مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مودم های سرویس تانوما
Rahpooyan
17-03-2019, 22:32
در انجمن تایپیک اختصاصی مودم های سرویس تانومای مخابرات نبود. خوبه که یه تایپیک هم در این مورد باشه.
دوستان که سرویس تانوما دارند و اطلاعاتی در این مورد دارند، می تونند بگن در حال حاضر چه مودم هایی موجود در ایران از سرویس پشتیبانی می کنند. حدود چه قیمت هایی دارند و معایب و مزایاشون چیه؟
shaahani
18-03-2019, 07:20
یکی از مسائلی که در مورد مودم های فیبر نوری باید خیلی بهش توجه کنید، این هست که مثل روترهای مخابراتی، بین پورت هاش، یا ارتباط وجود نداره و یا اگه ارتباط برفرار بشه لایه سه میشه.
یعنی اگه موبایل و کامپیوتر رو یکی با وای فای، و دیگری با کابل، یا دوتا کامپیوتر با کابل رو به این دستگاه ها متصل کنید، نمیتونن براحتی دو دستگاه داخل یک شبکه بایکدیگر ارتباط داشته باشند.
این یک تفاوت اساسی با سایر انواع مودم های ADSL / VDSL / 4G Lte و یا انواع اکسس پوینت های خانگی است که در بازار به فروش می رود.
البته من خودم استفاده نکردم، اما دوستانی که خریدن، بسیار با این موضوع مشکل دارند و این ایراد رو در فروم های مختلف مطرح کردند.
البته شاید مدل های دیگری نیز وجود داشته باشد که به مانند مودم های معمولی باشد، اما این نکته مهم را ذکر کردم که احتمالا اگر دوستی تصمیم به خرید داره، به این موضوع توجه داشته باشه تا بعدا براش مشکل پیش نیاد.
(در واقع برای اینکه این مودم ها مثل سایر مودم ها کار کنند، باید یک پورت کابل اونها رو به یک دستگاه سویچ و یا مودم دیگه متصل نمود و جهت استفاده به سویچ متصل گردید)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.