طرف زیباست یا تو کوتاه مدت خوبی ازش دیدید. تو بلند مدت طرف رو باید بشناسید و اگر آدم این کار ها نیستید واردش نشید. مواردی بوده وضع مالی پسره خوب بوده و دختر تا قبل ازدواج یه جور بوده و بعدش یه جور دیگه و بعد ازدواج هم مهریه رو گرفته و طلاق.

پیش نیاز ازدواج هم به نظرم درآمد مناسب و داشتن برنامه برای آینده هست. یه سری موارد رفتاری دیگه مثل صبر از خودگذشتگی و اینکه شما کیس ازدواج هستید یا کوتاه مدت و رابطه جنسی میخواید صرفا که باز به شخصیت طرف بر میگرده و نباید ازدواج کنه.

الان هم وضعیت جوری شده که دیگه از جوان ها توقع ازدواج ندارن و به نظرم این یه فرصته برای مرد ها که از بعضی از سو استفاده ها که از مرد ها تو ازدواج میشه جلوگیری کنن. خونه و خورد و خوراک ، ماشین کل مخارج زندگی و نصف وسایل خونه و... با مرد. از کجا بیاره اونم اول زندگی و تو این کشور. جوری که خرج کردن رو صرفا وظیفه مرد میدونن. گفتم اسمش زندگی مشترک هست ولی برده داریه برای بعضی ها.

qasrtrevel1
27-08-2019, 09:04
ازدواج خوبه

aryamehr1368
27-08-2019, 13:17
بزرگترین مشکل در ازدواج مسائل اقتصادیه ,اقتصاد حل بشه و زن و مرد هم کفو باشن بقیه مشکلات حل میشه ,تا وقتی درامد رو حل نکردی طرف ازدواج نرو