PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2018-2019 | مرحله یک چهارم نهایی

nw_nk
14-03-2019, 11:57
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2018-2019 | مرحله یک چهارم نهایی

هشت تیم حاضر:

منچستر یونایتد، تاتنهام، منچستر سیتی، لیورپول، بارسلونا، یوونتوس، آژاکس، پورتو

قرعه کشی فردا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپیک مرحله شانزده تیم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
14-03-2019, 12:03
نکات جالب از جدال بارسلونا و المپیک لیون

بارسلونا با کسب این برد به رکورد 30 دیدار متوالی بدون شکست (27 برد و 3 تساوی) در مسابقات خانگی اش در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا دست یافت، تا رکورد جدیدی در این زمینه به ثبت رساند. بایرن مونیخ با 29 برد خانگی بین مارس 1998 تا آوریل 2002 مدت ها رکورددار این زمینه بود.

لیونل مسی بیش از هر بازیکنی در 5 لیگ معتبر اروپایی موفق به گلزنی در تمامی رقابت های باشگاهی فصل جاری (36 گل)، در لیگ (26 گل) و در لیگ قهرمانان اروپا (8 گل - مشترکاً با روبرت لواندوفسکی) شده است.

ادامه

نکات جالب از جدال بایرن مونیخ و لیورپول

برای اولین بار در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا، سه باشگاه آلمانی توسط سه باشگاه انگلیسی در یک دور از مسابقات حذف می شوند.

برای اولین بار از فصل 2005/06 هیچ باشگاه آلمانی در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا حضور نمی یابد.

ادامه

nw_nk
14-03-2019, 13:20
پاسخ کریستیانو رونالدو به دیگو سیمئونه

63398

درخشش لیونل مسی و بازگشت دوباره رونالدو به زیر سایه او

63399

Cristiano Ronaldo is back in Lionel Messi's shadow again

Demon King
15-03-2019, 15:07
آژاکس - یوونتوس

لیورپول - پورتو

تاتنهام - سیتی

یونایتد - بارسلونا

تیمای سمت راست بازی رفت میزبان هستن

خب به دومین قرعه ی مورد علاقم خورد بارسلونا.

به یاد دو بازی خاطره انگیز فینال :n12:

نیمه نهایی

برنده یووه - آزاکس ؛ برنده ی سیتی - تاتنهام

برنده بارسا - یونایتد ؛ برنده لیورپول - پورتو

nw_nk
15-03-2019, 23:39
کوواچ: کلوپ 500 میلیون صرف خرید بازیکن کرده است

نیکو کوواچ، سرمربی کروات بایرن مونیخ، در مورد دلایل افت تیم های بوندسلیگایی در لیگ قهرمانان صحبت کرد. بایرن مونیخ، دورتموند و شالکه به ترتیب مقابل لیورپول، تاتنهام و منچستر سیتی در لیگ قهرمانان در مرحله یک هشتم نهایی حذف شدند و کوواچ این اتفاق را روندی تصادفی نمی داند.

پول همیشه باعث کسب پیروزی نمی شود اما تیم یورگن کلوپ 500 میلیون یورو در چهار سال گذشته صرف خرید بازیکن کرده است اما حتی ما به عنوان صدرنشین بوندسلیگا نیز چنین کاری نکرده ایم و این یک مزیت برای لیورپول محسوب می شود.

ما اکنون باید در مورد اینکه چگونه می خواهیم خود را برای فصل جدید آماده کنیم، برنامه ریزی کنیم. ما نباید یه خودمان دروغ بگوییم و حذف سه باشگاه آلمانی توسط سه باشگاه انگلیسی تصادفی نبوده است. برای ستارگان بزرگ، لیگ برتر جذابیت بیشتری برای انتقال نسبت به بوندسلیگا دارد.

جوانگرایی؟ اگر ما می خواهیم این کار را انجام دهیم، باید ابتدا بازیکنان جوان و با استعداد را شناسایی کنیم. سوال اساسی این است که آیا ما می خواهیم چنین روشی را در پیش گیریم یا خیر، همچنین سپس ما باید شرایط تیم های دیگری را نیز بررسی کنیم.

nw_nk
16-03-2019, 00:12
آژاکس - یوونتوس

لیورپول - پورتو

تاتنهام - سیتی

یونایتد - بارسلونا

جالبه هیچ کدوم از چهار تیم مدعی به هم نخوردن. با احترام به یونایتد متحول شده سولشیر و آژاکس هیجان زده از حذف رئال

Stream
16-03-2019, 13:25
جالبه هیچ کدوم از چهار تیم مدعی به هم نخوردن. با احترام به یونایتد متحول شده سولشیر و آژاکس هیجان زده از حذف رئال

امیدوارم هیچ کدوم از چهار تیم مدعی هم حذف نشن، یه نیمه نهایی کلاسیک لیگ قهرمانان رو میتونیم ببینیم که تقریبا همه تیم ها شانس یکسان برای رسیدن به فینال رو دارن.

nw_nk
16-03-2019, 21:57
Barcelona Be Scared… Be Very Scared

Quarter Finals

nw_nk
18-03-2019, 12:57
توخل: نیازی به ابراز تأسف نیست چون حذف پاری سن ژرمن مقابل منچستر یونایتد یک اتفاق بود

توماس توخل پس از پیروزی پاری سن ژرمن مقابل المپیک مارسی در اولین بازی خانگی پس از حذف از رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا، به تمجید از قدرت ذهنی تیمش پرداخت.

در واکنش به شکست و حذف پاری سن ژرمن مقابل منچستر یونایتد، دسته‌ای از طرفداران PSG تا دقیقه ۱۵ از ورود به ورزشگاه خودداری کردند.

توخل به جای عذرخواهی از طرفداران تیمش، ترجیح داد به ستایش از شاگردانش به خاطر پیروزی در نبردی پر فشار بپردازد.

ابراز تأسف کردن به ما مربوط نیست. ما از همه ناراحت‌تر هستیم. آن یک اتفاق بود. همه می‌توانند اتحاد و همبستگی این تیم را حس کنند؛ بازیکنان همیشه تمام توان خود را به کار می‌گیرند. تیم ثابت کرد که می‌تواند به عنوان یک قهرمان واکنش نشان بدهد. ذهنیت تیم خارق العاده است. این بردی عالی در یک مسابقه بزرگ بود. تیم خودم را می‌شناسم. اگر همچون ما در یک بازی بزرگ شکست بخورید، باید قبول کنید که همه در این مورد حرف خواهند زد. باید آرام و خونسرد باشیم. کار راحتی نیست. من همیشه از تیم خودم دفاع می‌کنم چون این پسرها، شگفت انگیز هستند.

nw_nk
19-03-2019, 16:50
پوچتینو: ثبات مسی مرا متحیر می‌کند؛ بارسلونا یک قدم از منچستر یونایتد جلوتر و شانس نخست قهرمانی اروپا است

مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تاتنهام معتقد است بازیکنی بهتر از لیونل مسی در دنیا وجود ندارد.

اگر یک مدعی جدی قهرمانی اروپا داشته باشیم، آن تیم بارسلونا است. بازی با بارسا در فینال واندا؟ کجا را باید امضا کنم؟ ( به این معنا که با کمال میل از چنین چیزی استقبال می‌کند ). بارسا بازیکنان زیادی در بالاترین سطح دارد و مسی که یک نابغه است؛ بهترین بازیکن دنیا. بازیکنی متفاوت، فوق العاده و منحصر به فرد. لئو کارهایی می‌کند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد. با این حال چیزی که درباره او مرا شگفت زده می‌کند، ثبات اوست. او هر سه روز یک بار در یازده یا دوازده سال اخیر در همین سطح بوده است. والورده هم فوق العاده کار کرده است. گرچه تیم‌های دیگری چون سیتی و یووه هم هستند که شانس قهرمانی دارند چون برای بردن این دست رقابت‌ها ساخته شده‌اند.

همه 4 تیم انگلیسی ترجیح می‌دادند به یکدیگر برخورد نکنند ولی قرعه‌ای است که درآمده و نمی‌توان آن را تغییر داد. سیتی تیم است که بردن برایش یک الزام است و این فقط مربوط به دوره پپ هم نیست. از زمان پیگرینی و مانچینی هم سیتی برای بردن بسته شده است. از طرفی ما هم قرار است با نیرو محرکه جدیدی به نام بازی در ورزشگاه جدیدمان و حمایت 62 هزار هوادار با آنها رقابت کنیم. منچستریونایتد؟ آنها هم در سال‌های اخیر برای بردن عناوین بزرگ بسته شده‌اند و واضح است که کیفیت زیادی دارند. گرچه به نظر من بارسا یک قدم از آنها جلوتر است.

nw_nk
24-03-2019, 17:43
مورینیو: یوونتوس و بارسلونا، مدعیان اصلی فتح لیگ قهرمانان اروپا هستند

ژوزه مورینیو معتقد است یوونتوس و بارسلونا با توجه به برخورداری از رونالدو و مسی، شانس های اصلی فتح لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2018/19 هستند.

به نقل از کالچو مرکاتو؛ مورینیو در مورد قهرمان احتمالی این فصل چمپیونز لیگ گفت:

از نظر من بارسلونا و یوونتوس مدعیان اصلی هستند؛ همه در مورد رونالدو و مسی صحبت می کنند اما من ترجیح می دهم مشخصا در مورد یوونتوس و بارسلونا حرف بزنم. تیم های انگلیسی، به همراه آژاکس و پورتو نیز رقیبان خوبی هستند اما به اندازه یوونتوس و بارسلونا تجربه ندارند. وقتی شما در ترکیب خود رونالدو یا مسی را دارید، وجود آنها امتیاز بزرگی محسوب می شود.

Mourinho reveals: 'Juve and Barcelona are the UCL favorites

nw_nk
26-03-2019, 22:24
نقشه اجرا نشده سر الکس فرگوسن برای مهار لیونل مسی؛ سولسشر می تواند از توصیه های سرمربی سابقش استفاده کند

منچستر یونایتد با هدایت سر الکس فرگوسن در سال 2009 و 2011 در فینال لیگ قهرمانان اروپا در مقابل بارسلونا قرار گرفت و در هر دو بار از این تیم شکست خورد و قهرمانی را از دست داد و در پی این دو شکست فرگوسن نقشه ای برای مهار مسی در صورت رویارویی دوباره با او طرح ریزی کرد.

فرگوسن در سال 2013 در کتاب خاطرات خود نوشت:

برای شکست دادن بارسلونا در آن دوران، به دفاع وسط هایی که واقعا عملکرد مثبتی داشته باشند، نیاز داشتید. ریو و ویدیچ سن بالایی داشتند و اولویتشان پر کردن فضا بود که البته این موضوع کاملا صحیح است و هیچ مشکلی ندارد اما این رویکرد در مقابل بارسلونا یک رویکرد محدود کننده است. شما به دفاع وسط هایی احتیاج دارید که آماده باشند تا خود را درست جلوی مسی قرار دهند و از چیزی که در پشت سرشان اتفاق می افتد هراسی نداشته باشند. بنابراین او به سمت کناره ها خواهد رفت که این بسیار خوب است چرا که به اندازه ای که او در مرکز خط حمله خطرناک است در کناره ها تهدید محسوب نمی شود.

او در ادامه می نویسد:

پس از این بررسی ها با خودم گفتم: وقتی که بار دیگر در فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا قرار گرفتم جونز و اسمالینگ یا اسمالینگ و ایوانز را درست جلوی مسی قرار خواهم داد. قرار نبود بگذارم تا او بار دیگر ما را شکنجه کند.

فرگوسن هیچوقت و تا قبل از بازنشستگی اش در سال 2013 شانس این را پیدا نکرد که نقشه اش را عملی کند اما شاید سولسشر بتواند به توصیه های سرمربی سابق اش عمل کند.

بازنشستگی سر الکس 2013. چقدر زود میگذره :44:

nw_nk
09-04-2019, 19:55
پل اسکولز: مطمئن نیستم بتوان مسی را مهار کرد؛ کیفیت بارسلونا نسبت به قبل، کمتر شده است

دو تیم بارسلونا و منچستر یونایتد در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می روند و این دیدار یادآور دو فینال لیگ قهرمانان در سال های 2009 و 2011 است که با برتری کاتالان ها همراه بود. پل اسکولز در مورد این بازی گفت:

فکر نمی کنم بارسلونا به خوبی قبل باشد. وقتی ما در آن زمان به میدان رفتیم، اگر 25 درصد مالکیت توپ را داشتیم، خوشحال بودیم. باید در تمام لحظات تمرکز خود را حفظ می کردیم. بازیکنان بزرگ زیادی مانند مسی، ژاوی، اینیستا و سایرین در بارسلونا بودند. فکر نمی کنم حالا آنها بازیکنانی با کیفیت آن زمان داشته باشند اما حالا هم تیم باکیفیتی دارند.

آیا می توان مسی را مهار کرد؟ مطمئن نیستم بتوان این کار را کرد. سوارز هم همینطور است. به نظر من نباید به آن توجه کرد. اگر بخواهید به این نکات توجه کنید، بارسلونا از آن استفاده خواهد کرد. افراد کمی انتظار دارند منچستر یونایتد مقابل بارسلونا صعود کند و این می تواند به تیم کمک کند. منچستر یونایتد هم بازیکنان باکیفیت و هجومی زیادی دارد. باید دید می توان از گل خوردن، مخصوصا در اولدترافورد جلوگیری کرد یا خیر.

nw_nk
09-04-2019, 21:38
تاتنهام

لوریس، تریپیر، آلدرویرلد، فرتونگن، رز، سیسوکو، وینکس، اریکسن، دله الی، سون، کین

منچستر سیتی

ادرسون، واکر، لاپورته، اوتامندی، دلف، فرناندینیو، گوندوعان، داوید سیلوا، ریاض محرز، استرلینگ، آگوئرو

----------

لیورپول

آلیسون، الکساندر آرنولد، لوورن، فن دایک، میلنر، فابینیو، هندرسون، کیتا، صلاح، مانه، فیرمینو

پورتو

کاسیاس، ماکسی، فیلیپه، میلیاتو، الکس تیه س، کورونا، دانیلو، اولیور، اوتاویو، سوارس، مارگا

omidscafild
10-04-2019, 01:00
پپ که پارسال با تمام قدرت جلوی لیور ظاهر شد امسال تصمیم گرفت دقیقا برعکسش عمل کنه و با یه ترکیب کاملا کنترلی بازیو شروع کرد. حضور دلف ، گوندوغان و محرز بجای دی بروینه ، سانه و زیچنکو نشون دهنده این بود که پپ از پارسال درس گرفته ولی کاملا اشتباه کرد. این تاتنهام تیم ضعیف شده پارسال هست و اینکه بازم پپ تیمش لنگ زد بخاطر تصمیم های غلطش بود. امیدوارم در اتحاد کامبک نزنه سیتی بلکه دوباره درسی بشه برای سال بعد. هرچند احتمالش با مصدومیت کین کمتر شد ولی من شخصا اسپرز یدست رو به سیتی پرستاره ترجیح میدم. امیدوارم سیتی رو بترکونه بره سراغ یووه و انتقام پارسال :)

دوباره باید گفت که VAR چقد خوبه ! :n09: ولی سر درگیری فرناندینیو و کین نفهمیدم چرا به کویپرز اطلاع ندادن. حداقل جریمه برای هردو قرمز بود! حرکت هردو بسیار خطرناک و وحشیانه بود!

nw_nk
10-04-2019, 06:26
تاتنهام 1 - منچستر سیتی 0

خلاصه بازی

آگوئرو و خراب کردن مهمترین پنالتی فصل سیتی

لیورپول 2 - پورتو 0

خلاصه بازی

nw_nk
10-04-2019, 21:45
منچستر یونایتد

دخیا، یانگ، لیندلوف، اسمالینگ، شاو، دالوت، مک تومینای، فرد، پوگبا، رشفورد، لوکاکو

بارسلونا

تراشتگن، سمدو، پیکه، لنگلت، آلبا، راکیتیچ، بوسکتس، آرتور، کوتینیو، سوارز، مسی

----------

آژاکس

اونانا، ولتمن، ده لیخت، بلیند، تالیافیکو، فن ده بیک، فرنکی دی یونگ، شون، زیاش، تادیچ، نرس

یوونتوس

شزنی، کانسلو، بونوچی، روگانی، ساندرو، بنتانکور، پیانیچ، ماتویدی، برناردسکی، رونالدو، مانژوکیچ

----------

زلاتان ابراهیموویچ برای 4 تیم امشب بازی کرده :n01:

nw_nk
10-04-2019, 23:36
نیمه اول: یونایتد 0-1 بارسا

VAR اگه توسط داور استفاده بشه واقعا نعمت بزرگیه. جلوی سوختن گل به اون سالمی رو گرفت. در حالیکه سه سال اخیر یه تیمی گل آفساید متری می زد و قهرمان می شد!

nw_nk
11-04-2019, 07:26
فرنکی دی یونگ به عنوان بهترین بازیکن دیدار رفت آژاکس-یوونتوس انتخاب شد

در جریان دور رفت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، دیدار آژاکس-یوونتوس در هلند با تساوی 1-1 خاتمه یافت.

به گزارش وبسایت یوفا؛ فرنکی دی یونگ به عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شده است. او به خوبی وظایف هجومی و دفاعی اش را انجام داد.

89 پاس، 91% دقت پاس، 2 پاس کلیدی و 5 تکل موفق از دی یونگ در این بازی به ثبت رسید تا او به عنوان بهترین بازیکن دیدار رفت آژاکس-یوونتوس انتخاب شود.

nw_nk
16-04-2019, 09:26
بارسلونا - منچستر یونایتد

ساعت 23:30 زنده از شبکه سه و سایت آنتن

یوونتوس - آژاکس

ساعت 23:30 زنده از شبکه ورزش و سایت آنتن

منبع سایت ورزش سه

nw_nk
16-04-2019, 09:30
هواداران بارسلونا منتظر کریس اسمالینگ

63405

RIP Chris Smalling

ترکیب رئال مادرید برای دیدار امشب چمپیونز لیگ

63406

Real Madrid's Lineup For Tonight's UCL Match

nw_nk
16-04-2019, 17:13
گواردیولا: زمانی تیمم با یک شوت به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید و یک بار با 33 شوت، حذف شد

پپ گواردیولا، سرمربی منچستر سیتی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیمش مقابل تاتنهام در دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی فصل 2018/19 لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد.

غیبت کین؟ تاتنهام همان تیم قدرتمند دو یا سه سال گذشته است که من به اینجا آمدم. اسپرز تیم فوق العاده‌ای است. من باید ببرم. مالک باشگاه گفت من باید سه بار متوالی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شوم ولی در فوتبال شما بیشتر از اینکه ببرید، می‌بازید. سعی می‌کنم بهترین عملکرد را داشته باشم. حرف‌های گوندوعان مایه نگرانی است؟ قطعا نه. شما باید به کاری که ما در طول 20 ماه اخیر انجام داده‌ایم، نگاه کنید. بهترین مثال، بازی در سلهرست پارک بود. یکی از دشوارترین بازی‌های خارج از خانه‌ای که داریم و دیدید چطور بازی کردیم. فقط یک یا دو شوت به سمت دروازه ما زده شد. اگر ما ذهنیت قوی و درستی نداشتیم، نمی‌توانستیم کارهایی که در این 20 ماه انجام داده‌ایم را انجام بدهیم. من دو فینال لیگ قهرمانان اروپا را به خاطر پنالتی‌ها از دست دادم ولی فوتبال همین است. می‌دانم بازیکنانم چقدر متمرکز هستند و تا چه اندازه مشتاق رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا. آیا داشتن انگیزه کافی خواهد بود؟ نمی‌دانم. من یک بار با یک شوت در چارچوب به فینال رسیدم - بازی با چلسی و شوت اینیستا - و زمانی با 33 شوت در چارچوب حذف شدم - بازی با چلسی سال 2012 - فوتبال چنین ورزشی است.

می‌دانستیم امسال نمی‌توانیم کاری که فصل پیش انجام دادیم را تکرار کنیم. به خصوص در لیگ برتر. در این نهاد و باشگاه، کسی که بیشتر از همه از عملکرد تیم غافلگیر شده منم! انتظار نداشتم تیمم در فاصله 5 بازی مانده به پایان لیگ، 83 امتیاز داشته باشد. هدف هم کسب 98 امتیاز است چون در غیر این صورت خبری از قهرمانی نخواهد بود. می‌دانم تقویم بازی‌هایمان چقدر دشوار است؛ ما دو بار با تاتنهام بازی می‌کنیم و بعد هم دربی و بازی با برنلی. همه بازی‌ها دشوار هستند. استراحتی هم نداریم. چندین بازی بیشتر از لیورپول انجام می‌دهیم و من عاشق این چالش هستم. اگر سه بازی پیش رو را نبریم، از دو جام حذف هستیم. امسال رقیب معرکه‌ای چون لیورپول داریم. هر دو هم شایسته قهرمانی هستیم ولی فقط یک تیم قهرمان می‌شود.

ادامه مصاحبه

nw_nk
16-04-2019, 21:38
بارسلونا

تراشتگن، سرجی روبرتو، پیکه، لنگلت، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، آرتور ملو، کوتینیو، مسی، سوارز

منچستر یونایتد

دخیا، جونز، لیندلوف، اسمالینگ، یانگ، فرد، پوگبا، مک تومینای، رشفورد، مارسیال، لینگارد

----------

یوونتوس

شزنی، دی شیلیو، بونوچی، روگانی، ساندرو، امره جان، پیانیچ، ماتویدی، برناردسکی، رونالدو، دیبالا

آژاکس

اونانا، ولتمن، ده لیخت، فن ده بیک، نرس، تادیچ، مزروعی، بلیند، شون، فرنکی دی یونگ، زیاش

jack82
17-04-2019, 00:38
همه باید به افتخار این اژاکس ایستاده دست بزنن.فوق العاده ان.یکی از بی نظیر ترین تیمها توی پرس از ‌جلو هستن و دوندگی خارق العاده ای دارن حتی یکی دو بار هم اجازه بازی سازی به هافبکهای یووه ندادن و اگه یکم مهاجماش با هوشتر عمل میکردن نتیجه حداقل چهار یک میشد.حیف که شیرازه این تیم سال بعد می پاشه وگرنه باید منتظر ظهور یک قدرت جدید تو اروپا بودیم. ولی مثل همیشه این فصل اخرین فصل این تیمه و داستان همیشگی فقرا در برابر اغنیا

nw_nk
17-04-2019, 00:38
بارسلونا 3-0 منچستر یونایتد: سجده شیطان برابر ابر انسان

یوونتوس 1-2 آژاکس: احترام به پسران خدا

omidscafild
17-04-2019, 00:39
با اومدن VAR هرچی مربوط به رئال و رئالی بود نابود شد! :) مستر چالش فکر اینجاشو نمیکرد. اومده بود تا یووه سه گانه ببره ولی همون دوگانه همیشگی رو هم از دست دادن :n02: هرچند همون گلش هم خطای واضح بود قبلش. نفهمیدم چرا قبول شد.

چه بازی های تاپی ببینیم مرحله بعد :n09: بازی من سیتی - آژاکس (احتمالی) و لیور - بارسا یه نیمه نهایی فوق العادس.

nw_nk
17-04-2019, 00:44
رئال فن پیدا کنید و جایزه بگیرید :n02:

رونالدو آخرای بازی وحشی هم شده بود و از دم لگد می زد

nw_nk
17-04-2019, 06:41
لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن دیدار برگشت بارسلونا و منچستر یونایتد انتخاب شد

ماتیس ده لیخت به عنوان بهترین بازیکن دیدار برگشت یوونتوس و آژاکس انتخاب شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to_head_in_the_winner_2.jpg

nw_nk
17-04-2019, 10:41
چه بازی های تاپی ببینیم مرحله بعد :n09: بازی من سیتی - آژاکس (احتمالی) و لیور - بارسا یه نیمه نهایی فوق العادس.

چه نیمه نهایی بشه امید :n19:

همه تیم ها از دم هجومی و سه تاشون اصرار به بازی مالکانه دارن

بین این تیم ها سیتی با وجود باخت 1-0 بهترین فرم رو داره اما

- فوق ستاره مثل مسی نداره

- بازیکنای باتجربه در مراحل بالا نداره

- در رقابت شدید قهرمانی لیگ هست

romantic
17-04-2019, 14:49
آقا ولی سیتی حذف میشه.

این پیش‌بینی اینجا بمونه بعد از بازی میام پزش رو میدم.

طبیعیه اگر سیتی رفت بالا من رو تا چند وقت نمی‌بینید :n02:

nw_nk
17-04-2019, 16:21
سر الکس فرگوسن دیشب شخصا زمین رو با قدم متر کرد تا ثابت کنه چمن نیوکمپ از الدترافورد بزرگ تره

nw_nk
17-04-2019, 18:39
بارسلونا 3 - منچستر یونایتد 0

گزارش اختصاصی

یوونتوس 1 - آژاکس 2

nw_nk
17-04-2019, 18:49
خبر باب کسری

مادر کریستیانو رونالدو: پسرم به من گفت نتوانستم معجزه کنم اما زندگی همچنان ادامه دارد

مادر کریستیانو رونالدو از ناامیدی پسرش پس از حذف یوونتوس از لیگ قهرمانان گفت.

کریستیانو رونالدو، ستاره 34 ساله یوونتوس علی‌رغم گلزنی برابر آژاکس نتوانست مانع حذف یووه در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان شود. به گزارش آبولا، دولورس آویرو، مادر کریستیانو رونالدو در خصوص وضعیت پسرش پس از شکست یوونتوس برابر آژاکس گفت:

کریستیانو ناراحت بود. او می‌خواست به فینال لیگ قهرمانان برسد و فصل آینده دوباره برای آن تلاش خواهد کرد. او به من گفت "مامان، نتوانستم معجزه کنم. در لیگ قهرمانان، خوش‌شانس نبودیم اما زندگی همچنان ادامه دارد.

خنده دار اینه یوونتوس با هیگواین به فینال لیگ قهرمانان رسیده بود! همزمان دبل داخلی هم کرد. احتمالا منظورش از معجزه از دست دادن سری آ بوده که میسر نشد. فقط دو جام رو تونست خراب کنه :n02:

omidscafild
18-04-2019, 01:09
راضی بودید از VAR ؟! :n02: عجب بازی ای بود. :n04: حقیقتا بعد از دو گل سان فک نمیکردم سیتی برگرده. هرچقد بایرن پپ و سیتی پپ تو حمله خوبن تو دفاع وحشتناک ضعیفن. نمیدونم یادتون هست بازی 2 سال پیش سیتی با موناکو رو تو 1/16 که نتیجه بازی 5-3 شد. بنظرم این دو بازی سیتی جزو 10 بازی جذاب سی ال در قرن 21 بودن.

پپ سال دیگه هم نمیتونه سی ال بیاره و شاید شاید بخاطر سی ال دوباره برگرده به تیمی که دوبار باهاش سی ال برده.

هرچند همه منتظر یه بازی جذاب دیگه کنار لیور - بارسا بودن ولی بنظرم آژاکس - اسپرز هم بدک نیست. :) بنظرم آژاکس یه پای فینال باشه.

چه کردم این هفته با فانتزی لیگ و سی ال :n09:

albertxx
18-04-2019, 01:18
میشه گفت یکی از بهترین بازی های چمپیونز در سال های اخیر بود

تاتنهام بدون داشتن حتی یه فوق ستاره تونست منتخب جهان رو حذف کنه ! ( حتی بدون هری کین )
در حالی که پوچیتینو میشه گفت هیچ هزینه ای در خرید بازیکن نکرد از اون طرف گواردیولا فقط و فقط بالای 200 میلیون تو خط دفاع بازیکن خریده !
سیتی هرچقدر راحت حمله میکرد از اون طرف راحت ضد حمله میخورد ! اونم تو گرونترین خط دفاعی اروپا

فقط و فقط اون شادی بعد گل پنجم پپ که داشت بالا و پایین میپرید و بعدش آفساید اعلام شد ( بنده خدا نافرم ضایع شد :n31:)

Demon King
18-04-2019, 11:50
در حال گذروندن یکی از عجیب ترین سی ال های چند سال اخیر هستیم! :n01:

کی فکرشو می کرد به جای نیمه نهایی سیتی - یووه، آژاکس - تات رو ببینیم! اونم وقتی که یووه و سیتی از مدعیای اصلی و رو فرم ترین تیمای جام بودن. هر چند برای

تاتنهام پوچتینو احترام زیادی قائلم که سیتی پر ستاره و گرون قیمت و البته آماده رو کنار زد و همینطور برای آژاکس که با جووناش غوغا کرد، ولی هر کدوم از اینا که از نیمه

نهایی اون سمت بیاد بالا، بعید می دونم جام رو ببره. هم به خاطر بی تجربگی بازیکناش تو مراحل بالای این جام و هم اون سمت که یه فینال زودهنگامه؛ چه لیور چه بارسا

بیاد بالا، بعیده که جام رو از دست بده. ولی نمی گم غیر ممکنه چون سی ال امسال همه چی داشت.

به این فک می کنم که تقابل مسی و صلاح چقدر جذاب میتونه باشه. فصل پیش به خاطر درخشش صلاح و سبک بازی مشابه، خیلی این دوتا باهم مقایسه می شدن. این
تقابل باعث میشه مطمئن شم یه مقایسه بیخود و پر از اغراق بوده :n01:

خیلی برام جالبه که والورده چطور میخواد مثلثشون رو مهار کنه و جالب تر، اینکه آلبا و سمدو ( روبرتو ) میتونن صلاح و مانه رو خنثی کنن یا نه و مثلث هافبکمون از پرس لیور سالم بیرون میاد یا نه. یکی از بزرگترین آزمونای آرتور ملو و بوسکی و راکی.

سوارز و کوتی جلوی تیمای سابقشون و آخر هم مسی، جلوی تنها تیم انگلیسی که بهش گل نزده؛ اینم یعنی انگیزه دو برابر برای لئو. تقابل اون و فن دایک هم جالب میشه. لیوریا خیلی بهش می نازن، ببینیم از این آزمون چطور بیرون میاد.

به نظرم ترسناک ترین چیز درباره ی لیورپول، شخصیه به نام یورگن کلوپ که بر خلاف فینالا، تو رفت و برگشت خیلی خوبه! ببینیم چطور میخواد جلوی ترسناک ترین سلاح ما رو که لئو باشه، بگیره.

پیشبینی خودم فینال بارسا - آژاکس هست که از همه لحاظ، خوشحالم می کنه.

nw_nk
18-04-2019, 12:36
منچستر سیتی 4 - تاتنهام 3

گزارش انگلیسی

پورتو 1 - لیورپول 4

nw_nk
18-04-2019, 16:18
راضی بودید از VAR ؟! :n02:

خود یورنته بعد بازی مصاحبه کرد که توپ به دستم خورده ولی به عمد نزدم! چاکر با 1 دقیقه عقب و جلو کردن تصویر متوجه نشد :n02:

وار نعمته و خیلی خوب صحنه ها رو نشون میده ولی داورا هنوز تصمیم گیرنده نهایی هستن و گاهی خطا دارن

فکر کنید تو چند سال اخیر VAR وجود داشت و آفساید های متری یه تیمی در فینال و نیمه نهایی چمپیونز لیگ رو می گرفت

63407