PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل مشکل سیـمکـارت مودم TF-i60 ایرانسل یا B612-25D هواوی

Javad0111
21-02-2019, 15:11
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

وقت بخیر

تقریبا هر چند وقت یکبار دوستانی به بنده پیام میدهند مودمشان سیمکارت نمیخواند و مشکل انتن دارد و غیره .... بر همین دلیل تصمیم گرفتم این تاپیک ایجاد کنم

سوال :

مشکل چیست ؟

جواب :

بدلیل اینکه سامانه همتا باگ دارد و مودم های هواوی را با گوشی هواوی اشتباه میگیرد و وارد بلک لیست میکند در صورتی که مودم ها شامل ریجستری نیستند ...

سوال :

چه باید کرد ؟

جواب :

زنگ بزنید سامانه همتا و پیام امده را بخوانید تا برایتان پرونده سازی کنند و مشکل رفع شود

نکته : این در حالتی است که متوجه بشویم سیمکارت مودم را شناسایی کرده لکن انتن نداریم

سوال :

چگونه بفهمیم مودم سیمکارت را شناسایی کرده ولی انتن نداریم ؟

جواب :

در این حالت مودم سیمکارت را شناسایی کرده ولی انتن نداریم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این حالت مودم سیمکارت را شناسایی نکرده و به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری میباشد !

اگر چه دلیل نرم افزاری هم میتواند باشد ما فرض بر این گذاشتیم که مودم شما انلاک و imei هم از بین نرفته است

ان شا الله موفق باشید

bigdogy
02-01-2020, 11:23
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

وقت بخیر

تقریبا هر چند وقت یکبار دوستانی به بنده پیام میدهند مودمشان سیمکارت نمیخواند و مشکل انتن دارد و غیره .... بر همین دلیل تصمیم گرفتم این تاپیک ایجاد کنم

سوال :

مشکل چیست ؟

جواب :

بدلیل اینکه سامانه همتا باگ دارد و مودم های هواوی را با گوشی هواوی اشتباه میگیرد و وارد بلک لیست میکند در صورتی که مودم ها شامل ریجستری نیستند ...

سوال :

چه باید کرد ؟

جواب :

زنگ بزنید سامانه همتا و پیام امده را بخوانید تا برایتان پرونده سازی کنند و مشکل رفع شود

نکته : این در حالتی است که متوجه بشویم سیمکارت مودم را شناسایی کرده لکن انتن نداریم

سوال :

چگونه بفهمیم مودم سیمکارت را شناسایی کرده ولی انتن نداریم ؟

جواب :

در این حالت مودم سیمکارت را شناسایی کرده ولی انتن نداریم

در این حالت مودم سیمکارت را شناسایی نکرده و به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری میباشد !

اگر چه دلیل نرم افزاری هم میتواند باشد ما فرض بر این گذاشتیم که مودم شما انلاک و imei هم از بین نرفته است

ان شا الله موفق باشید

مال من دومیه
جاییی رو سراغ دارید سخت افزاری درشتش کنند؟

Hossein jabbar
02-01-2020, 12:16
مال من دومیه
جاییی رو سراغ دارید سخت افزاری درشتش کنند؟
با این لینک با حمید جان عزیز در ارتباط باشین سریع تعمیرش میکنه!!!!
موفق باشین!!!:»

09981402613
26-05-2022, 11:47
وارد لینک میشم چیزی نیست