ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیات خرید از سایت های اینترنتی و میزان اعتماد به آن ها



mohsenP3000
23-02-2019, 13:13
سلام

توی این تاپیک قصد داریم تجربیات خرید آن لاین رو با هم به اشتراک بذاریم.

یه خرید نا موفق از سایتی داشتم که سرم کلاه گذاشتن با اینکه نماد الکترونیک و ..... دارند هیچ پیگیری هم نمی شه کرد گفتن برید دادسرا شکایت کنید و بعد به پلیس فتا گزارش بدید.

همین نوشتن شکایت حدود 140 تومن خرج داره و دوندگی های دیگه شاید حدود 50 تومن مثل پول تاکسی و زدن از کار و زندگی و .... .

تازه باید کلی هم منتظر موند.

در حالی که خرید من حدود 100 تومن بوده.

پس بهترین راه اینه که همه مون تجربه های موفق و ناموفق از سایت های مختلف رو بذاریم تا سایت های کلاهبردار شناسایی بشن. سایت های معتبر هم همینطور.

mohsenP3000
23-02-2019, 13:25
تجربه خرید من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سایت در زمینه آن لاین فروش کتاب فعالیت می کنه.

از طریق سرچ گوگل برای خرید کتابم باهاش آشنا شدم. چون نماد اعتماد الکترونیکی داشت و شماره تماس و آدرس تصمیم گرفتم ازشون خرید کنم.

3 شنبه پیش 3 تا کتاب سفارش دادم به مبالغ زیر :

45

25

38

مجموع = 108 هزار تومن

قرار بود با پیک رایگان بفرستن.

پرداخت اینترنتی انجام شد.

3 شنبه و 4 شنبه که هیچ تماسی نداشتن و خبری از کتاب ها نشد و همینطور تماس ها رو جواب ندادن.

5 شنبه بالاخره یه خانمی پاسخ داد گفت ما اصلا کتاب نداریم !!!!!

باید براتون از جای دیگه تهیه کنیم !!!!! هزینه پیک و .... اضافه می شه.

گفتم خب الان بالاخره این سفارش من رو می تونید تهیه کنید یا نه؟ جواب داد که چند دقیقه دیگه تماس می گیره. تماس که نگرفت تا 1 ساعت بعد خودم زنگ زدم اینبار یه آقایی برداشت گفت قیمت کتاب ها عوض شده و 55 تومن بیشتر درخواست کرد. من گفتم سفارش رو می خوام کنسل کنم و پولم برگشت داده بشه که زیر بار نرفت.

امروز هم چون شماره م رو داشتن به هیچ تماسی پاسخ ندادن.



خلاصه حواستون باشه مثل من سرتون کلاه نره و ار این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید و ثبت سفارش نکنید.

mohsenP3000
23-02-2019, 13:29
تجربه مشابه من در این تاپیک از همین سایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsenP3000
23-02-2019, 15:28
تجربه مشابه من در این تاپیک از همین سایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام خدمت دوستان گرامی
قصدم امروز به نوعی آگاه سازی دوستان در زمینه یکی از کتاب فروشی های اینترنتی در ایران است. کتاب فردا به آدرس زیر .
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من در مورخه 11 آبان نسبت به ثبت سفارش خود کرده بودم و بعد از چند روز که خبری از تائید ارسال پستی محصول به من داده نشد با این فروشگاه تماس گرفتم. اپراتوری که در پشت خط بود با این توجیه که دو جلد !!(جمعا سه جلد کتاب خواسته بودم) از کتابهایی که شما خواسته بودید در انبار موجود نبود و باید از بازار تهیه میشد برای همین یا امروز 15 آبان یا فوقش 18 آبان ارسال خواهد شد. که تا به این لحظه نیز خبری نشده است. دوستانی که قبلا خرید کتاب کرده باشند می دونند که اصولا این همه دیر عمل کردن خیلی بی معنیه!
من قبلا از آدینه بودک کتاب می خریدم ولی این بار با توجه به قیافه ظاهری مرتب تر و با این فکر که ظاهر مرتب تر سایت حتما سیستم مرتب تری نیز به ارمغان خواهد آورد این بار از این کتاب فروشی خریدم که متاسفانه به این مشکل دچار شدم.
فعلا که منتظر تائید و ارسال بسته هستم که فکر کنم تا حداقل 30 آبان هم طول بکشد.بعد از ارسال از نوع بسته بندی و کیفیت کتاب ها نیز دوستان را مطلع خواهم کرد!
با تشکر

nimahandsomboy
23-02-2019, 16:51
خرید انلاین تو ایران فایده داره...چون اعتماد نیست و کسی جوابگو نیست

خرید حضوری هم جنس به ادم میدازن

Netw0rks
23-02-2019, 21:03
سلام به همگی

چند ماه پیش از سایت فروشگاه کتاب آروین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه کتاب خریدم و تجربه من به این صورت بود :

1. برخورد و پشتیبانی خیلی خوب

2. ارسال تقریبا بموقع (یک روز تأخیر)

3. فکر می کنم در بازه زمانی که من کتاب رو سفارش داده بودم تا زمان ارسال ، قیمت کتاب بالا رفته بود ( من آنلاین 12000 واریز کرده بودم ولی روی جلد کتاب قیمت رو 18000 زده بودن) و با این وجود بدون درخواست وجه اضافه ، با همون قیمت قبلی 12000 برای من کتاب رو فرستادن .

mohsenP3000
24-02-2019, 18:53
سلام به همگی

چند ماه پیش از سایت فروشگاه کتاب آروین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه کتاب خریدم و تجربه من به این صورت بود :

1. برخورد و پشتیبانی خیلی خوب

2. ارسال تقریبا بموقع (یک روز تأخیر)

3. فکر می کنم در بازه زمانی که من کتاب رو سفارش داده بودم تا زمان ارسال ، قیمت کتاب بالا رفته بود ( من آنلاین 12000 واریز کرده بودم ولی روی جلد کتاب قیمت رو 18000 زده بودن) و با این وجود بدون درخواست وجه اضافه ، با همون قیمت قبلی 12000 برای من کتاب رو فرستادن .

سلام با تشکر از پست خوب شما.

تجربه من از سایت کتاب آروین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 تا از کتاب ها رو که نداشت و قیمت هاشم به روز نبود.

تماس گرفتم گفتند که بعد از تهیه مابقی رو دریافت می کنند.

پول پیک هم بیش از 2 برابر سایت های مشابه بود (13 تومن). (از سایت دیگه ای که منتظرم باهام تماس بگیرن و اگر خرید موفق باشه معرفی می کنم پول پیک 5 تومن نوشتن و فاکتور کردن و بالای 100 رایگان)

در نهایت اگر نشه فردا حضورا می رم انقلاب خرید می کنم.

طراحی سایت شون هم خیلی ضعیفه.

mohsenP3000
25-02-2019, 12:04
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بسیار خوب بود.

تجربه موفق خرید.

دلصدا
02-03-2019, 09:17
دیجی کالا برای خرید انواع کالا معتبره.

چون در صورت نارضایتی شما امکان برگشت کالا و تعویض یا برگرداندن وجه امکان پذیره.
یکی از بزرگتر محاسنش این هست مأمور سایت خودشون میاد کالا رو پس میگیره و نیاز نیست شما به پست مراجعه کنین.
کنترل نهایی در زمان ارسال از دیگر خصوصیات خوبشون هست، چون جنس رو عینا مطابق درخواست ارسال میکنن.
مواد خوراکیشونم همه تازه و سالم هست.